Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Jaja, én is mán jau sok pízmagot átultalgattam paypalomra. Igaz, nem nagyon van már mit meg kéne vennem, de ki tudja, mindég talál az ember ezt-azt. Lényeg, hogy nehogy vásárolgatás közben fogyjon ki a zember a dellábú.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
mit jelent h butább, egyszerûbb a harmadik? (fc2-t kb 1 órát bírtam, ezzel 3-4-nél vagyok és talán jó lesz)

Forza.

grebber
Nekem nem nagyok az igényeim már! Bármelyik weboldalon legyen egy Mafia 2 max 3,75 euroért és ezzel véget is érne az éves vásárlásom!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Amúgy, a Sale, tudtommal holnap este kezdõdik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"XBMC-t használta már valaki?" - én is, de igazi szakértõje <és az õ jó véleménye miatt próbáltam ki annak idején én is>: arty kolléga.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
A Steam Holiday Sale mikor kezdõdik? Vennék már agyonárazott Fallout-ot én is, meg még pár játék nagy kívánkozik. Fõleg a TV-re. 😄

Ja, amúgy megkérdeztem haveromat, hogy õ mit használ a Media Szerverén, és olyat mondott, amit eddig egyik keresõ sem dobott ki, bár tudnám, hogy miért. Az XBMC-t használta már valaki? Nagyon ígéretesnek tûnik a cucc. Alig várom, hogy hazaérjek. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Ha ilyen alapokra lesz helyezve, akkor csak sikeres lehet az RPG próbálkozásuk.

grebber
Gondolom ezeket az "rpg-s" elemeket azért rakták bele ,hogy felmérjék müködik-e használható-e /szertik-e az emberek mert készül az ubisoft berkein belül egy kalandgame!Gondolom az alapokat fektették le ebben!

Sir Quno Jedi
de az jogos is, aki demigod az az...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Cápás infót köszönöm, igyekszem hasznosítani. 😊
A sárkánygyík 1:1-ben nem is ellenfél - még késsel sem -, ám amikor harcban vagy üldözésben vagyok és akkor kap el, az már cinkes.
Olyan is volt, hogy gyakorlatilag õ vitte be a halál animációhoz szükséges utolsó sebzést 😞

zorrobomber
Cápánál én nem csináltam mást, mint addig mentem a közelébe, amíg meg nem harapott, ilyenkor nyomkodni kell valamelyik gombot(változó) és egy animáció kíséretében szépen kinyírod. Nem árt ha van nálad 2-3 gyógyító fecskendõ, mert néha másodjára harmadjára adja be csak a quick time eventet. Komodo dragon meg nem ér utol szóval ha megharapdál akkor uzsgyi arrébb gyógyítani, lövöldözni. Amivel sokat szívtam az a Black Panther volt, oda már kell sebzésnövelõ vadászós fecskendõ!

Outpostoknál nálam sosincs második hullám, mivel úgy nyírok ki mindenkit hogy észre se vesznek <#ravasz1>

Tinman
Azért a kihívást is növelni kéne, meg A.I.-t is, mert LVL 30-on már demigod vagy, 10 ellenfél se gond. Aratsz, mint a kaszás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
1xûen csak több perk kell és el van intézve, nem kell szintlimit.

Tinman
Commodore Plus 4-3.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez nem megoldás.

Megoldás az lenne, hogy a kihívás nem úgy nõ, hogy lassabban lépsz szintet, hanem komolyabb (ha lehet változatosabb) ellenfelek jönnek, taktikusabbak, több/nagyobb helyszín, több boss harc, viszont SOKKAL kevesebb, de értékesebb loot.

Ettõl a modtól még a "skilltree" sem változik. Ugyan azok a képességek nyithatók meg, csak lassabban.

Sir Quno Jedi
Nem vok hülye, tudok LASSABBAN fejlõdni benne, 1xûen csak nem vagyok HAJLANDÓ rá. Én imádok fejlõdni, gyûjtögetni, tápolni, fejelszteni a karimat, ezt IS szeretem az RPG-kben. Nem fogok "vigyázni" arra, hogy ugyanmá ne fejlõdjek. Sõt! Ha ne tudják belõni az ideális fejlõdési sebességet, akkor csesszék meg, ne legyen limit.

DarkSector
Lehet a durva gépeken szebb akkor, de itt van egy felvétel a demo-ról, nézd meg mikor megy az épületek közt, nekem a játék elején legalábbis messze nem tûnik ilyennek.

Rage x360 demo (fény-árnyék-térhatások)
Ez feltûnt régen is mikor a 8800gts-emmel nyomultam, csak akkor azt hittem a karim régi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ami idegesít: a tarisznya.méret korlátozás. Basszus, hogy öljek meg cápákat ahhoz, hogy még nagyobb legyen, amikor még egy komodó sárkánygyík is kinyír néha, ha emberekkel harc közben nem figyelek, nem hogy egy fehér cápa a vízben...

