Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
PS3 más egy kicsit.
Boxon 1x install, majd amit irtam beállítod, bent hagyod a lemezt a gépbe, és onnantól bekapcsolod a gépet és pár másodperc alatt indul a játék a logo után, boxon a patch ha jön másodpercek kérdése, az is automata.

Most ezután mindezt csináld meg pc-n.

Kb úgy kell érteni mintha pc-n beállíthatnád hogy mondjuk minden legyen automata, steam-et példaképpen, hogy automatán mikor bekapcsolod a pc-t, ne menjen a windowsba és ne kelljen neked semmit csinálni, hanem a bootolás után elindulna a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Ha lesz kulcs kopogtathatsz nálam.

ZsZso
Okké, kihagytam a "szinte" szót. Szinte senki se tudta megvenni. 😛

Batman: Arkham Asylum GOTY - 3.5 EUR

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Ez hogy a végén senki nem tudtam megvenni nem teljesen igaz, mert én akkor vettem meg amikor itt már mondták többen hogy visszaállították a rendes árat. Oké, hogy elõtte fél órával tettem a kosárba, de kitartó voltam és nem zártam be az ablakot, hanem nyomkodtam szorgalmasan a refresh gombot.

davidka003
A FOV nagyon rossz lett azt mondják. Minden pufibbnak tûnik a régihez képest.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ZsZso
GamersGate Bethesda Collection - Tip for those who might have missed out
Na, valakinek nem "ragadt" bent egy orderje véletlen? 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Tudom és egyetértek... de szeretném megnézni saját szememmel. Warezolni meg nem vagyok hajlandó még elméleti szinten sem. Éppen ezért olcsón, nem bánom, ha meglesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
ITt tudod megvenni 😄DDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso

Ha nem számítanának a számon, akkor minden fix 60 fps lenen konzolon, nem szaggatás-, tearing- és recehegyek. Nem jó elõjel az, ha eleve relatíve még gyengébb hardverrel kezdenek be. Tegyük hozzá, nem úgy néz ki, hogy kevesebb idõre. Vagy szerinted éljen a Wii?

Az más kérdés, hogy végül belassul-e még inkább maga a PC-s hardverfejlesztés is mellé, továbbá a "csodagrafikához" szükséges bõven (?) 50 millió fölötti költségvetések sem tûnnek tarthatónak.
ZsZso
Ott rohadjon meg GMG ahol van. Mindenki ismeri az USD = EUR árfolyamot. GMG is így csinálja, hogy szakadna bele. NODE! Amikor CashBack, vagy credit back lenne akkor hoppili, megtanulnak konvertálni. GRRRRRRRRRRR.

ZsZso
8 órán keresztül élt az akció, a végén már senki se tudta megvenni. Mi is már késõn kaptunk észbe.

Totti5
Ha azt nézzük hogy még most is mit préselnek ki és ha az új hardwerek többszöröse lesz a mostaninak minden téren, akkor simán verni fogja a PCt úgy mint az tette eddig is az életciklusa elején... konzol fix hardwer vagyis nem az számít hogy papíron mekkora számok vannak, hanem a fix hardwerre optimalizálás. Ez egy körfogás...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Gubberx
francba best buy lett volna ez most nekem 😞

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ZsZso
GGn árulták 6,6k -ért, de már nincs.

Totti5
Portolási költség egyenlõ a 6-7 éves fejlesztési, mareketing, kiadási költségekkel? lehet én nem értem, de a portolás költsége aprópénz... szép dolog hogy behozta, de semmi köze ahhoz hogy nyereséges e, sikeres e a játék. Min. 3-4 millió eladásokat kellett volna produkálnia.

Gubberx
Ezt a pakkot hol árulják jelenleg és mennyibe kerül? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fpocok
Szerintem még pár évig nem fog jönni új gép. Minek? Hogy aztán megint évekig tartson, hogy profitot szerezzenek? Szépen elvannak a mostaniakkal... fõleg ha a sok bolond a fekete pénteken csak úgy kapkodja el a 7! éves hardvert.

A nextgen masináknak viszont éppen, hogy újra meg kell gyõzniük a közönséget, hogy szükség van rájuk, és a PC-vel szemben is alternatívát kellene nyújtaniuk.
Jó eséllyel install-letöltés-patch a menete az egésznek, PS3-on ha a PSN úgy dönt, egy 200 MB-os patchre is várhatsz akár fél órát vagy többet. Boxon ez még talán gyorsabb, de ott is erõsen ajánlott az opcionális full install. PC-n nem vagyok hajlandó az optikai meghajtót hajtani, szerencsére nem is kell, a Steam és a GoG abszolút kényelmes és - "akciós idõszakok" kivételével - gyors is.

Elég vegyes a benyomásom arról, hogy mi számít kényelmesnek manapság, de a PS3 PC után rémálom is tud lenni.
IMYke2.0.0.0
Elfelejtetted ugye, hogy az Alan Wake 2 nap alatt behozta a portolási költségeket, és utána csak nyereséget termelt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Nekem egyel több acsivmentem van, szóval <#mf1>

Totti5
Jól teljesített a port!. Összességében valszeg bukta a játék anyagi szempontból, hacsak PCre nem ment el ugyan úgy 1 millió mint 360ra ( nyilván nem ).

jarlaxxe
Xbox vs Ps összevetésben van értelme az exkluzív témának de a pc-és piaccal szemben szerintem nem állnak meg ezek az érvek.
2012-re aki akart már átállt a "sötét" oldalra csak nagyon minimális azok száma akik most jönnek rá, hogy nekik a konzol a platformjuk.

DarkSector
Miénetudnának?
Beállítod a gépbe hogy DVD-t indítson ne a dashboard-ot és ennyi.

"Gears of War nem is volt Box launchkor, és amúgy mindkét említett játék késéssel érkezett PC-re, szóval a kronológiával van némi gond."
Tudom de az a fél-1 év alatt nekem nem lett erõsebb gépem.
Mondat elejét nem értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

igen, így méginkább az exkluzív játékokra terelõdik a hangsúly 😞

Még inkább? Ez a generáció éppen, hogy leépítette õket. Egyáltalán nem ártana amúgy, ha a konzolgyártók rá lennének kényszerítve minõségi és változatos exkluzívok, új IP-k pénzelésére - ha ez azzal is jár, hogy sajnos a megfelelõ platformmal nem rendelkezõk lemaradnak. (Vajon MS nélkül lenne Forzád? Vagy csak valami hozzá képest is félmegoldás?)

Persze amíg az n+1. lövölde a sláger (éppen ez is hozzájárult a platformok között a határok elmosásához), addig a fentebbi kívánt forgatókönyv utópisztikusnak hangzik.
Fpocok
Ahha, akkor passz... sry wantonly.
Meg merek amúgy esküdni, hogy nem giftként vettem, és nekem csak a giftelés t ajánlotta fel. Lehet, hogy azért, mert nem volt kulcs? De mindegy, várunk akkor, amúgy most így áll nekem.

Gears of War nem is volt Box launchkor, és amúgy mindkét említett játék késéssel érkezett PC-re, szóval a kronológiával van némi gond.

vagy az hogy instant tud játszani,

Ilyet még tudnak a konzolok 😮 Én sajnos mást tapasztalok 😞
zorrobomber
Relax 😊 Így is bõven jól jártunk szerintem 😊

jarlaxxe
Minkettö volna az igazi persze ez sajnos már pénz kérdés is.

Errõl jut eszembe, hogy én nagyon tartok a következõ konzolgenerációtól. Brutális gépigények lesznek megint. Nem hiányzik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mármint finn fülek 😉 Egyébként már jóval az Alan Wake PC-s változata elõtt beindult a nagy portolási hullám, szóval én nem tekinteném annak a bizonyos hógolyónak. Egyébként a szerzõdés elõre determinálta, hogy PC-re nem jöhet egy darabig, de mivel a teljes franchise-t nem vette meg az MS-t, így késõbb portolhatta a Remedy. Papírforma volt a történet.
zorrobomber
Végülis igen. Jobb oldalt ott a show serial key. Lehet azért nem kapod meg az emailt, mert mondom, nincs mindegyikbõl nekik kulcs. Amit eddig néztem, csak a Skyrimhez volt 😊

Fpocok
Mindegy, nem idegesítem magam, biztos le vannak rohadva... várok.
Ha pár óra múlva nem jön meg, akkor írok nekik. Amúgy tuti minden rendben van, csak lassú.

30% off kupont aktiválva hozzá már csak 2,5 euró lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor annak ott kell lenni a saját accodon belül, mármint a kódnak!

IMYke2.0.0.0
Nagyon bízom benne, hogy továbbra sem fog "leáldozni" a PC-nek - cél-konzolra nem szívesen költenék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ez érdekes... nekem csak giftelni engedte... mondjuk leszarom, elküldtem magamnak, ugyanaz.

IMYke2.0.0.0
Á, igeeeen - bocs, emlékezetbõl írtam 😞
Köszönöm a kijavítást.

IMYke2.0.0.0
Capcom akció a GMG-n:
Devil May Cry 4 - STEAM-es - 3,39 €

jarlaxxe
Grim Dawn.

zorrobomber
nálam meg lehet nézni! viszont pár terméknél(még nem néztem mindet, skyrim pl. van) azt írja hogy kifogytak a kulcsokból, ha kapnak újat akkor megkapom

"Unfortunately, we are out of serial keys. The developers have been contacted and we will supply keys as soon as they are delivered to us. We apologize for the inconvenience."

Rapid81
Akkor sem lesznek akkora eladások, mintha multiplatform lenne. Valve sem fogja hagyni, hogy leáldozzon a PC-s játékpiac. A saját konzolja is PC alapokon fog nyugodni, nem saját cucc lesz. De ez csak az én véleményem... Hosszú évek óta temetik a PC-s játékosokat és játékokat, aztán sosem jött be egyetlen jóslat sem. Csak találgatás, meg rémhírkeltés.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
De, saját accra.

IMYke2.0.0.0
A Kickstarter valóban hatalmas találmány - remélem, egyre több, jobbnál jobb projekt jelenik meg ebben a finanszírozásban.
Például, wesker24 által tudom, hogy a "Titan Quest 2" (valójában Dawn Fall) is így jelenik majd meg.

Na az úgy érdekes. Nem saját fiókodra vásároltad, vagy úgy nem is lehetett?

jarlaxxe
Majd toljuk a peticiókat. Meg ott a kickstarter amit én egy kicsit a pc játékok mentsvárának gondolom.

Fpocok
Nálam eltûnt a bethesda pakk a gamersgaterõl 😄

Fpocok
Ok, akkor mégegyszer... mert lehet nem voltam érthetõ. NEM LEHET MEGNÉZNI... csak giftelni lehet, és majd ott írják le.

DarkSector
Aha, kezdem érteni mirõl van szó, vagyis hogy mire gondolsz.
mondjuk nekem a cloud rendszer is bejövõs, tudom lagg meg egyebek, de nekem néha az is jó.

F2P-nél 1 gondom van hogy az esetek 90%-ban igénytelen minõség párosul a F2P játékokhoz, mert leszarják, nem foglalkoznak velük csak legyen kb játszható.