Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Jó én nem mondtam mást, ezt mondtam legelején, hogy ENGEM nem lepett meg, meg ezek szerint azt a pár százezer usert sem érdekelte a statisztikában. 😊

Itt pont ez a poén, hogy maga a statisztika az ami mutatja hogy unalmas, mert ha nem lenne nem mennének a játékosok el, át máshová.
Én így értelmeztem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.06. 20:34:50

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Na várjál, mert neked egyértelmű nem tetszett a For honor a Division meg igen. Ergó saját véleményedet közlöd tényként, ami félrvezetés.

Most elkezdhetném én is sorolni a Division hibáit, de semmi értelme nem volna (úgy, hogy 0 day vásárlás volt a Division ergó szokásos logika alapján pont védenem kéne).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ubi rendre elcseszi mostanában a játékait szóval az nem ér...Én speciel a BF1-ben sok kivetnivalót nem láttam.

Én inkább abban látom az általad felvetett probléma gyökerét, hogy már annyi játék jön, hogy totál megoszlik a közönség. Bf1 kijövetele óta is jött jó néhány multis cucc...Most pl. a Playerunknown húzott el nagyon sok multis játékot kedvelő játékost. Itt a Rising Storm 2 is mint friss érkezés.

A játékfejlesztők arra mennek, hogy minél több pénzt húzzanak ki a játékosból..Hahó ezek pont, hogy a mi pénzünkből élnek. Most is és 30 éve is abból éltek.

EA: Azért nem csak a rossz játékokat adják ki vagy cseszik el a franchise-okat hanem vannak olyan jól bevált játékaik, amikkel szénnékeresik magukat évről évre. A fifát marha sokan veszik minden évben az nfl játékokat is valószínűleg. Fifán nagyon sokan veszik ezeket a kártyapaklikat is amiből szintén baromi sok pénzt belapátolnak a játékosoktól.

Az, hogy emellett néhányan beugrottak a Dragon Age vagy az új Mass Effect vonatba és megégették magukat nem igazán számít. A többi játék elviszi a hátán az EA-t.

Azt azért tegyük hozzá, hogy manapság már nem hardcore rétegnél van a fizetőképes kereslet nagy része, hanem a kazuár játékosoknál vagy azoknál akik a gyereknek veszik meg a játékot. És a kazuárok és a fiatalok valószínűleg töredék annyit nem bosszankodnak a játékipar állásán vagy egy-egy elcseszett franchise-on mint mi akik 10-20 éve szerves részei vagyunk a napi történéseknek. Tehát a bosszankodó, morgó, fogadkozó játékosok valószínűleg a hangos kisebbséget testesítik meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Hát persze eltérőek a tapasztalatok, de én mondom nekem nem meglepő a dolog...:S

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én meg ismerem a div-et is és a for honort is....Én szénnéuntam a divet. For Honor nem csak arénaharc azért.

genndy
Humble Sekai Project Bundle
1$:
fault - milestone one
KARAKARA - Voiced in Japanese
NEKOPARA Vol. 0 - Voiced in Japanese
Ame no Marginal -Rain Marginal- - Voiced in Japanese

BTA:
NEKOPARA Vol. 1 - Voiced in Japanese
Idol Magical Girl Chiru Chiru Michiru Part 1 - Fully Voiced in Japanese
Narcissu 10th Anniversary Anthology Project - Voiced in Japanese; Season Pass DLC Included
fault - milestone two side:above
Sound of Drop - fall into poison
Highway Blossoms
Japanese School Life - Voiced in Japanese

12$:
NEKOPARA Vol. 2 - Voiced in Japanese
WORLD END ECONOMiCA -complete-
Idol Magical Girl Chiru Chiru Michiru Part 2 - Fully Voiced in Japanese
Memory's Dogma CODE:01 - Fully Voiced in Japanese
Root Double -Before Crime * After Days-Xtend Edition - Fully Voiced in Japanese
Sunrider: Liberation Day - Captain's Edition - Voiced in Japanese

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Imádtam ezt a játékot, de nagyon!

Én komolyan nem tudom hova tenni azt, amit itt folyamatosan hajtogatsz. Egy kicsit nekem úgy hat, mintha egy kompetitív online játékkal nem sokat játszott ember megpróbálná ráerőltetni a single player logikát a multira. A kompetitív online játékok mindig ilyenek, egyáltalán nem lóg ki a sorból a for honor se és baromira nem hinném, hogy ha 12 helyett 20 vagy akár 100 hőssel indult volna, akkor most milliók játszanának vele. Mint ahogy most elérhetővé tettek új hősöket, mégse ment vissza játszani a kutya se.
Az online játékok sose arról szóltak, hogy legyen benne hatszázféle pálya meg kétszázféle karakter és attól majd sikeres lesz.
Nézd meg jelen pillanatban hányan tolják a counter strike-ot de_duston.
darkSectorxxx
Csak viszonyítás, tartalom területen, önismétlés.
A jelenség egyformán jelen van, stílustól független.

