Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tehasut
Hát nem tudom. Halott farkasokat nem szívesen nézegetnék a falamon.
TBTPumpa
Hmm. Ezt a képet kellene kinyomtatnom. Ehhez kellene egy hozzáillõ ütõs kis képkeret, aztán mehetne a falra. Még szerencse, hogy a valós méret jóval nagyobb ennél. Igazi patrongyilkos kép! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
- Metal Gear Solid 2 és 3 HD Collection - 990 Ft

- Metal Gear Solid Peacewalker HD - 495 Ft

Berántva, gatyába élvezve! Yeaaaaaaah!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Mass Effect dlck voltak már leárazva, de tudtommal csak konzolon (anyád bioware). És a pontok is voltam már leárazva, mert akkor vettem párat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Erre legalább van akció, még ha az alapára nem is csökkent. Mass Effect DLC-k pl. tudtommal még sose voltak se leárazva, se akciózva. És a Bioware pontok se.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Az egy dolog, hogy szarrá árazva olcsó... de szerintem akkor is csökkenteni kéne minimum a felére, amikor a teljes játék az eredeti ár 1/5-éjért kapható.

Rapid81
Én Missing Linket 2.5 ojróért vettem Steam-en, mikor szénné volt árazva...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Ez csak a sok hülyének köszönhetõ aki veszi õkwt platina áron is.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Csak engem zavar, hogy a DLCk árát sosem csökkentik?
Deus ex teljes áron 12 euro
Missing Link 10 euro

Elég nagy pofátlanság... szerintem simán ezt is kéne egységesen csökkenteni.

Zomil
Trials Evolution bezsákolva...egyszerüen nem tudtam nem megvenni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
thx amúgy.
Photoshop, sajnos még csak amolyan kezdõ szint ez, ettõl sokkal cifrább dolgokat is lehetne, de próbálom a stílus alapján használni a készleteket, hogy azért ne is egy sima átméretezett netes háttérkép legyen, de mivel azért rendes grafikákat nem tudok rajzolni, pl ezen a képen a karakter meg a háttéeben a novényes kép, megbolondítom kicsit.

Láttam sok grafikus-avagy szerkesztõ munkáját, szerintem nem nagyképûségbõl de sokan nem törõdnek a színek és a kép alakjának egyensúlyával.

Vagyis szerintem sokan csinálják profibb szinten csak valahogy nem sok munkáról mondhatnám el azt hogy igen ebben van összhang.
Én próbálok törekedni rá.
Az a 2 fõ alapszabály nekem, hogy lehetõleg csak nagy felbontással, és a téma jellemzõ színeivel operálok...ezek fontosak.

mondta haverom hogy miért nem keresek ezzel kisebb pénzeket meg tegyek rá vízjeleket..., de nem érzem annyira nagynak magam hogy pénzért áruljam, ráadásul ha kérnek valamit nem biztos hogy ez csettintésre menne, kell egy kis ráhangolódás arra amirõl a kép szól.
Egyenlõre nem több mint hobby.
Egyenlõre amíg hobby, ingyen csinálom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Eszméletlen jókat csinálsz.
Milyen progival készíted?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Legújabb agymenésem:

"Sniper: Ghost Warrior 2 banner. (mester1987 kérésére!....remélem tetszik majd!)
mára ennyi. 😊"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Neem baj. 😄 ez csak egy poén volt. 😄

MerlinW
Igen abban.

[merlinw.org]

Shep
A nuuvemen brazil realban ,vagy miben vannak az árak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Te is érted mit mondok, hogy nem mindennel játszom.. 😄

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na még vagy 2 nekiülés és kész lesz a Dragonborn DLC. Sajna nagyon össze van csapva. Többet vártam. Jó-jó, de még az alapjátéknál is egyszerûbb és rövidebb questek vannak benne.

Ha így haladunk kövi DLC-t tuti nem veszem már meg...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Értem, de érted mit mondok, mindegyik játék megvevõs, INGYEN nem adnak semmit. 😄

Nem mindegyik, csak ami megérdemli.

DarkSector
Te szemét pár napja készültem a 100000-re erre meg most látom hogy elvitted! 😄

25 óra és még sehol nem járok a fõ szálban...

DarkSector
Mindegyik vevõs, ingyen nincs semmi. 😄

Hát ez azért vevõs játék ha tényleg jön!

Jelenleg 130 000 aranyam van úgy, hogy az elsõ 5 óra lootbitchkedés után csak aranyat és drágakövek, meg a tényleg drága cuccokat viszem magammal eladni.

MerlinW
Beregisztráltam, account-hoz van kötve. Így már másnak semmire sem jó. Egyébként jogos.

"Beírom az Originbe, próbaképp"
Ez pedig korrekt eljárás, gratula😊

[merlinw.org]

DarkSector
"Batman elsõ részében speciel az ini-kben kell kotorászni."

