Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
//A mi 5 ajtós Swiftünk*** még --- állítólag --- japán. Én nem értek hozzá.

*** = Illuszt Ráció

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Régi japánt ami nem rohad? Nehéz lesz. <#sir>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Megtörtént.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Elnézést, de én ezt én törölném.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Szvsz, a Limbo messze üti az INSIDE-ot. Abban a végén volt egy "hűbammeg" élmény. Az INSIDE egy "mivoltezbammeg" élménnyel fejeződött be.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
800-ért? Esélytelen, hacsak nem akarok olyat, ami szét van rohadva, forgalomba kell helyezni itthon, jobb kormányos vagy nem összkerekes. A legolcsóbb elfogadható Jimny 1200-1400k. Majdnem duplája, mint amennyim van rá.

Ha lenne ennyi pénzem, ezt gondolkodás nélkül megvenném például. De ez már 2x 800k...

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.05.06. 14:06:10

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Szintúgy nekem maradandó alkotás, nehéz eldöntenem hogy Limbo vagy ez a jobb....

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Inside lepergett (14/14 achi megvan + alternatív befejezés is)

Hangulat: 10/10
Sztori: 10/10
Art: 10/10
Gameplay: 5/10
Szavatosság: 1/10

Ehh, hogy nincs tökéletes játék -.-

Ettől függetlenül qrvára szegényebb lennék egy élménnyel, ha nem toltam volna le. A Limbo méltó utódja, de azért a köv. játék pls. ne az legyen tőlük, hogy egy kisgyerökkel' kell menni jobbra balra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Jimny?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Pont azért akarok samurait, hogy ne tegye. 😊 A legolcsóbb terepjáró, persze ha nincs szétrohadva. Az általad linkelt az dízel és nem kabrió. 😊 Olajkályhát nem akarok venni. Plusz, ha bontani kell a motort, akkor még egyszer annyi rámegy, mint az autó ára. Másfél éve akarok venni egyet, csak nem volt zseton. Mindenhol fürtökben lógtak a hasonló árkategóriás gyönyörű samuk. Most, hogy van rá pénzem, sehol egy szép darab, csak arany árban vagy Flinstones az autó. Vagy nincs papírja, esetleg magyarítani kéne, ami alaphangon 150k+. Egyet leltem, azt meg elvitték az orrom elől.

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2017.05.06. 11:44:02

IMYke2.0.0.0
OFF:
De az nem fog kienni a családi kasszából?

//http://hasznaltterepjaro.hu/suzuki.html
Szolnok, 720000 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.06. 11:37:26

Rapid81
Én is Suzukit akarok venni, csak nem útra. 😊
Ha valaki tudna eladó Samurait, ami injektoros, 5 sebességes váltós és hard top tetős, 800k-ig, az értesítsen már. 😊 Köszi! Ja, és lehetőleg ne rohadjon. 😄

Fpocok
ZsZso
Ha sok időt töltesz számítógép mellett, akkor e mellé tudom ajánlani a kérdőívezést. Éves szinten olyan 20-30e Ft biztos összejöhet, de több is ha sokat vagy gép előtt. E mellett próbálok megszabadulni a fölös játékoktól + kártyázok, így a játékok vásárláshoz nem kell nagyon valódi pénzhez nyúlnom. Igaz nagyon megválogatom mit veszek meg és általában $5 fölött nem költök egy játékra. Neked ez a keret valószínűleg kevés lenne, de azért csak számítana valamicskét.

Ha érdekelnek a részletek, akkor szólj Imy privátban aztán megpróbálom összeszedni az elmúlt pár év tapasztalatát.

Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2017.05.06. 08:42:11

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Elég niche probléma, de hátha másnak is hasznos infó:

Windows 10 creators update feltelepítése óta windowed és windowed fullscreen játékok esetén gsynccel folyamatosan enyhén vibrált a kép.
Ki kellett kapcsolnom a gsyncet emiatt, mert semmit nem játszok natív fullscreenben (2 monitoros setup, ne kelljen alttabolgatni).
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy újra kihangsúlyozzam, hogy mennyire hozzászoktat magához ez a technológia. A jelenlétét már észre se veszem, de amint ki volt kapcsolva a hiánya megőrjített.

