Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Ha megjött egy beszámolot irhatnál, mert szemezek vele egy ideje 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dj Tommy
Aki részt vett a Ravaged béta tesztben mint én, megkapta a teljes játékot az ünnep "kedvéért".<#vigyor0>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

arty
megvettem a max payne3-at... (néztem híradót, megint zuhan a forint, állítólag most pár hétig (hónapig?) nem is lesz különös javulás, már 294 az átlag eurós ár... miközben amazonon amugy is olcsóbb + a $ még nem indult el fel (222ft))... ezúton szeretném megköszönni a remek játékot matocslibácsinak 😄

Forza.

DarkSector
Grat, jól tetted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Nem bírtam ki, megvettem kemény 3188 forintért.
totyak
Ez a 4 ingyen PSP játék hogy mûködik, meddig érvényesek a kódok? Egyelõre még nincs PSP-m, de most tervezem meglepni magamat egy sima kiadással (nem Vita-val)és jó lenne pár ingyen játékkal kezdeni. Megnyitottam a füleket, meg is kaptam a kódokat, de hova kellene majd beírnom? Illetve, ha van lejárati idejük, akkor mikor jár le, mert akkor igyekszem beszerezni egy kis gépezetet.
Egyébként nekem Velocity, Breakquest és Wizorb játékokat adott. A negyediket nem tudom, mert nincs twitterem.
Köszönöm

w77d
én még mindig nem kaptam meg a 2 órája vásárolt Miner Wars-omat...

ZsZso
Véleményt szeretnék kérni:

Alapkérdés: meg vegyem -e a Saints Row 2 -t (GamersGate)?
Filó tárgya: Régebben levirágboltoltam, de nem játszottam vele többet fél óránál, mert a kocsik irányítása idegesített. Saints Row 3 -ba viszont nagyon beleszerettem. Szerintetek így, hogy a 3 -at kipróbáltam érdemes újra megpróbálni a második részt?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
az durva! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Most látom, hogy a Kingdoms of Amalur csak 9 font a gamersgate.co.uk oldalon. Ebben benne van a 2 DLC is!
wesker24
jó neked csak kár hogy már nem lehet kapni steamen !
shaddam
PS3/Vita/PSP tulajoknak 4 ingyenjáték. Már ha van twittered meg facebookod, ami nem olyan nagy ördöngõsség

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Botond
Nekem megvan, 1 hónapja volt hozzá patch, már simán fut win7-en.
DarkSector
Igen behalt a steam

wesker24
Hát nálam valami nincs rendbe a steam-mel mert szinte semmivel sem tudok játszani egy játék sem indul el mert azt irja Nincs kapcsolat de böngészni azért tudom a Fö oldalt !
wesker24
Hát jah a Sacred 2 már nagyon rég lekerült a steam listáról pedig anno én is beszereztem volna ha elérhetõ lett volna steamen !
IMYke2.0.0.0
Felléptem a Steamcalculator-ra, és mit látok?:

No, gondoltam, biztos átsiklott a tekintetem az elmúlt napok böngészgetése közben felette... uzsdgyi, vegyük meg, mert kell a kiegészítõ is, és akkor hátha ráadásul akciós is a csomag...
Erre ez fogad:

Rohadjanak meg! We're doomed!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Hálistennek nem vagyunk egyformák!
Dragon Age-et meg több helyen is leírtam, hogy azért nem adok ki 2 ezret érte ,mert majd amazonon lesz a 2. résszel együtt 10 dolcsiért.

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Én inkább egyszer veszek egy marha jó játékot akár drágábbért minthogy mindenféle vackot olcsóbban !
Tehasut
Durva, hogy Steamen a Dark Souls még 50%-os leértékeléssel is közel kétszer annyiba kerül, mint az Amazonos verzió. 3300 Ft vs. 5800 Ft.
wesker24
Jah tudom én ezzel nincs gond !

Én most a Dragon Age Ultimate Editionra gondoltam az egy minöségi cucc volt 2k-ért simán megérte még se kellett mert túl drága !

Vegyük az Expendables 2-öt 1 FT-ot nem ér mert annyira szar de képes kiadni érte akár 1000 FT-ot !

Expendables 2 FOS SZAR VS Dragon Age UO MInöségi cucc 2k nem kell mert túl drága !
arty
nem, rendes demo is volt
én nagyon drukkoltam neki, de annyira ócska lett, hogy még, ha fizetnének se... 😞(

mivel tudom, hogy van xboxod, ajánlom ezt a "témában". 3 payer coop, klasszikus játékmenet, pokoli nehéz!

Forza.