Lehet nekem ez volt a baj...pl füst, meg logó foszlott lepedõk sem voltak...semmi.

OFF: Origin

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kódot, miért nem törölted ki? Beírom az Originbe, próbaképp és Termék megerõsítést kér. <#eplus2> Ez, most hogy van? Elvileg te, már felhasználtad a kulcsot. WTF???

A gépemen, mondjuk el se indulna.
MerlinW
Mákszimálisan.

Batman elsõ részében speciel az ini-kben kell kotorászni. A másodikban már elég a menüs ha jól emlékszem. A lényeg, hogy a hardver csak számolni segít, semmi köze magához az API-hoz. Azt a telepített fiziksz driver szolgáltatja, amit ugye bárki telepíthet VGA-tól függetlenül.

[merlinw.org]

DarkSector
Igen, ebben biztos vagy?
Mert én hiába kapcsolom be, kapcsoltam a régi játékokban nem kaptam meg minden ficsört, pl a Batman AA-ban sem.
Szerintem te arról beszélsz hogy vannak integrált vga-k a prociban és az miatt. Talán.

MerlinW
Meg a WC-kbõl kifolyó nevetséges zselé...😊

[merlinw.org]

Rapid81
BL2-ben egy kis idõre feltoltam a pisixet és röhögtem egy kicsit tegnap. 😊 Azok a repeszek, meg izzó, repkedõ akármik, hát nem tudom annak minek pisix. Ronda is volt, nem is illett a játékba, viszont procit zabálta, mint állat. Az is azért van benne, hogy legyen...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Nem csak az alapokat használja. Mindent használ. Csak a CPU-ra terheli. A PhysX egy szoftveres megoldás, NV esetében hardveres támogatással. Ez a támogatás leveszi (már ahogy) a CPU-ról a terhelést. Ennyi.

Amire te gondolsz az az NV elõtti Ageia Physx kártya. Az már nem létezik.

[merlinw.org]

MerlinW
Ahogy lejjebb is írtam, egy mai géppel már tökmindegy milyen VGA-d van, minden effektet használhatsz.

[merlinw.org]

DarkSector
Csak azt felejted el megemlíteni hogy az akkor csak az alapokat használja, a maxhoz kell külön kártya.

DarkSector
Az hogy ezek itt méregetik a pöcsüket a játékosok meg nem gyõzik anyagilag.

MerlinW
Mondjuk a pisix is teljesen jól fut egy közép-felsõ kategóriás procival. A lent írott masinámon minden pisiksz játék teljesen jól fut. Persze tök feleslegesen zabálja az erõforrást. Border 2-ben pl a physx effektek konkrétan hányadékok.

[merlinw.org]

Laza
Megvannak, azokat még nem nyomtam. A végén már haverommal ökörködtünk, neki csak a sima volt. De nem hiszem, hogy olyan sokkal kitolnák az alapjátékot, majd mindenképpen lenyomom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Ezt megint nem értem. Kérnék egy mondatot, amiben a tárgy is szerepel😊

[merlinw.org]

Rapid81
A TressFX nem AMD exkluzív, ellentétben a pisikszel...

Rapid81
Nekem SR3-ban 62 órám van. 😊

DarkSector
Én az AMD topikban kb beszálltam az üzengetésbe, én mindkettõjüknek üzentem, AMD+Nvidia...:

"Igen ez nagyon jópofa hogy eljátszadoznak ilyen dolgokkal, a vásárlók meg vegyenek minden játékhoz másik alkatrészt.
Az én válaszom meg hogy kapják be mind2-en."

Rapid81
Story DLC-k megvannak? Azokban is van pár óra.

Laza
Remélem játékidõben mindenképpen javítanak rajta, mert a SR3-ban 23 órám van, de a küldetéseknek rég vége, rakás idõt elb..am csak úgy heccbõl, már csak egy jó adag önismétlõ activity van csak benne ... amihez tegyük rögtön hozzá, hogy a fõ szám egy jó része is ezekbõl állt.

Nagyon remélem nagyobb várost, jóval hosszabb, esetleg szerteágazóbb küldetésrendszert kapunk ... a céltalanságot nehezen viselem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Ez jobb. Utálom Joliet.

MerlinW
Biztos jó hír, ha neked jó hír..😊

[merlinw.org]

grebber
Közöm nincs a képek szerkesztéséhez! Kaptam egy rakás logot ajándékba ezt találtam a legjobbnak!

Egy jó hír is így estére: : Witcher 3 support Nvidia’s PhysX technology
<#taps>

Fpocok
De akkor ne a bukszaszájút rakd bele, hanem a játékbelit. <#vigyor4>

grebber
Az év eddigi legjobb játékát nem lehet nem kirakni.