Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Alan Wake egy fekete ló volt a piacon - eleve PC-re jelent volna meg, aztán MS kivásárolta, majd a siker és a lefelé tendáló bevételek, valamint a svédek fülrágcsálása miatt kijött PC-re, és meglepõen jól teljesített.
Így, vérszemet kaptak mások is, szerencsére.

Hidd el, fognak majd kapni a fejlesztõk elég zsetont, hogy ne jelenjenek meg PC-re az új játékok... Hiába lesz Unreal 4 Engine, Cry Engine 2, Frostbite 3 stb... A portolási késedelmekkel és "hibákkal" meg egyre inkább a konzolok felé akarnak minket, õs-PC-seket terelni.
A tiniket már nem is kell.
Az õ esetükben a mobiltelefonoktól, és a tapi gépektõl tartanak a leginkább a "nagyok".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Általában várni kell 5-10 percet amíg megjelenik a kód a fiókodban. Olyan nincs, hogy nem lehet.
DarkSector
Hát ezt nem értettem én sem...azért néztem furán hogy most mi van, csak mikor linkelted nem írtad oda hogy mi a helyzet, én meg csak egy sima kommentnek néztem, és reálisan válaszoltam rá, egyetértve ami benne foglaltatik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
nVidiának nagyon keserû a szõlõ, de nem kell õt félteni - õ és a CryTek a "cloud" és F2P (vagy a valóságban: Pay 2 Win - isten volt, aki ezt a szófordulatot kitalálta!) szolgáltatásban látják a jövõt.
Ráadásul, az nVidiának ez azért is lesz jó, mert a Cloud szerverekhez õk aztán tudják majd nyomatni ezerrel a szolid VGA-kat, a blade szerverekbe szánt GeForce-okat.
PC játékos piacon is jól megvette a lábát, de azzal, hogy - ez csak spekuláció - az új generációs konzolok miatt nem lesz annyi húzó játék a PC-ken, hiszen exkluzívak lesznek, nem lehet eladni majd a GeForce GTX 790-et csillió VRAM-mal a Blood Steve-eknek...

A CryTek felfogásának is, sajnos, lesz jövõje. De bízom benne, hogy majd csak az unokáim idejére.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Mert nem lehet.
Csak giftelés volt ott... elküldtem saját címemre... remélhetõleg 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Egyébbként mi okuk volna most elöjönni ezzel a mindenki által ismert ténnyel, hogy a pc-ék erösebbek mint a konzolok...

Miért nem nézed meg a fiókodban a kódokat?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Ez csak akkor lesz megvalósítható, ha a játékfejlesztõk elég zsetont kapnak, hogy "exklúzívak" maradjanak, mert ugyebár a PC piac sem elhanyagolható anyagilag. Nem hiába lett portolva az Alan Wake is például...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Most jól értem hogy az nvidia kimarad a buliból ezért azt hiresztelik hogy pc-re kell váltani?
Magyarul ez van benne?
De hogy tudnák megoldani hogy ne portoljanak annyi játékot? Multiplatform játékokat mindet lefizetni az nagyon nagy melo és pénz.
Valamint az iphone-os túlzás az oké, hogy adatokban erõsebb majdnem és 2d-s játékokat játszanak rajta.

Így már értem nagyjából, én nem tudtam hogy AMD van mindkettõben, vagy lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Mennyi ideig tart elküldeni a giftet? MEddig szokott tartani?

jarlaxxe
Mert midkét konzol AMD chippel fog jönni.

IMYke2.0.0.0
Arra értsd, hogy az X720-asban és a PS4-ben is AMD alapanyagok lesznek

IMYke2.0.0.0
Tényleg jó volna - mert nekem még ráadásul úgy fél ezer játékot kellene pótolni a "gamer kulturáltsághoz"*** 😊

<*** ="" bocs,="bocs," ez="ez" nekem="nekem" is="is" fáj,="fáj," de="de" más="más" nem="nem" jutott="jutott" eszembe="eszembe">

DarkSector
Oks, akkor szerintem még álmos vagyok, lehet valami nem esett le.
Mire értelmezzem a "savanyú a szõlõ" kifejezést?
Mert most már megkavarodtam.

