Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Én kicsit sajnálom, hogy múltkor behúztam a AC 'GOTYtalan' verziójával, de az AA GOTY verziójából kiindulva nem sokat vesztettem... Azóta végigtoltam mind2t, szóval nagy baj azért nincs 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Viszont, mások biztosan örülnek ennek a jó hírnek. Köszönjük az információt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, hogy gondoltál rám, ugyanakkor, a nyári akcióban már megvettem mindkét Batman GOTY-t 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso

ZsZso
Imy, ha még nem vettél Batmant, akkor itt az esély!

Batman Arkham GOTY Pack

IMYke2.0.0.0
Kínában mindig minden másképp van: Ott még a mikulás is szexibb. <#ravasz1>

Rapid81
A karácsony szelleme eddig ezekkel lepett meg. 😊
- Cargo Commander - Gamersgate
- Saints Row 2 - Gamersgate
- Darkness 2
- QUBE - Steam
- iBomber Defense Bundle - Steam
- Closure - Steamgifts
- Ignite - Steamgifts

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
STEAM-es verzió esetében, állítólag, megszûnt a be-beszaggatás autózgatás közben, zsúfolt helyeken.

ZsZso
Köszönöm szépen a visszajelzéseket SR2 ügyben. Egye fene, még volt 8 perc hátra, hát berántottam. Rapid, köszi, hogy szóltál! GG -n mindig vizsgálgatom, hogy co.uk vagy a com az olcsóbb 😊.

Botond
Arra még figyelj, hogy a bank saját árfolyamon számol el, az MNB csak ilyen tájékoztató. Azt délben jegyzik, az egyes bankok meg az elszámoláshoz használt árfolyamot reggel 8 és délután 4 között jegyzik (bankonként változó), és ha napközben sokat változik az árfolyam akkor komoly eltérés is lehet. Szóval a bankod honlapján levõ árfolyamot érdemes csak figyelni.
Rapid81
A Gamersgate-en 5555 XP-m van, de még mindig 2-es szintû vagyok, annak ellenére, hogy a 2-es szint 1250-500 XP között van. 😊 Aranyos...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, ez némiképp megnyugtató 😊

Botond
Egyiknek se. Hétfõn az MNB zárva volt, de nyugaton munkanap volt, esett a forint, mint a kõ... Holnap megint lesz MNB árfolyam, vagy esik tovább, de bárhogy is lesz, az az árfolyam lesz amin elszámolják a hosszú hétvége vásárlásait, ha kártyával fizettél. Paypal nemtom hogy vált.
IMYke2.0.0.0
PC-n is kiváló volt - 2-szer játszottam végig.
Engem nem zavart az autózgatás közben beszaggatás zsúfolt helyeken .

IMYke2.0.0.0
Basszus - 295 Ft egy euro - ITT!
A Magyar Nemzeti Bank pedig csak 286,6-ot ír...
Melyiknek higgyek?

Tinman
PC-n kezdtem neki... borzalmas volt, valami mindig nem stimmelt, nem volt jó a felbontás, akadozott, kilépegetett. Eluntam.

Megvettem konzolra XBOX360 és életem egyik legjobb sandbox címével találkoztam.

A fentieknek ellentmond, hogy Imi PC-n élvezte szénné :-D
Gondolom õ még türelmesebb, mint én...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81

Rapid81
Az Gamersgate angol oldalán vedd, mert ott olcsóbb. Az átszámolva ejróba, csak 2.1€, nem 2.49...

Tehasut
A francba, errõl lemaradtam!
wantonly
<#worship>
The Protector
Nem eladó,odaadó,ajándékba.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Ezért az accountot adná el,de ezt le is írta!Olvass a sorok között!

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Az aktivált játékokat már sajnos nem lehet elajándékozni az accountról, azok már örökre ott ragadnak.
The Protector
Illetve tudok még felajánlani akár Bad Company2-õt Vietnam kieggel együtt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rapid81

The Protector
Hy.Van egy nem használt steam accountom.Nincs rajta sok minden csak egy AVP(az új) ,eg egy Unreal Tournament 3.Ha esetéleg ezeket el lehet ajándékozni akkor vkinek odaadom vagy megadom az account nevét és jelszavát.
HA vkit érdekel,írjon.

EA store-ban 15 euró az egész C&C pack, szerintem ajándék ennyiért az összes. És végre megvan a Generals & Zero Hour! Azt hittem már elfogytak a kódok, azért nem lehet évek óta megvenni.

Basszus. Megint valamit elszartak portoláskor ezek szerint.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Van szaggatás igen!Pedig a kinézet nem indokolja!

Elsõre csúnya verzióban nyomtam, így nem tudok konkrét adatot mondani.

Mindenesetre ha mindent megcsinálsz, mindenkit kiszabadítasz, akkor nem 2 délután lesz az tuti biztos.

Amúgy warezban volt olyna gondom, hogy a nagy csatáknál marhára lelassult a játék, már-már szaggatott.

Eredeti verzióban nálad most van-e ilyen gond (nagyjából hasonló a gépünk kivéve a vidikártyát, ami nálad kicsit jobb)? Szóval elsõ nagy csatánál volt szaggatás nálad?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Miután beírtam a bajom visszaléptem és már rájöttem mindenre! Most jutottam a második részre!
Kb milyen hosszú a game?

Tinman
Korrekt cucc... olcsón ok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sziasztok!

Még az õszi akcióban vásároltam Amazonon egy Kingdoms of Amalur Complete Bundle-t, de én csak a két kiegészítõre tartok igényt. Ha esetleg valakit érdekel az alap játék, írjon bátran😊

Üdv,

san

Sir Quno Jedi
tényleg nem volt nehéz játék

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Úgy kell, ahogy Tin is mondta. Én is végigvittem mindenféle nehézség nélkül.

Egyébként érdemes tanulgatni a kombókat (kezdõ szigeten az elsõ kiszabadított vikingektõl nem messze lesz a tengerparton egy kõkör és ott tudsz tanulni), mert nagyon hasznosak ám. Ugye ezért kell gyûjtögetni a lóvét.

balee4
Amúgy konzolra megéri beszerezni occsón'?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
Ha elmentetted a számlát vagy valamit hogy megvásároltad akkor simán

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Nyilván mindenki otthon van ilyenkor és le van terhelve a rendszer.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

w77d
de cseszik megjönni.. szerintetek 4 óra várakozás után már reklamálhatok?

Tinman
Végigtoltam... ahogy anno a Beowulf-ot is.

Viking sokkal, de sokkal könnyebb. Ha jól emlékszem konzolon checkpoint rendszer volt. Emiatt néha eléggé szívtam, mert volt, hogy a cp elõtt haltam meg kicsivel.

A másikra... majd ha lesz elég embered lehet a nagy táboroknak fejjel nekimenni. Nem vagy Rambo. Sokáig el kell kerülnöd a nagy táborokat és az õrjáratokat.

DarkSector
igen...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Ez a legutóbbi nyári, meg a mostani téli akció egy nagy összeesküvés, hogy minél több pénzt ne költsék el. 😄
Ilyen gyenge akciókat én még nem láttam.
grebber
Indul a game! Lemegyek a partra kiszabaditok pár vikinget akik csatlakoznak hozzám!
Kimegyek a táborból balra fent van egy kisebb tábor egy szélmalommal és a tábor közepén bezárva ketrecbe vikingek.Kiszabaditom õket.Megyek feljebb van ilyen romos várrszerûség kitakarítom kiszabaditom az embereket!
Eddig ok idáig semmi nehézség nem volt!

Majd miután nincs más merre mennem mert van egy lezárt híd amin nem igen jutok át nincs más mint a maradék 1 tábort a hiddal szembe felszabadítani!
Na de itt van az amit leirtam lehetetlen.

Vagy valamit nem jól csinálok és ide kéne valahogy hozni az embereimet?

Ez a leölös dolgot nem értem!

Az a feladat, hogy mész kitakarítasz területeket, kiszabadítod a vikingeket, majd ha elég területet felszabadítottál mész az adott terület elfoglalására (ez egy brutálisan nagy csata, ahol célokat kell teljesíteni: sámánok kiírtása, óriások leölése stb.)

wesker24
Jól tetted ! <#eljen><#worship><#taps>
Végigtoltam. Automata mentés van benne. Bármikor kiléphetsz ment.

Fpocok
Faxom abba, hogy vesz az ember eredeti játékot de nem indul. TC HAWK!!! NEM INDUL BASZOD! K*RVA IDEGES VAGYOK MÁR!

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Valaki tolta ezt a Viking game-et?

Hogy a jó életbe kell benne menteni pc-n vagy mikor ohajt menteni?
Nem mellesleg kb ugyanolyan vért izzados játék ez mint anno a Beowulf volt.
Százezermillió jönnek leölsz ezret kicsit hátrálsz mert hogy megpihejnek megyek vissza mintha nem öltem volna senki se le😞

Videok alapján azt hittem csak megyek azt alázok ,hát itt ebben csak engem aláznak<#rinya>

totyak
Ok, annyit megértettem végre a szabályokból, hogy 31-vel lejár az akció. Ha most csinálok egy PSN accot és beregelem a kódokat, akkor egy késõbbi PSP vásárláskor tudom majd használni a játékokat? És lehet magyar az acc, mert valami olyasmit olvastam, hogy csak bizonyos országokban van az akció. Légyszi valaki informáljon. Köszönöm