Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Egyelõre csak nézelõdöm, mert újabb játék kategóriákat szeretnék megismerni ill. bezsebelni.
A Dungeon Defenders Pre-Order teasere rögzült a retinámra és emiatt néztem meg tüzetesebben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Ha érdekel a tower defense akkor még a Revenge of the titans-t tudom ajánlani 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Több tower defense játékot még nem láttam, csak a Sanctum-ot, és a Dungeon Defenderst.
Ránézek a többire is, köszi az ajánlást. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Akkor az orcs must die-t vedd meg az single-ben is tökéletes élmény(illetve az elsö részében csak single van)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Jobban örültem volna, ha egyedül is élvezetesen játszható. Így viszont nem veszem meg, olcsóbban sem a teljes csomagot. :=(

Totti5
Akit érdekel egy Legend of Grimrock steam kulcs küldjön privátot! Elsõ jelentkezõ kapja.

( akinek megvan az ne írjon, aki értékesíteni akarja az se írjon, aki read only és most csapna le ingyenjátékra és sose láttam még itt, az pláne ne írjon )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
Nagyon coop-ra van kihegyezve 😊

IMYke2.0.0.0
Ez a "Dungeon Defenders" egyre szimpatikusabb - csak az zavar, hogy erõsen koopra van kihegyezve.
Kellemes ajánló videó.

w77d
nna reklamálás után ma reggel véégre megkaptam a Miner Wars-omat..

Zomil
Igen bocsi, Dawn of War-ra gondoltam én eléggé imádom az ilyen épitkezös stratégiákat, de manapság teljesen kihalt.

Mármint mit értesz régi alatt? A Dawn of Wart? Bírom angyon, de nekem már újhullám. A már több okkal réginek nevezhetõ Chaos Gate sokkal "táblásabb", jó kis körökre osztott X-COM-klón, bár építkezés az nincs benne. Na meg volt még egy pár WH40k stratégia még korábban, már az X-COM elõtt, de a Laser Squad után is volt X-COM-klón játék belõle 😊

Most pedig készül egy új Space Hulk is.
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

HappyHunter
Ezekhez az amazonos cuccokhoz fakenamegeneratort kell használni vagy nem szükséges?

Be happy. :) Running!

Zomil
Én a régi féle WH40k stratégiánk tudnék örülni, nagyon jo játék, kár hogy a 2. része nem ez a klasszikus épitkezös lett.

Shep
Miért lenne hülyeség? A földönkívüli emberszabású sáskák inváziója nem az? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Relicet nem féltem, hogy a WH40k kinél lenne jó helyen, az pedig egy érdekes kérdés. Én körökre osztott cuccot szeretnék - még inkább - látni belõle, tehát el tudnék neki képzelni jobb gazdát, de rosszabbat sajnos könnyebb. Viszont több és jobb akciójátékot más inkább ki tudna belõle hozni, mint ahogy az THQ-nak - és a Relicnek - sikerült.

A Warhammer Fnatasy viszont nemrég került a Segához, és elvileg Creative Assembly fog nagy dobásokkal elõállni, a Rome 2 után. Remélem, hogy inkább a Total War stílusában, és nem a középszerû multiplatform/konzolos darabokat fogja kikényszeríteni a Sega, mint tette azt pár korábbi esetben (melyek közül még a Viking: Battle for Asgard a legelismertebb). Bár ha nem afféle mellékes projektként izzadnák ki, akkor még talán azok is elsülhetnének jól.
Rapid81
Annyira azért egyik sem rossz. Fiamnak gagyibb gépe van. 😊 Mondjuk neki a VGA az, ami nem mai. Az én régi Radeon X1650XT-met örökölte. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0

Szabi
<#worship>

szerintem a története is nagyon jó 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Mármint a THQ-SC viszonylatban a franchise birtoklására gondoltam, a PC-s SC-t lehet, hogy csak õk adhatnák ki újra. A konzolos kiadó viszont már megint más volt.
A Supreme Commander szerintem sose volt a THQ tulajdona, õk csak kiadták. A második részt viszont már Square Enix adta ki, azt a fene tudja, hogy velük milyen szerzõdést írt alá a GPG. (SC2 tuti SE, hogy az egész franchise kié, az jó kérdés, a trademark elvileg a GPG-é, de ugye a szerzõdés...)
Rapid81
Milyen géped van a könyvtárban? Asszem már valahol írtad, de azt elõkeresni, hát valahogy nem sok kedvem van. 😊 ja, meg milyen van otthon?

Errõl jut eszembe, én is támogatom a szélesvásznú élményt, de PC-hez nem efféle kijelzõt használok. A Syberiában még így is vannak nálam csíkok - oldalt <#fejvakaras>
BigBlue
Köszönjük Szépen! Tuti végig vinném, még idén😊

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

grebber
Spec Ops-ba legalább a coop az kegyetlen nehéz! Könnyû szinten nevetségesen könnyû normálon már húzós de még tûrhetõ.Aztán a legnehezebb szint az valami förtelem nehéz!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Jó nagy hülyeség

PSN ID.: Beegabor

Shep
A történet írója nyilatkozta, nem én találtam ki, elhiheted.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Ezt honnan szedted ?

PSN ID.: Beegabor

Shep
Miért túlértékelt a történet? Azért, mert csak az elsõ kb 30mp-ben élsz?

IMYke2.0.0.0
Nyilván, abban egyetértünk, hogy egyikünk sem az az indulatos fajta.
Ha általános kijelentéseket teszek, az a szó önmagyarázó jelentésébõl fakad: nem tudom minden fórumozó társamra levetítve interpletálni azt, amire reagálok, vagy amire gondolok .
Amikor, mások által egyértelmûen akár rosszul, vagy sértõen érthetõ kifejezéseket, mondatokat próbálok "papírra vetni", mindig igyekszem kitételeket is beszúrni oda - és kõbe vésetten állíthatom: sosem áll szándékomban senkit sem megbántani, leszólni, lehülyézni stb.
A fórum keretein belül sok minden félreérthetõ, mivel, szerintem, nem sokan találkoztunk személyesen <én meg ugye senkivel>, hogy tudjuk, a másik miként reagál erre-arra.

A 60 FPS-mizéria engem azért nem izgat, mert életemben nem volt olyan erõs gépem, konzolom, ami ilyen sebességre képes lett volna - s így van, az ember hozzászokik egy nívóhoz [ami mások szerint (ez is ugye vélemény) lehet rossz, vagy jó], és ahhoz mér, annak megfelelõen dobozol.
Eklatáns példa volt - figyelem, nem sértõ szándékúan írom! -, egészen addig, míg "meg nem tért" Rapid barátunk, aki ugye a 4:3-as megjelenítõvel kapcsolatban. Neki az is tökéletes élményt nyújtott, a DVD-minõségû filmekkel, a gyorsan futó, de cserébe nem teljes játékteret megmutató játékokkal stb. stb.
Mások szemében <és én is aktív részese voltam annak a beszélgetésnek!> ez biztosan ördögtõl való, vagy nem jó szemmel nézett, vagy legalábbis idejét múlt, maradi stb., Neki kényelmes, olcsó, és szórakoztató volt.
Én jártam az õ cipõjében, tudom, hogy érzett, és most, utólag visszagondolva, nem váltanék vissza 4:3-ra, csak ha a monitorom beadná a kulcsot, és nem lenne anyagi keretem egy újra.

Szóval, drukkolok, hogy megéljem, és 10 év múlva, amikor minden játékot csak 60 FPS-sel leszek hajlandó futtatni (mert konzolom, és/vagy PC-m lesz ehhez), különben meg sem veszem, totálisan maradinak higgyem a mostani magam...
De, jelenleg, engem nem zavar nagyon, ha 13-20 FPS-es fut egy játék ezen az ósdi szaron, a könyvtárban , mert örülök, ha elfut egyáltalán.

Összességében bocs, tényleg túl reagáltam, azért is - bár kicsit most ismétlem magam -, mert mostanában gyakran álmodozom arról, hogy ha kevesebben mondanák azt, hogy "á, egy kicsit szaggat, az még belefér", akkor nem felejtette volna el ebben a generációban a játékipar még a 60 fps-es célt is, és nem kéne oly sok játékban szívnia az erre érzékenyebbeknek.

