Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
"Please note: This is add-on content; Borderlands 2 required to play."

tehát CSAK(!) az a plusz cucc, amit a CE adott a simához képest.

Forza.

IMYke2.0.0.0
A játék digitális gyûjtõi változata - tehát, nem csak a tûzijáték gránát és a karakterekhez tartozó fej és skin extrák vannak benne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
ha ez nem kamu akkor gyorsan megveszem! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
<#eljen>

Forza.

wantonly
<#eljen>
Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Sajna csak 1 példányt tudtam venni...

DarkSector
jah akkor ez valami más akció lehet

wantonly
Aha, de a linkben azt írják, hogy még most decemberben felhasználhatók a felsorolt csomagokra (nézd meg a dátumokat). Tehát például egy 10$-os pack-ot megvehetsz 5$-ért. Persze az jobb lenne, ha ingyen behúzhatnál egy 5$-os pack-ot, de azért így sem rossz üzlet.
arty
max payne nagyon a határon van - de ellenállok 😊

(király a blog egyébként!)

Forza.

DarkSector
2013-ban használhatod adott játékokra...van egy lista mikre használhatod...nincsen 30 dollár alatti játék, baromság az egész régen akkkor volt jó mikor bármire felhazsnálhattad, akár egy 5 dolláros játékra is és ingyen megvehetted...most nem.

Olyan mint a steam-es kuponok tavaly, lószart nem ért.

wantonly
Ja, ok. Gondoltam azért vagy kiakadva, mert te még drágábban vetted.

Amúgy kösz a Volvo-t, bár már megvolt nekem is GG-n. 😊
wantonly
Állítólag most adnak valami 5$-os kuponokat amazonon, aki ott vásárolt EA, THQ, 2K, UBI játékokat 2012-ben.
DarkSector
Áh semmi, ingyen van egy szupi játék. 😄

wantonly
Problem? <#idiota>
DarkSector
Nemár!

grebber
Viking: Battle for Asgard ~560FT Ennyit megér ez a kaszab jakab game!Steam-es acsik is vannak.

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Még frissítem a listát...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Amazon akciókat megpróbáltam összeszedni az oldalon.
- LA Noire Complete - 7.5 USD
- Grand Theft Auto IV: Complete - 7.5 USD
- Max Payne 3 - 15 USD
- LEGO Lord of the Rings - 7.5 USD
- Scribblenauts Unlimited - 7.5 USD

Mind Steames!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Hmm... Ennyiért már gondolom eléggé megéri, bár már nem akartam költeni.

Tegnap nézegettem, akkor még 3.5€ volt. Most kuponnal 1.66€.
Zomil
Köszi, akkor meg is gyöztél 😄
Igen a collection-t veszem meg, az most csak 5$ amazonon 😊
Ráadásul steam-es.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Egyértelmû de oda is van írva!

Rapid81
Activation:Must be activated on Steam

So, yes. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Steam?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Overlord 2 €2.49 (Nem tudom ,hogy lehet-e valahol aktiválni)

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
az a másik agyhalál, hogy a sok dlcvel telehányták a librarym 😞((

Forza.

Totti5
Race 07 és az összes addonak meg van külön ikon! Hozzák a szintet😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
no, race injection megvéve steamen 😊

... és ennek sincs ikonja, besz*rok a simbinen... 😞((( csak az õ játékaik ilyen elcseszettek, de náluk már kettõ 😞

Forza.

arty
😄
<#vomit>
<#kocsog>

Forza.

grebber

genndy
+1 szavazat ment BG&E-re.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Karácsony alkalmával Daily Dealben mindenki nyomjon a Beyond Good and Evil-re Community Choice-ban... 75%-os árazásban már igen jóság lenne a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezért biztos vagyok benne, nem fog fejeket harapni...

Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt kívánok. Pihenjetek, egyetek, igyatok, legyetek a szeretteitekkel. Egyedülállóknak meg kitartás lesz ez még jobb is a késõbbi karácsonyok során, addig is itt bárkit szívesen meghallgatunk bármirõl. Mondhatnám azt is SG-s trend alapján: Flame on :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy olyan stratégiai játékról beszélünk, ahol nem te irányítod az eseményeket.

Adott egy terület, melynek te vagy ugyan az ura, de csak építkezni és fejleszteni tudsz. Ezzel a cselekedeteddel hõsöket vonzhatsz a területre, akiket némi pénzmaggal sarkalhatsz harcra, egy terület felfedezésére, vagy elkerülésére.

Egy igazán egyedi stratégiai játékról beszélhetünk, ami üdítõ felüdülést nyújt majd sok rts rajongónak véleményem szerint.

Én tiszta szívvel ajánlom, mert nagyon jó. Ráadásul még kihívás is van benne bõven, ami nem a mai játékok sajátja, szóval ezért még jobbra értékelendõ.

Részemrõl egy Majest 2 collectiont ajánlom, mert a kiegészítõi is igen jóra sikerültek.

DarkSector
200K az a tv-d ára...😄

Rapid81
Jóvan, jóvan... No... <#ijedt>

Carlos
300

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
300k.

Rapid81
Én 200K-ra emlékszem, de majd Imy megmondja.

Rapid81
KeKÜ, oszt jóvan...

DarkSector
17kb-al lett több. 😄

arty
a szabály az szabály!

Forza.

ZsZso
Happppppi Karácsonyt mindenkinek!

Carlos
karácsony van könyörgöm!

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Mi ez az impertinencia? 300 KB-nál sokkal nagyobb a kép.
#77597: szintén

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Majesty 2-röl vélemény? Már egy ideje szemezek a játékkal és most 5$ amazonon 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Mondjuk én 3játékot szedtem össze, szovel becsületesen is lehetett szerencséje az embernek 😊