Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
egy Far Cry 3 erejéig én is érdekelt lennék egy ilyenben 😄

XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Xcom-ot igazán leárazhatnák gmg-n és akkor a 30%-os koddal olyan 3ezerrel kijöhetne, mert annyiért kellene 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ez azt jelenti, hogy orosz proxy-val nem tudsz olcsóért vásárolni. Németnél meg ugye a vágott verziók miatt kapnak külön kulcsot... gondolom én.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gubberx
lol ezen a nyelven még a vásárlás menüt sem találom 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

DarkSector
GMG-n a Sleeping Dogs- nál olvastam éppen:

"German/Russia will receive regional keys."

Gondolom ez azt takarja hogy mi szophatunk. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A lemezt csak csekkolja a gép a játék HHD-rõl fut.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehát ha nyíllal frankó autózni, akkor a Box-kontrollert kidobhatod az ablakon, mert azon gáz a D-pad <#idiota>
Utóbbit GMG-rõl szerváltam.

Még mindig várok kedves steam a Men of war leárazásra....

Nekem eddig befigyelt egy Batman Arkham city Goty (mivel rájöttem, hogy ha csak a dlc-ket veszem többet fizetek... a röhej az, hogy így meg a könyvtárban van egy sima Batman Arkham city és külön ugyanebbõl egy goty).

Ha nagyon szigorúan vesszük, akkor steamrõl karácsonyi akcióban csak ezt vettem. Elõtte Gamersgate-rõl befigyelt egy Rage (1100-ért), utána ma PH-ról egy Dishonored (röhej áron 2500 Ft-ért nem lehetett otthagyni) és rögtön utána egy Lotr War on the north (1000 Ft-ért)

Rapid81
Én már beszereztem egy QUBE-ot, egy Darkness 2-t és egy Cargo Commander-t. Monnyuk ebbõl össz a QUBE jött közvetlenül Steam Shop-ból. <#zavart2>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Én eddig a pop részekre, a dawn of war-ra, illetve hawx akciókra vártam elsõsorban, erre mit ad isten pont ezek benne voltak az elsõ 2 napban. Mi lesz még itt anyám, sztem letiltatom a kártyám hogy véletlenül se tudjak venni semmit 😄

Ati

grebber
Részemrõl vége a költekezésnek mivel Mafia 2-ön kivül más nem kell (bethesda pak már nem lesz olyan olcsón) az meg ugye kap -80-85%-ot amiért megvenném 😄

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Eddig 2 nap telt el, lesz még mód elszórni a pénzt minden szarra😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Én is így vagyok ezzel - és sajnos (?), a tegnapival is így voltam. Szerintem, a holnapival is így leszek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Eddig nagyon gyengusz az idei akciózás mi van veletek webshopok nem is értem-

Skydrift, Splintercell: Chaos Theory amik elcsábítottak.

Ami érdekelt volna az a Bethesda atompak de azt csak pár kiválasztott tudta megvenni 😞
Mafia 2 meg ugyse lesz jó áron hogy verjem az arcukba <#idiota> szóval akár el is mehetek téli álmot aludni!

Direkt kibaszásból. Látják, hogy nem vásárolsz és kísértenek....XD

Hálisten a mai napi akcióból engem nem érdekel semmi.

Totti5
"Álom" akart lenni, csak be kell fizetnem az SG-nek hogy a tulaj megtudja venni a Ferrariját és tudjam módosítani az 1-es helyesírásomat.

Kiváló, akkor megtaláltuk az egyetlen olyan eszközt ótósra aminél nem kell válogatni, csak legyen rajta nyíl, ami pedig mindegyiknek van!<#wave>

Dawn of War teljes pakk 9.99. Miért csinálják ezt velem??? Kezd olyanná válni a dolog mint a South Park ba a wall mart os részben. 😄

Ati

grebber
Ne GMG-en olcsóbban volt multkor én onnan vettem meg!<#taps>

IMYke2.0.0.0
Dead Island: Game of the Year Edition-t ugye ne vegyem meg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Amin van nyíl billentyû? Az meg, hogy "alom", az nem tudom mi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Természetesen én vagyok a béna, és respekt a hardkór nyilazós ótósoknak!<#eljen> Csak egy kérdés, hogy képben legyek... mivel kontrollernél és kormánynál több féle kategória van, billentyûzetnél milyen típust ajánlasz ótós játékra, amivel olyan mint az "alom"?

zorrobomber
Ráadásul nálam 7.49 €

Rapid81
Az 5+ év az nálam simán benne van a pár évben. Kb. így emlékszem én is.

