Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Lassan - talán 2018 őszére? - eljön az ideje, hogy én is feltegyem egy pár játék erejéig...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Grebber asszem magához nyúl az MS annyi win10 exlu játékot hoz az elkövetkezendő hónapokban...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kigyi
Nálam 14+ hónap után még mindig nyeretlenség van....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
//Nem nagy dolog, de 4 hónap után nyertem újra a Steamgifts-en... "Tyranny Portrait Pack"
<#vigyor3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Miből gondoltuk, hogy egy ennyire népszerű dolgot mint a modolás sokáig bevétel szempontjából kihasználatlanul hagynak? Teljesen logikus döntés. Aki modokat használ azzal kibabrálás, de nem sokat tudtok ellene tenni.

Amúgy meg legalább így a mod készítők is kapnak valamit az ez szar, az szar dumálásokon kívül. Legalábbis nagyon remélem, hogy nekik is csurran vagy cseppen valami kis bevétel ezekből a dolgokból.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Hmm...Vagy csak épp arra vágytak, hogy a modernebb korokból visszatérhessenek egy brutálisabb, véresebb, közelharcosabb korba.

De hány gomb kéne ahhoz hogy megölj valakit észrevétlen? Nem is értem mit vársz ezzel kapcsolatban.

Hőkövetős nyíl: 1. szerintem az csak átvezető volt. 2. ha nem az volt akkor az durván irányítva volt hőkövetés helyett. Lehetett volna úgy is, hogy csak simán meghal a célpont, de az túl snassz lett volna. Gondolom ezért rakták bele ezt.

Amúgy meg új kor, új helyszín, tornyok helyett sas, íj, pajzshasználat, kicsit értelmesebb settenkedés. Nekem eddig tetszett amit látok. Ez sose lesz Thieflike játék és sose volt az. Aki Thiefezni akar az Thiefezzen az arra van ez meg nem. Ettől függetlenül lehet ez is ugyanolyan jellegtelen rész, mint az előzőek, de én most nem ezt érzem.

1. rész rebootja lenne...Hála a magasságosnak...Fizetnék érte ha mai kinézettel tudnám azt a játékot játszani. Még úgy is ahogy annó kiadták tartalom szempontjából.

IMYke2.0.0.0
PeeX 😊

Tinman
xoxo :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
1. Tomb Raider (2013)
2. Rise of the Tomb Raider

Nem is kérdés.

IMYke2.0.0.0
HozzáXOX, vagy LeXOX 😊

Voltan
A demót próbáltam, nekem annyira nem adja.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Ez még mindig csak engem csikar itt?

Drox Operative - 1 536,60 Ft

Fpocok
Steam walletből, PSNen meg XBLA-n lehet venni creditet igazi pénzért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
És az kiderült hogy ez a kredit rendszer hogy lesz? A Bioware pontok is milyen jól működnek.

benőmenő
Ezek gyakorlatilag 3rd és 1st party dlc-k. Komplett önéletrajzzal és portfólióval lehet majd a Bethesda által ellenőrzött contentet felrakni. Illetve ha már egyszer megjelent egy mod ingyér' (mondjuk Nexuson) az később már nem mehet ide fizetősen.
Plusz garantálják, hogy frissülni fognak, nem akadnak össze, nem neked kell script mergelni és load ordrert állítgatni.
Viszont még így is rengeteg problémát vet fel, nem tartom jó ötletnek.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2017.06.12. 12:10:32
Úgy érted, h miután majd jogilag ellehetetlenítik a Nexust majd behúzod torrentről? (spec én legalábbis ettől tartok ... ne legyen igazam)
Tinman
Azért egy Fallout 4 VR-t bepróbálnék... persze nem ezzel a jelenlegi gagyi VR technóval, de talán majd jönnek a jobb kütyük.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jah, a Slim... kár, hogy nem Thin néven futott, csak, hogy még nagyobb legyen a cirkusz :-D

grebber
Az nem azért zavarodott bele szimplán nem tudott beszélni az az ember...De jó látni ,hogy nincs diszkrimináció és pösze meg beszédhibás embereket is kiküldenek a világ elé szerepelni

Next PC upgrade: 2022

n000rbi
Az S kimaradt, pedig a legtöbb gondot ez fogja okozni, mert az "esssz" és "exxx" nagyon hasonlóan hangzanak 😄
Már a konfon belekavarodott valaki, ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.06.12. 11:30:13

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Voltan
Ja, az más.

