Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A segg-mutogatás nélkül tessék a szmájlit kezelni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elen Kvék nyert... <#gunyos1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jól van, ezt most jól leírtam... Jellemzõ... 😊

grebber
Abban bizok hogy a THQ-nak minden cent kell és marad bent az akció!De ha nem akkor kettéfejelem õket.Mert ez lenne az év legjobb vétele!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A "Do you have it? Gift the other copy". jellemzõen a Four Pack-okkra jellemzõ

Rapid81
Azért ennél többször találkoztam már olyannal, hogy "Do you have it? Gift the other copy". Azt, hogy most csak ezek vannak, az más kérdés.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

A Valve játékain kívül egyetlen kivétel van, az is egy olyan pakk, amit már nem sok értelme van megvenni az újabbaknak köszönhetõen.
Fpocok
Az nem semmi! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Ne is mondd! Nem vettem észre, hogy az akció csak holnaptól él és megvettem ma az SR3t. Véletlen, hozzátenném mert azt hittem vásárlás elõtt még kérdez valamit (és akkor teszi majd ré az 5 USDs akciót), de mivel már vásároltam már az Amazonon bent volt a kártya minden adata,és order után szó nélkül el is ment a pénz... na fasza mondom. Küldtem nekik egy levelet amiben leírtam a bénázásom. Képzeljétek! Írták, hogy nincs visszatérítés, de egyszer hajlandóak kivételezni és vagy visszaadják a pénzt vagy kapok 5 USDt az accountomra. Utóbbit választottam természetesen. Le a kalappal elõttük!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Pont ezt mondtam én is. 😊
grebber
Tuti holnap már nem élnek ezek az akciók!
SR 3 Fullt megvenném 600ft-ért 😄 Igaz csak a dlc-ket mert alap meg season pass megvan!

Rapid81
Ez nem minden esetben van így...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Most dumáljuk PH-n hogy az Amazon adott 5 dolláros kupont, mert pl én megvettem a Nexuiz-t.

És holnap 5 dollárral olcsóbban lehet vsárolni.

Olyanokat mint a Darksiders F. pack ami 13.5-5=8.5 dollár lenne agy a SR3 FULL pack, ami 7.5-5=2.5 dollár lenne! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Uh télleg áááá.
Be vagyok már állva amazon-ra. 😄 Bocs felejtõs. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Nincs baj, csak mintha most vennétek elõször eredeti játékot.

Steam-en nincs olyan, hogy megveszem a pakkot, aztán ami nem kell odaadom másnak!!!

Ami megvolt az elveszik a nagy büdös semmibe... persze mikor ezt szóba hozom büdös troll vagyok. -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Több akciót ne linkeljetek PLS! THX! 😊

Egy kis új játék:

Ez meg az ezelõtti:

Rapid81
Már tegnap este megvolt, mert ma úgysem értünk volna rá: 😊

DarkSector
Mûanyag a kisgyerek miatt, nehogy a tûk a szájába kerüljenek....

wantonly
Karácsonyfa állítással, hogy haladtok?

Nálunk mûanyag fa lesz (környezetkímélõ megoldás), megyek is feldíszíteni. 😄
DarkSector
már megint egy ingyen játék. 😄

arty
jah, tudom, olvastam az interjút a csajszival

akkor még örültem, mostmár egyre kevésbé ....

Forza.

Gubberx
Steamgift csoporthoz lehet még csatlakozni?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Botond
Xbox marketen nem találom. Tudom en bénázok, de van egy link, amit megnyitva kártyával fizethetek? 😄
grebber

DarkSector
Árulnak, sokkal drágább pontban fizetned, ha hivatalosan veszed, ha meg iceakostól akkor olcsóbb mintha egyenesen live-on vennéál...szóval egyeltalán nem mindegy, de van mikor pontban drágább.

Ez azért van mert 80pont = 1 dollár.
Viszont régiónként is vannak eltérések, szóval utána kell számolgatni hogy hogyan olcsóbb.

DarkSector
Paypal lenne de egy iseje nem használ paypal-t ákos.

Botond
Kártyával fizetnék nyilván. Xbox marketen árulnak pontot? Akkor mi értelme van az egésznek? Simán átválthatnák a pontokat árra...

Megnézem, kösz!
davidka003
Nem hinném, hogy ma átérne bármilyen utalás úgyhogy max a Live-ról tudsz venni szerintem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Iceakos...

Botond
Ha ma vagy holnap azonnal Microsoft pontot kellene vennetek, akkor hol vennétek?
(Akciós lesz fruit ninja kinect, azzal akarom vadítani a gyerekeket 😄)
davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
mi a baj?

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#ticking><#zavart2>

Rapid81
Saints Row 2 engem érdekelne, ha valaki megveszi.

DarkSector
Ez viszont ha nem lenne meg oltári akció lenne, 1 játék kb 1.14 euro-ba jönne ki!

THQ mega pack

Ha valaki vesz és szeretne osztozkodni akkor én nekem 1-2 játék kellene!

Nekem a Darksiders 2 meg Saints Row 3 hiányzik.

IMYke2.0.0.0
Szívesen - valóban eléggé flegmán közölték az infót az Amazonon.

