Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Cargo Commander - Gamersgate
- Saints Row 2 - Gamersgate
- Darkness 2
- QUBE - Steam
- iBomber Defense Bundle - Steam
- Closure - Steamgifts
- Ignite - Steamgifts
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Engem nem zavart az autózgatás közben beszaggatás zsúfolt helyeken
Megvettem konzolra XBOX360 és életem egyik legjobb sandbox címével találkoztam.
A fentieknek ellentmond, hogy Imi PC-n élvezte szénné :-D
Gondolom õ még türelmesebb, mint én...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
HA vkit érdekel,írjon.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mindenesetre ha mindent megcsinálsz, mindenkit kiszabadítasz, akkor nem 2 délután lesz az tuti biztos.
Amúgy warezban volt olyna gondom, hogy a nagy csatáknál marhára lelassult a játék, már-már szaggatott.
Eredeti verzióban nálad most van-e ilyen gond (nagyjából hasonló a gépünk kivéve a vidikártyát, ami nálad kicsit jobb)? Szóval elsõ nagy csatánál volt szaggatás nálad?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kb milyen hosszú a game?
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Még az õszi akcióban vásároltam Amazonon egy Kingdoms of Amalur Complete Bundle-t, de én csak a két kiegészítõre tartok igényt. Ha esetleg valakit érdekel az alap játék, írjon bátran😊
Üdv,
san
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként érdemes tanulgatni a kombókat (kezdõ szigeten az elsõ kiszabadított vikingektõl nem messze lesz a tengerparton egy kõkör és ott tudsz tanulni), mert nagyon hasznosak ám. Ugye ezért kell gyûjtögetni a lóvét.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Viking sokkal, de sokkal könnyebb. Ha jól emlékszem konzolon checkpoint rendszer volt. Emiatt néha eléggé szívtam, mert volt, hogy a cp elõtt haltam meg kicsivel.
A másikra... majd ha lesz elég embered lehet a nagy táboroknak fejjel nekimenni. Nem vagy Rambo. Sokáig el kell kerülnöd a nagy táborokat és az õrjáratokat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ilyen gyenge akciókat én még nem láttam.
Kimegyek a táborból balra fent van egy kisebb tábor egy szélmalommal és a tábor közepén bezárva ketrecbe vikingek.Kiszabaditom õket.Megyek feljebb van ilyen romos várrszerûség kitakarítom kiszabaditom az embereket!
Eddig ok idáig semmi nehézség nem volt!
Majd miután nincs más merre mennem mert van egy lezárt híd amin nem igen jutok át nincs más mint a maradék 1 tábort a hiddal szembe felszabadítani!
Na de itt van az amit leirtam lehetetlen.
Vagy valamit nem jól csinálok és ide kéne valahogy hozni az embereimet?
Az a feladat, hogy mész kitakarítasz területeket, kiszabadítod a vikingeket, majd ha elég területet felszabadítottál mész az adott terület elfoglalására (ez egy brutálisan nagy csata, ahol célokat kell teljesíteni: sámánok kiírtása, óriások leölése stb.)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hogy a jó életbe kell benne menteni pc-n vagy mikor ohajt menteni?
Nem mellesleg kb ugyanolyan vért izzados játék ez mint anno a Beowulf volt.
Százezermillió jönnek leölsz ezret kicsit hátrálsz mert hogy megpihejnek megyek vissza mintha nem öltem volna senki se le😞
Videok alapján azt hittem csak megyek azt alázok ,hát itt ebben csak engem aláznak<#rinya>#rinya>