Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Erõsen egyetértek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
azé csaknem... pár új címet azért várok. Nagyon örülnék egy Far Cry 3, AC 3, Dishonored, MOH: Warfihghter, Borderlands 2, Skyrim és Hitman: Absolution leárazásnak.

grebber
Lószart csoda ugyanazok lesznek mint nyáron!<#levele>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Na, ezt is megértem - a remixemet egyszerûen ellopta egy kötsög:
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (i2k011 Extended Dance Remix)
* Dr. Alban...Reggae Gone Ragga (2012 remix) DJ KAAN TURHAN - köcsög majom tolvaj.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Másfél óra és kezdõdik a csoda!

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
A vicces hogy az Inversion nevû játéknak warezban MÁIG vígan megy a multiplayer része...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
E-mailcímedet nem ártott volna kitakarni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Hardveraprón. A srácnak csak 2 db volt. Le is csaptam azonnal az egyikre. Tavaly a The Run-hoz vettem tõle kódot - az is ennyibe került és még mind a mai napig mûködik, szóval szerintem ezzel sem lesz gond!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
hol került ennyibe?

DarkSector
Ja látom, a Border régebben nem volt benne. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Világvége elõtt 1 nappal be is húztam ezt.
Tudom, hogy az év legrosszabb vétele volt és, hogy játszhatatlan a játék, de akkor is csak egy doboz cigi árába került (990 Ft)!

Többnyelvû változat - Origin kód:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TheGrinder
Mégegyszer belinkelem, The Binding of Isaac Giveaway este 10 óráig. http://www.steamgifts.com/giveaway/ebwC3/the-binding-of-isaac

wantonly
Ne a képet nézd, a listát. 😊
DarkSector
rossz a link, itt 3 játékot látok.

wantonly
Én ezt szereztem be, 4 játék 9.99$-ért.
IMYke2.0.0.0
Ha-már-lúd-legyen-kövér alapon kell gondolkodni. Francnak vennénk csak 10x-es áron, amikor ezt is megfejelhetjük a duplájával 😊

wantonly
A hülyének is megéri. 😄
DarkSector
😄

elég 1-et venni hogy 2x fizess érte. 😄

IMYke2.0.0.0
Gyorsan venni kell 2-õt belõle... Nehogy-má'-olcsóbban-vegyük-ennél-az-árnál! 😊

w77d
öööö wait... what?

Fpocok
ümmm... valamit elírhattak 😄

DarkSector

DarkSector
Ez is jó de a THQ packban több számomra értelmes játékot találok.
Ebben a Darkness 2 érdekelne ha nem lenne még meg. 😊

zorrobomber
Érdekesség, hogy novemberben még $9.99 volt(én annyiért vettem).

Carlos
hmmm...
WTF pack

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Ez sem rossz.

THQ pack 7.5 dollár

Kár hogy nekem mind megvan, tuti vétel, annak ellenére hogy nemrég 1 dollárért voltak THQ játékok, csak éppen nem ezek.

Sziasztok

Ezt magyarázza meg nekem valaki. Ez hogy jött össze????

Regeltem 16.-án, de akkor nem sikerült a chip.de oldalról leszednem egészben a játékot. És csak jelszó volt az onnan letölthetõ fájlhoz. Írtam a fórumban, hogy nem tudtam leszedni. Nézem ma, hogy a 16.-ai dátumozásúnál most ott vannak a licenckulcsok, de ez megduplázódott, mert van még egy, aminél 17.-ei a dátum. És mind a kettõhöz vannak különbözõ licenckulcsok. És linkek/downloader is. Így most duplán van meg. Más is így járt?

Kép
arty
Nem szimulátort várnék, de mondjuk annyit igen, amennyit a FarCry1 vagy a Crysis1 tudott a témában 😊 FC3 sajnos sehol sincs ezekhez.

Forza.

Botond
Itt csak tesco van a világ végén. 😄

Regisztráltam a TV-n a samsung.com-on és plusz 12 hónap garancia. Jóság. 😊
Rapid81
Auchanban stick-kel együtt 6-7k.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok szimulátoros - így nincsenek efféle elvárásaim. A Far Cry 3-ban nincs gond az "ótókázással" .

arty
szoszo. bár én az fc2-t nagyon rühelltem, szvsz a fast travel is jól fog jönni, amikor már unom az egyébként nem tul élvezetes ótókázást...

Forza.

ZsZso
Óvatosan vele! Régiókorlátos!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Kalap szarok a dlc- hozzá!Azok max ingyen kellenének!

Amazonon Dead Island GOTY $5.99

IMYke2.0.0.0
S akkor vehetnéd még külön hozzá a DLC-ket ugyanennyiért...

ZsZso
😄 nagyon rá vagy izgulva a témára 😊. Szívbõl kívánom, hogy dobjon idén egy 75% -os akciót a GmG a játékra!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Na ha kapna -75%-ot a Mafia 2 meg ez a kód már 3.5 lenne csak ami best buy lenne! De sajna csak -50%-ot szokott kapni!

ZsZso

wantonly
Nekem ez volt a kedvencem, de egy ideje már nem követem. 😊
zorrobomber
Snoop Lion 😊

Botond
Microsoft azért komoly háttér, ha jól emlékszem az xbox is nulláról indult ps2 meg aktuális nintendo mellett oszt most mégis nekem is xboxot "kellett" vennem...
IMYke2.0.0.0
Öööö...
"Moses vs Santa Claus" -ban Snoop Doggy rappel 😊

Botond
Nekem ami kis szabadidõm van meló és gyerekek mellett abban PC-n játszok, ez az egész TVzés kimarad már az életembõl, mivel a szabadidõ elég véges.

Közben megvan amit kerestem. 😊
wantonly
Ezt még én is lehet megvenném 850Ft-ért... Ha lesz még kulcs, meg ha nem régiózáras.
IMYke2.0.0.0
Ebben a világban? Bármit el tudok képzelni 😊

grebber
Torchlight 2 akcióra nem voltak nagyon felkészülve 4 perc alatt elfogytak a cd kulcsok 😞

w77d
szerintem is kamu reg 😊

Fpocok
😄D

wantonly
Hawking tegnap regisztrált volna a youtube-ra? 😊
IMYke2.0.0.0
"Justin Bieber vs Beethoven" - ez ütött 😊 Bieber megkapta rendesen 😊