Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Keresek egy bizonyos típusú játékot. Lehet, hogy nem a legjobb helyen járok, de ha nagyon akarjuk, akkor rámagyarázhatjuk, hogy ez is ide tartozik.
Szóval, keresek egy játékot. A következõ szempontok segítségével.
- multimóka (PvP), co-op kizárva, lehetõleg sokan sok ellen
- minél pörgõsebb, annál jobb
- élethû grafika és szimuláció nem elõny, sõt
- lehetõleg nagy játékosbázis
- garantált móka, kikapcsolódás napi egy órán át
- addiktív, sikerélménnyel bombázzon folyamatosan
- legyen kissé összetett, ne az a hamar megunható fajta
- lehet benne fejlõdés, stb, de nem kötelezõ
- eddig ezekkel játszottam amik nagyrészt találnak ide: DotA (nagyon lassú a játékmenete), TF2, CS:S, COD4 (utolsó kettõ túl komoly és sokan csak fragra mennek), WoW:WotLk (ez volna a legjobb csak kijött egy csomó kieg. és egyrészt hónapokba telne mire értelmes pvp geart szereznék, másrészt suli mellett nincs idõ). Ezek közül leginkább WoW jön be, csak épp ezzel van a legtöbb baj.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
- Sanctum
- Orcs Must Die 1-2
- Defense Grid: The Awakening
- Plants vs. Zombies: GOTY (tudom, hogy nem komázod a zombikat, de ez nem olyan zombis)
- iBobmer Defense és iBomber Defense Pacific (a Bundle most csak 1.74€😉
- Sol Survivor
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezek a legjobbak és legemlékezetesebbek az elmúlt 2 évbõl.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Én nem bírtam ellenállni <#vigyor1>#vigyor1>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
BioShock 2
BioShock
Borderlands Game of the Year Edition
Duke Nukem Forever Complete Pack
Sid Meier's Civilization V: Game of the Year Edition
Sid Meiers Civilization IV: The Complete Edition
The Stronghold Collection
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kérem a jegyzõkönyvbe rögzíteni az SR tapasztalat mentesség miatti megalapozatlan véleményt.
Felrakod és könnyen elhiszed, hogy ezt hivatásos játékkészítõk alkották, annyira minõségi cucc.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én most valami tower defensen (Orcs nem gyõzött meg, még), a Hard Reset-en, és az Age of Empires-es élmények miatt a Civilization 4-5 GOTY-ok agyalok, illetve az V. olcsóbbá válására várok.... hogy aztán lassan mindrõl lebeszéljem magam 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egész impresszív listát harácsoltam össze múlt péntek óta:
Alien Shooter 2 - Reloaded
Amnesia: The Dark Descent
Bioshock
Bioshock 2
Dark Souls: Prepare To Die Edition
Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link
LA Noire - Complete Edition
Spec Ops: The Line
Max Payne
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
The Secret of Monkey Island: Special Edition
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Two Worlds Epic Edition
Two Worlds II: Velvet Edition
Kingdoms of Amalur: Reckoning Collection
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jelenleg amit találtam legolcsobbat az a Nuuvem a 4320ft-os árával!
Forza.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
pusztán a történelemkönyvek számára: élnék a kétkedés jogával! 😄
Forza.
de nem akartam gonosz lenni, ezért fogalmaztam diplomatikusan! van aki kellõen jó sztorit tudott beleképzelni, megértem, hogy számára ez tuti! nekem nem jött ki ilyen jól... (francos elvárások 😞 )
Forza.
megint csak bégettem, hogy THQ-é a SupCom, erre kiderül, hogy nagyon nem... 😄
különös erõfeszítések befektetése nélkül eladási adatokra emlékszel? gyanusan hamar, gyanusan olcsón mérték a folytatást (is), félek nem szerepelt jól... konkrétan nekem se tetszett annyira egyik SupCom se (ellenben a TA-val egykoron), de gáz (sic!) lenne ha eltûnne a GPG... mondjuk jelenleg a Planetay Annihilation a legnagyobb bizodalmam, mármár lelkiismeret furdalásom van, hogy nem dobtam rá a 20ast...
Forza.
Ilyenkor szidom magam rendesen,mert a kinai táblagépemen nem futnak ezek 😞
Ki tudja meddig ennyi..😄
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Figyelem, szubjektív leszek!: Történetben, fordulatokban, poénokban nagyon elveri az eddigi GTA-kat, és néhány (fõ- és mellék)küldetés okozhat meglepetéseket 😊
Új gépemen nem szaggat, eddig nem volt semmilyen komolyabb probléma. Asszem amint tehetem folytatom a játékot 😊.