Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beszüntették. Nem is baj szerintem, mert jó nem származott belõle csak annak, aki nagyüzemben szénbányászott vagy aki sokszor lépett xarba.
De igazán tényleg az járt a legjobban aki farmolt és ez bizony nem valami fair a becsületesekkel szemben... Díjazni a csalást.
Nincs szenezés, mindenki vásárol errõl a "drága" steamrõl.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ráadásul csomo 75%-os akciós játék már amugy is megvan sokunknak, nehezebb "újat" mutatni, mint volt 1-2 éve... elk*rvult a banda, na
Forza.
SEMMIVEL nem rosszabb mint eddig, nem is jobb nem is rosszabb, vagy 1 éve ezek az árak vannak steam-en, és egy ideig nem is lesz jobb, egyrészt mert euro-ban kell fizetni.
Nagy címeknél meg nem mennek -75% alá....
Csak azért látjuk most tré-nek az akciót, mert egy ideje hozzászoktunk hogy GMG-Amazonról mindent megszerezhetünk olcsón.
én régóta nem vásárolok steam-en és nem is fogok mert Amazonon ugyanúgy ugyanannyi minden csak dollárban, sokszor még kevesebb is egységre nézve (nem csak a valuta közti eltérésben).
Þór vígi þessi rúnar
Mondjuk az idézet nekem se tetszik, mert emlékeztet volt barátnõmre, õ mondta ezt az egyik karácsonykor.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Úgy alakult általános iskolás tanulmányaim alatt, hogy az eredetileg állami iskolámat visszaadták az egyháznak, amikor is református iskola lett.
Bizony emiatt nekünk ezt a részt kívülrõl kell tudni és azt kell mondjam az egyik legértelmesebb része a Bibliának.
Jó kis konfig <#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Melóhelyen nagyon is jókat lehet pihenni azokkal a játékokkal.
Þór vígi þessi rúnar
Különösen nagy mosoly ül ki az arcomra ha visszaemlékezek nemrég még ment a hype hogy juj megvehetnék akár az ea-t is. Jujj a facebook a jövõ, meg a f2p. Bruhahhaa<#banplz>#banplz>
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"Unfortunately, we are out of serial keys. The developers have been contacted and we will supply keys as soon as they are delivered to us. We apologize for the inconvenience. <2>2>"
Már megírtam Carlos-nak, hogy amint lesz kulcs, küldöm, de itt is leírom. 😊
9gag
Þór vígi þessi rúnar
vettem én is Inversiont amazonon de a steam fiókom nem lehet beváltani a kódot mert valószínûleg régiókódos. Lehet ezzel kezdeni valamit hogy tudjam reggelni ?
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc