Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Nem

PSN ID.: Beegabor

Dzsini
Te is mondtad már ezerszer, hogy jelenleg a backlogod akkora PC-n, hogy ha mostantól csak játszanál, akkor se hoznád be.
Ezek után felveszel hitelt azért, hogy magadat hozd kényelmetlen helyzetbe azzal, hogy egyrészt növeled a backlogod, másrészt pontosan tudod, hogy nem fogod élvezni az eszköz által nyújtott minőséget.

Mint a vadász, aki már háromszor találkozott a medvével az erdőben, és negyedszer is elindul...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Seth
Lesz ott is shellshock a számodra, ne aggódj 😊

IMYke2.0.0.0
Biztos (!), hogy beszéltünk már róla, de most ez lebeg a fejemben: a PS4 visszafelé kompatibilis a PS3-as címekkel?
Vehetek lemezes (!) PS3 játékokat, és "tolhatom" azt a PS4 Pro-val?
Vehetek digit PS3 játékokat, és "tolhatom" azt a PS4 Pro-val?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Egyelőre ezeket a shellshock hatásokat próbálom feldolgozni. Nehezen megy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Leírtam már... ezek a címek nem léteznek sehol máshol, így ha át akarod őket élni, akkor kénytelen vagy megvenni hozzá ezt a valamit.

Ha lennének ezek Switch-re és úgy lennének optimalizálva, ahogy az emberhez méltó, akkor Switch-et vettem volna bármi áron. Az öröm akkor jön el, amikor átjár a zen, megpróbálom elfogadni, hogy ez is csak egy újabb pofátlan lehúzás, amihez sokan még tapsikolnak is, majd a játékra figyelek 100%-ig és nem arra ami így elsőre és másodikra és 3.-ra úgy pofánvert, hogy leestem az ágyról.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Azóta?

Ha már megvan a hardwer, és amúgy is törleszteni illik/kell, akkor hadd menjen a kisgenya, amíg ki nem purcan: futnak rajta az ekluk és jön a végítélet, hogy megérte, vagy sem.
Én így látom.
Mert nekem is az a célom, hogy a multiplatform: PC
A PS4/5 exkluk meg majd a célhardveren.

Ja és nekem eddig nem okozott gondot a 60 ALATTI frém.
Más kérdés, hogy az új (~2 év) géppel szerintem már hozzá is szoktam és furcsa lenne a -30...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Oh, pontosan értettem, hidd el. Neked nem tetszik, tehát hibás. Ennyi. 😊

Why so serious?

Totti5
Az a vicc hogy láthatsz mindent, ott a DF. Ahhoz nem kell gépet venni mert 100%ban úgy fog menni azon a gépen ami előtted van mint ami a DF irodájában. Mindent tudni, meglepetés nincs, már ha ennyire érdekel valaki ahelyett hogy nyomja a több éves címeket.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 18:57:43

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Ez megtörtént az első egy órában. És azóta?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
K.í.v.á.n.c.s.i.s.á.g.

Saját szemmel akarja(juk) látni a másik oldalt.

Seth
Alig várom a Bloodborne véleményed. Mennyi kommenten keresztül kell majd olvasni a sírást 😄

Dzsini
Akkor visszaviszed, és elfelejted. Minek idegesíted magad és pazarlod az idődet olyasmivel, ami nem okoz örömet ahelyett, hogy olyasmivel foglalkoznál, ami örömet okoz?

Mi értelme van ennek?

Tinman
Egy szót nem értettél meg abból amit leírtam. Semmi gond. Haladjunk tovább.

Totti5
Válassz olyat ami nem az. De ahogy látom már eldőlt hogy minden rossz😞 Előző genben lapátoltad a szart, értem hogy mászter rész plecseni befigyel és tartani kell magad, de túlzás ahogy nekiállsz. Ez a gen SOKKAL jobb mint az előző.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 18:54:34

Na akkor "önigazolós" vásárló szemmel. Akinek nem minden a 60 frém(!!!!) meg ilyen hülyeségek az remekül el fog szórakozni vele mert remek exkluzív játékok vannak rá. De én önigazolok, amúgy egy szemét fos az egész, csak nem látom be mert pénzért vettem. 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Santa Monica Studios Sale - gondolom, innen vásároltad a 2 játékot.

Tinman
Sajna elég érzékeny a szemem/agyam ezekre a dolgokra, YT elemzés se kell hozzá. Én készséggel elhiszem, hogy van akit ez nem zavar észre sem veszi... ettől még élő probléma és hibás termék.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.12. 18:52:21

Tinman
Elnéző vagyok rettenetesen egy 1990-ben kiadott játékkal. Elnéző vagyok egy olyan konzollal, mint a PS3 volt, mert amit ígért azt többé-kevésbé be is tartotta. Kifejezetten szerettem az X360-at, mert konzol excluk terén sok kellemes emlékkel gazdagodhattam, nem mellesleg az 1080p upscale meglepően jól tudta a dolgát és bár ott sem volt kolbászból a kerítés, de nem is kamuzott be irreális baromságokat.

A PS4 ezzel szemben a vásárlók megtévesztése. Az Order is remek példa. Megveszed 16-18.000 Ft-ért Day1 van, rajta lóg a géped az 1080p kijelzőn majd kapásból azzal szembesülsz, hogy a simán 40%-a HIÁNYZIK! 2 nagy fekete csík! Mit képzelnek ezek?

A NioH egy remek játék. Megértem letenni amikor toltam pár órát... de bármelyik módit is választom csalódnom kell. Van szar, a kicsit szar, meg a nagyon szar opció. A nagyon szar nyilván az össze-vissza ugráló frémes verza, a kicsit szar a 60 frémes (néha kevesebb!) action mód, a szar meg a fix 30 frémes idegrendszert cibálós. PC. PC-re kell ezt kiadni. Gyorsan. Hamar.

Néztem még a Let it Die-t. Szokásos Suda agymenés, van benne kakaó keményen, de küllem tekintetében az is PS3 upscale szint. Szerencsére F2P.

GoW 3 Remaster is töltődik írok majd arról is pár sort. Tudod nekem az fáj leginkább, hogy pár önigazolós vásárló ezeket a problémákat nem akarja látni. "Minden szép, minden jó, mindennel meg vagyunk elégedve." Hát hogyne...

Jim Morrison
Ah, nagyon nem akart leesni, köszi.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Találtam is a 118 (!) címből 1 (!)-et, amit akár el is indítanék: inFAMOUS First Light - 5,99 dollár

Totti5
Minden cím jó, ha jól megcsinálják. A fejlesztői eszközök fejlődnek, a motork fejlődnek a piac megy előre ezért a friss címek, szebbek, jobbak ( legtöbb esetben ). 2013-2014ben is jöttek a minőségi címek, persze ez már 4 éve volt, ami akkor olyan volt ami az most is olyan. Ez nem PC, hisz konzolon fix a HW, ha jobbat akarsz akkor ahhoz bele kell nyúlnia a fejlesztőnek a kódba, de nyilván 2-3-4 éves címekkel senki nem foglalkozik már. Minden másra ott a PC és a frissen vásárolható I7, GTX TI. Amiből vehetsz min. 3 PS4 Prót kpra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 18:47:54

IMYke2.0.0.0

Panzeradler
Btw ezt leszámítva és ezen az áron, meglepően jó storyja van a játéknak, kar, hogy nem lesz befejezve.
Fpocok
Digital Foundry

EPIC FAIL

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jim Morrison
Mi az a df? Amugy gondolom az evekkel kesobb jott cimek jobbak, tobb idejuk volt optimalizalni. Meg egyebek

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Pedig, az exklukért én is a PS4 Proval szemezek.
Remélem, mire ki tudom gazdálkodni az árát már a PS5-re gyűjthetek, PS4 áron 😊

Totti5
Én csak kettőt mondtam, a java része engem nem érdekel PS4en, ott a DF kielemzik neked a Péket, férmet. Nem lehet mellényúlni...

Tinman
Nem hiszek neked. Amit eddig láttam az gyalázat.

Tinman
Sok az optimalizálatlan szar :-/

Totti5
Akkor miért gondolod azokat amit írsz? vannak címek amik úgy vannak 4Kre felskálázva atom frémmel HDRezeve hogy bepissantasz tőle.

Totti5
Tegyél már be olyan címeket amik megvannak csinálva... sok a rinya.

Tinman
2 címért 4k tv, amikor még a PC-m se bírja a 4k-t? Nem ettem meszet. Akkor ezek szerint van rá 2 cím, aminél a fejlesztők összekapták maguk és megoldották a fix 30 frémes 4k életérzést?

Na jó... befejeztem, ez így csak flamebe torkollik és nem az a célom, hanem a leendő vásárlókat elriasztani tőle. Az meg remélem sikerült.

Tinman
Minden engem érdeklő exclut le akarok rajta tolni és erre nincs más mód. És ez szörnyű.

Volt korábban egy olyan téves eszmém is, hogy majd a VR-t is kipróbálnám rajta. Elmúlt. Ezen a VR a leghányatósabb moslék lehet, amit el lehet képzelni... ezt simán borítékolom. Ez egy halott, kőkorszaki techno, egy múltidézés. Ez a FHD-vel is vérverítékes küzdelmek sorát szenvedi el... 4k?! Merjünk nagyot álmodni elvtársak! Legyen 16k! 16-ot mondtam, legyen 32k! A menüt talán meg is tudjuk majd jeleníteni azon a felbontásom... Sonybohócok.com

Tinman
Igen, az vagyok, de te meg egy boldog ember vagy PS4 nélkül. Az összes PS4 exclunak, ki kellett volna, hogy már jöjjenek rég PC-re, hogy ezek a remek címek (na nem az Order) méltó környezetben mutathassák meg magukat.