Persze ah valami egy kis szaggatástól selejtnek számítana, akkor a sandbox játékok és az ambíciózus kisebb csapatok által fejlesztett - nem "2D-s" - cuccok bajban lehetnének. Nálam szemkímélõ igényes art design=fps>>>>>>>>>>>>>>>grafika, parasztvakító effektek (fontos de az elõbbiek nélkül semmit sem ér.
Áldozatok lesznek, ebben egyetértünk.

Coh2-vel is egyetértünk teljesen. Jövõ év egyik legjobban várt játéka számomra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
Supremeben nem lennék biztos, szerintem õk mennek a levesbe... és még lesznek áldozatok, abban biztos vagyok. COH, SR szerintem is megmenekülõs, de pl a WH40K esetén lehet csak a jogokat veszi meg valaki... kiváncsi is vagyok és picit félek is. COH2 esetén nem akarom, hogy bármi is változzon az elsõhöz képest 😊

Forza.

Renjike
Darksiders és Metro én és már boldog vagyok 😄 bár nem bennám a többi játékot sem 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

"gyakran teszel kategorikus kijelentéseket" - én ezt pont Rólad gondolom

Mivel a társalgásaink kiindulópontja gyakran az szokott lenni, hogy általánosítasz (nem szeretem a dolgok leegyszerûsítését, ezért szoktam rá reagálni), a fordítja ennek pedig sose történt meg, így gondolni jogod van, de ezt minimum furának tartom. Való igaz, hogy tárgyi tévedéseken félremenõ, szûk látókörû vitákba szokásom beleszólni, de ha megosztok pár tényt egy félreértés kapcsán, az kissé más kategória, mint amire én gondoltam.

Nem, nem gondolom úgy, hogy mindenkinél okosabb vagyok mindenben (fenét!), de ha valamirõl tudom, hogy hogy van, akkor fellépek a hamis általánosítások ellen vagy közhiedelem ellen. Amirõl meg nem tudom, hogy hogy megy, arról vagy nem okoskodom, vagy csak nagyon óvatosan, feltétlesen, mert szeretek a tényekre figyelni, gyakran túl rigorózusan, de ugyanakkor talán nem mindig eléggé.

Ezt csak azért említettem, hogy érthetõbb legyen a magatartásom. Az efféle beszólásaimban ritkán vezérel indulat.

Egyébként a minap is volt egy "az dögöljön meg!" megjegyzésed mások elkényelmesedett - ez utóbbi szót akkor szerintem nem használtad - igényeire (tudom, nem szó szerint értetted, és személy szerint egyet is értek abban a konkrét esetben, és én sem szó szerint 😊, és idõnként megesik ez enyhébb formában néhány.

Na mindegy, remélem érthetõ voltam, elfogadom, hogy most nem úgy gondoltad, de megmaradt bennem egy-két megjegyzésnek a nyoma, akár 1-2 évvel ezelõttrõl, ami miatt félreérthetõnek találtam az alábbit. Az tény, hogy nem csupán úgy érthetõ, ahogy én vettem, és az is befolyásolhatott, vehettem amiatt valóban személyesebbnek a kérdést, hogy mostanában szokásom a szaggatás ellen hadakozni, mert a simán folyó játékokkal szemben egyre jobban zavarják a szememet.
arty

Villám-giveaway, ma este 19:00-ig! 😉

Ha bírod a lövöldét, kár lenne kihagyni ezt az egyedi fps-t - én végigjátszottam és bár a történet szvsz kissé túlértékelt, a helyszín önmagában elég egyedi, hogy elvigye a hátán a játékot.

(akkor jelentkezz, ha tényleg érdekel a játék, végigjátszanád, csak eddig sajnáltad rá a pénzt! +1 a gyûjteménybe mástól veszi el az esélyt... 😉 )

Forza.

Nem hinném, hogy a nagy Franchise-okat parlagon hagyják. Van ugyanis néhány.

Saints Row the Third nagyon jól szerepelt. Company of heroes, Darksiders, Red Faction, Supreme Commander és természetesen Dawn of War sorozat.

