Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Persze nem ratgabnak akartam válaszként írni ... grrrr

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ezekre én még mindig vevõ lennék 😊
- Fallout: New Vegas Ultimate Edition
- The Elder Scrolls III: MorrowindŸ Game of the Year Edition
- The Elder Scrolls IV: OblivionŸ Game of the Year Edition Deluxe
(átutalás költségei miatt leginkább egyben - bár tudom magam alatt vágom a fát, de ha valaki csak az újabb játékokért vette, akkor lehet esélyem! 😊)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wesker24
Grat neked is ! Ha nem kell a Dishonored én vevõ vagyok rá ! 😄
zorrobomber
Várjunk azzal, még fizetnem kell..

Mázlista.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
trolololo, az oldal megdöglött, kilogolt de jött egy ilyen email 😄

"Zoltan, thank you for shopping with us.

This is a receipt to confirm your order with GamersGate. The order will be processed as soon as your payment is confirmed.
Bethesda New Year Collection 18.77
Total £18.77"

wesker24
Grat ! <#eljen><#taps>
wantonly
Grat. 😄
zorrobomber
még én is reménykedek...

Fpocok
FUCK YEA! SIKERÜLT!

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Hmmm, köszönöm. Francba, akkor valószínûleg megint megválok egy fél ezrestõl 😊.

wesker24
Nagyon is biztonságos korrekt oldal én is sok mindent vettem már tölük !
wesker24
Mert öcsém már nem dolgozik és ö van nagy részt gép elõtt !
2x vagy 3x vásároltam. Maximálisan korrektek. Nyugodtan használd, nem fognak átvágni. Nekik az az érdekük, hogy visszajárj.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Bejött order oldal, ott van hogy complete order. Drukkoljatok.

Mint ahogy írtam kolléga engem is. Apropó Steamen hogyhogy nem vagy fent jelenleg?

ZsZso
YuPlay mennyire biztonságos? Civ 5 kiegészítõ erõsen mozgat, de direkt bankártyás utalás miatt erõs félelmeim vannak... jogosan? 😊

wesker24
Ahogy mondod ! Habár nekem a Bethesda pack 75 %-a megvan szóval engem csak a Dishonored érdekelt volna ! 😄
Annó Witcher 2 kapcsán jártam így (33Ft-os ajánlat) és nem lett kifizetve végül. Visszajött.

Ne hallgass rá, nem gondolja komolyan, csak a szokásos vészmadárkodása ugye Wesker! <#wave><#whatever>

Fpocok
Nekem van egy pending orderem, ezt írja:

Pending order

This order is still pending, you can complete your order here.

GamersGate AB
Åsögatan 108
SE-118 29 Stockholm
Sweden

VAT: SE556704522301

Order id:

"ID-m"

Payment method:

Credit cards via Paypal

Change payment method

Order date:

Today

Order status:

Pending

Products

Bethesda New Year Collection
€26.42
€1.32
Discount:
€5.02
Including VAT:
€25.10
Total:

ollie
Akkor lehet dispute-ot indítani, hogy neked nem az az ár volt feltüntetve. De a gamersgate-esek rendesek, vissza lehet olyankor kérni tõlük a pénzt.

2-t nem tudott venni, ergó nincs 15000 Ft a számláján, ergó nem tud levonni 25k-t a paypal.

wesker24
Kb én is igy vagyok vele a játékok 75 %-a ugyis megvolt meg aztán most én is elvagyok most a Skyrim-mel ! 😄
wesker24
Csak nehogy az legyen hogy a Gamersgate/Paypal már az új áron vonja le neked a pénzt mert akkor szivás van ! xD
DOOM 3 BFG Edition

Ugye tudod, hogy ez az id inferior átverése?
ZsZso
Én se tudok nagyon sírni emiatt. Így kell felfogni. Ezek nélkül is megvagyunk. Sykrimmel még úgyis el vagyok egy ideig 😄.

Fpocok
Pff faszom... én már le is okéztam paypallal, aztán halt le, gg-tõl kaptam emailt, de ezek után fogadok, hogy nem fogom megkapni ennyiért.

wesker24
Hát jah látom már vissza rakták a rendes árat mindegy legalább a pénzünk megmaradt !

Ezek szerint eddig naiv voltál 😉

De most komolyan, amikor a nagygépes játékok 95%-a multiplatform, akkor nagyon is fontos lehet a hardver. Lásd még a "minden szaggat rajta" PS3-at, melynek e célú felhasználása ellen magad is kampányolsz. Nyilván az nVidia és a Crytek szemüvege is torz szokott lenni ebben a kérdésben, de nem nélkülöz minden alapot a mondandójuk.
jarlaxxe
Talán azért mert állitolag egy új konzolba se lesz nvidia hardver...

Na sebaj ma is spóroltunk.

zzeN
Hopp már 88 € (25k).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

wantonly
Jól látod, nálam is.
wesker24
Jaja nekem is bejött az oldal de aztán kiakadt !
Na úgy látom már 70% offban van ismét.

Totti5
Azt hittem, hogy a fejlesztõk küzdenek a játékaikkal hogy minél jobbat csináljanak és minél nagyobb tömegeket vonzanak be. De ma is tanultunk új dolgot, és milyen meglepõ hogy a ****nvidia szájából.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Na rámentem a rendelésemre, azt írja pending... tehát feldolgozás alatt... remélem tõlem még ennyit fognak levonni.

wesker24
Ha valakinek marad egy felesleges Dishonored az nekem is kellene !

Nekem csak a Dishonored kellene a többi már megvan vagy nem érdekel !
Sajnos nekem is van egy olyan érzésem. Steamtrades-en már van, aki árulja az packot. Természtesen horror áron.

zzeN
Nekem "csak" egy Skyrim kéne😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
Mire visszatér az oldal, kétszer ennyi lesz. Figyeljétek meg 😄

Botond
Ha sikerül csomagot vennem,akkor nálam egy oblivion lesz szabadon, többit megtartom. 😊
Nekem csak a Dishonored kéne, meg a Hunted, a többi szabad préda részemrõl.

Fpocok
Pedig már megkaptam emailt gg-tõl... de még nem tudta feldolgozni paypalt.

zorrobomber
ja, én is checkoutnál kaptam ezt az arcba 😊

Neked mi kell Sir Quno?

Gyerekek beszéljünk már össze! Ne vegye meg mindenki a packot, hanem dobjuk szét. Úgyse kell mindenkinek minden!

zorrobomber
na én ezt hagyom most, hátha nem fogynak ki a kulcsokból...

System maintenance, we'll be back in about 30 minutes...

Thank you for your patience!
/ The GamersGate team

wantonly
Engem is a Fallout New Vegas Ultimate érdekelne, de úgy látom az mindenkit. 😄