Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Minek? holnap elolvad.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carlos
Jah, lehet lapátolni azt a szart... nagy öröm. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Tessék összeszedni valami jányt-e!
Annyi van, már a netre is felpakolják maguk... adok kupon kódot is! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egyetértek... S80-as húzott ma keményen ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Rám is rám tört a karácsony, végre van hó! El sem tudom mondani milyen jót csapattam parkolóban ótóval😊)))

IMYke2.0.0.0
😊
Igen. Egyedül. Már 7 éve egyedül vagyok ilyenkor (is).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
:-(

Carlos
OFF, no spam, no flame PLS!!!

Nekem nem tetszik az idézet...

ON!

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Csak vicc volt!
Amúgy nagyon szuper ez a Karácsonyi banner! Tényleg egyedül töltöd az Ünnepeket? <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Köszi <#wink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
<#eljen><#worship>

grebber
Dragon Age akció steam-re meg is érkezett remélem amazon alá licitál!

Next PC upgrade: 2022

HappyHunter
Hozzá lettetek szoktatva a jóhoz az a baj! Tengerimalacom se eszi már meg a répát, mindig csak a paradicsom... <#nezze>

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Ne haragudj, kérlek... <#rinya>

TBTPumpa
Ünneprontó! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Hát valóban nem túl izgis az akció. De ha a Steamen benyomnak egy 75%-os Mark of the Ninját és/vagy egy Giana Sisterst, akkor mindent megbocsátok nekik.
Zomil
Neeem, csak egy olcso xcom-ot akarok, de sajnos abbol nem is lehet orosz verziot szerezni olcson 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie
Ott konkrétan egy bug miatt lett annyira leárazva, még twitteren is írták. Az eredeti ár 3-4 szerese lett volna annak.

grebber
De az a gáz hogy más webshopokban is 😞

Egyedül az a Bethesda Kolleció volt az amire azt mondom ez igen ez le van árazva!

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - engem semmi sem izgatott fel annyira, hogy vásároljak 😞
Ez részben jó is 😊

ZsZso
Kár, hogy ez most abszolút nem igaz. Nagyon tré az eddigi akció 😞.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0

Rapid81
Utolsó figyelmeztetés... <#hehe>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

artschi
Én ezt vettem ma: Atlantis: Pearls of the Deep 1900 Ft-ért. Aki szereti a Match 3 típusú játékokat, annak tetszeni fog ez a picinyke újítás is ezen a téren 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
EA Originen Alice: Madness Returns és Dead Space 2 5 euró.

Totti5
Nincs ikon itt sem...

Totti5
Ennyiért vedd meg! Legjobb Race játék az Injection, a kis elõrelépések érezhetõek benne és az új autók is nagyon jók. Persze teljes árat sosem ért, de egy meki menüért már nem látványos lehúzás.

arty
gtlnél neked sincs icon? egyetlen "bugos" játékom 😞

injectionon agyalok ... csak a 07 már megvan, rossz érzés lenne olyanért is fizetni, ami már megvan 😄

Forza.

Totti5
Berántva meg a GTL és a Race Injection, Unmechanical is. A full Simbin pakk nagyon jó áron van, az lett volna az igazi, de mivel a fele megvan már...

arty
<#eljen>

Forza.

wantonly
Boldog Karácsonyt! 😊

Solid Snake
Ne szomorkodj <#love12>
wantonly
Ez szuper lett, nekem tetszik. <#taps>
IMYke2.0.0.0
Egyedül vagyok, mint a kisujjam - így nem a saját hangulatom miatt csináltam, hanem miattatok, és mert valóban itt van a Karácsony, lassan 😊

Fpocok
Nekem nem tetszik
/discuss

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Szép, karácsonyi hangulatú lett a banner! <#love11>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty
mai steam beszerzés:
- Ghost Recon Future Soldier (3290)
- Rainbow 6 Vegas 1 + Rainbow 6 Vegas 2 (1000)

(thx2danih/hardverapro)

Forza.

Rapid81
Imy! Csak nem rád tört a karácsonyi hangulat?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Inversion ~1500FT

FEAR Ultimate Shooter Edition(F.E.A.R + Extraction Point + Perseus Mandate) ~550FT

DarkSector
Tudom nekem sem darkSector az a név amivel regeltem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Amazonon jöhetne már a szokásos Dragon Age Complete occsóért azt még beszerezném!

genndy
Mindenképpen bukik rajta, de egyben a 8k (esetleg 10k, ha sikerül valami ME fanatikust találni<#zavart1>) szerintem is hihetõ.
4-5k ME3 CE-ért szerintem nem szégyellendõ, nem hiszem hogy többért reálisan el lehet adni most már.
Meg az is lehet, hogy az a fontos hogy megszabaduljon tõle (mittomén, nincs több hely a polcon), akkor meg tökmindegy mennyiért, csak menjen el.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Na jó - max. 4,500 Ft-ot és plusz a postaköltség 😊
Csak ez az ár Neked már erõs mínusz lenne, így - érthetõ okokból - nem vagyok tárgyalóképes a dologban.

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy nem annyit, amennyiért vetted és eladnád õket.
A 3-as CE nekem kéne, de le sem merem írni, hogy mennyit adnék érte.

davidka003
8k-nál nem adnék érte többet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

3-ast viszem ezresért...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Dobozos ME 2 CE és ME 3 CE szûz érintetlen állapotban egyben mennyit ér szerintetek?

Jóhogy nem már Steam complete bundle-t akarsz...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Akkor már legyen Xcom is amibe csak én lépek be 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"