én amúgy komolyan írtam amitket írtam, semmi ironizálás nem volt benne, én télleg azt mondom hogy egy aránylag jó géppel a konzolok indulásakor a játékokat ugyanúgy vagy szebben lehet futtatni.

IMYke2.0.0.0
Nem ébredtél még fel teljesen 😊

Arról beszélgetünk, hogy azzal, hogy a legújabb, még meg sem jelent konzoloknál (erõs költõi túlzással) még egy iPhone is erõsebb - a cikkben is vetélytársakként emlegetik az "okos" telefonokat -, így még inkább a konzol exkluzív játékokra fognak ráerõsíteni, esélyt sem adva a portolásra.
Amúgy is, az elsõ 1-2 évben ez lesz a tendencia (a múltban is így volt), de mivel már helybõl lemaradással indulnak a konzolok , így, erõsen valószínû, hogy késõbb sem fognak nagyon erõlködni a portolásokkal.

arty
egen, én tuti elbírnék egy éves pause-t 😄 (azaz sem uj hw, sem uj sw nem jönne ki - de úgy egyáltalán, SEMMI! 😄 )

Forza.

jarlaxxe
Az egész cikk csak a nvidia miatt érdekes, kicsit "savanyú a szölö" kicsengése van a mondandójuknak.

DarkSector
Vagy én nem értem a cikket vagy a mostani válaszodat nem értem, miért kell konzol, mikor a cikk azt írja hogy erõsebb hardvert lehet olcsóbban összehozni?
Vagy korán van még és lemaradtam valamirõl?
Vagy ironizálsz?

IMYke2.0.0.0
Bár, az is lehet, hogy ez jó lesz azoknak <így nekem is>, akiknek sem atom PC-jük, sem konzoljaik nincsenek: lesz idõ végigjátszani mindazon játékokat, amiket digitális- és/vagy (régi) dobozos verzióban megvettünk, csak kipróbáltunk, vagy még ki sem csomagoltunk. <#nyes>

DarkSector
Néha ratyibb nem sokszor, legalábbis azért nem olyan szar a helyzet mint sokszor viccelõdve kicst felnagyítva írják, írjuk a problémákat.

De most nem értem, ugyanazt mondjuk a cikk, meg mi is, akkor miért én flémelek?

DarkSector
Errõl beszéltem, más egy hardver , meg hogy a játékok mennyire használják majd ki.
Nekem nem kellett az említett 2 játékhoz 3 cpu, mégis ment pc-n.

shaddam
Azért az vicces hogy az nvidia nyilatkozik meg egy krájziszos csóka aki a játékukba direkt gépfingató talajvíz rendert tettek. Ha ilyen ügyesen programoznak akkor tényleg fel kell kötni a gatyát 😄 Meg egyébként is a pay to win a jövõ blabla

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy nem csak én látom így a dolgot.
S most legyünk együtt szomorúak, mert valóban ez lesz a helyzet.
Lehet, hogy venni kéne majd egy X720-ast...

jarlaxxe
A lényeg ott van,hogy hiába erösebb a pc ha az nincs kihasználva, söt egyes esetekben a ragyi port miatt még rosszabb is a végtermék pc-én mint konzolon.

arty
nem új? ahogy vesszük!

amikor az xbox360 2005 novemberében megjelent, erõs hardvernek számított a 3 cpu magjával és fejlett gpujával!
amikor az "xbox720" ~2013 novemberében megjelenik, a közepes pécék alatti szinten karistol majd (vagy még ott se) ... HA(!) igazak a pletykák.

értem én, hogy 2005-ben is lehetett félmillióért x360 verõ pécét építeni, de ez jövõre akár konzollal megegyezõ vagy alig drágább árú pécét is jelentheti ... (ha kellõen erõsödik mondjuk az integrált grafika a cpukban)

igen, így méginkább az exkluzív játékokra terelõdik a hangsúly 😞

Forza.

