Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Otthon megnézem, de amire gondolok nemtudom mennyire jön át így, gondoltam hátha valaki saját maga próbálta már...vagy több konfigon látta.
Majd ha hazaérek megnézem mert itt melóhelyen nem szereti a vidiket ez a lassú szar gép....😊

De 1 biztos a demo más, most vagy mert másik helyszín mert én még nem jutottam el pc-n odáig vagy mert a gyenge gépeken automatán skáláz, valami van csak még nem tudom mi...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
RAGE - Full Graphics

Max Settings on Rage (580 GTX SLI OC) - 580 GTX SLI : 60 FPS without fraps (You can't have more FPS)

Hasonlítsd össze a sajátoddal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Különösebben nincs jelentõsége, a látvány nekem megfelel pc-n így is, 1x letolom azért, csak erre lenék kíváncsi miért van ez. <#nemtudom>

Ha hazaérek majd késõbb eljutva a Wellspring-ig (ez van ugyanis a box demoban) megnézem, de marhára az a meglátásom hogy erõsen effekthiányos gyenge gépeken a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Amíg nem akarja patchelni (most már nem fogja), vagy te nem eresztesz rá egy ellenõrzést, nem fogja érdekelni. Én is így játszom. Updatelést kapcsold ki biztos ami biztos, aztán hajrá.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Vajon miért nem fogy jól a RE6? 😄

DarkSector
Srácok, nem értem. Rage ügyben hátha ti tudjátok.
Nincs egy bika konfigom tudom.

Oké hogy itt-ott utánarajzol a cucc, nem is a textúrákat nem értem, hanem azt hogy fura a játék, és nem tudom hogy csak nálam vagy amúgyis ha egy erõsebb konfiggal próbálnám. De valami oknál fogva azt láttam hogy mikor konzolon láttam a demo-t az tök másképpen nézett ki, nem a textúrákra értem hanem bevilágítás, fény-árnyék meg hasonló.

Nem értem igazából mintha a demo-ban jobb lenne a térbeli hatás.
Lehet csak mert gyengének érzi a gépemet a gép és ezért nem látom pc-n ugyanazt, nem tudom.
(settingsben, nekem is minden maxon van mégsem olyan, mondjuk az igaz hogy az csak a textúrákra van)

Valaki próbálta vagy látta már élõben a Rage-et egy gyenge meg egy fullos gépen?

ZsZso
Nincs valakinek egy fölösleges Dungeon Defenders + DLC -je? Megvenném, vagy ezekbõl tudnék felajánlani érte:
- Humble Bundle THQ Gift URL
- Babel Rising (Steam kulcs)
- Shoot Many Robots (Steam kulcs)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Nyugodtan megteheted, talán egy exe-t kell elindítani, nem bonyolultabb a "bütykölés".
Win7 64bit alatt tolom a magyarított Steameset (mert megvettem a dobozos magyart is, megérdemli), talán ha egy fagyásom volt a 80 óra alatt.
Textúrapakkokat nem szereti annyira, na bumm akkor nem tettem fel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Vajon a steam nem ugatna érte ha az angol nyelvi fájlokat törölném és a magyart raknám be helyette?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Amikor én végigtoltam több, mint 2 éve kb. akkor még nem volt szvsz ennyi patch és megoldás hozzá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Fallout New Vegas Ultimate - Eastern 9.99 EUR

Ennél durvábbat már hova akarsz??? (2012. július)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Aprók-nagyban
* Nem fogy jól a "Resident Evil 6"
* Több ezer accountot véglegesen bannoltak a BOT-ozások miatt, "Diablo 3"-ból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Yuplay orosz oldalról kb 870ft lesz!

Inkább peccselnék mert eszméletlen bugos volt a steames verzió :/
NW DLC-kbõl melyikeket érdemes beszerezni? Csak alapot toltam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sir Quno Jedi
Ugyanmá, ssdre feltolod, megbütykölöd, hogy win7 compatible legyen és utána örömmámor, játszik. Néha persze így is fagy (sokszor órákig/napokig semmi, aztán bumm), de ezt az XP-men is eljátszotta anno rendesen, nem változott semmi, egy bugos szar és most már az is marad.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Az kéne nekem is. Direkt nem vettem meg sehol.

IMYke2.0.0.0
Végigjátszottam, UK-ból rendelt GOTY Edition-öm van, akkor, ezen a gépen még XP SP3 volt, és még linkeltem is képeket ide, anno - épp a Te statisztikáiddal összehasonlítva 😊 -, csak arra gondoltam, ha majd egyszer, megint kedvem lesz játszani vele, akkor a digitális korszak áldása révén, már STEAM-rõl tehessem meg.
De, akkor, nem fogom.