Hiába újítanak a harcrendszerrel, egy kb 1 óra és már ha beletanultál jön az unalomig történő cséplés....

darkSectorxxx
<#pias>

Totti5
Focis játékban van viszonyítási alap.

For Honor új IP, nem volt előtte ilyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Scooter
Én be is rántottam. Mióta vadászom már. <#alien>
darkSectorxxx
<#eljen>

Scooter
Outland ingyenes steam-en június 8, este 19-ig!
darkSectorxxx
Szélsőséges példa arra amire ki akartam térni:

Ha egyik nap bejelentenek egy focis játékot, amiben van 3 csapat, és 4 pálya, igérnek mindent, és be is tartják, akkor hiába kevés, a szavatosséág a béka segge? akkor ez így jó?

Mint egy olyan Fifa, amiben 40 csapat van 30 pályával? és esetleg a végleges játékban van 3-4 apróbb hiba? 😊
Manapság egy verekedős játékban ha kevesebb mint 20 karakterrel jönnek ki, már sírnak mert igazuk van ezeket amúgy is nehéz megunni a részleges monotonitás végett, ide tartalom kell, ahogy a multis fps-sekben is.

darkSectorxxx
Hogy kevés? 😊

Egy játék nem attól lesz effektíve jó a többihez képest hogy cska hozza amit mondanak.
Nézd meg az Uncharted-et, nem lett az sem olyan mint az amit E3-on ígértek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.06. 19:30:01

Ez miért lenne probléma? Nem kínált mást, ezt kínálta és ezt - szerintem, számomra - nagyon is jól tudta.
Ilyen alapon az összes mortal kombat, tekken, street fighter, de akár az összes autóverseny, fps, egyszóval minden kompetitív online játék az MMO-kon kívül "önismétlő, hamar unalmassá váló sima fight".
darkSectorxxx
"nem dobálódzott világrengető endgame-el és hasonlóakkal."

Ha a Division-ra gondolsz, az annak ellenére többet nyújt, hogy vannak hibái.
Én nem technikai oldalról írtam azt amit írtam.
Hanme hogy míg a For Honor egy önismétlő, hamar unalmassá váló sima fight, addig a Divisionban nem egy kis nyulfarknyi területen lőttök egymásra, és nem CSAK lőttők egymásra. Nomeg a multi felének is van haszna, itt meg csak felkúrja az embert, hacsak nem párban chatet használva játszotok és pro-k vagytok és az ultimate kasztokkal vagytok.
Mert nem tudom a megjelenés óta mennyit változott a játék, de régen mg ez is gondot okozott.

Aki játszott vele szerintem tudja mire gondolok.

"Egyszerűen egy multiplayer orientált fighting game volt, semmi több."

Ez a probléma. 😊

Szerintem a For Honor egy egészen jó játék volt és nem árult zsákbamacskát, nem dobálódzott világrengető endgame-el és hasonlóakkal.
Egyszerűen egy multiplayer orientált fighting game volt, semmi több.
Én megvettem, beletoltam pár hétig egy csomó időt, jól szórakoztam vele, aztán abbahagytam, nincs bennem hiányérzet.
A fejlesztők előtt le a kalappal, igen jó játékot raktak össze, őket nem lehet hibáztatni semmiért.

A baj a Ubival van, aki ugye a körítést és az értékesítési módot találta ki, ugyanis olyan mérhetetlenül pay2win-é tették a játékmódok egy jelentős részét, hogy arra nincsenek szavak. Meggyőződésem, hogy ha az egész farmrendszer kozmetikai lett volna (ahogy azt a fejlesztők szerették volna), akkor a mai napig be-belépkednék megcsinálni pár küldetést. Ez az játékfejlesztés szempontjából totál irreleváns apróság viszont olyan szinten hat a játék egészére, hogy kinyírta nekem a visszatérés örömét és noha season passal vettem a játékot eszem ágában sincs visszanézni.
Ilyen szempontból a season pass vásárlást azért bánom, de még egyszer mondom, maguk a fejlesztők kiváló munkát végeztek, a játék teljesen korrekt volt és nem volt ablakon kidobott pénz a vásárlás egyáltalán.

