311803
-
Nem lesz így a végéig. :D
The Last of Us = Túlélés + Íjjazás = <3
Annyira állat kaland openworld túlélős játékot tudnék elképzelni ezzel a látvánnyal, nem lenne gyenge. Mint a Horizon. D:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.01. 16:37:22 -
Tényleg nem értem. Tegyük fel ott van egy adott terepen 4 ellenfél. Egyet lelősz. Igen... és? A többi cafatokra, szed vagy jön a menekülés, bújás, kitörés, etc.
Milliárdszor célravezetőbb egyszerűen le Thief-ezni őket egy hang nélkül. A töltények, lőfegyverek helyett inkább több Shiv alapanyag lenne, mert az azért tud fogyni stealth kill mellett rendesen.
Ettől függetlenül autoplay a játék, nehéz mellőle felállni, pedig rém egyszerűek mind a "feladványok", mind a harci szituk. Egy very hard végigvitelt meg kell rá majd eresztenem, mert normalon rendesen szégyenlem magam, mindig fullon vagyok mindenből, mint egy málhás szamár.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.01. 16:36:01 -
Mondjuk én tudtam használni a fegyvereket... -
Srácok!
Azt valaki tudja, hogy a Last of Us-ban a lőfegyvereknek mi a szerepe? 2 pisztoly van nálam, már upgrade is volt + egy rifle, folyamatosan kiírja, hogy nem tudok újabb lőszert felvenni. De hát hová, amikor ebben a játékban olyanok a lőfegyverek, mint a CoD-ban a dinnye?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.01. 16:28:52 -
Ja azonnal nem tudsz hívni. :D
Iszonyú badass lovak vannak a játékban, titkosak. D: -
Kipróbáltam újra - leugrattam, meghalt, megnyúztam, és fütty - a képen az eredmény, bal sarok:
-
Igen, mint batman mobilja. :D -
Mondjuk, az érdekes, hogy lovaglás közben rám támadt egy puma - kinyírta a lovamat (meg is nyúztam). Én meg őt (őt is).
Utána poénból megnyomtam a füttyentést kicsit arrébb, és lőn jött egy felnyergelt ló... -
Nyugi, ugyanaz mint egy GTA, csak később annyi rejtett loszar lesz meg érdekesség hogy ihaj, nem úgy mint egy GTA-ban, hogy arany forgó item a háztetőn azt menj fel érte, maga a környezet, a wester stílus, stb adja a jó körítést a témához, ha mindenbe belekostólsz, majd akkor meglátod. :D
Én soha nem felejtem a el a kincskereést vagy lovak vadászását, vagy éppen a furcsa szörnyek leölését. :D
Kár hogy az UNDEAD mellékvágányt ezzel együtt nem tudjátok felfedezni teljes valójában, iszonyuan jó. :D
Amúgy ebben a legfaszább az élővilág a területeken.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.01. 15:49:30 -
Igen.... -
De story modban szerintem egy sandbox sem elérhető induláskor, az elég cingár lenne. :D -
Az biza.
Mondjuk, nem tetszik (tetszett), hogy nagyon fogja/ta a kezemet.
Most már kóborolhatok is:
-
Ez a kóbojos gta? -
"Miért mit gondoltál miez? :D"
Talán azt, hogy a teljes térkép bejárható?! -
Lovaglás nagyon sok játékban X, még Witcher-ben is. -
Miért mit gondoltál miez? :D
Western GTA igazából, csak attól a szennytől jobb dizájn, körítés meg történettel. :) -
Ez a játék is ilyen térkép-feloldozgatós szendboksz?
//A lovagolásnál kissé idegesít, hogy az X-et kell tartani és nem valamelyik ravaszt.
-
Igen a megjelenés után a boncasztalon már ki lett ánuszvizsgálva, hogy jóval erősebb HW van benne mint ami a NES játékokhoz kell. -
Nem nagyon tudok már ennél jobban lesokkolódni:
(3:17-től METAL SLUG!!!)
EGYSZERRE ezeket is tudja a NES Mini emulálni, persze a 299 MB-os határig:
- Arcade machines
- Atari 2600
- Atari 7800
- Atari Lynx
- Colecovision
- Gameboy Black & White
- NES
- Sega Game Gear
- Sega Genesis
- Sega Master System
- SNES
- Turbografx-16
- NeoGeo
- Playstation 1
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.01. 13:49:00 -
Köszi. -
Tuti a ruter. Az lesz a gázos. -
Nem kell speciális - mindegyik jó hozzá. -
Bármelyik 360 vezetékes kontroller jó pc-hez, vagy ahhoz valami spéci verzió kell? -
Wifi vagy kábel? Modem helyett nem routerre gondoltál? -
DOS 2 után ez a másik ami nagyon bejön, pedig én nem feltétlen szeretem az ilyeneket, de a stílus mindent felülír:)
-
Srácok, az miért van hogy a laptopunkon 2 naponta elmegy az internet, és közbe a beállításoknál azt írja hogy csatlakoztatva van. És semmi más nem segít rajta, csak ha a PC-nknél restartoljuk a modemet. És akkor minden okés.... Ezt nem értjük amúgy, esetleg valami tipp? Minden kezdodik elolrol....
