Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Linkelés fail: Azok a 90-es évek...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

http://www.playforgewar.com/
Akkor már én is kérdezek egyet 😊 Tudtok-e az LA Noire-hoz hasonló stílusú játékot ajánlani? Szal legyen nyomozás benne, bizonyítékok összeszedése, esetleg kihallgatásások. Szeretem a klasszikus kalandjátékokat, de most nem ilyesmire gondolok. Szal egy kis akció se árt bele 😊
Én is azt a kettõt tudom ajánlani, amit Gubberx kolléga írt le. LoL tulajdonképpen olyan, mint a DotA, a GW2-nek pedig a legnagyobb elõnye, hogy egyszer megveszed és aztán nincs havidíj. A fejlõdés érdekes és nem unalmas és emellett elég gyorsan is lehet benne haladni, valamint hatalmas WvW csaták vannak benne. Ezt úgy kell elképzelni, h 3 szerver harcol egymás ellen és várakat kell bevédeni, elfoglalni különbözõ ostromgépek segítségével, meg kell akadályozni, h az ellenség utánpótlást kapjon (amibõl építkezni, javítani tudnak), vagy megvédeni a te szervered utánpótlásos karavánját, stb. Szal nagyon hangulatos.
Gubberx
illetve World of Tanks ha nem veted meg a háborús játékokat 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
League of Legends vagy Guild Wars 2 pl

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sziasztok!

Keresek egy bizonyos típusú játékot. Lehet, hogy nem a legjobb helyen járok, de ha nagyon akarjuk, akkor rámagyarázhatjuk, hogy ez is ide tartozik.

Szóval, keresek egy játékot. A következõ szempontok segítségével.
- multimóka (PvP), co-op kizárva, lehetõleg sokan sok ellen
- minél pörgõsebb, annál jobb
- élethû grafika és szimuláció nem elõny, sõt
- lehetõleg nagy játékosbázis
- garantált móka, kikapcsolódás napi egy órán át
- addiktív, sikerélménnyel bombázzon folyamatosan
- legyen kissé összetett, ne az a hamar megunható fajta
- lehet benne fejlõdés, stb, de nem kötelezõ
- eddig ezekkel játszottam amik nagyrészt találnak ide: DotA (nagyon lassú a játékmenete), TF2, CS:S, COD4 (utolsó kettõ túl komoly és sokan csak fragra mennek), WoW:WotLk (ez volna a legjobb csak kijött egy csomó kieg. és egyrészt hónapokba telne mire értelmes pvp geart szereznék, másrészt suli mellett nincs idõ). Ezek közül leginkább WoW jön be, csak épp ezzel van a legtöbb baj.

Késõbb lehet, hogy ránézek, de én még az elsõ Rome-ot tervezem modokkal felszerelni, szóval mire Warhammer: Total Waroznék, addigra talán lesz igazi is belõle 😊
Botond
iBomberekkel kezd, azok a legjobbak!
IMYke2.0.0.0
Köszönöm a listát, van még mit megnéznem akkor 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
És persze a Revenge of the Titans, ahogy Zomil említette. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ha Tower Defense-t akarsz, akkor:
- Sanctum
- Orcs Must Die 1-2
- Defense Grid: The Awakening
- Plants vs. Zombies: GOTY (tudom, hogy nem komázod a zombikat, de ez nem olyan zombis)
- iBobmer Defense és iBomber Defense Pacific (a Bundle most csak 1.74€😉
- Sol Survivor

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezek a legjobbak és legemlékezetesebbek az elmúlt 2 évbõl.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Engem az ME3 topikban kísértett meg...
Én nem bírtam ellenállni <#vigyor1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Cseszd meg! Már nem akarok költeni!!! 😛

grebber
Ezekre a játékokra lennének vevõk? (Privátba írjatok ha valamelyik érdekel)
BioShock 2
BioShock
Borderlands Game of the Year Edition
Duke Nukem Forever Complete Pack
Sid Meier's Civilization V: Game of the Year Edition
Sid Meiers Civilization IV: The Complete Edition
The Stronghold Collection

Next PC upgrade: 2022

Jani21
Gamersgate-en egyik nap 3,75 font volt a Mass Effect 3.

Engem meg most hatalmába kerített a gonosz, ami egy Mass Effect 3 személyében kísér potom 1700 Ft-ért... Forrás: GMG with 30 % off coupon.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Darksectorral van már társflamer megállapodásod?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Csupán a történelemkönyvek számára: Fura ezt hallani egy SR hater szájából...

Kérem a jegyzõkönyvbe rögzíteni az SR tapasztalat mentesség miatti megalapozatlan véleményt.

Elfogult leszek: Sõt még a sorozat harmadik részét is a szememben.

Húúú az nagyon finom, arra nagyon rá lehet függni. És vért lehet huggyantani....XD

Teljes mértékben igazad van. Ha sztorit nézzük winter assault mindent visz, ha játékélményt nálam a Dark Crusade akkorát ütött mint egy buszkerék! Nem tudom hányszor játszottam végig.

Warhammer Fantasy jól hangzik. Én vevõ lennék rá RTS verzióban, habár abból van egy nagyon AAA kategóriás mod még a Medieval 2-höz.

