Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem ezzel az akciók kliensen nézésérõl is leszoktattak. Vannak erre sokkal jobb gyûjtõoldalak - vagy benézek mondjuk ide.
Tinman
+1 pont ma jártam így és nem ez az elsõ eset.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akkor te sem láttál még Live store-t Xboxon.

Vannak a titkos akciók, amikrõl még Major Nelson se tudd bmeg... mert a blogján sincs kint.

Aztán ilyen világvégi oldalakról, fórumokról megtudod, hogy a tegnap még 7k-s játék 1 napig 800 Ft.

Nézed az XBOX dashboardon SEHOL nem emelik ki, szó sincs róla! A Daily Deal-be valami fosrandom szar van mindig, fõleg Gold-osoknak. A titkos akcióról szó nincs.

Nézed weben, az xbox.com-on ott sincs kiírva.

És ez még semmi!

Ha veszel 4.000.000 Ft-ért Live-on játékot EGY KIBAXOTT EMAIL nem jön, hogy na te marha ezt vetted visszaigazoltuk! Neeem, nem megy a spam mappába... nem jön!

Így megeshet az, hogy 3 éve hirtelen felindulásból összevásároltál 10 játékot, azt egyszerûen nem látod a listádban, ha nem töltötted még le, hogy már megvan!

Tehát nem kapsz levelet + nem is tudod visszakeresni mit vettél és nem is szól, hogy már megvan...

Ehhez képest a Steam a DD alfája és omegája, nem létezik más rajta kívül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csupa olyan dolgot adsz a számba, amit nem mondtam. Egyszerûen arról van szó, hogy ha az új generáció arányaiban még gyengébb vassal kezd (na jó, a legbajosabb a PS3 esetében ott van a zseniálisan különutas architektúra is, a Sony szinte direkt rendezte így, hogy szívjanak a vásárlók), akkor még hamarabb elkezdenek kínlódni a multiplatform játékokkal, illetve még hamarabb befagy a fejlõdés. Ez utóbbira teszek, engem a játékok érdekelnek, de azért a 60 fps-t nem bánnám.

Rosszúl optimalizált játékok mindig lesznek, az egy dolog hopgy te ezekbe ugrottál fejest egy olyan platformon ami ebben gyenge, de majd kitapasztalod a másik oldalt is és nem fogsz fanyalogni...

Na jó, de min kéne játszani Uncharteddel vagy Heavy Rainnel? Sajnos ezek "portja" sem az igazi. Majd egyszer kitapasztalom, hogy a Halo 4 vagy a GeoW 3 hogy fut, ezeket saját szememmel még sajnos nem láttam.
Sir Quno Jedi
de ha a steamalkalmazásbólnyomod, akkor nincs ilyesmi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Visszafelé fejlõdés? Ez aranyos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Ezt az új Apple app store is tudja. Az elõzõ verzió még a 8. oldalra rakott volna vissza, ami a6-os iOSban van az random az elejére vagy a 8. oldalra. Izgis! 😊
Hát igen ebben az esetben érdemesebb inkább böngészõbõl új lapot nyitni.... És igen ez is fapados megoldás sajnos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Ilyen szoftvert adnék ki, letépnék az ügyfelek a fejemet aznap...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
ÉS ha ilyesmit mûvelsz, néha kiürül a vásárlói kiskocsid. Többször belefutottam az utóbbi napokban is. Vicces, ha nagy nehezen bele tudtál végre pakolni 5+ tételt és beng, ürült MAGÁTÓL.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Fokozom!

Ez kezdetek óta megöl!

Lapozok mondjuk a "special" játékok között, akciók között... rábökök egy játékra mert érdekelnek a képek, leírások. Ekkor mondjuk a 8. oldalon voltam. Bökök. Olvasok.

Rányomok a vissza nyílra... na mi történik??? Nem ám a 8. oldalra ugrik vissza! NEM!
A legelejére bzmg! Kegyetlenül irritál!

Teljesen igazad van, de ha egyszer az ember felnéz a PlayStation Store-ba, akkor ahhoz képest a Steam tökéletesnek hat, az annyira a világ szemete. Komolyan meg kell dolgozni egy demó letöltéséért is, nem két kattintás.
Sir Quno Jedi
épp ez a lényája, ez a legjobb és ez is hótszar...

grebber
Risen 2 ~1800FT (steam-es)

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Hát ezerszer inkább steam a hibáival együtt mint az Origin vagy a Uplay ! xD
Arra céloztam, hogy a "beteszed és játszol" elv mennyire nem jellemzi önmagában manapság a konzolos "kényelmet", mint valamiféle eposzi jelzõvel való leírásuk. Ilyen értelemben reflektáltam, mert arra éppen teszek, hogy elindul-e a gép bekapcsolásával együtt a játék, ez inkább zavarna. Persze az nem baj, ha van rá kényelmes lehetõség.

bent hagyod a lemezt a gépbe,

Ettõl viszont önmagában hányok. Rosszul vagyok már a lemezzel szarakodástól. Direkt megveszem a dobozos játékaimat GoG-on vagy Steamen, hogy ne kelljen hozzájuk érnem, a backuphoz sem.

