Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boxon 1x install, majd amit irtam beállítod, bent hagyod a lemezt a gépbe, és onnantól bekapcsolod a gépet és pár másodperc alatt indul a játék a logo után, boxon a patch ha jön másodpercek kérdése, az is automata.
Most ezután mindezt csináld meg pc-n.
Kb úgy kell érteni mintha pc-n beállíthatnád hogy mondjuk minden legyen automata, steam-et példaképpen, hogy automatán mikor bekapcsolod a pc-t, ne menjen a windowsba és ne kelljen neked semmit csinálni, hanem a bootolás után elindulna a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na, valakinek nem "ragadt" bent egy orderje véletlen? 😉
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az más kérdés, hogy végül belassul-e még inkább maga a PC-s hardverfejlesztés is mellé, továbbá a "csodagrafikához" szükséges bõven (?) 50 millió fölötti költségvetések sem tûnnek tarthatónak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Elég vegyes a benyomásom arról, hogy mi számít kényelmesnek manapság, de a PS3 PC után rémálom is tud lenni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2012-re aki akart már átállt a "sötét" oldalra csak nagyon minimális azok száma akik most jönnek rá, hogy nekik a konzol a platformjuk.
Beállítod a gépbe hogy DVD-t indítson ne a dashboard-ot és ennyi.
"Gears of War nem is volt Box launchkor, és amúgy mindkét említett játék késéssel érkezett PC-re, szóval a kronológiával van némi gond."
Tudom de az a fél-1 év alatt nekem nem lett erõsebb gépem.
Mondat elejét nem értem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Még inkább? Ez a generáció éppen, hogy leépítette õket. Egyáltalán nem ártana amúgy, ha a konzolgyártók rá lennének kényszerítve minõségi és változatos exkluzívok, új IP-k pénzelésére - ha ez azzal is jár, hogy sajnos a megfelelõ platformmal nem rendelkezõk lemaradnak. (Vajon MS nélkül lenne Forzád? Vagy csak valami hozzá képest is félmegoldás?)
Persze amíg az n+1. lövölde a sláger (éppen ez is hozzájárult a platformok között a határok elmosásához), addig a fentebbi kívánt forgatókönyv utópisztikusnak hangzik.
Meg merek amúgy esküdni, hogy nem giftként vettem, és nekem csak a giftelés t ajánlotta fel. Lehet, hogy azért, mert nem volt kulcs? De mindegy, várunk akkor, amúgy most így áll nekem.

vagy az hogy instant tud játszani,
Ilyet még tudnak a konzolok 😮 Én sajnos mást tapasztalok 😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha pár óra múlva nem jön meg, akkor írok nekik. Amúgy tuti minden rendben van, csak lassú.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Köszönöm a kijavítást.
"Unfortunately, we are out of serial keys. The developers have been contacted and we will supply keys as soon as they are delivered to us. We apologize for the inconvenience."
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Például, wesker24 által tudom, hogy a "Titan Quest 2" (valójában Dawn Fall) is így jelenik majd meg.
mondjuk nekem a cloud rendszer is bejövõs, tudom lagg meg egyebek, de nekem néha az is jó.
F2P-nél 1 gondom van hogy az esetek 90%-ban igénytelen minõség párosul a F2P játékokhoz, mert leszarják, nem foglalkoznak velük csak legyen kb játszható.