Dzsini
Nintendo (Csak Spotlight, nem lesz élő bejelentkezés) - június 13. 18:00
innen

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Nintendo Június 13. kedd.

benőmenő
Nem követem és még nem volt treehouse, vagy mi a nyavaját szokott a Nintendo tartani. 😄
Tudom ajánlani még az Xbox exkluzívakat. <#nezze>
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2017.06.12. 10:58:10
Voltan
A Switch oszlop egészen zseniális 😄

wesker24
Jah Ok köszi akkor úgy lesz 😊
TBTPumpa
2013-as rész az első rész, a Rise of the Tomb Raider már a folytatás. Érdemes az első résszel kezdeni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.12. 10:55:22

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Dzsini
A 2013-al kezdje, úgy épül a történet. (ha érdekli valamennyire)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

benőmenő
A szokásos táblázatom az E3 tájábán bejelentett játékokról.
Nagyrészt innen nyúlva.
wesker24
Lenne egy kérdésem egyik haver kérdezi hogy melyikkel érdemes kezdeni mert megvan neki mindkét játék ?

Ugye megvan neki a Tomb Raider (2013) és a Rise of The Tomb Raider melyiket kezdje el játszani előbb ?

Vagy teljesen mindegy melyikkel kezdi ?
Voltan
Engem sem csigáz fel, pedig nagyon sokáig nagy kedvencem volt a sorozat.

grebber
Melyik AC-ben volt bármi harcrendszer?
Nem mellesleg ebbe elég sokmindent beletettek a korábbi részekből + pár újdonságot.... Nagy kár ,hogy idén már nem jön új NV csúcs VGA (legalábbis elvileg) ,mert mellé adnák tuti 😊 Mondjuk 1080tihez is fogják majd de az még nem 4k max csutkamax ready szerintem

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Új AC-t illetően engem megvettek kilóra ezzel a settinggel, abszolút Prince of Persia / AC1 feelingje van. Csak az bánt, hogy ez nem egy PoP, mert annak a játékmenete teljesen más volt, és tudom, hogy ezen is ugyan úgy be fogok aludni, mint az előző 3-4 AC-részen, úgyhogy majd max nagyon alacsony áron veszem meg..

De amit külön kiemelnék: ez a harcrendszer mi a retek?? 😄 De most úgy őszintén.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.06.12. 10:41:24

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
Ahhoz azért kéne egy exclusive Lost Odyssey 2 is :-)

Ezért az 1 címért hajlandó lennék megvenni a konzoljukat... na jó az X1X-et nem, de X1-et igen.

Tinman
Tudom ezzel kb. egyedül vagyok, de én csíptem, hogy a régi korok témáját, megszakította a sztori 1-1 adott pontján a jelenkori történés. Nem. Nem a semmitmondó liftezés, meg az óvódásoknak való "hackelés" tetszett, hanem az, hogy számomra így nyert értelmet az egész Ánusz téma, a becsatlakozókról nem is beszélve...

Dzsini
Majd ha a következő Xbox Zero lesz, hogy a japán piacot magukhoz édesgessék 😊

Tinman
Xbox One X-re jöhetne már :-D

Xbox
Xbox 360
Xbox One
Xbox One X

Teljes agyhalál.

Old, but good!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Mivel a Black Flag is minimális modern kori történettel lett sikeres, én úgy érzem hogy nem lenne nagy rizikó az egész modern/ókor vonalat kidobni a kukába, és legalább minden második részt csak és kizárólag egy klasszikus történettel hadra fogni. Legyen mondjuk megint kalózos, bár én a Black Flag-ben a totál árkád hajós lövöldözéstől is kiégtem. Lehetne rajta finomítani hogy kicsit életszagúbb legyen (minimum hogy ne egy kibaszott nagy nyíllal célozzak már). Esetleg ez után még hozzá dobnék egy fincsi nemezis rendszert (amit érthetetlen miért nem kopiztak már le rég), és erősen kétlem hogy bukta lenne.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.12. 10:29:48

Dzsini
Igazán kiadhatnák most az Originst, AC 5: Origins címmel, akkor még logikusabb lenne a számozási rendszerük 😊

Tinman
Rev + Bro pedig szintén teljes értékű AC részek, kb. a Róg szintjén. Szóval, ha a róg mehet, akkor a Rev + Bro sem maradhat ki.