Na és vártam, vártam, hogy majdcsak javítják a bugot, de azóta jött windows patch is, új nvidia driver is és semmi... Úgyhogy kezdtem feladni a reményt, hogy majd helyettem megoldják és elkezdtem utánanyomozni/próbálkozni.

Nos, úgy fest megvan a megoldás. A hibát az okozza, ha a windows desktop (vagyis a monitor default) refresh rate-je 144+ Hz-re van állítva és így használsz windowed gsyncet. Valahogy meghülyíti a dolgot és elkezdenek bleedelni a pixelek, amitől enyhén, de zavaróan vibrál a kép.
Nálam 160 Hz-en ment a windows desktopos képfrissítés. Visszavettem 120-ra és újra tökéletesen működik a windowed gsync, volt-nincs zavaró vibrálás.

Visszavenni amúgy az nvidia control panelben lehet a Change Resolution menüpontnál.
darkSectorxxx
Persze, csak mondom, hogy nem csodálom hogy néha megállj van aki azért nem veti meg a collectors cuccokat sem, én nem tudom utoljára mikor vettem ilyeneket...azok meg azért még a jobb állással is elég huzósak. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Na, az olyan lesz, mint egy plusz családtag --- csak 3x többet kér.

IMYke2.0.0.0
"Ő egy pöppetet nagyobb összegekben vásárolgat."

S ő egy "pöppet" több pénzből él, jobb körülmények között, fix(ebb) állásban (amiről tudom, hogy felemészti az idejét is, de valamit valamiért).
Közben meg én, (régen elavult) diplomával a zsebben dolgozom kézbe kapott ~60000 Ft-ért. S abból vásárolok ilyen tételekben:

Nem mártírkodom. A hobbim.

darkSectorxxx
<#eljen>

Totti5
Butusok! igen igen jó autók az SX4 és az újkori Swift óta. Ma meg már... ( szinte ) mindent tudnak amit a konkurencia, biztonságban kiválóak. De drágábbak is...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 21:09:27

darkSectorxxx
Fasza. 😊

Sokan szidkozzák a Suzuki-t, pedig fasza autók azok. 😄

Totti5
Papír Suzuki.

Új Sx4 S-Cross 1.4 turbo ( 140 ló ), GLX ( fullos ) metál sötétkék<#finom>

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 21:06:01

darkSectorxxx
Gratula.
Milyet? 😄 Forza 3ban? 😄DDDDDD

Totti5
Nincs választásom, hacsak nem kenyér és víz egy játékér 😊

Idei összes sale kimardat és az összes bundle is😞

Autót veszek, jövőhéten.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 21:03:52

darkSectorxxx
Ő egy pöppetet nagyobb összegekben vásárolgat. 😄
Ezért kénytelen megállni. 😄

IMYke2.0.0.0
"játékstopp."

Jó neked, hogy meg tudod állni.
Én már réges-rég letettem arról, hogy kilépjek ebből a biznicből.
Mióta egyszer, évekkel ezelőtt, megtettem, hogy összeszámoltam az adott évi vásárlásaimba ölt összeget: nem merem megismerni ezt a számot.

De egy biztos: az elmúlt fél évben --- a tavalyi Winter Sale-től --- többet költöttem, mint a nagy átlagom...
S még nem volt Summer Sale, és idei Winter Sale, és persze impulzus vásárlásom sem.

Totti5
Amúgy ugyan az Xboxon kivéve h 900p, viszont nincs input lagg ezért jobb. De a végleges a lényeg, ott ezek javítva lesznek valszeg.

Venni nem fogom, mert nincs pénzem, totál lenulláztam magamat ( s előtte a Dishonored 2 lenne úgy is ) Amíg nem tolok le minden amit felhalmoztam kurrgen konzolra ( s nem adom el a lemezeseket ) játékstopp.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 20:59:43

darkSectorxxx
Képeknek megy a like, de merész ezt szépnek, meg részletgazdagnak mondani. 😄

IMYke2.0.0.0
Az Xone-osnak igen. <#vigyor5>
Tibiről meg tudom, hogy 99%-ban konzolon játszik.