Azt amúgy elfogadom, hogy a Box valamelyest - talán nem is kevésbé - kényelmesebb a PS3-nál, de a nagy online forradalom kissé megkavarta a dolgokat, amikor az egyik oldalon a config.sys átírása, a másikon a cartridge állt.
Én mindenesetre azt mondom mindezekben igazatok van, de ezek azért nem olyan eszméletlen veszélyes hibák. Idegesítõek ez tény, de még így is messze a legjobb digit disztrib felület a steamé.

IMYke2.0.0.0
Jujj! Ez is igaz... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sajnos egyet kell, hogy értsek. Én úgy próbálom áthidalni ezt a problémát, hogy ami egy kicsit is érdekel azzal a lendülettel vágom be a wishlistbe, hogy késõbb már ne kelljen keresni és emlékezzek rá.

Elég fapados megoldás, de ennél jobbat nem tudok tanácsolni a jelenlegi rendszer keretein belül.

IMYke2.0.0.0
Ha jól emlékszem idén ünnepelte a 10. születésnapját a cucc...

Hát szóval, majd az unokáim fognak ilyen feature listát látni...

GMG-n ugyanez van... baromi idegesítõ ott is.

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon ütõs hasonlat volt - és sajnos, igaz is 😊

Ez is jogos felvetés. Van még mit csiszolni a rendszeren az tény.

Eddig a DLC-ket se lehetett wishlistbe rakni... Erre már van lehetõség.

Eddig nem értesített a wishlistes játékkokról... Ettõl a héttõl kezdve már értesítés kapsz, ha leárazásra kerülnek.

Majd kiforrja magát.

Tinman
Nekem a kedvencem, ha keresni akarok ki kell törölnöm a keresõ mezõbe default beírt "search" szöveget. 2012-be... nem gyenge!

Sir Quno Jedi
Ez kb. úgy mûxik most, mintha bemennél a könyvtárba és az összes könyvük (párszázezer kötet), ott állna nagy fémketrecekbe összedobálva, mint a ruhaturikban és turkáljál csak nyugodtan... MURVA életbe.

Hát igen ebben is igazad van. Jelenleg ez úgy megy, hogy vagy cím alapján konkrétan rákeresel valamire, vagy olyan sötét erdõbe taszít a rendszer, amibõl láncfûrésszel se találsz ki.

Hát igen a keresés egyik rendszernek sem erõssége.

Sir Quno Jedi
Jah és MIÉRT nem lehet kedvencekbe tenni a listákról az elemeket és MIÉRT nem lehet packokat stb. kedvencekbe tenni és MIÉRT...

IMYke2.0.0.0
Maxxximálisan igaz - az is milyen jó lenne, ha a meglévõk nem lennének a listában, csak külön "kérésre" stb.

Sir Quno Jedi
Legprimitívebb cuccokba is nagyságrenddel több és értelmesebb keresési lehetõséget kéne tenni, mint ezek.

IMYke2.0.0.0
Ja, és ezen nem segít az sem, ha a TELJES játéklistát nyitom meg, csökkenõ árra rendezem és oldalankénti 10 találattal böngészem át a 78 oldalt... 😞
Milyen királyság lenne, ha egyrészt, beállíthatnám, hogy egy oldalon 50-100 találat legyen, és azt is, hogy 10-20 € között mutasson mindent, és így az egész ráférne egyetlen átkozott oldalra.

Sir Quno Jedi
Az tuti. Szánalams fércmunka mind. MIÉRT nem lehet pl. kikapcsolni a DLC-ket special keresés közben, MIÉRT nem jelzi a tételek mellett melyik van már meg (és miért nem lehet bekapcsolni, hogy azokat ne mutassa), MIÉRT nem lehet kosárba rakni semmit sem a listákból/szûrésekbõl és miért megy kosárba rakás utána automatikusan a vevõs oldalra ésésés sorolhatnéám napestig, de ezenfelül alapvetõ koncepciónális hibák vannak benne. ÉS nemhogy jobb lenne, hanem szarabb.

IMYke2.0.0.0
* ár-intervallumos

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Engem is sok minden zavar a rendszerben - leginkább ez: nincs ár-imtervallumos keresés.
Csak olyan van, hogy 5 € alatt, 10 € alatt, 15 € alatt, 20 € alatt és 20 € felett...