IMYke2.0.0.0
"Far Cry 3 - gyerekek, nagyon jó anyag. Tegnap néztem meg otthon a számlálót <átkozottul szar a menürendszere, de, legalábbis, nekem logikátlan egy átlátható Borderlands 1-2 után>: kis híján 12 órát öltem bele és a Single Player teljesítettségem 22%...
Gyakorlatilag lófrálok, teljesítem a kihívásokat (tudjátok, vörös kövek), meg vérdíjak, vadászatok stb. és fedezem a fel a szigetet 😊
Tényleg "butább" és egyszerûbb a játék, mint a 2. rész, viszont - és szerencsére - néhány hullám után az ellenfelek elpusztulnak egy-egy elõõrsnél, és nem születnek újra, ha teszel 5 lépést...
Sztoribeli karakter (de fõképp arc)animációk is ütõsek, szerintem. (Szipus dokié már zavarba ejtõen kiváló volt)

Sir Quno Jedi
jah, igazad van, kicsit fáradt vagyok

IMYke2.0.0.0
Hopp, akkor nem szóltam :_)

DarkSector
Tudom ezért írtam 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Baxa meg, kezdek olyan lenni, mint Zó... itt okoskodok, meg szõrszálhasogatok naphosszat. A franc belém már-e!

Tinman
Pontosan.

De az említett DLC nem Brotherhood of Steel, hanem Broken Steel :-D

Viszont azt a +10 szintet amit ad a játékosnak, az sajnos lófax. Kb. 1-2 nap laza gaminggel újra LVL cap van. Szörnyû :-(

Tinman
Nekem egyikrõl sincs sok fogalmam mert:

1. Mindig elég hamar és többször "elmentek" az asszonykák, így keresni nem igazán van idõm.

2. GS pont a megnevezés és nem G pont. GS = GamerScore.

Faxméregetésre jók, meg adott játéknál motiválhatja a játékost, hogy kimaxolja. Nekem a kedvenc játékaim esetén külön öröm, ha van achievment, amiért aztán pont is jár, mert szeretem látni, hogy az a játék ami nekem nagyon kedves, az ki van maxolva teljesen. Jó látni az 1000/1000-et vagy Fallout 3 esetében ugye az 1550/1550-et.

Sir Quno Jedi
Egen ez a szintlimit tulajdonképpen játszhatatlanná tette a gammát. Most is sehol nem vagyok a fõsztoriban, DLC-kbe bele sem kezdtem, még kiscsillió mellékküldit nem csináltam meg és már csak kevéske XP kell a level 20-hoz. Ha nem lenne fent a Brotherhood of steel, akkor itt a vége, nem tudnék többet fejlõdni. Ez mekkora szívás volt anno. Gyakorlatilag büntették vele azt aki alapos, kivesézõs és tápol.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Férfiaknak is van ám...

Rapid81
Az g-pont, én meg G pontokról beszélek. Elõbbivel már volt dolgom, utóbbiról fogalmam sincs. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
LOL!

679 Ft volt a Fallout 3: GOTY (alap game + Motership Zeta + The Pitt + Point Lookout + Operation Anchorage + Broken Steel).

ollie
G pont? Kérdezz meg egy nõt.

grebber
God Mode - készül a Saber Interactive új játéka

"A God Mode egy harmadik személyû akciójátéknak ígérkezik, amely jövõre jelenik meg letölthetõ formában PC-n, Xbox Live-on és PSN-en.A játékban négyfõs kooperatív mód kapott helyett: hõseink egy õsi isten leszármazottai, akiket Hádész, az alvilág ura megátkozott, ezáltal halandóságra kárhoztatta a kompániát."

Ökörködni bõven jó lesz!Pláne majd 2,49Euroért egyszer<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Én se tudom 😊
Gondolom, most már semmire se jók, miután a Microsoft megszüntette a pontrendszert, de - emlékeim szerint - korábban sem értek sokat.

Rapid81
Mondja már el valaki, hogy ezek a G pontok mi a frászra jók? Sehol semmi infót nem találtam róla, gyûlni meg gyûlik az acc-omon.

IMYke2.0.0.0
Most hogy említed , a Level Cap engem is érintett, és zavart is. 😞

Tinman
Tactics nem volt nagy valami... ott tonnányi harc volt, minimál RPG elem, de egynek elment, legyûrtem anno azt is.

IMYke2.0.0.0
Hát igen. Ennyit röhögve megérne, akkor is, ha nem adna sehol semmiféle jutalmat a teljesítményünkért.
Én közel 15x-örös áron vettem meg annak idején. 😊

Tinman
Nekem a Motership Zeta nem jött be. A többi DLC elég jóféle volt... a Pitt DLC-t meg ott szabták el, hogy elég hamar visszaszerezhetted a cuccaid onnantól nem volt megállás. Túl erõs voltam mindig... túl hamar LVL CAP-be is futottam :-(

IMYke2.0.0.0
Régi hiányosságom - több ezer játék mellett - a Fallout 1-2 és a Tactics is.

zorrobomber
De ha nem, akkor is gáz ez az olyan mintha a warezt tolnám érvelés, fõleg ilyen ár esetén.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.
A DLC-i is kiválóak voltak - nekem mindegyik tetszett, emlékeim szerint.

IMYke2.0.0.0
Azokat nem ad, mivel GFWL-os a játék.

Tinman
Fallout 3 megérdemelte.

Jobban tetszett az I. és a II. rész, de a 3. rész is eléggé bejött.

IMYke2.0.0.0
Még szép, hogy ad achievments-eket - én ki is maxoltam annak idején:

ZsZso
Nem tudom ismeritek -e ezt a kis apró trükköt... nem fogtok BMWt venni a megtakarításokból, de mégis ott marad a zsebben pár forint.
Kupon trükk

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Õ steam acsikra gondol szerintem. 😄

ollie
Gfwl-es a játék, miért ne adna acsikat?

ollie
Tegnap vagy tegnapelõtt volt leárazva, asszem 3-4 euró környékére.

grebber
Nem veszem meg ,csak érdekelt ha adott volna acsikat akkor lenne értelme de acsi nélkül kb mintha a warezt tolnám!