Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Kimegy. 😊
Botond
Na, hang is átment, megvan a tükrözés is (igaz akkor a TV is 1280*1024, szóval tényleg a kiterjesztéssel kell játszani), még arra kell rájönnöm, hogy ha kiterjesztek a TV-t teszem elsõdlegessé, akkor hogyan lesz a játék full HD, mert videónál mintha úgy is levágna, és csak olyan 1600*1050-et jelenítene meg. Na mindegy, majd holnap küzdök, most ezerrel pörög a kinect fruit ninja. 😄 Asszonnyal szakadunk ezerrel a nevetéstõl, akkora játék, kár hogy már a kicsik alszanak, de majd holnap! 😄
Rapid81
Szerintem DVI-on nem megy ki a hang. Valószínû, akkor össze kell kötnöd még azt is a TV-vel.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Felvettelek. Meg akkor az egyszerûség kedvéért már Steamen is ha nem baj.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ratgab néven nyugodtan vegyél fel. Egyelõre én még nem is aktiváltam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Na jó jó, és mikor multizunk a friss ME3-unkkal?<#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
A hangot hol állítom be? Gondolom nem catalyst centerben. 😊

Közben rájöttem, hogy a fõ gondom, hogy a monitot 4:3, a tv 16:9, ha vmit áthúzok és kirakom full képernyõre, akkor levágja egy részét. Gondolom be kell hotkeyeznem a fõképernyõ váltást. Ezzel majd holnap még küzdök, most a hang érdekelne. A VGA kártyán DVI csatlakozó van, arra raktam HDMI átalakítót és úgy tolom át HDMI kábellel, ha az még érdekes infó. 😊

Kösz az eddigi infókat is! Nagy gémelés lesz itt TV-n, már érzem. 😊
Rapid81
Mikor játszani akarok, akkor a TV-t állítom be elsõdleges monitornak és akkor ott indítja el.
Ha HDMI-vel kötöd össze õket, akkor át tudja lõni a hangot is, ha beállítod.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Na meg a hang? Nincs házimozi rendszerem, ha áthúzom átmegy a hang a tv-re? 😄 A gépen fejhallgató van... 😊
Botond
Játékot hogy rakod át? Ablakban indítod és áthúzod, vagy hogy? 😊
Carlos
Sry. Most értem haza, nemtom mi volt az elõzmény!

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Privátba érdeklõdjetek ,mert ez nem az a topik!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Duke mennyi?

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Duke Nukem Forever Complete Pack
Sid Meier's Civilization V: Game of the Year Edition
Sid Meiers Civilization IV: The Complete Edition

Ezek még mindig elvihetõk akit érdekelnek. (Bõven az akció árak alatt)

Rapid81
Ha játszani akarok a TV-n, akkor meg azt állítom elsõdlegesnek és akkor azon indul a játék. Ma toltam rajta Darkness 2-t. Hát valami brutál FHD-ban.

Rapid81
Mindkettõn nem fogod ugyanazt látni. Legalábbis normálisan, mivel más a felbontás. Nálam elsõdleges a monitor és másodlagos a TV, ami úgy van beállítva, hogy "e képernyõ kiterjesztése". Áthúzom rá a lejátszót, aztán annyi.

Kezdek tûréshatárom szélére jutni a karácsonyi vásár kapcsán... 1800-ért Mass Effect 3 alapjáték bezsebelve. Rég vártam egy ilyen jó árra, ugyanakkor ezzel átléptem a bûvös 10k elköltött forintot decemberben...o.O

Most már ideje lenne visszavennem a tempóból.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Steamgiftsen is azt veszem észre lassan oldalakat kell lapozni hogy tudjak valamire kattingatni!

Botond
Vki beavatna, hogy akkor hogy rakom át tv-re a képet? Odáig jutottom, hogy a desktop megjelenik a tv-n, de csak a közepe, ha azt teszem fõ képernyõvé, akkor alul-felül-oldalt levágja a képet, ha elindítok egy videót, akkor azt a monitoron indítja el. Kiterjesztett képernyõnek érzékeli, ha jól látom, vagyis egyikrõl a másikra át tudom vinni az egeret és hol egyiken hol másikon machinálok, de nekem ugye az kellene, ha letükrözné.
TV full HD, monitor csak 1280*1024et bír, és úgy is megy.

Mit kapcsolgassak catalyst centerben? 😊
Akkor azért nem te nyerted....XD

grebber
Nekem már megvan szóval nem jelentkeztem!<#idiota>

Hát nem is én. Ha Grebber is jelentkezett, akkor nem kérdés, hogy ki nyerte...XD

Rapid81

Gallokkal próbáld, ha még nem volt meg. Bitang nehéz, de nagyon szórakoztató.

Tinman
100-99

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BigBlue

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Van hozzá sok minden, de én konkrétan az Europa Barbarorumra gondoltam. Elõtte mondjuk szeretném vagy még két kampányt az alapjátékban és a Barbarian Invasionben is végigjátszani, mert még akad egy-két parlagon maradt frakció.
Rapid81
Most lett napi ajánlat Steam-en. Bár még mindig 3x annyi, mint amennyiért én vettem. 😊

Fpocok
Nem én nyertem. Utállak titeket <#rinya>

Parasite Eve 2, best game EVER!

HappyHunter
Helyes megállapítás.

Be happy. :) Running!

Fpocok
Isaac?

HappyHunter
Csak egy indie, de múltkor olvastam valakitõl hogy 100+ órát beleölt, hátha akad még fanatikus akinek nincs meg😊

Be happy. :) Running!

DarkSector
Ja lebukott a kis protekciós. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Karácsonyi meglepit küldött 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Na ne már ^^

Tudod, hogy nekem kell megnyernem <#schmoll2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Remélem én nyerem meg a spec ops the line-t...

DarkSector
Mit csinált már megint?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Szívesen!

IMYke2.0.0.0
Rapid81: hát sikerült kellemes karácsonyi meglepetést okoznod. Nagyon szépen köszönöm! <#worship><#law>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ahhoz milyen modok vannak? Nem igazán ástam bele magam a Rome modokba, fõleg így, hogy jövõ októberben jön a 2. rész.

Rapid81
Na, a Sine Mora out of stock a GMGM-n. Lemaradtam róla. Kicsit örülök, mert így megmaradt az ára. 😊

Gubberx:
- inkább DotA, mint LoL
- GW2 meg szimplán nem jön be
- WoT-on sokáig játszottam (volt 5. szintû tankom, K1, de onnan már nyomni kell durván a pénzt a játékba)

Kraszi77: húdejó! pont ilyent kerestem!

Zomil: pontosan, és ez számomra már lassú.

wesker24
Nah Sacred 2 Gold 10 dolcsiért beszerezve ! Ennyit simán megért nekem !
IMYke2.0.0.0

Amúgy a kisebb bugok ellenére az év játéka nálam <#vigyor2>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Solid Snake
Buli után <#pias>
Seth
Max Payne halott, és élvezi ! 😄

PSN ID.: Beegabor

tutituti
pont most néztem.
de jó is volt régen.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Pedig a Dota 2 illene a legjobban a kérésedhez 😊
És sztem nem lassu a játékmenet, 1orába 1-2 meccs belefér.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"