Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként nekem Velocity, Breakquest és Wizorb játékokat adott. A negyediket nem tudom, mert nincs twitterem.
Köszönöm
Alapkérdés: meg vegyem -e a Saints Row 2 -t (GamersGate)?
Filó tárgya: Régebben levirágboltoltam, de nem játszottam vele többet fél óránál, mert a kocsik irányítása idegesített. Saints Row 3 -ba viszont nagyon beleszerettem. Szerintetek így, hogy a 3 -at kipróbáltam érdemes újra megpróbálni a második részt?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
No, gondoltam, biztos átsiklott a tekintetem az elmúlt napok böngészgetése közben felette... uzsdgyi, vegyük meg, mert kell a kiegészítõ is, és akkor hátha ráadásul akciós is a csomag...
Erre ez fogad:
Rohadjanak meg! We're doomed!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dragon Age-et meg több helyen is leírtam, hogy azért nem adok ki 2 ezret érte ,mert majd amazonon lesz a 2. résszel együtt 10 dolcsiért.
Next PC upgrade: 2022
Én most a Dragon Age Ultimate Editionra gondoltam az egy minöségi cucc volt 2k-ért simán megérte még se kellett mert túl drága !
Vegyük az Expendables 2-öt 1 FT-ot nem ér mert annyira szar de képes kiadni érte akár 1000 FT-ot !
Expendables 2 FOS SZAR VS Dragon Age UO MInöségi cucc 2k nem kell mert túl drága !
én nagyon drukkoltam neki, de annyira ócska lett, hogy még, ha fizetnének se... 😞(
mivel tudom, hogy van xboxod, ajánlom ezt a "témában". 3 payer coop, klasszikus játékmenet, pokoli nehéz!
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ember nézed te mennyiért szerzem be a játékaimat? 200-2xxx ft között! Tisztelet a kivételnek amit dobozos CE-be kell megvenni,mert megérdemlik!
kupon koddal bluecoin vásárlásnál + utána abból a game vásárlásánál is 2*5%-ot még le lehet csípni <#eljen>#eljen>
Ilyen FOS SZAR játékokra nem sajnálja a pénzt kiadni de bezzeg az igényesebb és minöségi játékokhoz meg már túl SÓHER !
Szóval szerintem simán megéri megvenni !
2013 decemberében lesz valamilyen gyûjteményes kiadása.
Azzal meg nem nagyon lõhetek mellé, ha azt mondom, hogy 2014 decemberében meg 100% biztosan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fejlõdés annyi lesz mint az eddigi generációknál.
De annyi ereje lesz a gépnek mint az ezelõtti generációknak az akkori viszonylatokhoz képest, sõt talán több....és nekem az elég.
Én már tudom hogy mit fogok venni. Inkább választom a kompromisszumot látvány terén csak legyen fix a hardver.
szóval, igen, ismersz 😄
(de ebbõl vajon lesz goty? oké, gtaból lett complete edition, de ott tényleg volt is értelme a két tartalmas dlc miatt... itt csak multi lenne pluszban)
Forza.
csak a 3400-3600at sokallom, tudom, hogy nem lesz rá idõm a "téliszünetben"... és lehet h mire érdekelne, lesz jobb áron is.
de mi van, ha februárban lesz rá kedvem, idõm, csak épp akcióban nem lesz épp?! 😄
próbálok a batman ac-s mellényúlásomra gondolni, meg a portal2-re, melyek igen régóta leledzenek elindítatlanul.... 😄
Forza.
Mindenesetre, úgy tartom, hogy ameddig dõlnek hozzá a (bármilyen tartalmú) DLC-k, az alapjáték megvásárlása lelkiismeret-furdalást okozhat majd arty-nak, amikor utána jönnek más, esetleg SP tartalmak is, súlyos összegekért...
Forza.