Ez a vas egy rettenet számomra az excluk nélkül. Ez egy sértés (vagy sertés, ha úgy jobban tetszik) az emberi igényesség orcáján.

Totti5
PS4 mindig jobban és több fogyott, akkor is amikor XBoxra több exlu volt. Jó reklám, és elbaszott Xbox bevezetés.

Van 4K TVd? tedd be a Recsetet vagy UCt és várom a reakciót.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 18:34:17

Fpocok
Add el.

Tinman
Abs. nem foglalkoztam a PS4-es címek YT nézegetésével, mert gyűlölöm a spoilert. Amúgy ami képeket láttam belőle, azokról azt hittem ,hogy csak átvezetőből vannak és azért olyan bénák.

Ha ilyen, akkor az iszonyat... nem csoda, hogy bukott. Ez a játékosok arcul köpése. Veszel egy NÉGYKÁ konzolt, amin a játékod 2 baxom nagy csíkkal fut még FHD-ben is! Vérlázító!

A fejem verném a falba most, ha ezért több pénzt adtam volna. Eddig amit ez a konzol mutatott nekem az gyalázat. Zajos, iszonyat lassú betöltési idők, összehaluzott 4k vágyálmok, lassú PSN, paypal fizetés régiós korlátozása, a menükben alap dolgok el vannak rejtve, lényegtelen baromságok az arcodba tolva, a kontroller úgy merül, mintha bolhák hajtanák. Kíváncsi lennék, ha nem lennének rá excluk mennyi fogyott volna belőle. Ja tudom, a konzolt nem az excluk adják el... akkor már csak a Switch érdekelne Zelda nélkül. :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.12. 18:32:27

Totti5
Évek óta ilyen. Folyamatos lepkefing akciók, sale, full játékos trialok minden hétvégén. Ha nem veszel semmit, akkor is kapsz futó AAA játékokat 48 óra korlátlan játékra. Hát még ha Xboxod lenne és az EA Access, az már no komment kategóia ami mennyiség és játék abban van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 18:28:33

IMYke2.0.0.0
Akkor most PS4 Pro tulaj vagy?

//Gratula. Irigy vagyok is, meg nem is.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.12. 18:27:23

Totti5
Ilyen, day1 óta. Eddig barlangásztál? amúgy sok jót ne várj, mivel bukott, a story a levegőben száll el a végén. Szóval nincs vége.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.12. 18:25:53

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok mindent vettünk jóféle 0%-al (jóféle hűtő, mikro, meg még egy porszívó is beugrott). Mielőtt még valaki letorkolna, hogy az kamu, elárulom, hogy 134k volt, DE kaptam hozzá 1 db. bontatlan PS4 controllert extraként, ami bárhogy is nézzük 15.000 Ft-ot min. megér. A havi törlesztője ennek az egész halomnak annyi, amit akkor is felbírunk majd adni, ha üres üvegeket kell visszaváltanunk. Másképp nem fért volna bele, mert vannak fontosabb dolgok.

IMYke2.0.0.0
Linkeltem a cikket, hogy lássa: létező a probléma.

//Nem is cikk, hanem hozzászólás.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.12. 18:25:26

Fpocok
Ha bezoomol, kilóg a széle.

IMYke2.0.0.0

Fpocok
De az olyan pedig.

IMYke2.0.0.0
"úgy néz ki hibás a PS4-en. "

Jól értem, hogy vettél egy PS4-est? Prot?

Tinman
Na... úgy néz ki hibás a PS4-en. Elindítottam ezt az Order1886-ot és bármit is csinálok 2 lóbaxó nagy fekete csík van a játékban alul és felül. Az fel sem merül bennem, hogy ez direkt ilyen, hiszen az akkora böszme nagy parasztság lenne, amilyet még Ojrópa nem szabott.

Jó hát végül is az a 4 dollár nem vág földhöz amennyibe került, de aki ezt így, ebben a formában Day1 megvette és még tapsikolt is mellé, az a tápláléklánc legalján tanyázhat, valahol a Dengue-láz és a poratka között félúton.

IMYke2.0.0.0
Minden csecsemőnek minden vicc új.

Azaz: tuti, hogy akad olyan, időközben felnőtt "gémer", aki még nem rendelkezik vele és/vagy nem játszott még vele.
Nem mi vagyunk a kontroll csoport 😊

Létezik ember aki még nem szerezte be Steam-re? Fillérekért árulták már egy ideje, plusz Humble Bundle szökevény is lett belőle.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R