A Chronicles oké, hogy ebből a 3D sorból kimaradt, viszont az India és a Russia egész jók lettek, frissítő volt már végre nem a szokásos AC-t tolni. Nem mellesleg rámutattak arra, hogy a készítők fejében csak ott van valamiféle Stealth rendszer alapja, csak rohadtul nem képesek/nem akarják azt 3D-ben megoldani.

Dzsini
Minél nagyobb egy vállalat és minél jobban bejáratott egy név, annál kevésbé fognak kockázatos (értsd: nem biztos kifutású) döntéseket hozni.

Sokan, sokszor megégették már magukat ilyesmivel, és döntöttek romba jól bejáratott neveket, cégeket (pl. Sim City).

(a nyolcadikat én 1-2-3-4 + rogue, syndicate, unity, origins sorozattal számoltam, a rev/brotherhoodot és a "kicsiket" nem számítva)

Tinman
Hűűű most elgondolkodtattál.

AC 1
AC 2 GOTY
AC Revelations
AC Brotherhood
AC III + kiegek
AC 4 BF
AC Rogue
AC Chronicles, mind a 3 rész leperegtek.

De Unity és Syndicate még mindig nem, pedig mind a kettő fullosan megvan. Szóval 8 rész mögöttem, 2 előttem.

Pont azt mondom, hogy élvezné és örülne ennek mindenki, csak egy kicsit kéne átszabni... de úgy vannak vele, hogy biztosra játszanak. Aki eddig megvette az úgyis megveszi, az újaknak meg úgyis újdonság. Kevesebb energiabefektetéssel profit... pedig lehetne több is. Jóval több.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.12. 10:19:13

Tinman
Nyitott kapukat döngetsz. Az egész sorozatot megreformálnám és borítékolom, hogy sikeresebb is lenne... igen, lenne benne casual mód is. Nem vagyok bolond, kell a profit, de elkapnák a hc-bb arcok grabancát is már végre.

Ja és Prince of Persia-t akarok!

Dzsini
Sokan lesznek, akiknek ez az első (vagy második-harmadik) AC, és nekik jó lesz, megveszik örülnek neki, játszanak vele. Akik tíz éve ott ülnek az AC sorozat előtt és ez nekik ez lenne a nyolcadik, ők már rég kiöregedtek a célcsoportságból.

zorrobomber
Sajnálom, mert nagyon tetszik a setting. Tudom, tudom, kikapcsolható, de akkor is ez az egész sci fi háttér idegesítő. És még csak nem is a történet, azt talán még el tudnám viselni, de a UI... az nagyon lézerrel faragott érzés. A sas körül ahogy az arany kör forog, meg mintha robot hangokat adna ki... katasztrófa. Gyönyörű egyiptomi az egész világ, ebbe nagyon belerondít számomra a modern kori prüntyögés.

És tudom, kikapcsolható, de ne ez legyen már a default se...

Lehet inkább alapból olyat kéne csinálni ami nem idegesítő?

A gameplay meg ja, szokásos sandbox checklist nulla élettel.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.12. 10:00:09

Tinman
Pont tegnap láttam egy rétisast egérre menni és meglepően pontosan tudott magasan egy helyben maradni, persze ehhez csapkodnia kellett rendesen, meg ügyesen vitorlázik relatív pici helyen is. Bár csak ennyi baj lenne ezzel a Doritos ízű baromsággal.

Szép? Az. De ez mit számít, ha 2342342x kell hót' u.a. csinálni, csak most jött hozzá megint pár extra ficsör, de NEM mernek hozzányúlni az alapjaihoz, ami nagy baj. Ez a sorozat folyamatosan történelmet írhatna szigorúbb gameplay-el, értelmezhető stealth rendszerrel.

IMYke2.0.0.0
Az egy helyben lebegő sasról nem is tettél említést 😊
Én úgy tudom, hogy a kisebb madarak tudnak helyben (nálunk pölö a vércse és talán a héja).

Tinman
AC Origins nem hiszem el, hogy ennyire képtelen megújulni. Eltelt 2 év és megint ugyan azt az agyatlan fost tolják. Ráadásul ez kicsit vótmá', hiszen az első rész hangulata 1:1-ben visszaköszön. Az 1 gombos kill, meg a "hőkövetős" nyílvesszőért meg jár a bikacsök keményen.

8 dollárért a fullos jöhet gékettőáról.

Milyennek kéne lennie? Amilyennek mindig kellett volna, hogy legyen: Thief-like STEALTH game, ahol esélyed szinte nulla, ha észrevesznek és ketten jönnek ellened...

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.12. 09:43:57