Hát én kétszer is végigvittem Fallout 3 at Win 7 alatt de összesen vagy 3x ha crashelt volna a százvalahány óra játékidõ alatt.
De ez természetesen goty volt szóval lehet az a pár pár peccs segített rajta.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tinman
Na nekem lehet, hogy erre nem volt türelmem :-D

Sir Quno Jedi
Inkább a vegast áraznák már le de durván (a komplettet!!)...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
persze erõsen bütykölni kell kicsit elõtte... 😄

Tinman
Gyerekek, ezt már csak riszpektbõl is meg kell venni.

Elképesztõen sokkoló ár!

DÖBBENET!

Sir Quno Jedi
Nem, ez nem win7-es proggi. Persze nem kell megijedni, tökéletesen fut win7-en is, én is azon tolom.

ZsZso
Nem, macerálni kell asszem ahhoz, hogy jól fusson, de úgy hallottam nem vészes.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Nem.

Fallout 3-at Win7 alatt kezdtem sok volt a randomcrash, még jó, hogy másik partíción ilyen miatt ott az XP.

XP-n told, ha végig akarod vinni, az a tuti rá.

ZsZso
OFF:
Az UFO az azonosítatlan repülõ tárgy. 😛 Ez kicsit olyan mint az "SOSbe kellene" kifejezés. <#falbav> Na attól mászok igazán a falra. SOSbe?! Miért jelentené az azt, hogy gyorsan? Váh!

IMYke2.0.0.0
"Megjegyzés: Fallout 3 is not optimized for Windows 7"

Ez ugye valami vicc akar lenni a STEAM részérõl?

IMYke2.0.0.0
Hát, 10 évvel ezelõtt, ez valóban UFO-dolognak hatott volna. <#nevetes1>

Botond
Ülök Pesten a dokinál (amit a kiszûrt reklámban ajánlanak) és az iPhoneról állítom be, hogy miket töltsön le az Xbox otthon mire hazaérünk. Ha ezt 10 éve vki mondja, hogy ilyen lesz, annak simán a szemébe nevetek.
Botond
Hol? Mennyiért?
ZsZso

grebber
Állítólag a Torchlight 2-öt meg lehet venni és tudjuk is aktiválni steam-en azt mondják!

Tinman
Shank 2 miatt 217 Ft-ért megvettem.

IMYke2.0.0.0
Humble Bundle 7:

zorrobomber
Hmm, tényleg, el tudnám képzelni Segal-t mint õsz Jedi mestert az új SW-ben 😊

DarkSector
Persze nem tökéletes, de jó film összeségében.
Liam Neeson stílusa olyan mint Steven Segal-nak...észrevettétek? 😄

Fpocok
Másodszorra már nem ütött akkorát. Neeson kemény volt, mint mindig, viszont akkora baromságok voltak a történetben, hogy fizikai fájdalmat okozott. Elsõ közelébe sem ér.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Én jobban jártam tudtam mit fogok látni: Taken 2.
Nekem ahogy az elsõ, ez is nagyon tetszett. <#eljen>

Fpocok
Igen. Érdemes megnézni.

Zomil
De attol még érdemes megnézni? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Most fejeztem be a Dredd filmet. Eredeti jobb volt!

TheGrinder
The Binding of Isaac Steamgift. Nekem már megvan a játék, és nagykedvenc.
Holnap este 10-ig. http://www.steamgifts.com/giveaway/ebwC3/

Rapid81
Nézegettem a HiB 7-et, aztán összvissz a Closure, ami jó, erre meg is nyertem Steamgifts-en. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Ahogy elnézem az összes régiókorlátos.

"Регион: Россия, СНГ" Régió: Oroszország

Akkor ez így felejtõs.
grebber
Torchlight 2 vevõs lett volna yuplayrõl de orosz régios 😞

wantonly
Language: Russian (text and audio)

Ezekben nincs is angol?
DarkSector
AZTA QRVA. ELÉG NAGY SPOILER!
De odabasz!

Bioshock Infinite (elsõ 5 perc!!!!)

DarkSector
Akkor MW3 nem?

wantonly
Ja, már értem hol kell nézni, kösz.
Black ops 2 záras. Többinél nem írja.
Developer: TreyarchPublisher: New Disk / Activision PublishingLanguage: Russian (text and audio)Genre: Action / ShooterRegion: Russia, CIS ** (limit activation and launch)Release date: November 27, 2012
This product is intended for use in the following countries: Russia, Belarus, Ukraine, Armenia, Azerbaijan, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan.