Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dungeon Defenders Pre-Order teasere rögzült a retinámra és emiatt néztem meg tüzetesebben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ránézek a többire is, köszi az ajánlást. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
( akinek megvan az ne írjon, aki értékesíteni akarja az se írjon, aki read only és most csapna le ingyenjátékra és sose láttam még itt, az pláne ne írjon )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kellemes ajánló videó.
Most pedig készül egy új Space Hulk is.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Be happy. :) Running!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A Warhammer Fnatasy viszont nemrég került a Segához, és elvileg Creative Assembly fog nagy dobásokkal elõállni, a Rome 2 után. Remélem, hogy inkább a Total War stílusában, és nem a középszerû multiplatform/konzolos darabokat fogja kikényszeríteni a Sega, mint tette azt pár korábbi esetben (melyek közül még a Viking: Battle for Asgard a legelismertebb). Bár ha nem afféle mellékes projektként izzadnák ki, akkor még talán azok is elsülhetnének jól.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha általános kijelentéseket teszek, az a szó önmagyarázó jelentésébõl fakad: nem tudom minden fórumozó társamra levetítve interpletálni azt, amire reagálok, vagy amire gondolok
Amikor, mások által egyértelmûen akár rosszul, vagy sértõen érthetõ kifejezéseket, mondatokat próbálok "papírra vetni", mindig igyekszem kitételeket is beszúrni oda
A fórum keretein belül sok minden félreérthetõ, mivel, szerintem,
A 60 FPS-mizéria engem azért nem izgat, mert életemben nem volt olyan erõs gépem, konzolom, ami ilyen sebességre képes lett volna - s így van, az ember hozzászokik egy nívóhoz [ami mások szerint (ez is ugye vélemény) lehet rossz, vagy jó], és ahhoz mér, annak megfelelõen dobozol.
Eklatáns példa volt - figyelem, nem sértõ szándékúan írom! -, egészen addig, míg "meg nem tért" Rapid barátunk, aki ugye a 4:3-as megjelenítõvel kapcsolatban. Neki az is tökéletes élményt nyújtott, a DVD-minõségû filmekkel, a gyorsan futó, de cserébe nem teljes játékteret megmutató játékokkal stb. stb.
Mások szemében <és én is aktív részese voltam annak a beszélgetésnek!>és én is aktív részese voltam annak a beszélgetésnek!> ez biztosan ördögtõl való, vagy nem jó szemmel nézett, vagy legalábbis idejét múlt, maradi stb., Neki kényelmes, olcsó, és szórakoztató volt.
Én jártam az õ cipõjében, tudom, hogy érzett, és most, utólag visszagondolva, nem váltanék vissza 4:3-ra, csak ha a monitorom beadná a kulcsot, és nem lenne anyagi keretem egy újra.
Szóval, drukkolok, hogy megéljem, és 10 év múlva, amikor minden játékot csak 60 FPS-sel leszek hajlandó futtatni (mert konzolom, és/vagy PC-m lesz ehhez), különben meg sem veszem, totálisan maradinak higgyem a mostani magam...
De, jelenleg, engem nem zavar nagyon, ha 13-20 FPS-es fut egy játék ezen az ósdi szaron, a könyvtárban
Persze ah valami egy kis szaggatástól selejtnek számítana, akkor a sandbox játékok és az ambíciózus kisebb csapatok által fejlesztett - nem "2D-s" - cuccok bajban lehetnének. Nálam szemkímélõ igényes art design=fps>>>>>>>>>>>>>>>grafika, parasztvakító effektek (fontos de az elõbbiek nélkül semmit sem ér.
Coh2-vel is egyetértünk teljesen. Jövõ év egyik legjobban várt játéka számomra.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mivel a társalgásaink kiindulópontja gyakran az szokott lenni, hogy általánosítasz (nem szeretem a dolgok leegyszerûsítését, ezért szoktam rá reagálni), a fordítja ennek pedig sose történt meg, így gondolni jogod van, de ezt minimum furának tartom. Való igaz, hogy tárgyi tévedéseken félremenõ, szûk látókörû vitákba szokásom beleszólni, de ha megosztok pár tényt egy félreértés kapcsán, az kissé más kategória, mint amire én gondoltam.
Nem, nem gondolom úgy, hogy mindenkinél okosabb vagyok mindenben (fenét!), de ha valamirõl tudom, hogy hogy van, akkor fellépek a hamis általánosítások ellen vagy közhiedelem ellen. Amirõl meg nem tudom, hogy hogy megy, arról vagy nem okoskodom, vagy csak nagyon óvatosan, feltétlesen, mert szeretek a tényekre figyelni, gyakran túl rigorózusan, de ugyanakkor talán nem mindig eléggé.
