Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Thank you for your patience!
/ The GamersGate team
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Árban megegyezünk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Zsozso az általad leírtakat átadom, ha meg tudtam venni!
Dishonored™ - Must be activated on Steam
DOOM 3 BFG Edition - Must be activated on Steam
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De még igy is nagyon megéri az árát ! Csak hát az oldal nekem se jön be !
- Fallout: New Vegas Ultimate Edition
- The Elder Scrolls III: MorrowindŸ Game of the Year Edition
- The Elder Scrolls IV: OblivionŸ Game of the Year Edition Deluxe
Engem ugyanis csak ezek érdekelnének.
Next PC upgrade: 2022
Brink Complete Pack - Must be activated on Steam
Dishonored™ - Must be activated on Steam
DOOM 3 BFG Edition - Must be activated on Steam
Fallout 3: Game of the Year Edition - Must be activated on Steam
Fallout: New Vegas Ultimate Edition - Must be activated on Steam
Hunted: The Demon’s Forge™ - Must be activated on Steam
RAGE - Must be activated on Steam
Rogue Warrior - Must be activated on Steam
The Elder Scrolls III: MorrowindŸ Game of the Year Edition - Must be activated on Steam
The Elder Scrolls IV: OblivionŸ Game of the Year Edition Deluxe - Must be activated on Steam
The Elder Scrolls V: Skyrim - Must be activated on Steam
~6700FT
Kurvagyorsan vegyétek meg mert ennek is tuti feljebb tolják majd az árát!
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2