Viszont azt látnia kéne a Ubinak, hogy ezzel a végtelen lehúzó monetizálási rendszerükkel, amit ráhúznak az összes ilyen játékra egyszerűen kinyírják a közösséget és sose fognak tudni egy hosszú távon is élő, lélegző online közösséget építeni a játékaik köré.

Vagyis tökéletesen látják is, nem véletlen, hogy évente 3-4-5 ilyen jellegű játékot hoznak ki. Ők is tökéletesen tudják, hogy a rendszerükkel gondoskodnak arról, hogy pár hónap alatt kikopjon a tömeg a játék mögül és a következő hasonló címre összpontosítsanak. Ha valóban arra törekednének, hogy tartós közösséget építsenek a játék köré, akkor nem hoznának ki ennyi kompetitív multi játékot.
zorrobomber
Azért ácsi, simán el lehet baszni ezeket a coop cuccokat is, csak ennyit mondtam hogy egy darabig jó móka, mert ott röhögsz a haveroddal a bugokon meg hülyeségeken. De aztán pl. Payday 2-ben a hajam az égnek állt már egy idő után a nonstop rendőr rohamtól. Agyatlanul jöttek előre, csak gondolom ciki lett volna zombi skint rájuk rakni, mert az L4D-hez hasonlították volna (azzal összehasonlítva meg csúnya végeredmény jött volna ki). Azt most hagyjuk hogy van a térképeknek stealth megoldása.

Biztos meg csak a halál.

zorrobomber
<#eljen>

Totti5
Csapat alapú játékokat eleve arra tervezik, AIval is lehet, de hát az sosem lesz olyan jó hogy 3-4 társad ott szerencsétlenkedik. Far Cry 5 viszont remek lesz egyedül abban biztos vagyok.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.06. 19:11:01

zorrobomber
Coop-ban szinte minden mókás tud lenni (egy darabig). Emiatt engem is birizgál, de Ubisof esetében grebber üzemmódba kapcsolok.

DasIsFuck
Én a minap vittem végig a To the Moon-t.Tudom, hogy baromi régi, de nekem konkrétan ez volt az első story rich élményem amit úgy vittem végig, hogy nem tudtam a történetet.
Nagyon nagy élmény volt a játék😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
Wildlands megvan (közösen haverral), de még nem volt érkezésem rá.
Szerintem, kivárom, hogy legyen elég hely a tárolóim egyikén --- dolgozom a kérdésen ---, és ránézek, mert birizgálja az agyalapomat a játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hidd el, megértem a dühödet 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem jó ezt hallani!
Mind a kettőt kipróbáltam (Division, Wildlands), mikor lehetett és nem tudtam dönteni, hogy kell-e nekem valamelyik is! Mikrofont nem használtam, így nincs infóm, hogy a bétában milyen volt.
A Division-ben a pár szinttel erősebb ellenfelek nekem már kihívás volt, a Wildlands küldetéseinek nem kellett 4-5-ször nekifutnom.
Az én gépemen nem tűnt föl, hogy valami gondja lett volna, bár a béta óta, biztosan patch-elgették! 😊 Mint a Watch Dogs-ot. Pár patch után nekem is szaggatott vezetés közben! 😊
Ja, épp a WD2 esetében figyelhető meg, hogy ott a wall breach hibát gyorsan orvosolták!
Lehet, hogy fél év után már a Wildlands is játszható lesz, mint anno a WD(1)! Bár, a glitch-ek ott megmaradtak!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Szabi
MM szuper akciós áron 68 pénz volt, azt is sokallottam, de végül nem tudtam magam lebeszélni, fém egyedi H váltom meg már régóta volt 😄

16:26-kor indítottam, azóta két nyomorult Cross pályán róttam a köröket, végre elkezdtem másodperceket faragni, találtam egy jónak tűnő random setupot a járgányhoz, nyertem még századokat, feloldottam az első tuningot az autóhoz, nyertem még tizedeket... végül nagy nehezen sikerült eljutnom a döntőig, majd meg is nyertem a döntőt... aztán leintés után megbüntet 5mp-el a játék, mert szerinte levágtam egy kanyart.... whááááááááá, játék még így nem bszott fel....
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.06. 18:30:48

"Nulla tenaci invia est via"

Lehet, hogy doomsayer vagyok, de erős tendenciát látok ezekben a megjelenéskor széthájpolt aztán hatalmasat zakózó játékokban. Hogy csak az utóbbi évek nagyobb címeivel példálózzak, nézzük a Divisiont, a For Honort, vagy akár a Battlefield 1-et. Mindhárom körül hatalmas hype volt, őrületes marketingkampány, egy rakás médium megjelenés előtt megmondta, hogy ez lesz kérem szépen az évszázad játéka, aztán kiderült, hogy ideig-óráig jó a játék, de egy-két hónap elteltével már a háta közepére se kívánja az ember.

