Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az adásvétellel volt baj, mivel 1 accountról is lehetett 1-2 játéknyi szenet gyûjteni. Ezt másképp nem lehetett megoldani.

Beszüntették. Nem is baj szerintem, mert jó nem származott belõle csak annak, aki nagyüzemben szénbányászott vagy aki sokszor lépett xarba.

De igazán tényleg az járt a legjobban aki farmolt és ez bizony nem valami fair a becsületesekkel szemben... Díjazni a csalást.

Nincs szenezés, mindenki vásárol errõl a "drága" steamrõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Olyannyira, hogy nekem az idei nagy nevek 90%-a már megvan. Így jövõre se marad már túl sok begyûjteni való... Ergó még szarabbnak fogom érezni az akciót jövõre.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ehhez nem kell hívõnek lenni. Egyébként én is az vagyok.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
pontosan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
hééé, a szmájli a végérõl holvan, SG?! 😞

ez lett volna:

<#idiota>

Forza.

arty
szépen összefoglaltad!

ráadásul csomo 75%-os akciós játék már amugy is megvan sokunknak, nehezebb "újat" mutatni, mint volt 1-2 éve... elk*rvult a banda, na

Forza.

DarkSector
Nem ez nem igaz.

SEMMIVEL nem rosszabb mint eddig, nem is jobb nem is rosszabb, vagy 1 éve ezek az árak vannak steam-en, és egy ideig nem is lesz jobb, egyrészt mert euro-ban kell fizetni.
Nagy címeknél meg nem mennek -75% alá....

Csak azért látjuk most tré-nek az akciót, mert egy ideje hozzászoktunk hogy GMG-Amazonról mindent megszerezhetünk olcsón.

én régóta nem vásárolok steam-en és nem is fogok mert Amazonon ugyanúgy ugyanannyi minden csak dollárban, sokszor még kevesebb is egységre nézve (nem csak a valuta közti eltérésben).

grebber
Amazonon Saints Row 3 Full 7.49 dollár <#taps>

Next PC upgrade: 2022

Carlos
igen. Mindenki hisz valamiben. Én abban hiszek, hogy nem Isten nem létezik. 😊

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Abban hiszel, hogy nincs Isten.

Mondjuk az idézet nekem se tetszik, mert emlékeztet volt barátnõmre, õ mondta ezt az egyik karácsonykor.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
Ateista vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

Bence94
Valaki tudna nekem adni egy zavvis kupont ? sajna pont ilyenkor nem kapok..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Rapid81
Szimplán annyit kellett volna Steam-éknek tenni, hogy beszüntetik a szén adásvételét oszt' jónapot, ehelyett valószínû soha többé nem lesznek akciózásokkor ingyér' játékok...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Bizonyos achievementekért kaptál szenet, amibõl 7db-bõl tudtál "craft"-olni. Vagy játékot vagy kupont kaptál. Aztán ezren meg egyen regeltek 100 acc-ot és szedték a szeneket, mert olyanért is járt szén, hogy rakj föl egy képet, stb, amihez vásárolni sem kellett. A szenet meg lehetett adni-venni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Szenek akcióban! Voltak akik nagyba nyomták 300 accountal meg stb!

w77d
de konkrétan mi volt ez a balhé? mivel nyerészkedtek egyesek?

Rapid81
Steam-ék nem tettek ellenlépéseket egy nem volt megelõzés. Az, hogy van, aki nyerészkedik ott, ahol adott a lehetõség, az evidens volt.

Steamék nem feltételezték, hogy nyerészkedésre adják a fejüket egyes szarrágó userek. Már bocsánat a kifejezésért.

w77d
akko megéri

Bibliából van: Szent Pál- A szeretet himnusza.

Úgy alakult általános iskolás tanulmányaim alatt, hogy az eredetileg állami iskolámat visszaadták az egyháznak, amikor is református iskola lett.

Bizony emiatt nekünk ezt a részt kívülrõl kell tudni és azt kell mondjam az egyik legértelmesebb része a Bibliának.

Tinman
Gratula!

Jó kis konfig <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Ha jól tudom, a nyárinál akinek megvolt a badge, az hamarabb kapott Community béta meghívót (tudom, kenjék a hajukra, de ez a válasz a kérdésedre).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ollie
Csak menõ csávó leszel.

Jézuska hozta meg a GLS <#hamm>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

arty
Jaja, egyetértek, dögöljön meg minden rendes ember!!!44

Forza.

grebber
Krater 2Pack -75% 6,74€ ~1000FT/db

Lenne magyarítás rántanám is be!

grebber
Való igaz a nép okosabb volt mint a steam-es emberkék akik azért még pénzt is kapnak!

Zomil
Egyszer volt csak ilyen, akkor sok köcsög eléggé kihasználta a rendszert, szoval többet se lesz ilyen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

w77d
akkor a faszé erõlködök én XXD

Tinman
Nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
A steam amúgy jutalmaz valamivel, ha minden elem megvan a Holiday Sale Badge-ben?

Carlos
Köcsögök, zynga 4 prezident!

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Végre egy jó hír.

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
Nemhogy inkább trollkodnál sg-n mint mindenki más!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Zomil
Remélem meg is szünnek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
<#mf1>

Melóhelyen nagyon is jókat lehet pihenni azokkal a játékokkal.

Þór vígi þessi rúnar

shaddam
"A facebookos játékokat dollármilliárdos üzletté duzzasztó Zynga hónapok óta küzd a csõd ellen, most pedig bejelentették, hogy bezárják a cég japán irodáját. "

Különösen nagy mosoly ül ki az arcomra ha visszaemlékezek nemrég még ment a hype hogy juj megvehetnék akár az ea-t is. Jujj a facebook a jövõ, meg a f2p. Bruhahhaa<#banplz>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Carlos
Ok köszi.
Akkor a ma este másra megy majd el.

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Carlos, mint utolsó beugró vitte a Cargo Commander-t. Sajna a Gamersgate ezt dobta a Show serial gombra nyomva:

"Unfortunately, we are out of serial keys. The developers have been contacted and we will supply keys as soon as they are delivered to us. We apologize for the inconvenience. <2>"

Már megírtam Carlos-nak, hogy amint lesz kulcs, küldöm, de itt is leírom. 😊

Rapid81
Bazi nagy pelyhekben hullik a hó! <#idiota>

Botond
Én most három -75%-os akciót várok/vártam, anno 2070 (kieg miatt), risen2 pack, és heroes6 második dlc. Többit kb leszarom, ami kell már megvan. Van pár cucc, amire rányúlnék, ha olyan az ára, de nem várom. Elsõ akkor fail, maradt kettõ.
Tinman
Néztem én is... Picassa is tudja ezt.

grebber
De ez is milyen már egyik helyen leárazva 3300ft a steam-en meg 6300 a deluxe! Steam mondjon le!

Botond
Anno 2070 kiegészítõ 15 euróért, na persze, majd nyáron 7,5ért esetleg.
grebber
Sajnos akkor bukta! Steam trade-en ha sikerül találni olyan embert aki segít akkor megfelelõ régiósra csak elcserélik!

Fpocok
Mekkora fosok ezek a steam akciók...

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam
Ez az évezred steam leárazása. Jézusom.....

Carlos
Ezen hangosan felvihogtam:
9gag

Þór vígi þessi rúnar

Hello!
vettem én is Inversiont amazonon de a steam fiókom nem lehet beváltani a kódot mert valószínûleg régiókódos. Lehet ezzel kezdeni valamit hogy tudjam reggelni ?

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc