Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Nokia Ovi store is nagyon nyögvenyelõsen, nehézkessen indult, rengeteg app van már rajta, de csillagközi fényévekre van az Apple és Google store kínálattól.

Már pedig a hw-t még mindig a szoftver adja el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Már az ISDN korban is, de amióta ADSL létezik (sok éve), azóta nálunk a TV az egy kijelzõ a sok közül. Azt nézünk rajta amit akarunk és nem amit adnak, no meg a reklámoktól is teljesen megszabadultunk.

Értem a Smart elgondolását, de ez még nekem túl kezdetleges.

Hogy mûködne ez jól?

Idehaza mondjuk egy 2.000 Ft-os havidíjért nézhetsz egy hatalmas store-ból bármit.
Soha nem lesz természetesen tiéd a film, nem tudod legál mód lementeni sem, de akkor és azt nézel amit akarsz. Erre lenne jó keretrendszer akár a Smart-on futó egy app is.
És akkor nincs az, hogy HDD-s settop kell ahhoz, hogy korábbi adást visszanéz... nem kell ilyen-olyan tv-s akármikbe sem regelned, hogy megnézhesd a 3 hete játszott X faktort. Nem. Ezek szépen külön adatbázisokba, de egy nagy felületen keresztül lennének elérhetõek.

Teljes reklámmentesség díja legyen mondjuk 4.000 Ft/hó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Albert E. vs. Stephen H. videó alatt:

Stephen Hawking 6 órával ezelõtt
Thank you.

Na, ez már igen!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Win8 store pár hónapos, majd lesz abban is minden. Civ revolution már van, Pirates! még nincs, és szerintem GTA3+vice city se, de majd lesz. 😊
Botond
Nejemnek úgy látom ez volt élete álma, hogy a távirányítóval megnyit egy felületet amin sorban vannak egymás alatt a futó mûsorok, ami megtetszik arra rányomja az entert és akkor odakapcsol a tv. Többi funkciót a smartból pont leszarja, de ez a tv mûsor ez nagyon bejön neki. Most éppen vmi lakásfelújítós izét néz, aminek az elõbb lett vége a 86-os csatornán, most egy másik részt néz a 43-ason. 😄
Fpocok
OFF

Errõl a win témáról jut eszembe: Pár napja találtam rá erre az oldalra. Szerintem k*rva jók a videók. Hátha valaki még nem ismeri. Érdemes meghallgatni az összeset.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Igen, így van... viszont az MS store-ja az életben nem fog akkora kínálattal bírni Win8 alatt, mint az Goodgle meg az Apple app store-jai.

Smart tv-nk van nekünk is... nem semmi mekkora baromság. Nálunk totális kudarc. Persze nálunk ott a picike nettop PC a tv-re kötve, ami kb. úgy 100x jobb, mint a gagyor Smart.

IMYke2.0.0.0
"a dance centrál kettõrõl még csak le tudnám feszegetni, de ez az okos tv ez már túl sok. 😄"
<#nevetes1><#vigyor2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Mert win8 nem arra való, amire a win7.

Win8 arra való, hogy van win8as telefonod, tableted amin van csomó jópofa appod, és ezeket aztán tudod futtatni az érintõképernyõs laptopodon meg asztali gépeden, amihez esetleg szintén vettél érintõképernyõs monitort. Ezek a dolgok gyerekcipõben járnak még, én jövõ karácsonyra várom, hogy kiforrjon a dolog.

Asszony ül a 101 centis TV elõtt (szemüveg nélkül, mivel tegnap mûtötték a szemét), és azt játsza, hogy a bemegy a smart menüben a tv mûsorba, végigpörgeti egyesével mi hol megy, és ami tetszik arra enter. 😄 Holnap utaznánk anyámékhoz karácsonyra, szerintem rezeg a léc, a dance centrál kettõrõl még csak le tudnám feszegetni, de ez az okos tv ez már túl sok. 😄
genndy
Motorháztetõ alatt is jóra sikerült a Win8, de nagy bukta hogy ennyire le akarják nyomni a desktoposok torkán is a tabletes kezelõfelületet... (ami egyébként jó, arra, amire szánták - tabletre)
Személyes nyûgöm, hogy fõleg a netezés miatt a FullHD-s monitoromat 1280x720-ban használom (játékoknál persze 1920x1080). Emiatt a Modern UI-s alkalmazások már nem hajlandók megnyílni, mert nekik ugye min. 768 kellene...<#wilting>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Prince23
GOTY 2012 olvasói

Eddig Far Cry 3 vezet elég jól...

Nálam ez a játék nem olyan, hogy minden visz az évben. max pár kategóriát nyerne tõlem 😊

IMYke2.0.0.0
Windows 8-at én is halott ügynek tartom.
Hiába terelnek majd a játékok a 8-as felé (DirectX 11.1 meg társaik), akkor inkább lemondok róluk egy idõre. Csak ráébrednek, hogy a Windows 8.1, vagy 8.2, 8.3 verzióra vissza kellene kapnia a felhasználóknak azt, amit a Windows 7 adott.

Tinman
Hogy ne csak a levegõbe beszéljek:

Tegyük félre a személyes élményeink az op. rendszerrel kapcsolatban és csak a felhasználókat nézzük.

Az elmúlt pár hónapban számos ügyfél vásárolt Win8-al szerelt lapotopot.

NEM tudok olyat mondani, aki ne kért volna downgrade-et Win7-re... egy olyan õrült viszont volt, aki minden téren játssza a tecnho õrültet, így mindenbõl a legújabb, legjobb kell neki. Na õ önszántából upgradelt Win7-rõl Win8-ra. Rendkívül fel akart vele vágni, de azt a kínlódást és szenvedést amit levágott, hogy alapvetõ funkciókat elérjen, azt netre kéne tenni...

Botond
Ezzel nem is vitatkoztam, csak megfogalmaztam az álmom. 😊
IMYke2.0.0.0
Hát, ráveszem magam majd erre 😊

IMYke2.0.0.0
😊))))))))

Tinman
Ahogy írtam asztali PC-ken nincs jövõje... tablet + öszvér megoldások terén lehetséges.

genndy
Hasonló érzésem van...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Win8 számomra akkor lesz platform amúgy, amikor jövõ karácsonyra megveszem a HD és érintõ képernyõs laptopom, ami befordítva laptop, kifordítva tablet, és azon tudom tolni civ5-öt az értinõképernyõn egér és bill nélkül. Ha ez megvalósul viszonylag korrekt költségszinten, akkor win8nak van jövõje.
Botond
Ettõl függetlenül sacred2 már simán fut win7 64 bites alatt, míg évekig nem ment csak xp komp módban, szóval szerintem reménykedek, hogy fallouthoz is elérnek vmikor. 😊
Fpocok
kb 2 állatot kell megölnöd. Térképen látod, hol vannak... cápákat meg partról lelövöd.

Tinman
A Win8 sorsa asztali PC-n olyan lesz mint a Vistáé... szerencsére.

Botond
Igen, de kell hozzá vmi usb stick akármi, amivel a PC látja. Most túrom googlet, hogy hol és mennyi lehet ez a stick, de eddig nem találom, biztos bénán keresem. Majd jövõre bemászok vmi szakboltba, aztán kiokosíttatom magam. 😊
grebber
Fpocok
Kössz ZSZSO meg mindenki! MEg is vettem!
Viszont most nagy baj van... általában hónap legvégén szoktam kapni kis pénzt... és most vásároltam FO3-at és most vettem észre, hogy már megjött e havi.... Most nagyon vissza kell fognom magam a steam leárazásánál. Szóval kabbe ZSZSO 😄DDD

Botond
Amúgy amikor a múltkor lecsúsztam fallout3ról az õszi akcióban, akkor ment itt az eszmecsere, hogy win7 64bit alatt hogy lehet mûködésre bírni, és mondtam, hogy sacred2 is csak win xp kompatibilitással indító ikonnal indul, de kb 1 hónapja volt rá egy 3 gigás, múlt héten meg egy 300 megás patch, amirõl semmi patch infó nem jelent meg (sacred2rõl beszélek 😊 ), és azóta simán indul mindenféle kompatibilitás mód nélkül. Szóval azért szerintem elõbb utóbb a többi ilyen játéknál is megoldódik ez, fõleg, hogy lassan mindent át kell majd patchelni win8 miatt is.
Sir Quno Jedi
bezony

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Vegyél vezeték nélkülit. 6-7k körül már megkapod a gyári MS kontrollert.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
SQJ az Ultimate vagyis az összes DLC-t tartalmazó New Vegast akarja...

IMYke2.0.0.0
Írtam, hogy "craft"-oláshoz gyilkolni kell állatokat, és azt nem sok kedvem van. Ez a baj. A cápa meg ráadásul "fogas" kérdés volt eddig. Majd otthon, rápróbálkozok zorrobomber tanácsára.
MOD-okat nem használok. Jobban szeretem a tiszta, eredeti játékokat, semmint a júzerméjd félig-meddig csalásnak minõsíthetõ buherációkat.

Botond
Vaaaaaagy

"If you have the wireless controller, you'll need purchase the Xbox 360 Wireless Gaming Adapter ($10-$20 online). It's a USB dongle that lets you connect your Xbox 360 controller to your PC using the same wireless protocol the Xbox 360 uses."