Továbbfejtve a gondolatot az az érzésem, hogy a játékfejlesztők egyre jobbak lesznek abban, és egyre inkább felismerik a benne rejlő lehetőségeket, hogy egy baromi kívánatos, jónak tűnő, eszméletlen csábító játékot raknak össze, ami pont úgy van megcsinálva, hogy kelljen egy-két hét, illetve hónap (amíg az első, hype-nak köszönhetően hatalmas vásárlási roham lezajlik) a játékosoknak, hogy rádöbbenjenek, hogy a játék egy sekélyes fosrakás, ami az ára töredékét éri (személyes vélemény, ne bántsatok).

Még tömörebben összefoglalva: abba az irányba megy a trend, hogy csináljunk olyan, első látásra game of the decade alapanyag játékot, ami egy grandiózus marketingkampánnyal megtámogatva milliókat csábít majd első héten a pénztárhoz, aztán mire a játékosbázis rájön, hogy vattacukrot kaptak, ami az első néhány ízlelgetés után a térfogata 0,1%-ára megy össze a szájukban, addigra mi már rég a Maldiv-szigeteken napozunk a jachtunkon, a milliárdjainkat számolgatva.

Azt ugye tudjuk, hogy a játékipar mindig is eszméletlen leleményes volt, ha a játékosok lenyúlásáról van szó (ennek az életrevalóságnak az eredménye volt többek között a fizetős DLC modell is), és van egy olyan rossz érzésem, hogy az általam felvázolt trend lesz a legújabb és leghatékonyabb a ravasz üzleti mókolások terén játékfejlesztőéknél. Elvégre ki akar balanszolni, tartalommal megtölteni a játékot, megjelenés után fejleszteni, patcheket kiadni satöbbi? Ez mind pénz és idő. Egyszerűbb egy irdatlan hypetrainre támaszkodva letolni a playerek torkán a sekélyes, félkész szarokat, majd az első pár heti eladásokból bezsebelt hatalmas összegből boldogan élni, amíg meg nem halni.

És akik azt mondják, hogy ez a modell nem válik be, mert így a player nem veszi majd meg a következő címet: Hát de. Sajnos. Megveszi. Elég megnézni az EÁ-t, zsinórban kétszer választották őket a világ legrosszabb játékkiadójának, mégse voltak még soha olyan pocsolya gazdagok, mint most, az EA részvények ára a plafont veri. Mert a játékos panaszkodik, dühöng, fogadkozik, aztán jövőre megint bemegy a boltba day 0, és megveszi kőkemény tízezrekért a következő - állítólag világmegváltó - játékukat. Így meg hülyék lennének nem megcsinálni újra meg újra.
IMYke2.0.0.0
A megoldás: Free 2 Play lett az online.

Igen, a revenge...
Tény, hogy a Berserker-rel én is küldtem padlóra 2-3 ellenfelet úgy, hogy nem vagyok jó játékos. Beállítottam, hogy ütésnél is töltődjön, majd kb. két pörgős kombó és lehetett tovább pörögni revenge-ben. Semmi speciális mozdulat, csak az alap és a gyors sok kicsi, megtette a hatását!
Ha egyszerre jöttek rám, esélyem sem volt, körülményesebb a Berserker-rel védekezni. Viszont, ha pont szerencsés fáziskéséssel, akkor támadva, párszor sikerült ez az akció!
A kampány nem vészes, alapozó a különböző karakterekhez. Az ellenfelek tanulhatók. Nehézségtől függően, achi-t és cicomát ad.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

darkSectorxxx
Nem tudom jó lesz-e ez nekem. 😄

grebber
Ha szembe jön egy csöves és a kezébe nyomom az jótékony cél mert tudom ,hogy a pénz oda került ahol nincs (az hogy piát vesz belőle már leszarom). Soha nem küldök sms-t se hívok semmi segélyvonalat se adakozók ilyen szervezetnek egy rohadt fillért se... Majd ha real time látom hogy valaki kezébe kerül a pénzem fogom adogatni ..TALÁN ESETLEG! Számomra kamu ez az egész....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.06.06. 17:59:22

Next PC upgrade: 2022

Gondolom, h azt akartad írni, h jótékony célra megy, csak félregépeltél. <#awink>
grebber
29.99 euro aki mindenképpen meg akarja venni ilyen áron Humblen tegye ott 1.49 euro visszamegy walettbe<#eplus2>

Megjelenési dátumot (augusztus 8) kapott a Hellblade. Ja és csak 25 fontos kezdőáron jön.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.06.06. 17:41:53
darkSectorxxx
Jó van akinek meg a Div nem jó, de én meg részemről messze több lehetőséget éreztem, kaptam a Div-ben, mint egy ilyen arénaharcban.