Ezt csak azért említettem, hogy érthetõbb legyen a magatartásom. Az efféle beszólásaimban ritkán vezérel indulat.
Egyébként a minap is volt egy "az dögöljön meg!" megjegyzésed mások elkényelmesedett - ez utóbbi szót akkor szerintem nem használtad - igényeire (tudom, nem szó szerint értetted, és személy szerint egyet is értek abban a konkrét esetben, és én sem szó szerint 😊, és idõnként megesik ez enyhébb formában néhány.
Na mindegy, remélem érthetõ voltam, elfogadom, hogy most nem úgy gondoltad, de megmaradt bennem egy-két megjegyzésnek a nyoma, akár 1-2 évvel ezelõttrõl, ami miatt félreérthetõnek találtam az alábbit. Az tény, hogy nem csupán úgy érthetõ, ahogy én vettem, és az is befolyásolhatott, vehettem amiatt valóban személyesebbnek a kérdést, hogy mostanában szokásom a szaggatás ellen hadakozni, mert a simán folyó játékokkal szemben egyre jobban zavarják a szememet.
Villám-giveaway, ma este 19:00-ig! 😉
Ha bírod a lövöldét, kár lenne kihagyni ezt az egyedi fps-t - én végigjátszottam és bár a történet szvsz kissé túlértékelt, a helyszín önmagában elég egyedi, hogy elvigye a hátán a játékot.
(akkor jelentkezz, ha tényleg érdekel a játék, végigjátszanád, csak eddig sajnáltad rá a pénzt! +1 a gyûjteménybe mástól veszi el az esélyt... 😉 )
Forza.
Saints Row the Third nagyon jól szerepelt. Company of heroes, Darksiders, Red Faction, Supreme Commander és természetesen Dawn of War sorozat.
Itt ugye THQ "csak kiadóként szerepel" SR-t a Volition, Dawn of War, COH-t a Relic készítette. Biztos lesz, aki felkarolja õket, legalábbis remélem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én konkrétan tojok az FPS-értékekre, és engem nem zavar, hogy mások a 60 FPS-re vágynak.
["Rendszeresen elõ szoktad venni ezt az egyesek el vannak kényelmesedve kártyát" - most használtam elõször. Megint oda látsz valamit...]
Nyilván aki nincs hozzá szokva a jóhoz, azt kevésbé zavarja a szaggatás, ez érthetõ, de ez attól még egy jogos minõségi kritika, kár bagatellizálni.
Értem, hogy szerinted, értem, hogy nem volt rosszindulat stb. Nem is vettem úgy, csak ahogy fentebb is leírtam. Szóval arra próbáltam rávilágítani a határozott fogalmazásommal, hogy másoknak joggal fontos és másokat joggal zavaró dologról van szó, ez az érem másik oldala. Hidd el, én sem szántam támadásnak!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
demóval játszottam egy keveset, imádtam a hangulatát, de túl hamar felidegesített, hogy ha folyamatosan visszamentem mentegetni a mentõs pontokra, akkor is szinte a félj játékot újra kellet kezdenem mindig :-/
illetve a kiegészítõk (ruhák) hogy mûködnek ? 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Ne láss oda olyat, amirõl csak Te hiszed azt, hogy ott van!
Még csak halványan sem gondoltam arra, hogy az, akit zavar(hat) a szaggatás, az hülye. A "leszólásról" nem is beszélve!
Tekintve, hogy már akkor, amikor végigjátszottam, egymás után kétszer a játékot, a gépem gyengének volt minõsíthetõ - és akkoriban ezt ki is tárgyaltuk a játék topikjában, de talán még itt is -, a "szaggatás" miben léte magyarázható volt a gépem teljesítményével, az elviselése meg azzal, hogy én alapvetõen nem a grafikára, vagy a "60 FPS"-re gyúrok, hanem a játékélményre.
Szóval, ne vedd elõ megint a "megmondom a tutit másoknak, mert tudom, hogy mire gondoltak" kártyát, mert elõbb kérdezhetnél is, a kirohanások elõtt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az egy dolog, hogy téged nem zavar, de más esetleg jobbhoz van szokva, netán fizikailag bántja a szaggatás a szemét (nem kellemes!), szóval kár az egyértelmûen leszóló hangnemért.