DE!
Ha megnézem a 15 € alatti halmazt, abban benne van minden szirszar, ami engem nem érdekelne, csak olyan, ami 10 és 15 között van, és ugyanez a 15-20-ra, és nézném a 20-25-öt is.

Zomil
Szoval akkor igazábol mind szar 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Jah a gamestop alkalmazása OLYAN okos pl. hogy forintban mutatja az árakat, mert azt tudja a vadbarom, hogy magyar accom van, de mikor a 9$ (mer a keresõben így van csak) alattiakat kéred le, akkor pl. a 9 FORINT alattaiakat keresné ki, azaz nem talál semmit sem. Gratula! Ugyanez minden pénzes szûrésre. HAHA! Szánalmas...

Tökéletesen alkalmatlan bármiféle temetikus szûrésre, válogatásra, rendezésre, bugos és szánalmas.

GamersGate is különösen ultrabéndzsa. Pedig azaoknak vannak jó ötleteik, pl. minion rendszer, blue coin, acsik, csak a megvalósítás elképzelhetetlenül bugos, lassú, értelmet nélkülözõ és szar.

Rapid81
Ez még mindig olcsóbb volt. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
most, hogy 0.8 EUR, becsüld meg! 😄

Forza.

Sir Quno Jedi
Öcsém ez a steam kliens egy ultrabéna faszsság. Az egy dolog hogy ezer sebbõl vérzik, most ne is menjünk bele. DE az murvára idegesítõ pl. hogy ajánlj 3, vagy x játékot nekem, ami MIND mgvan és õ is tudja, mert ha megvenném szól és az adatlapon is szól, de továbbra is TÖRETLENÜL azokat ajánlja nekem,mert olyanok, mint amiket én szeretek szerinte... NANÁ, azért is vannak már meg!

Sokkal több játékot lehetne venni (és több pízt keresnének), ha nomrális lenne a keresõ (az tényleg botrány) az ajánlójuk, vagy bármi, de ez egy használhatatlan és értékelhetetlen szar. Miért nincs ott egy markecinges, designer, programozó, manager, vagy teszter, akinek némi elképzelése lenne a MARKETINGRÕL?!?

Najó, a GameStop alkalamzás és site még ennél is rosszabb, tökéletsen alkalmatlan a fledatra, nome g a gamersgate is borzalmas, az origin is xar, szóval a steam ezzel még ki is emelkedik. Hihetetlen, hogy pont akik szoftvert adnak el, AZOKNAK nem telik normális site-ra, programozókra, vagy bármire...

grebber
F1 2011-et én tudtam billel tolni frankón segítségek nélkül!

Amiket beállítottam az hogy ne kelljen kiáálni kerékcserére és tankolni meg ilyenek én csak versenyezni akartam.

Kanyarodást mocskos mod szokni kellett mert nfs meg dirtökhöz szokva mindig ezerrel akartam bevenni a kanyart ebben is hát nem ment<#idiota>

Rapid81
Eddig 15+ éves játékos múltam alatt egyetlen autós játék volt, amit nem tudtam rendesen (nem azt jelenti, hogy egyáltalán, hanem "tökéletesen") irányítani billentyûzettel. Ez volt az F1 2011. Ehhez kölcsönkértem a fiamtól a kormányt. 😊 A többi mind ment, megy és lehet irányítani billentyûzettel. Nálad akkor inkább bénázás, ha nem megy valamelyik.

IMYke2.0.0.0
Használtat nem veszek - fõképp nem ilyen dologból. Mûszaki cikkbõl vagy újat, vagy semmit.

Totti5
Az alatt csak gagyiságokat lehet kapni, a logitech pedig már nem gyárt "olcsó" kormányt, az alsó kategória a DFGT. Biztosan van rengeteg eladó Formula Force Ex 10k alatt ( hardwerapro pl ), csak utána kell nézni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Értem. Akkor nem játszom szimulátorosos-ótós-játékokkal. Húsz+ ezrem nincs erre a luxusra 😞

zorrobomber
Totti5
Mit jelent az olcsó? teszkós 4-5 ezres?😊 Egy alsó kategóriás Logitech Formula Formula Ex-el már minden játszható. A lényeg hogy FFBs legyen ( nem rumble, nem vibrátor, hanem FFB! ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Most próbáltam ki és kontrollerrel is necces 😊

grebber
Számodra! Eddigi összes autos játék közül ami megjelent pc-re és nem valami Race vagy richard burns vagy rfactros és szimultoros társaim tökéletes billel!

Akkor ezt kihagyom 😞