Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
gondolom pont addig mire betöltene az oldal 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Meg se rezdül... Kíváncsi vagyok meddig él.
wantonly
😄
ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Baszki. A 4es pakk 3.24 GBP...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil
Esélytelen, h bejöjjön az oldal, pedig meg akarom venni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
A 4 db a 9,37 euro! De halott ügy 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
1 darab 4-Pack = 10 €

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
1 darab jönne ki 10 euro-ra, vagy 4 darab 10 euro? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
A Titan Quest Gold oldalát sem tudom már megnézni a GMG-n... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Darabjaira szedték az oldalt 😊

grebber
Borderlands 2 4 pak 10 euro!!!!!!! -90%
Újabb gamersgamete-es agymenés!

Csak megint halott az oldal mint a skyrim elirásnál! 😄

n000rbi
Itt a megoldás, te úgyis tudsz oroszul:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Hobbit, 1985

😄😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bocs, errõl megfeledkeztem. Nem rémlik, hogy valaha is láttam eladási számokat, maximum a Google skill segíthetne. Mindenesetre sokkal kisebb visszhangja volt a játéknak, az is részben az elsõ rész rajongóinak elégedetlensége volt, így én sem hiszem, hogy nagy siker lett volna - akkor még fejték volna ezt a tehenet.

Az elsõ rész esetében egymillió körüli eladás sejlik fel, amit említettek is, annyi szerintem jó lett volna a folytatásnak is, pláne jó alap kiegészítõkre, DLC-kre.
Én könnyûlovassággal szeretem a falanxokat szétkapni 😊 A várostromokkal az a bajom, hogy nagyon "szefósak", de inkább támadni szoktam, mert az ritkán jön össze, hogy az ellenség ténylegesen bele is merjen kezdenie gy ostromba. De talán gallokkal ebben is más lesz a helyzet 😊

Hard/hardon szoktam amúgy játszani, mert alatta az AI-nak nem sok esélye lenne, azt viszont nem veszi be a gyomrom, amennyi elõnyt very hard/very hardon kapnak.
Rapid81
Majd olcsóbban valamikor. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Pedig jó lett volna, ha még 13-ért sikerül - a játék kiváló. <#nyes>
1. végigjátszás - Szirén, 33-as szint - és csak 77 órám van benne. De, még nem értem a végére, és még sok mellékküldetés hátravan.

Rapid81
Már majdnem ott tartottam, hogy vigye ördög, behúzom, aztán mire bekerült a kosárba, már 13 font helyett 29-et írt...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
GG -sek mindig így csinálják... akcióváltásnál 1-2 termék 'ingyen' van egy picit.

grebber
De legalább ebben a pár percben is eladtak egy csomot. Nemhogy tartották volna az árat és akkor jóval több megy el!<#idiota>
Bár nekem mindegy majd 2-3 év múlva 1500és a Goty-ot huzom csak be!

Rapid81
De az meg milyen durva, hogy a .com-on 25€. Nem értem én ezt az árazást.

IMYke2.0.0.0
Az is lehet, hogy szándékos volt - mézesmadzag :_)

Valakit ezért se fognak megdícsérni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
BL2 árát már vissza is állították. Most már 14.97 font. Idióták ezek a Gamersgate-esek. Majmok dolgoznak ott vagy mi a frász?

Rapid81
Akkor olyan 4k körül jön ki. Nekem az is sok egyetlen játékért. 😊

grebber
És ha bluecoinba veszed akkor még tudsz 2*5%-ot sporolni 😄

Rapid81
Mondjuk ez még mindig baromi drága nekem 1 játékért: 4500 HUF.

Pont ez a jó bennük, hogy nem terminátorok, mint a rómaiak. Azonban lándzsás gallokkal 3x-os túlerõt feltartani egy várfal mögött fantasztikus érzés.

Hosszú lándzsás egységeim 3x annyi létszámú római sereget tartottak fel az áttört várfalnál összetömörülve. Ezen a résen a lándzsák miatt nem tudtak átpréselõdni. Csak hullottak és hullottak és gyakorlatilag egy vesztes csatát nyertem így meg. Igaz, ha úgy nézzük hülye volt az AI, mert ha emberi ellen lett volna meg tudott volna verni, ha megkerül...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Átmeneti. Készül közben a 2013-as.

Rapid81
Rajzolni kell rá lángnyelveket akkor. 😄

davidka003
Nagyon hideg a banner.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Fontban nagyságrendekkel olcsóbb!