DarkSector
Nem.
Nem játékról beszéltetek, hanem válaszoltam, és akkor írtátok hogy ne flémeljek...vagy csak hergeltetek?

IMYke2.0.0.0
Bízom benne, hogy január 5-ig lesz 33%-nál jobban is leárazva az Ultimate Edition.

IMYke2.0.0.0
Az túlzás, hogy játékokról beszélgetünk?!

Rapid81
Meg egy Fallout NV is, ha valakinek kimaradt. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nyugi nem lesz, bár kicsit most tulzásnak érzem, ami történik de mindegy, rátok bízom.

Már csak azért sem értem a dolgot, ha valaki pc kocka, akkor mit sértõdik meg ha egyszer, én is ugyanazt mondtam mint a hírben hogy a pc erõsebb.
Érthetetlen.

Rapid81
A Rage engem érdekelne, ha meg tudunk egyezni. 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, bízom benne, hogy azért nem egészen "flame topik" 😊

jarlaxxe
Ez egy flame topik nincs ezzel semmi gond.

DarkSector
Nem flame, csak írtam hogy ez nem új hír, nem spanyol viasz, ezt a játékosok tudták eddig is.

Mikor jött az xbox.
Condemned - Gears of War...stb.
Nekem megvoltak PC-re is mentek is, igaz akkori gépemmel még nem maxon, de mentek, holott akkor jött ki az új konzol.

Nem flame, csak olyan mintha egy hírben leírnám, hogy az újszülött gyerek most nem lesz nagyobb mint egy tinídzser kisgyerek.
Soha nem is volt nagyobb. <#idiota>

Botond
A franc. 😞
IMYke2.0.0.0
Csak teljesíti a szerzõdésben foglaltakat - nem akar kötbért fizetni 😊

Fpocok
Jó reggelt, látom már kezded is a flamet... kell a pénz, mi? 😄

DarkSector
Igen nem is vita képpen mondtam hogy el kell dönteni, sokaknak vonzo, vagy az hogy instant tud játszani, ha nem fontos neki hogy moddoljon meg pár dolgot, hanem csak azt akarja hogy bekapcs és fusson a játék.

A Valve is ezért mozdult meg.

(Természetesen, aki azt hitte bármikor hogy nem lehet olyan gépet venni a konzolok megjelenésekor ami attól erõsebb az a felhõk közt élt eddig is, az hogy mennyire optimalizált valami na az egy másik kérdés.
Hiszen PC- soha nem lesz elég egy olyan hardver ami paraméterekben megegyezik a konzolokkal mert nem lehet pc-n optimalizálni ennyire.
Vagyis naná hogy erõsebb gépek lesznek, és eddig is voltak.

Ezzel sok újat nem mondtak.)

jarlaxxe
Ez megint izlés dolga azon meg nem érdemes vitázni.

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Hogy?
Nem értem most mire írod ezt.

IMYke2.0.0.0
Ne legyél demagóg - épp a konzolokkal villódzók mondják azt, hogy a konzoloknak esélye sincs már, olvasd el még egyszer a cikket 😊

DarkSector
Drága PC-k mindig is jobbak voltak, soha nem voltak erõsebbek a konzolok, mivel ha sok pénzed van összerakhatsz te bármilyen gépet, a kérdés a játékokon van.
Hiába van erõs pc-d ha nem tudsz játszani az Exclusive-okkal.

Zomil
Dishonored, Hunted vagy Skyrim érdekelne engem a pakkbol, ha vkinek még van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Igazán elküldhetné már a kulcsokat irgumburgum.

Fpocok
tinypiception.

IMYke2.0.0.0
Most töltöttem fel egy képet a TinyPic-re, linkelés céljából, s lám, mit kellett beírno ma captcha-ban?:

wesker24
Jah ok semmi gond !

A Rage meg a Skyrim nekem is megvan !
Fpocok
Na elküldtem magamnak a giftet, de az oldal teljesen összecsokizta magát 😄

zorrobomber
Köszi. Elsõ körben az biztos hogy a RAGE és Skyrim nem kell nekem, megvannak már, és az is tuti hogy Dishonored-öt megtartom, bocs :/