Egy ilyen izé, és még egy controller.
ZsZso
Kupon és hogy egy picit occóbb legyen, itt

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
3 méter a kábel, szóval hosszabbító kell. 😊
Botond
ilyen kell nekem úgy látom. Kérdés milyen hosszú a kábel, illetve van e ilyen hosszabbító.
IMYke2.0.0.0
ZsZso szemfülességének köszönhetõen tudjuk, hogy innen: Gamersgate

Fpocok
Sok hibáját már moddal megoldották... az ingyen fegyver tényleg nagyon hülyeség. A kevés fegyver slot viszont a te hibád... menj el és kraftold le a többit.

Fpocok
Honnan?

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy a még nálam is alaposabb játékosoknak nem nyújt kihívást a játék.
Mert, mit érnek a játékba behelyezett feature-ök , ha az ember nem használja ki õket, és csak egy szál tõrkéssel rambózik?
Más helyen olvastam, hogy az elsõ körben elérhetõ legnehezebb fokozaton kezdve sem nehéz a játék, néhány aspektustól eltekintve.
Én viszont, gyûjtögetõs, megnézõs, elolvasós stb. emberke vagyok és folyamatosan WTF, hogy semmit sem tudok felvenni, mert a hátizsákom szûkös, állatokat felkutatni, megölni meg nem mindig van kedvem.
Az is durva, hogy egyetlen fegyverhelyem van szabadon, másik 3 lockolva és amikor elindulok akcióra a kedvenc orvlövész puskámmal, nem tudok váltani az amúgy, bárhol megnézhetõ fegyverek valamelyikére, amiknél bezzeg ott van az "owned" felirat, mert vagy megvettem, vagy tornyokkal feloldottam stb.
A menürendszer meg egyszerûen katasztrófa.

grebber
Akit érdekel Nuuvem-en már elkezdödött a karácsony akciózás!

Nem igazán látok jó árakat sajnos 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Én az elsõ két végigjátszásom alkalmával:

- Nem fejlesztettem semmit (csak amit a tutorial részben kért a gép)
- Nem vettem semmi fegyvert /fejlesztést hozzá

Szóval 1db szaros fegyverrel és az ahhoz tartozó 30db lõszerrel toltam végig. Mondanom se kell ,hogy így volt kihivás rendesen mivel 2-3 ellen kinyirása után szaladgálhattam a hullákat kutatva lõszerért és kiskéssel ramboztam végig.
Akinek kihivás kell játssza így.Most amilyen részeket fullos fejlesztésekkel max életerõvel 4 fegyverrel 2xx lõszerrel kb 5 perc alatt megcsinálok röhögve 0 fejlesztés nélkül 30-40 perc volt többszöri halál és anyázás közepette.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Ja, jó. Azt hittem az xbmc-re gondolsz. 😊

Tegnap átrendeztük a szobát és a gépem most már úgy helyezkedik el, hogy egy 90 fokos fordulat és a TV elõttem van. Ugyanúgy bill+egér megy, gond nélkül.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
A steam big screen játékokat? Hogy?

Az xboxot tudom hogy, de jövõ héten a gépet is rá akarom kötni a TV-re, csak nincs másik controller, csak ami az xboxhoz volt.

(Szüleimnél a vga átalakítója, azért csak jövõ héten tudom rakötni)
Rapid81
Akár telefonon keresztül is tudod távirányítani, ha Android vagy iOS van rajta és rárakod a programot.

IMYke2.0.0.0
Elõre leszögezem: szeretem a Far Cry 3-at! Normál szinten játszom.

A Far Cry 2-vel szemben , a 3. részben:
* túl sok helyen találni szuper fegyvert
* rengeteg pénzt tudsz összeszedni, az elsõ komolyabb kiruccanásod alkalmával is - a bugyellárisod mérete meg ugye az állatnyúzásokkal van csak korlátozva
* beépített wallhack
* egy szigetvilág, ahol gyakorlatilag csak fehér jegesmedvével, és szárazföldi bálnával nem fut össze az ember (erõs túlzással)
* (igaz, nem kötelezõ használni, és én nem is teszem) Fast Travel, szinte bármelyik komolyabb helyrõl bárhová.

Érezhetõen az új, csalódni nem akaró játékos-tiniknek készült néhány feature.

Rögzítem még egyszer: mindezektõl függetlenül, szeretem a játékot!

Botond
PC-re van külön controllered, vagy az Xbox-ét rá lehet venni vhogy, hogy irányítsa? Ilyen wireless íze azt se tom, hogy wifi vagy Bluetooth, nem mintha bármelyik lenne az alaplapomon szerintem. 😄
Rapid81
Vagy lehet még XBox Media Center is... Meg miért is érdekelne engem memóriakártya, ha nincs konzolom? <#idiota>

DarkSector
Xmbc az az xbox memory card-nak a rövidítése. 😉

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Monnyuk nemtom, hogy hogyan áll a DLC-kkel.

Rapid81

wantonly
Beszerezve! <#eljen>