Eszemet nem tudom, hogy mióta netezek fülekkel. Egy Steamnek pedig pár évnek elégnek kellett volna lennie, hogy legalább nagy lemaradással kövesse a kort.
arty
Arra gondolsz, hogy az IE nem támogatta 😉 Nade, mint tudjuk a butajuzer böngészõje nem mérvadó.

Firefoxon is 5+ éve van.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Alapvetõen bizalmatlan vagyok a óccó-használt-cuccokkal szemben. Mûszaki cikket nem veszek használtan.

Rapid81
Nem azt mondtam, hogy mióta létezik, hanem, hogy csak pár éve jött divatba. Addig nem nagyon volt elterjedt.

arty
jah, ebbe már én is belefutottam 😊 mivel a steam valami ie beágyazást használ, gondoltam okos leszek és ie flasht leszedek - nekem se segített 😄

Forza.

arty
Tebajod 😛

Bár minden kormányomat sikerült volna használtan, halálolcsón megvennem... 😊

Forza.

arty
avant browser (ieaddon) csak 13 éve tudja ... 😄

Forza.

Zomil
Xcom nincs valahol jo olcson? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Tessenek jelentkezni. Holnap este 6kor jár le.

arty
és a googlie play is 😄

mindszar!!! 😞

Forza.

arty
+1, az nagyon irritáló - steamen kívül máshol nem rémlik, hogy ilyet láttam volna már 😞

Forza.

arty
Nem érdekük! Jobb nekik, ha átböngészel ezer találatot, dlcstül, mindenestül - hátha vásárolsz, mert megtetszik valami más is! 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Tudom - de használtat nem veszek.

arty
használtan (hardveraprón) 6-8ezrekért szoktak menni a logitech forumula ex-ek!

totti, tiéd nem eladó? 😄

Forza.

Rapid81

Fpocok
😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jani21
A Firefoxhoz is jó flasht kell feltelepíteni és szerintem utána menni fog.

@ratgab
Elírták a címet, 5,25 euró lesz az.

Na várjál! Hogy lesz az 5 euróból 2 euró egy 30%-os kupon felhasználásával????

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
A minap jártam úgy, hogy STEAM kliensben akartam megnézni egy videót - kérte tegyek fel FLASH-t mert nincs a gépen. Mondom a nem létezõ bajszom alatt: "Te hülye vagy bazzer, egész nap flash oldalakt bámulok."
DE!
A kisördög megszólalt, és így rákattintottam - erre IE-ben (!) felcsúszott az Adobe oldalra, letöltöttem vele a flash, telepítettem = ugyanúgy nem ment a kliensben a videó.
Konstatáltam, hogy szar, majd webes felületen megnéztem, immáron gond nélkül (s így lett volna korábban is) a videót.

Rapid81
Azért mert örülj, hogy egyáltalán mûködik a Steam böngészõ része úgy-ahogy. Ez a füles dolog egyébként is még csak pár éve jött divatba. 😊

Ráadásul a legnagyobb baj, amikor rá van kényszerítve az ember konzolokon a kamureggel vásárlásra, mert magyart cseszheti. Eleve macera és megalázó ez helyzet, de ha feltörik az Kiss Pista accountját és hozzátartozó email címét, akkor ugye már semmit nem tud csinálni, nem tudja bebizonyítani, hogy õ az az "Ian Fisher", akihez az acc tartozik.
Nem véletlen mondtam böngészõt.

Tinman
...és ez mekkora baromság?!

Miért nincs new tab Steam kliensbõl???

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.