Ugye, hogy te is beugrottál a cselnek? <#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah, azt én is jól kipróbáltam. Ha kértek dobok pc-s képeket...Pocoknak hála nem behúztam....Kösz Pocok!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Húúú, de vak vagyok...XD És tényleg!

Shep
Ott van ,hogy demo úgyhogy nyilván ... de jogos PC-re is van demo, akarom mondani trial 😄DD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Xone - Tibi többnyire konzolon játszik.

//Hopp, most olvasom, hogy Pro... <#vigyor5>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.05. 20:47:07

Totti5
Ps4 Pro ( ami mindegy is, mert nem tartalmaz semmi Pro dolgot a demó ). Majd a végleges.

De értsd már meg, hogy csúnya....:-D Amúgy ez PC vagy Xone-os verzió?

Az addig oké, de Pumpa már most tud valamit vagy nagyon optimista. Azért kíváncsi lennék rá, hogy mit tud. :-)

Totti5
Prey képeim.
Ha ez gáz, akkor mi néz ki "nem jól" vagyis szarul?

Szép a játék. Rettentő részletgazdag.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 20:45:09

Ha csak egy hónapra iratkozol fel akkor se kell törődnöd a fizetéssel, mert akkor is levonja rendszeres időközönként. Ha nem kell a következő havi bundle akkor le kell mondani.

Totti5
Még a 2017et sem tudjuk 😊 Majd E3 után...

Hát ez olyan wishlistes nekem, mint a huzat. Ezt is meg kell vennem....Durvák ezek a monthly-k.

Most én vagyok lemaradva. Mi is jön 2018-ban? Darksiders-ön kívül egyelőre nem tudnék hirtelen címeket mondani. Amúgy engem is vonz az injustice téma..Még a végén összefutunk egy kiadós verekedés erejére a játékban :-).

First world problem a grafika...De te tudod.

Tinman
Nem tudom mik lesznek mellé, de a múlt havival is rohadt bőkezűek voltak, 3 csúcs cím! Nem gyenge!

darkSectorxxx
Ja így értem. 😄

IMYke2.0.0.0
Leírom laaaaasssssaaaaan:

1 - Feliratkozol a Monthly Bundle-ra. ---- //Pölö: mondjuk ma
A feliratkozással megkapod a következő havi fő címet ---- //Pölö: mondjuk, ha ma, vagy a következő 27 napban iratkozol fel, akkor a Stellaris*t.

2 - A feliratkozással egy időben máris megkapod a főjátékot ---- //Pölö: mondjuk most a Stellarist

3 - Ezek után akár le is iratkozhatsz, de akkor nagy sült bolond lennél, mert amikor aktiválódik az előfizetett Monthly Bundle, akkor megkapod a többi 6 darab játékodat is.

4 - Az aktiválódáskor megtudod, hogy mi lesz a következő havi fő cím... és kezdődik minden elölről.

Értelemszerűen: ha egyszerre több hónapra iratkozol fel - több pénzt kell perkálnod, de akkor nem kell törődnöd az előfizetéssel sem, automatikusan kapod a címeket a HumbleBundle librarydba.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.05. 20:22:55

grebber
Az előző hónapban kifizetted a 12$-t akkor azonnal megkaptad a Dirt Rally-t és az Inside-ot amihez most 1 hónap után felfedték a többit (ez mindig így zajlik) De most mivel lejárt az 1 hónap ezt te már nem tudod megvenni.
Most amit megvehetsz 12$-ért az a Stellaris amihez 1 hónap múlva érkezik a többi 5-6-7 game.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Vagy az a 9 játék, amit írt Grebber a listán az az előző havi játék? 😄

darkSectorxxx
Még most sem értem...😄

A Stellaris tiszta mi merre meddig....de az a hosszú lista amit alá írtál, azokat a játékokat kapom majd ingyen ha kifizetem a stellaris-tt? 😄

IMYke2.0.0.0
Nem.

A következő havi lesz: Stellaris - most már csak a következő havira fizethetsz elő.