Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jövő héten hétfőtől kezdve már nem lehet kapni az Alan Wake-t ugyanis a steam kivonja az steam áruházból mert a Music License le fog járni vagy már lejárt, szóval hétvégén még egyszer utoljára akciós lesz az Alan Wake egészen hétfőig onnantól kezdve már a steam áruházból nem lehet elérni.

Alan Wake dissapeared from Steam

TBTPumpa
Ezt a pakkot meg tudja nekem venni valaki?

Csak este érek haza, addigra pedig lejár az akció - értelemszerűen, akkor tudom csak intézni a tartozást.

Előre is köszi!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
"már a tököm tele van a pixeles 2ds játékokkal. Sry."

Én sosem szerettem őket igazán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Imádom az ilyen játékokat, de igazából már a tököm tele van a pixeles 2ds játékokkal. Sry.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
S hogy még korrektebb legyen az idézet:

"This game feels remarkably good to play with a controller. I've never quite seen a game so responsive that can make you feel like such a total bad♥♥♥♥♥one moment, to getting wrecked because you slipped up. The way the game is set up is also beautifully done, and I have to say being afraid of the words "Rogue-Like" & "Rogue-Lite", this game has nailed it without losing any of the in depth details that random generation usually lose. The entire world changes when you die, making each play through a completely new feeling of exploration with secrets to find.

This is what I'd imagine if Ninja Gaiden, Dark Souls, & Castlevania game together and said lets make a kick♥♥♥♥♥side scoller. Every single level is challenging, and will make you sit on the edge of you're seat as you fumble with your controller trying to not slip up for a single second trying to dodge and parry. The platforming is also quality, jumping from cliff to cliff and avoid hazards never felt cumbersome, and any mistakes I made were becasue of me and not the controls. All doing this while listening to a very good soundtrack that will have you feeling the game and moving with it. The graphics suit the game perfectly, and don't have that stereotypical "retro" look, it feels quite fresh and unique in my opinion. If this is kind of quality is early access for the developers, I sincerely cannot wait to see the finished product.

Please note this is a extremely fast paced game, when I compare it to Ninja Gaiden, you should automatically understand the struggle of those games. Extremely quick reaction time and a controller are heavily recommended."

//https://www.greenmangaming.com/games/dead-cells/ --- 3920 Ft.
STEAM-en 14,44 euro - 4480 Ft.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.12. 15:47:09

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"This game is easily one of the best Metroid-Vania type games I have played. I thought Hollow Knight was going to top my chart for the genre in 2017, but with Dead Cells, that has been beaten."

IMYke2.0.0.0
"7 Deals over 7 Days to celebrate 7 Years of Green Man Gaming":
3. nap: "Sid Meier's Civilization® VI" (£29,99 / 40% OFF) - ~11,000 Ft --- "7YEARS" kód nem jó rá
Flash: "Warhammer® 40,000™: Dawn of War® III" (£35,99 / 10% OFF) - ~13,200 Ft --- "7YEARS" kód nem jó rá

TBTPumpa
Még 1 hét az EU-s megjelenésig. De az Ultimate kiadásból megint keveset kaptak (rendeltek) a hazai boltok, így megint lesznek hoppon maradt előrendelők... 😞
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.12. 15:14:58

IMYke2.0.0.0
STEAM-en bedobod mindkét címet a kosárba --- ha nincs meg még a Bayonetta --- és máris kapod a kedvezményt. Tádáám:

Tinman
Azért a God of War 3 Remaster + Order 1886-ért a rongyos 10 dolcsi nem volt egy utolsó dolog. Ha ez így megy tovább, be kell lássam, hogy a konzol gaming egy fillérés szórakozás és ezek a humblik drágák :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Mobilon van még csak kint.

kigyi
Kijött az Injustice 2? Vagy csak mobilra dobták ki idő előtt kedvcsinálónak?

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Köszönöm 😊

nem túl változatosakat válaszolok, de tényleg jólesik

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wesker24
Happy Birthday Dzsini ! <#pias>
mooo
Boldog születésnapot!
Scooter
Boldog születésnapot! <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot!

Kívánom, hogy ma a szokásosnál is többen csalogassanak elő a lámpádból! <#vigyor3>

Dzsini
Köszönöm 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Csatlakoznék

HBDTY. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

3Error
Dzsini !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

<#taps>
Fpocok

Voltan
Wow. Köszi a tippet!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Atisz
Köszi, én is épp most akartam beírni (a GOG-os Eador-ral egyetemben).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ááá kösz az infót tuti elsiklottam volna felette, ez szuper ár érte!

IMYke2.0.0.0
Én se tudom, de ott van --- KEP_2017.05.11_20h51m53s_009.jpg

Sirch
Azt nem tudom, te mire kapod a 10%-ot a Bayonettára (mert én nem kaptam rá, se 5%-ot a dupla vásárlásért). de -30%-os Vanquish kupon jár a Bayonetta vásárlásért, szóval azt is inkább Bundlestars-ról érdemes behúzni.

IMYke2.0.0.0
//Viszont, annak, aki bevállalja:

0 - BundleStars - mindkét játék egy időben a kosárba - 34,75 € --- 10,785 Ft + trans-fee

1 - Bayonetta - BundleStarsról - 14,93 euro - mert automatikusan kapsz 10% OFF-ot (4634 Ft + trans.fee)
2 - Vanquish utána a STEM-ről - 14,99 euro - a Bayonetta miatt (4652 Ft + trans.fee).
Szumma: 9286 Ft + 2x trans.fee
A két tranzakciós költsége remélhetőleg nem lesz ~1500 Ft-nál több, hogy a 0. opció legyen a jutányosabb.

Nem tudom volt-e, de steamen 3 napig ingyenes a dirt rally, ill. kapott egy 70%-os leárazást is

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

IMYke2.0.0.0
Nem rossz.
Kár, hogy ezért 2 tranzakciót kell lebonyolítani...

Ha megveszed csak a Bayonettát, utána Steamen aktiválás után 25% kedvezményt kapsz a Vanquishre, még mostani vásárlásra is. A Sega hírlevele direkt arra buzdít, hogy él ez a lehetőség.

IMYke2.0.0.0
Csak tájékoztatásul, ha valaki elmereng azon, hogy pótolja a 2 címet - együtt berakod a kosárba és kapsz 5% OFF-ot:

Tinman
Én is lemondtam, mert mindegyik cím megvolt már... viszont lehet, hogy a bonus játék ütős lesz és majd bánni fogjuk. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Vanquish. Megérdemli, hogy egy életre megtanuljuk a nevét. :-)

IMYke2.0.0.0

Rapid81
Jaj, de jó, hogy múlt hónapban visszamondtam a G2A Deal-t. Egy rakat kaki most is. Semmi értelmes nincs benne. Az első alkalom volt a beetetés, azóta semmi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
Bundlestars Star Pack 4. nap: LEGO Blockbuster pack 9,59 Euro
Tartalma:
LEGO® STAR WARS™: The Force Awakens
LEGO® MARVEL's Avengers
LEGO® Jurassic World

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com/store/dungeons-2 - "Dungeons 2 - 48 órán át van lehetőséged INGYEN beszerezni, STEAM-re.
Értelemszerűen: a játék marad.

Én még nem kezdtem el, egyelőre első résszel játszom. Tudom, hogy semmi kapcsolat nincs köztük de már pár hónapja terveztem végigtolni aztán most gondoltam akkor egymás után, tudjam összevetni a kettőt. 😊 Jövő héten elkezdem, addigra valószínűleg patch is lesz.

Why so serious?

TBTPumpa

De hiszen 10 perc alatt lehet speedrunolni a játékot....Miért nem kezdte újra? <#banplz>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Igen. Én is most olvastam róla. Nálam eddig még nem jött elő.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Volt egy pár mocsokság. Például a Marvel Ultimate Alliance a maga részenkénti 40 eurós árával.

Fpocok
4 pontot adott rá, mert a PCs verzióban gamebreaking bug miatt nem tudott továbbhaladni <#csodalk>

Azért van baj ott is,páraknál konkrétan elszállnak a mentések és egy résznél nem is tudnak tovább haladni szóval végigvihetetlenné válik a játék. IGN cikkírónál is előjött, nem is volt boldog: http://www.ign.com/articles/2017/05/11/prey-review-2

De elég ritka bug lehet különben a steam trollok már darabokra szedték volna a játékot.

Why so serious?

Fpocok
WOW
Vanquiser csak 15 font. Így kell újra kiadni egy játékot, nem úgy mint... mi volt az a teljes áras újrakiadás játék? nem emlékszem.

Teljesen igazad van. A jó hír nem érdekes, csak a negatív dolgok. Pl most Prey kapcsán hallani bármit is? Síri csend van....Mindenki játszik vele ezerrel. Nincs miről beszélni, mert 88%-os pozitív értékelés azért önmagáért beszél.

Hitmannél valószínűleg az eladással lehettek gondok nem is vitás. Nekem sem volt szimpatikus az epizódikus megjelenés ezért nem voltam hajlandó eddig megvenni.

IMYke2.0.0.0
"Kérdés az eladás, ami nem lehetett elég ahhoz hogy profitáljon."

Kicseszett szar üzletpolitikával nem is lehet megütni a főnyereményt. Segítek: epizodikus megjelentetés a végtelenbe és tovább (mert látni kell a fától az erdőt: ha működött volna az "első szezon", akkor még az ükunokáid is Hitmannel játszottak volna, mondjuk a Season 134-el...)