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.30. 23:32:58 -
aha nekem valami 1200U van. -
Nem hiszem hogy itt valami órási dolog kreálása lenne a cél. Filléres dolgokból filléres gép, filléres erőfeszítésekkel amin eredeti digit játékok vannak és a N maga adja ki. Ennyi van ebben semmi több, egy kis múltidézés és egy kis profit szerzés. A lényeg inkább hogy a Switch ne legyen feltörve... az már számít. Minik egy poén, és ezek az üzenetek is poén ( Snesé már nem a Nesé még az volt elsőre ). -
Asus RT-AC66U, AC68U biztos tudja, meg még vagy egy raklapnyi, ami ezeknél olcsóbb, de ezek élég frankók erre a célra. -
Leszálltam a fiókról, köszönöm!
Összességében baromi gyorsan működött nálam, a play gombra kattintás után fél-1 perc és már tudok játszani, mondjuk jó netem van. Alapvetően minden jól futott, de némelyik játéknál mintha leesett volna a frame. A játékok nagy része régi, szóval kicsit megkopott grafika fogadott mindenhol... Nehéz így már beleélnem magam például egy Uncharted-be, ugyanakkor vannak nagyon szép játékok is, mint például a Last of Us. Egyből kerestem is a grafikai beállításokat, de ez nem az a műsor... Azt gondolom már csak a kalandjátékok miatt is megéri, Beyond Two Souls, Heavy Rain, már csak egy PS4 kontroller kellene...
El sem hiszem, hogy a Red Dead Redemption-al is tudtam játszani, igaz már ez se egy mai darab...Megszoktam az éles textúrákat, itt viszont visszalépünk 10 évet. :D Viszont még így is nagyon tetszik. Amit nagyon hiányolok az a Demon's Souls, félek, hogy nem is lesz...
Az indie PS4 exkluzív Journey-t kipörgettem ma, elvont, egész kellemes darab, de semmi különleges.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2017.09.30. 20:25:55 -
Routerrel? miért direkt van benne torrent kliens? -
A véleményedre voltam kíváncsi, írtam is, meg is kaptam, köszönöm. Máris sokra mentem veled. -
Segíts.
Ezt a NES Mini-re írták anno. Tehát akkor is sejtették a Nintendo-nál, hogy van kiskapu, lesz aki ránéz, feltörheti, etc.
- Miért van u.e. a kiskapu nyitva?
- Miért van ezúttal az az üzenet a hackereknek elrejtve, hogy repülj vissza a 90-es évekbe? Hmm? -
Nintendo hid secret message for hackers within NES Mini "Don't break everything!" -
Hát velem sokra nem megy senki.
Azért vettem meg a Mini NES-t mert eredeti Nintendo által kiadott formájában és játékival tetszett és akartam birtokolni. Ez sikerült is, pontosan 1 db AAA játék árán. Tökéletes. Semmiféle hekkelés, feltörés, és játékokkal feltöltés nem célom, nem akarok én NES címeket játszani már, de ha igen van jó pár igazi a Big NES-emre, ami működik mai napig. Ez a kis masina úgy jó ahogy van, eredeti, eredeti Nintendo fejlesztésekkel ami miatt ez jó kis gép és több mint a régi.
Snes esetében sem lett volna más, de kimarad az ára miatt. Ennyit nem ér. -
Alapvetően már egy olcsóbb router is képes a torrent témára. Nekem ilyenre nincs igényem, ami kell azért az záros határidőn belül lejön, nem téma.
A Pi-hez kapható kis mini kijelzők teljesen korrektek, normális látással nem lehet vele gondod. -
Én arra gondoltam torrentre össze kéne rakni ebay-ről vagy banggood-ról egy PI 3B-t.
Kijelzővel együtt. Lehet ezeken a kijelzőkőn rendesen látni mit csinálsz? -
Kipróbáltam a COD open bétáját, ismét rá kellett jönnöm, mennyire szar vagyok már ezekben a multis bohóckodásokban. Viszont legalább megnéztem ,hogy elég szép, stabil 60 (ennyire korlátoztam le a monitor miatt) fps, de a játék nekem túlságosan pörgős, és követhetetlen. Én még nem is látom de már lelőttek, gyakorlatilag ilyen reflex verseny, nekem erre már nincs igényem, de a single része az érdekel majd, ahogy eddig is. -
Ezt meg lehet erteni. -
Volt Pi-m, de rájöttem, hogy bőven elég az a macara, meg trábölsúting mánia, amit napi 12+ órában tolok a cégben/szakmában. Most már a lehető legkevesebb szívással a legegyszerűbb módon akarom ezeket a dolgokat. Szívesen fizetnék is adott letölthető címekért, de erre ugye nem a Nintendo lehetőséget ezeken a gépeken.