IMYke2.0.0.0
Az áttervezés az orosz cosplay-es lányka felbukkanásának köszönhetõ - ha õ nem teszi azt, amit, akkor az elsõ képen látható karakter-megjelenés maradt volna .
De, mivel a lány Infinite-cosplay-ezett egyet, és a fejlesztõk szerint nagyon hasonlít az általuk elképzelt Elizabeth-re (vagy fordítva?), így gyakorlatilag a lány lett a játék guminõje, és rászabják a másod-szereplõ ingame lánykát.

wantonly
Így már értem, köszi, elsõ ránézésre megtévesztõ volt.
arty
egyre kevésbé tetszik az uj lányka arca :/ a #1-en látszó szvsz bájosabb volt...

(gondolom a játékban is áttervezik 😞(( )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Tisztázzuk: a játékból létezik digitális gyûjtõi változat is. Annak a mérete simán meg lehet 13 GB.
A tûzijáték gránát, és a skinek valóban pár MB-ot tesznek ki. Azok 3,99 €-ért meg is vehetõk a STEAM-en.

Fpocok
Nyilván a borderlands 2 teljes méretére utal a 13gb... nem pedig a plusz tartalmak, ami kb 1 mega.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ha a fordítással gond van - értem ez alatt a játékban lévõ tárgyak replikáit - akkor engem tessék 'ejnye-bejnyézni'... Felmentésemül: még nem játszhattam ugye a játékkal... <#ravasz1>

A röhej az, hogy én 4000-ért akartam venni... Most meg megvettem 550 Ft-ért...XD

Hát gyerekek tényleg az a hülye, aki 0 day vásárol (myself included...<#idiota>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Na, most talán nem szúrom el a formázó tag-eket:

BioShock: Infinite

Elõször is - az énekes madaras, stilizált borító nyert. KLIKK

Másodszor, az elõrendelhetõ, gyûjtõi verziók , csak érdekességképp, hogy összevethetõk legyenek az évben már megjelent ilyen kiadásokkal:

Premium Edition - PC, ekszboksz, píeszszrí
Ára: 79.99 dollár
Megrendelhetõ: 2012.10.22-tõl, korlátozott példányszám erejéig (EU, AUS, ASIA, US)

* BioShock: Infinite (a játék, értelemszerûen)
* 3 inch (~7,6 cm) nagyságú kulcstartó, "Murder of Crows" életerõ ital replika (kézzel festett, sárgaréz tartógyûrûvel)
* 5 x 7 inch-es (~28*19 cm) BioShock Infinite, valósághû propaganda litográfia (értsd: poszter, Jorge Lacera munkája).
* 25 milliméter nagyságú, mûgyantából készült 'Handyman' miniatûr figura a hamarosan megjelenõ BioShock Infinite táblajáték apropójából (Plaid Hat Games, a 'Summoner Wars' készítõi).
* 64 oldalas, gyûjtõi, mini mûvészeti album (BioShock Infinite koncepciós rajzok, kommentárok, kézzel készített borító).
* Letölthetõ tartalmak:
-- exkluzív játékbeli felszerelés (Bull Rush, Extra! Extra!, Betrayer)
-- BioShock Infinite Digital Soundtrack (csak a Premium és Ultimate Songbirt Edition-ban!)
X360-hoz: exkluzív Booker és Elizabeth avatar ruhák
PC, PS3-hoz BioShock Infinite témák (háttér, stb.)

Ultimate Songbird Edition - PC, ekszboksz, píeszszrí
Ára: 149.99 dollár
Megrendelhetõ: 2012.10.22-tõl, korlátozott példányszám erejéig (EU, AUS, ASIA, US)

* BioShock: Infinite (a játék, értelemszerûen)
* Mûgyanta 'Songbird' szobor (9.75 inch, azaz ~24,8 cm), egyedi gyûjtõi csomagolásban
* 3 inch (~7,6 cm) nagyságú kulcstartó, "Murder of Crows" életerõ ital replika (kézzel festett, sárgaréz tartógyûrûvel)
* 5 x 7 inch-es (~28*19 cm) BioShock Infinite, valósághû propaganda litográfia (értsd: poszter, Jorge Lacera munkája).
* 25 milliméter nagyságú, mûgyantából készült 'Handyman' miniatûr figura a hamarosan megjelenõ BioShock Infinite táblajáték apropójából (Plaid Hat Games, a 'Summoner Wars' készítõi).
* 64 oldalas, gyûjtõi, mini mûvészeti album (BioShock Infinite koncepciós rajzok, kommentárok, kézzel készített borító).
* Letölthetõ tartalmak:
-- exkluzív játékbeli felszerelés (Bull Rush, Extra! Extra!, Betrayer)
-- BioShock Infinite Digital Soundtrack (csak a Premium és Ultimate Songbirt Edition-ban!)
X360-hoz: exkluzív Booker és Elizabeth avatar ruhák
PC, PS3-hoz BioShock Infinite témák (háttér, stb.)

Songbird:

Úgy van! Ne ugorjatok be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
gondolom a teljes játékot leszedi gyakorlatilag... nemismerem a B2 fájlrendszerét, lehet a változások óriási fájlokban vannak :/

Forza.

Be is húztam. Jó ez a Hookups steam csoport. Mindig küldik a legjobb ajánlatokat.

wantonly
És az 13Gb? 😮
wantonly
Ha ez tényleg komoly akkor nekem is vegyél már. 😄