Itt ugye THQ "csak kiadóként szerepel" SR-t a Volition, Dawn of War, COH-t a Relic készítette. Biztos lesz, aki felkarolja õket, legalábbis remélem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sõt odáig elmegyek, hogy még a harmadik részt is elveri nálam játékélményben.

Sir Quno Jedi
én szomcsi is vagyok, mert most, hogy a THQ bekrepált, mi lesz az SR4-gyel??????

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Imy azért mondja, mert attól eltekintve, hogy szaggat (ami csak vezetés közben jelentkezik bizonyos helyeken) vétek kihagyni, mert fantasztikusan szórakoztató játék.

IMYke2.0.0.0
Szerintem, Te nagyon keversz valamit...
Én konkrétan tojok az FPS-értékekre, és engem nem zavar, hogy mások a 60 FPS-re vágynak.

["Rendszeresen elõ szoktad venni ezt az egyesek el vannak kényelmesedve kártyát" - most használtam elõször. Megint oda látsz valamit...]

lalakov
Rendszeresen elõ szoktad venni ezt az egyesek el vannak kényelmesedve kártyát, és nem dicsérõleg, és gyakran teszel kategorikus kijelentéseket. Nem olvasom 7/24 a topikot (tehát éppen nem ismerem az SR2 és Imy románcát), de beláthatod, hogy elsõre ez így még gyakori benézõként is minimum félreérthetõ. Gyakran néztél már furán azokra, akiknek a 60 fps sokat tesz a játékélményhez.

Nyilván aki nincs hozzá szokva a jóhoz, azt kevésbé zavarja a szaggatás, ez érthetõ, de ez attól még egy jogos minõségi kritika, kár bagatellizálni.

Értem, hogy szerinted, értem, hogy nem volt rosszindulat stb. Nem is vettem úgy, csak ahogy fentebb is leírtam. Szóval arra próbáltam rávilágítani a határozott fogalmazásommal, hogy másoknak joggal fontos és másokat joggal zavaró dologról van szó, ez az érem másik oldala. Hidd el, én sem szántam támadásnak!
Szabi
na mindegy, alap játék 1450ft-ot bõven megéri 😄

Dj Tommy
Kösz itt is a felajánlást és Neked is Boldog Karácsonyt!<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Szabi
off: Dead Rising 2-ben lehet valahogy automatikusan menteni ? 😄

demóval játszottam egy keveset, imádtam a hangulatát, de túl hamar felidegesített, hogy ha folyamatosan visszamentem mentegetni a mentõs pontokra, akkor is szinte a félj játékot újra kellet kezdenem mindig :-/

illetve a kiegészítõk (ruhák) hogy mûködnek ? 😊

IMYke2.0.0.0
<...>kár az egyértelmûen leszóló hangnemért."

Ne láss oda olyat, amirõl csak Te hiszed azt, hogy ott van!
Még csak halványan sem gondoltam arra, hogy az, akit zavar(hat) a szaggatás, az hülye. A "leszólásról" nem is beszélve!
Tekintve, hogy már akkor, amikor végigjátszottam, egymás után kétszer a játékot, a gépem gyengének volt minõsíthetõ - és akkoriban ezt ki is tárgyaltuk a játék topikjában, de talán még itt is -, a "szaggatás" miben léte magyarázható volt a gépem teljesítményével, az elviselése meg azzal, hogy én alapvetõen nem a grafikára, vagy a "60 FPS"-re gyúrok, hanem a játékélményre.

Szóval, ne vedd elõ megint a "megmondom a tutit másoknak, mert tudom, hogy mire gondoltak" kártyát, mert elõbb kérdezhetnél is, a kirohanások elõtt...

genndy

S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky sorsolás az SG.hu csoport tagjainak. Sok szerencsét, boldog Karácsonyt!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
ssd-t alá, némi tweak és kiválóan fut én kétszer toltam végig PC-n...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Azért na az legyen már a hülye, akit zavar a szaggatás! Ezen az alapon annak az ízlése is el van kényelmesedve, aki nem szórakozik jól a Barátok köztön. A hülye sznobja!

Az egy dolog, hogy téged nem zavar, de más esetleg jobbhoz van szokva, netán fizikailag bántja a szaggatás a szemét (nem kellemes!), szóval kár az egyértelmûen leszóló hangnemért.