ZsZso
CO.UK -n olcsóbb

Rapid81
Imy, szerintem ennyiért jobban megéri a BL2 és a Seasons Pass.
BL 2 - 7.49 font
Seasons Pass - 4.99 font

grebber

IMYke2.0.0.0
Hasonló indokkal hagyom ki én is a mozizást.

Tinman
Egyre inkább úgy vagyok vele, hogy ezért én nem fogok 500km-t utazni összesen + autó amortizáció + kaja + autópálya díj + benzinköltség.

35k körül állna meg a történet és eddig senki nem írt róla olyanokat, hogy ne érne ez nekem rá majd BR lemezen.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha nem tûnt volna fel ebben a relatív barátinak mondható társaságban szinte mindenrõl esik szó... ellenben kb. havonta 1 random flamekeltõ beszólásodra emlékszem az eddigi munkásságodból. Rossz ómen. Az álmoskönyv szerint is. Komolyan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Klemice
ez nem a filmek amiket most láttunk topik

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

IMYke2.0.0.0
Akciózni azt mindig is tudtak a STEAM-esek 😊

Sir Quno Jedi
meg vettem még két kisebb adventure okosságot, most ócsóé, a Kaptain Brawe meg az Emerald City Confidential-t

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Tudod mi a vicces, hogy leosztva a gammák számával az árat, magasabb összeg jön ki, mint amúgy a 75%-os most?!?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tehasut
Apropó, egy kis önreklám: január végén elkészülök az "A New Beginning - Final Cut" magyarításával.
IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1>

Sir Quno Jedi
Na vártam, hogy leviszik kicsit a daedalic bundle árát, de hiába, mert már két gamma van belõle 75%-on és így sem. Úgyhogy megvettem full áron, battyák meg. 😄

Tehasut
A GMG-n Red Faction Guerilla mindössze 2 euróért megvehetõ. Ennyiért legszívesebben többször is megvenném, de "sajnos" már megvan. <#nevetes1>
Botond
990 pénz Xbox-ra a Borderlands, de sajna a DLC-k külön 800 pont per darab, szóval ez kimarad. De hátha vkit érdekel. A második rész is akciós ma. 6k+1800 pont a season pass.
Totti5
Hobbit

Epic volt, jól tettük hogy tegnap megnéztük a Lotr részét így friss élmény volt annak a bevezetése ami ugye kapcsolódik ennek a kezdéséhez.

Filmrõl mit is lehetne mondani. Ugyan olyan jó, ugyan olyan szép, ugyan olyan brutál a zene és ugyan olyan hangulatos, magával ragadó a világ mint a Lotrnál. Én nem éreztem hogy ez gyerekesebb vagy mesésebb lenne, attól mert törpök és egy hobbit a fõszereplõ? és? a csaták komolyak voltak és nagyon jól néztek ki. Poénok kellõ mennyiségben és kellõ helyzetekben lettek ellõve, bár éreztem a félrefordításokat, hogy "trendibb" legyen.

Szinkron ettõl függetlenül magas minõségõ volt.

49 fps meg a 3D... õszintén? jó is volt meg nem is. Csatáknál CGInél jó volt a magas frém, máshol nem. Elején nagyon béna volt az egész mintha kézikamerával vette volna fel valaki meg a gyors mozgások... aztán megszokja az ember, de sose lesz jó. Jó a folyamatosság, de elvesz az élménybõl. Konkrétan alig éreztem az epic tájak bevágását hogy az tényleg epic... valahogy nem jött át a dolog és ez rossz volt. 3D az hasonló mint az Avatarnál, 1szer volt pofába mászás de akkor mindenki felhördült és ez jó, váratlan és hatásos! Amúgy meg fasza volt az egész.

Konklúzió: másztszí, HFR és 3D csak a teknó kedvéért, ha felhõtlenül bejön akkor szerencsés vagy, ha nem akkor... akkor nagy erõkkel várni kell a Blúréjt és újra megnézni, meg újra és a látvány jobban fog ütni standart frémmel.

( az ilyen mû volt és látszottak a maszkok meg a dekorációk a 49 fps miatt, az egyszerûen nem igaz... )

Elõre megvettem a jegyet a két következõ részre! Csak gyõzzem kivárni!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem próbáltam még õket, mert kevés érdekes, egyedi egységük van, inkább csak sok általános. De most, hogy így mondod, a druidák miatt csak megérhetnek egy misét.
Rapid81
Kellemes Karácsonyt és elõre is BUÉK!