Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
iamaneldergeek kodot beirjátok még -5% lejön ebbõl!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Mindkettõt megvan, köszi.

Þór vígi þessi rúnar

SG Eredeti topik lakói: Lenne-e igény Metro 2033 és warhammer 40k Dawn of War goty giveaway-ra?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

BigBlue
Mass Effect 3 £3.75 Gondolom Origines..

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

grebber
Nem maradt le senki csak a nyomorék gamersgate-nek nincs agya,hogy ilyen akcióra nincs felkészülve és kb a 0.percbe olyan rohamot kapott,hogy behalt az oldal.
És csak pár szerencsés magyar tudtam megvenni 😞

Rapid81
Mindenki lemaradt tegnap a nagy Bethesda pakkról. 😊 Én is késõn keltem...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Mindjárt itt a karácsony jöhetnének már a Skyrim,Dishonored,Mafia 2 felajánlások is<#taps>

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ezt a játékot is majd valami "All-in-One" csomagban éri meg megvenni - állandóan érkezik valami DLC hozzá, ugyanis.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Sleeping Dogs Limited Edition 16.99€ -30% ezzel a kóddal: GMG30-DPLIM-DN831 = 11.9€.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Köszönjük!

Este 6-ig még erre is lehet jelentkezni:

ffxi

Fákjúal!

genndy
A 'Barátok'nál már lehet mindenkinek egyéni nevet adni (amikor be vagy jelentkezve részén).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Ja bocs nem is figyeltem, azt ébasztam. D:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Az szorul magyarázatra hogy miért használtál indokolatlanul magas mennyiségû y-t abban a szóban. >😄

Be happy. :) Running!

DarkSector
nm. 😛
a gégit meg add nekem ugysem kell neked 2 account. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Kösz a tanácsot. 😄
DarkSector
😊

Regelj új nevet és kezd újra összevásárolni a játékokat. 😄

wantonly
Nincs mint, szinte ingyen volt, de ez ajándéknak pont jó. Lehet veszek majd a csoportnak is. 😄

Hja, magammal is kicsesztem, hogy mindenhol más néven vagyok fent, sajnos különbözõ idõben regisztráltam és akkor még más nevet használtam (mint itt is) és már sajnos nem lehet utólag megváltoztatni.

DarkSector
Xbox live-on:

ANGRY BIRDS TRYLOGY 8990FT....ami minden másra ingyen van! 😄
Ez magyarázatra szorul azért! 😊

DarkSector
ja csalás, én is abbahagytam volna a helyedben. 😄

arty
én droidra vettem tokitorit, de elakadtam. (nem, nem nézem meg youtuben, az csalás egy ilyen logikai cuccnál 😊 )

Forza.

DarkSector
Ja THX, meg is akartam köszönni csak off voltál steam-en (akkor még nem emlékeztem hogy itt sg-n mki az aki ott azzal a névvel van 😊 )! Közben nem tudtam ki az azzal a névvel steam-en, nagyon kibasztok velem hogy itt is más névvel vagytok meg ottan is...😄
nehéz fejben tartani...
Látom megint borsos áron van a TT. 😛

Amúgy THX, sokszor belefutok a játékba, és ennyi pízé, cirka 100ft-ért jó játék.

wantonly
Inkább játssz a Toki Tori-val. 😄
DarkSector
Értelek én nem is a figyelmedet akartam elterelni csak mondtam hogy ne érezd magad rosszul mert nem tudsz olyat ami iránt nem is érdeklõdsz. <#eljen>

Átlátszóan maszatolsz fix hardver körül. Nyilván többet lehet kihozni azonos áron belõle, mint egy PC-bõl, de hol beszéltem én errõl?

Az adott szintet sem élvezzük ki! 1-2 játék kipörgeti a gépeket és olyan grafikát, igényességet nyújt amit a másik 50 fejlesztés egy generácó alatt sem tudott megközelíteni...

Tehát azért nem kell jobb hardver, mert csak a fejlesztõk fakezûsége miatt nem fut fix 100 fps-sel 286-on a Crysis? Ugyan már! Nyilván több és jobb munkával szebb eredményeket lehetne elérni, de ez nem jelenti azt, hogy erõsebb vason nem mutatnának fel többet ugyanannyi munkával - a határidõ nagy úr - a "bénák" is. Részben egyetértek azzal, amit mondasz, de elég vad dologra hegyezed ki, elõre mentegetve a nextgent.

Ha jól tudom nincs erõs PCd, így igényed sincs rá? megcsinálhatod hpgy 60 fps legyen!
Nagyjából tudod, hogy mikkel és hány éves csúszással játszom, és azokhoz mennyi értelem bõvíteni. A kivételek értelemszerûen kisebbségben vannak, tehát kevésbé érné meg miattuk bõvíteni. De a mondandóm lényege az lett volna, hogy jobban örülnék, ha a 60 fps újra cél lenne, és nem hiszem, hogy egy 120 k-s VGA megvásárlása egyértelmû szavazat lenne erre a játékiparnak.
Fpocok
Engem nem érdekelnek az ilyen alacsonyabb létformák. Se normális irányítás, se normális játékok...<#levele>

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nem én mondtam. 😄
De neked elnézhetjük aki utálja a konzolokat meg ami velük kapcsolatos, honnan is tudhattad volna? Ha egyszer nem érdeklõdsz a PS3- felé... 😊

Fpocok
pff de hülyének érzem magam.

DarkSector
Uncharted.

Fpocok
Mi az az Uncsi?

DarkSector
120 ezres keret, nem 180-200 szokott lenni egy új konzol elõször? 😊

Totti5
"Egyszerûen arról van szó, hogy ha az új generáció arányaiban még gyengébb vassal kezd"
Nem fog gyenge vassal kezdeni, de mint írtam, nem is fog 300-400-500 ezres csúcskonfig számadataihoz hasonlítani a specifikácaió, mert bele kell férni a max 120ezres keretbe, ami meg valjuk be egy mai átlag PC ára és közel sem csúcs... a lényeg hogy fix hardwer, kényelmes fejlesztõ környezet így kategóriákkal jobbat és többet lehet kihozni mint egy papíron erõsebb és/vagy árban többszöröse PC-bõl.

"akkor még hamarabb elkezdenek kínlódni a multiplatform játékokkal, illetve még hamarabb befagy a fejlõdés"
A fejlõdésnek a pénz fog határt szabni, amivel már most is szembesülnek a fejlesztõk. Elszaladt a ló, de nagyon. Minden évben nem lehet szintet lépni... teljesen rossz felfogás. Az adott szintet sem élvezzük ki! 1-2 játék kipörgeti a gépeket és olyan grafikát, igényességet nyújt amit a másik 50 fejlesztés egy generácó alatt sem tudott megközelíteni...

"Ez utóbbira teszek, engem a játékok érdekelnek, de azért a 60 fps-t nem bánnám."
Ha jól tudom nincs erõs PCd, így igényed sincs rá? megcsinálhatod hpgy 60 fps legyen!

"Na jó, de min kéne játszani Uncharteddel vagy Heavy Rainnel? Sajnos ezek "portja" sem az igazi."
Játsz az Uncsi 2-3al majd és meglátod mi az a fix 30 fps és állejtõs grafika meg játék. Uncsi 1nek voltak teknó hibái, mint ahogy szinte az összes frencsájz elsõ réséznek... a fejlesztõknek nem volt még kellõ tapasztalatuk. Ugyan így a Mass Effect 1, GeoW 1 stb... a következtõ ( átlag ) 2 részben ami megjelent ( szinte ) minden optimalizációs problémát kiküszöböltek. Halo 4 mellesleg fix 30 fps és brutál szép, nem hinném hogy bele tudnál kötni! 😊

Heavy Rain is elsõ áldozó volt, de rettetnõ igényes alkotás és max frém dropokba lehet beleköpdösni, de azok nem zavarták a gameplayt sosem, mert nem akció közben volt. Jön a Beyond és meglátjuk hogy a fejlesztõk két balkezesek, vagy sikerült elõre lépni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Persze lehet, de most én a lemezeseket vettem alapul mivel azokat tudod csak így megoldani hogy automatán elinduljanak. 😄

DarkSector
Hát nem 1 területen, de a nap ugyanúgy süt élõben mind2-nél, de nézd meg az épületeknél amit vet árnyékot, az alsónal sokkal 3d-sebb, vagy nem tudom hogy mondjam. 😄
Nálam mikor mászkálom minden mintha 1 síkban lenne, az alsó demoban mikor mászkálok az utcán sokkal térbelibb az egész. 😊

DarkSector
Bazze olvasd már el, ez nem ilyen élõben hanem a telefonnal fényképeztem a hdtv-t....😄

Élõben ilyen:
Rage demo (x360)

Van olyan játék, amely gyakorlatilag teljes tartalmat telepíti PS3-on, nem tudom, hogy azoknak mennyit kell a lemezhez nyúlni. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy konzolokra is lehet már letöltõs játékokat vásárolni (mármint AAA javakat is), azok pedig természetesen nem lemezrõl mennek.
wantonly
Ez olyan mintha két teljesen különbözõ játék lenne. 😄
Most akkor a felsõ kép a pc-s verzióé? Mert ebbõl nekem a felsõ tûnik szebbnek.

Az alsón konkrétan olyan vakító a fény, hogy kifolyik az ember szeme.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ja értem hogy maga a csekkolás is irritál.
Bocsesz nem szerettelek volna szembesíteni, azt hittem arra gondolsz elõször mikor a dvd-rõl játszik valaki.
PS3-on lemezrõl megy minden.

Most kivételesen csak a tényre céloztam, hogy kell hozzá. Ez már önmagában kisebb kényelmetlenség, de ez nyilván érthetõ. Amúgy én magam írtam korábban a full installt, szóval furcsállom, hogy ezzel próbálsz szembesíteni.
DarkSector
Na mester a Rage-rõl még ennyit, csináltam képet a SAJÁT GÉPEMEN, meg 1-et xboxról (sajnos a kép kicsit fakó lett mivel egy mobillal fényképeztem ki).
De talán érzékelhetõ hogy a fények mennyivel másabbak.

Szóval ezekszerint nálam a gépemen csökkentet módban fut a játék. 😊
Természetesen a tököm venne ez végett jobb gépet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az alsó kép a tv-nek a közepe nagyjából nem a teljes tv-t fényképeztem...

grebber
"2500-ért dishonored röhej áron!"

Ha sikerült volna megvennem a bethesda pakkot lett volna örömünnep mert skyrimet aktiváltam volna a többit 500ft /db áron akartam elpasszolni!
De sajna a sors nem akarta 😞

DarkSector
ja csak mert steamgifts is leáll mert írja hogy nem tud szinkronizálni...😄

zorrobomber
És ez azt jelenti hogy már nem lehet ajánlani?

Rapid81
Nemrég ingyér' volt...

zorrobomber
Nekem speciel a steam nem megy, épp sunyiban egy Fate of the world-öt akartam venni. Elsõ ránézésre nem egy Crysis 3, de a háttérben ott rejtõzik egy zseniális kártyajáték, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia! Akár virágboltiban is.

DarkSector
Nektek is szar a steamgifts?

DarkSector
Ja értem.

Fpocok
Tudom, hogy ennek nem itt a helye...de ha valakinek van a birtokában egy használt, de mûködõ pci-e vgaja... olyan 2-3k körül megvenném... gt7000 -res széria között keresek. Csak netezésre kell majd. Sry az offért.

Zomil
Az a baj az uplay-es azt meg nem szeretem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"