Sir Quno Jedi
Megvettem én is, mivel minden dlc multis, vagy fostárgy, ilyesmi, így még a season pass sem kell hozzá. Igaz sokaltam a majdnem 13eurot érte, de megnéztem újra a trailer-eit és nem bírtam megállni... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
"Minõségi játékokhoz meg már túl SÓHER"

Ember nézed te mennyiért szerzem be a játékaimat? 200-2xxx ft között! Tisztelet a kivételnek amit dobozos CE-be kell megvenni,mert megérdemlik!

grebber
Ha lenne olyan akinek még nincs meg: Saints Row 2 €2.49

kupon koddal bluecoin vásárlásnál + utána abból a game vásárlásánál is 2*5%-ot még le lehet csípni <#eljen>

wesker24
FACEPALM ! <#wilting>

Ilyen FOS SZAR játékokra nem sajnálja a pénzt kiadni de bezzeg az igényesebb és minöségi játékokhoz meg már túl SÓHER !
w77d
lehet valami szerver hiba van, ezért sem írta még jóvá az új tételt..

wesker24
Nálam meg beszart a steam mert nem látja a Friends Listet és azt irja hogy nincs kapcsolat !
grebber
Ha a demo alatt a warezt érted azt végigvittem ~1 ezrest simán megér nekem!

wesker24
Az még 1 Ft sem ér még inygen sem kéen nem hogy pénz kiadni érte egy hatlamas nagy baromság az egész !
w77d
beszarás, mert a steamcalculatorban meg ott van, de a normál steam profilomban nincs...

arty
fogadok nem próbáltad a demot! :/

Forza.

wesker24
Az eddigi meg jelent DLC-k azok mind multisak eddig egy olyan dlc sem jelent meg ami a Single-hez kapcsolodna !

Szóval szerintem simán megéri megvenni !
grebber
Expendables 2 Game-re szórhattak volna egy -75%-ot annyiért meg is venném!

w77d
megvettem steam-en a Miner Wars-ot, le is vonta a pénzt, de a játéklistámba már nem került bele... wtf?

IMYke2.0.0.0
<#buck> - Szerintem, ezt a magas labdát <és nevezzék bárminek a kiadást> nem fogják kihagyni.
2013 decemberében lesz valamilyen gyûjteményes kiadása.
Azzal meg nem nagyon lõhetek mellé, ha azt mondom, hogy 2014 decemberében meg 100% biztosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Én semmit nem várok, már most tudom hogy nem ölök pc-be, majd ha lefüstöl akkor is a low+ kategóriát.
Fejlõdés annyi lesz mint az eddigi generációknál.
De annyi ereje lesz a gépnek mint az ezelõtti generációknak az akkori viszonylatokhoz képest, sõt talán több....és nekem az elég.

Én már tudom hogy mit fogok venni. Inkább választom a kompromisszumot látvány terén csak legyen fix a hardver.

arty
tény, hogy ugyan a batmanhoz sem érdekel a dlc, de mégis rossz érzés, h nekem nem a goty lett meg féláron, hanem az alap, duplaáron (ami még így is olcsó volt a megjelenéskori árához is)

szóval, igen, ismersz 😄

(de ebbõl vajon lesz goty? oké, gtaból lett complete edition, de ott tényleg volt is értelme a két tartalmas dlc miatt... itt csak multi lenne pluszban)

Forza.

Botond
Kinect fruit ninja beszerezve, holnaptól tombolunk a gyerekekkel. 😊
arty
az nem gond, tudtommal az alap szingli kellõen tartalmas, végigjátszom, elfelejtem 😄 (mint a legtöbb lövöldét)

csak a 3400-3600at sokallom, tudom, hogy nem lesz rá idõm a "téliszünetben"... és lehet h mire érdekelne, lesz jobb áron is.
de mi van, ha februárban lesz rá kedvem, idõm, csak épp akcióban nem lesz épp?! 😄

próbálok a batman ac-s mellényúlásomra gondolni, meg a portal2-re, melyek igen régóta leledzenek elindítatlanul.... 😄

Forza.

Tehasut
Nekem is okozna. Talán mire kijön hozzá a magyarítás, már lesz belõle egy lelkiismeret-furdalás nélkül megvehetõ GOTY kiadás.
IMYke2.0.0.0
Nem tudom, nem követem a dolgot most már, csak az elsõ hónapokban nézegettem a topikját.
Mindenesetre, úgy tartom, hogy ameddig dõlnek hozzá a (bármilyen tartalmú) DLC-k, az alapjáték megvásárlása lelkiismeret-furdalást okozhat majd arty-nak, amikor utána jönnek más, esetleg SP tartalmak is, súlyos összegekért...

Tehasut
Mondjuk a Max Payne 3-hoz single player DLC eddig még nem jött (lehet, hogy nem is fog?), a multisok meg sokak számára nem is érdekesek.
Tehasut
Én azért még reménykedek egy 75%-os Giana Flash Sale-ban valamikor a héten.
IMYke2.0.0.0
Towns nyert 43%-al.
Giana Sisters: 27%, Miner Wars 2081 30%.

Tehasut
Francba, nem a Giana Sisters nyert a szavazáson.
IMYke2.0.0.0
Várj vele, szerintem - rengeteg DLC lesz még hozzá...

arty
folyamatosan csesztet a hörcsög énem, hogy vegyek Max Payne 3-at... doktur úr, mit tegyek?! 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Jogos, én is így tennék a helyedben (remélem, 2-3 éven belül nekem is meg lesz rá a forrásom).

grebber
Szerintem megvárom az új konzolokat és hogy lesz-e valami látható ál leejtõs grafikai fejlõdés + az elsõ nextgen "port"nak milyen nasa célállomás fog kelleni és akkor döntök.

Ami biztos az új gépbe az intel proci és 8-12GB ram + SSD (256GB-os)