Felrakod és könnyen elhiszed, hogy ezt hivatásos játékkészítõk alkották, annyira minõségi cucc.

DarkSector
Én is vettem néhány játékot, csak ünnepek elõtt, mert akkor olcsóbbak voltak. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nagyon impresszív lista.
Én most valami tower defensen (Orcs nem gyõzött meg, még), a Hard Reset-en, és az Age of Empires-es élmények miatt a Civilization 4-5 GOTY-ok agyalok, illetve az V. olcsóbbá válására várok.... hogy aztán lassan mindrõl lebeszéljem magam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Szupi, kár hogy már megvettem steam-re. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
GMG Sine Mora 2,49 euro amibõl lejön még a -30% ezzel a koddal: GMG30-DPLIM-DN831

Tehasut
Na, én befejeztem önmagam karácsonyi megajándékozását, elkoptattam az erre szánt lóvét.
Egész impresszív listát harácsoltam össze múlt péntek óta:
Alien Shooter 2 - Reloaded
Amnesia: The Dark Descent
Bioshock
Bioshock 2
Dark Souls: Prepare To Die Edition
Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link
LA Noire - Complete Edition
Spec Ops: The Line
Max Payne
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
The Secret of Monkey Island: Special Edition
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Two Worlds Epic Edition
Two Worlds II: Velvet Edition
Kingdoms of Amalur: Reckoning Collection
Totti5
Zomil kollega elvitte!<#wave>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Nem tud valaki olyan helyet ahol legolcsóbban lehetne beszerezni a Football Manager 2013-at?

Jelenleg amit találtam legolcsobbat az a Nuuvem a 4320ft-os árával!

arty
sajnálom, a vörös posztótól nem látszott! 😄

Forza.

arty
gameloft dögöljön meg! még asphalt7et vettem tõlük, nem elég, hogy a fizetõ vásárló nem tud inet nélkül játszani velük, míg a warezos megy offline is, de a legutóbbi patchek óta már sehogy sem indul el nálam ... 😞 ami nem is nagy baj, hiszen az elõzõ update tönkrevágta a savegamemet, szal úgyse lenne kedvem játszani vele.... 😞((( tetvek!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Írtam: Figyelem, szubjektív leszek! 😊

ZsZso
Talán, ha frissíteném is néha a topikot ... bocsesz a repostért!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
"Történetben <...> nagyon elveri az eddigi GTA-kat"

pusztán a történelemkönyvek számára: élnék a kétkedés jogával! 😄

Forza.

arty
én azt gondolom minden azon múlik, Te mit látsz bele ebbe a történetbe 😊 baromira konkrét sztorira számítottam és nem erre, ezért én spec csalódtam benne - hiszen ha akarom, akkor azt is gondolhatom az egészrõl, hogy csak kupac bullshit és igazából a történet írójának sem volt valódi elképzelése 😉

de nem akartam gonosz lenni, ezért fogalmaztam diplomatikusan! van aki kellõen jó sztorit tudott beleképzelni, megértem, hogy számára ez tuti! nekem nem jött ki ilyen jól... (francos elvárások 😞 )

Forza.

wantonly
DRM Free 😊
arty
no, ezért tartunk Téged! 😄
megint csak bégettem, hogy THQ-é a SupCom, erre kiderül, hogy nagyon nem... 😄

különös erõfeszítések befektetése nélkül eladási adatokra emlékszel? gyanusan hamar, gyanusan olcsón mérték a folytatást (is), félek nem szerepelt jól... konkrétan nekem se tetszett annyira egyik SupCom se (ellenben a TA-val egykoron), de gáz (sic!) lenne ha eltûnne a GPG... mondjuk jelenleg a Planetay Annihilation a legnagyobb bizodalmam, mármár lelkiismeret furdalásom van, hogy nem dobtam rá a 20ast...

Forza.

grebber
Hm elég jó Android akciók is vannak! Fasza gameloftos game-ek 1 dollárért.
Ilyenkor szidom magam rendesen,mert a kinai táblagépemen nem futnak ezek 😞

BigBlue

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Gubberx
ill. a medieval warfare bár elsõre kicsit nehéz játék 😊

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon nem hangzik jól 😞

Gubberx
Na végül egy half life pakk és az SR3 complete amit berántottam 😄

IMYke2.0.0.0
Jó lenne, ha mindenre jutna idõm. 😊

Szabi
már tudom miért volt akciós.. nincs hangja a játéknak o.0

"Nulla tenaci invia est via"

Solid Snake
Magyarul lenne az igazi élmény <#banplz><#hehe>
IMYke2.0.0.0
Jó döntés volt.
Figyelem, szubjektív leszek!: Történetben, fordulatokban, poénokban nagyon elveri az eddigi GTA-kat, és néhány (fõ- és mellék)küldetés okozhat meglepetéseket 😊

ZsZso
Ó gyerekek, mégegyszer köszönöm az SR2 véleményeket. 2 óra játék után fülig beleszerelmesedtem 😊. SR3 után egyáltalán nem furcsa a kocsik irányítása. A játék pedig kb. ugyanaz mint az SR3 csak csúnyább. Szuper!
Új gépemen nem szaggat, eddig nem volt semmilyen komolyabb probléma. Asszem amint tehetem folytatom a játékot 😊.