Rátett egy lapáttal, hogy igazából semmi értelme nem volt a 2v2 meg a többinek, mert ha a társad balfaszkodott, 2-en jöttek ellened, szóval semmi sikerélmény ha nem 2 jobb játékos megy haverok együtt....
Hú én kb 2 óra alatt meguntam, az hogy a fullban más karakterek voltak meg pályák nagyon nem izgatott...ugyanaz a gameplay. 😄

darkSectorxxx
😄

zorrobomber
Koca játékosoknak állítólag elég egy DFGT. Hardveraprón kell keresgélni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.06. 17:08:29

kigyi
G25-öm van kuplungot ritkán használok, valamiért nem bírom megszokni a szimulátorokban ezt nem értem miért, de így van. A többi viszont pipa segítségek nélkül megyek és azért elég korrekt etapokat tudtam le ebben a játékban is. Volt amikor összetörtem, volt 1-1 alakalom amikor nagyon, de azért eltalálok a kijelölt úton.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Wazzer - 103 ezer az alap, váltó nélküli verzió a G920-asból.
Na, akkor nekem nem lesz kormányom árkéd és szimu játékokhoz 😊

IMYke2.0.0.0
"Battleborn" update --- 9,7 GB
Nyilván, a Season Pass újabb eleme... nem tudom, mert még nem néztem utána.

IMYke2.0.0.0
"Vicces" bundle...
Victor Vran Overkill Edition
Úgy, hogy az alapjáték megvan, még ~20 eurót kellene tejelni a cucchoz.

//A (most már csak) alapjáték: Release Date: 24 Jul, 2015

IMYke2.0.0.0
Én is billentyűzettel játszom a GRID 2-őt --- atya-gatya! - 1529 órányi ideje.

Van X360 és van STEAM Controller is, mindkettővel próbáltam --- valamelyikkel még jobb időt is mentem a próba ideje alatt, mint billentyűzettel...
DE!
Online játékban, ahol a lökdösődés, a direkt belédrongyolás, és a bunkó, nem ideális íven vezetés ill. az ideális íven haladásod megakadályozása az általános a lengyel, német és majdnem minden szláv családbeli részéről (egy kezemen meg tudom számolni az állandó játékosok közötti kivételt!), ott bizony nincs helye a kontrollernek.

Szabi
Logi G920-am van, autóbzi vagyok, de attól még nem bírok végigmenni a szakaszokon 😄

(természetesen kizárólag minden segítséget kikapcsolva, kuplunggal és h váltóval próbálkoztam)

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Semmiféle placebó nincs. Régen autós gamenél a nehézség az idő volt.. Maxon nem vertem a gépre csak 2-3 secet easy 2-3 percet....
A Dirt Rally sim és kell a "driver skill" (billel totál esélytelen vagyok bármire benne) gondolom olvastak sok hozzám hasonló sírámot és most nekünk is kedvezni fog ergo tudunk majd vele játszani... (Én mindent billel játszom)

zorrobomber
Plusz ebben vannak generált pályák (amikre előre mondták hogy nem lesz annyira jó mint a kézzel készültek - és ez így is lett állítólag).

IMYke2.0.0.0
https://www.gog.com/connect --- érdemes ránézni

//infó: Scooter

//Itt a játékok listája --- nyilván, azt mutatja, ami NEKEM elérhető belőle.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.06.06. 16:07:40

Totti5
Ez valami placebó hatás lehet, hogy ha ott van az arkéd ikon ( vagyis minden segítség ON ), akkor jobb játszani, mint ha te kapcsoltad volna be a Rallyban őket.

Hidd el, ez nem lett árkéd. Ez egy Dirt Rally COPY, vagyis még csak azt sem kellett, csak kontentet kivenni és beletenni, hogy kicsit más legyen. Hót ugyan az az egész. Karrier, menük egy kicsit át van dolgozva, meg apróságok.

IMYke2.0.0.0
https://www.revoltrace.net: "Re-Volt" - INGYEN
No STEAM. Más DRM sincs.