Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ándzselína dzsolly meg a tr 2013 logo

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Mi e za zúj logo? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Sötét van nem figyelem mit nyomok csak érzésbõl tolom!<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Sorry de az Riptide ! <#eplus2>
grebber
Ridptide-et nagyon várjuk már haverokkal boxon végigökörködjük coopba azt is mint az elsõ részt!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Akkor meg nekem felejtõs, ez a béna stílus nekem nem fekszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
ha komoly játékot csinálnak belõle, akkor az már nem saints row.. meg mellesleg szerintem bukás is lenne a GTA mellett.

DarkSector
Ha marad egy idétlenség lesz megint ha nem akkor talán még jó is lehet.
Irányításon dolgozhatnának...(jármûvek)

wesker24
Hát az lenne a jó hogy ha maradna a stilus de most hogy a jogok másnál vannak félõ hogy egy GTA klónt csinálnak belõle !
w77d
már csak az a kérdés, hogy marad a stílus, vagy tényleg egy GTA klónt csinálnak belõle?

wesker24
Amugy nálam most ez a sorrend:

Tomb Raider
Resident Evil 6
Bioshock Infinite
Dead Island Riptide
Metro Last Light
Grim Dawn
Saint Row 4

Ami ebben az évben érdekel !
grebber
wesker24
Na ez jó hir akkor már 2 kedvenc játékom jön Augusztusban !

Grim Dawn (Titan Quest 2)és a Saint Row 4
grebber
DarkSector
Természetesen a hátoldala majd a megjelenõ végeleges borító alapján kipótlom. <#wave>

wesker24
Tudtam hogy ez lesz ! xD És még direkt mondta is nekem áá dehogy tuti nem az enyém lesz a 100k hsz ! xD

<#banplz><#violent><#banplz>
genndy
Na akkor még egy kis Oblivion 😊 Ottani karaktereim, és játékidõk (de hátha nem érdekel mindenkit):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Genndy - Level 42, Playing Time 232.35.24
Breton (asszem)
2007. június 8. <- ez a mentés dátuma
Ez az elsõ karakterem, amit csak lehetett megcsináltam vele. Fõküldi, aréna, céhek, SI, KotN, minden. Sajna több infóm nincs, mert szénnémodoltam annak idején a játékot, ami most is fönt van ugyan, de már jóval kevesebb moddal, úgyhogy betöltésnél kifagy a mentés 😞

Save 119 - Evelyn - The Temple of the One, Level 47, Playing Time 113.42.40
2009. február 15.
Imperial
3E433
Kíváncsiságból indítottam egy csajt. Vele is sikerült végigvinni mindennt (Fõküldi, céhek, Aréna biztosan)

Save 39 - Blacky - City Isle, Level 49, Playing Time 91.45.46
2009. július 28.
Cute Elf
3E433
Próba, hogy milyen is a Cute Elf. Aztán belemerültem, és szerintem mindent maxoltam is... 😊 (Fõküldi, céhek, Aréna biztosan)

Lynn - Level 16, Playing Time 31.11.40
2009.03.01
Cute Elf
SI-t vittem végig, rögtön mentem oda. Az utolsó mentés is ott van, de sajna ez is kifagy.

Save 51 - Roderick - Sheogorath's Palace, Level 26, Playing Time 112.07.12
2009.08.21
Dark Elf
3E433
Õt asszem gonosznak akartam, úh talán TG-vel és DB-vel kezdtem, de aztán vele is sikerült mindent végigvinni (Fõküldi, céhek, Aréna, SI).

Volt még egy argóniaim is, akivel a The Lost Spires-t nyomtam végig, de elkeveredett a mentése.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Hát én tegnap láttam de nem is tudom mikor láttam utoljára értékelhetõ és tényleg vicces animációs filmet. Ez a Freekazoid frizurás, piros inges Donkey Kong nem igazán jött be, bár a Heroes Duty-s rész nem votl rossz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
😊

Lassan mehet a nyomdába!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Botond
Gods and kings kieg nincs a goty-ben. Alapjaiban változik a játék a kieggel, dlc-k, amik benne vannak azok csak plusz népek.
w77d
hát azé má a harminchoz közelebb vagyok így is, csak nem értem még el 😄 a pénztárcám meg egy teljesen átlag olasz bõr tárca XXD

TBTPumpa
Lol!
2013. április 17. Company of Heroes - Hõsök szakasza (Company of Heroes)

Intercom megjelenés magyar szinkronnal. <#idiota>

Amúgy most néztem meg a Rontó Ralph animációs filmet. Nagyon tetszett. Komolyan, áprilisban ezt behúzom Blu-ray-en a HD miatt!

A Pixar lassan elmehet gyufáért, a Disney már-már házon belül lepipálja õket (anno az Aranyhaj volt jobb, mint a Pixar akkori erõlködése, most pedig Rontó Ralph döngölte földbe a kis Meridát!)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Huszonéves suhanc de a pénztárcája az mély 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
ááá én még nem értem el a harmincat apci 😄

IMYke2.0.0.0
Pofátlan vagyok...
Mission accomplished. Now, I can go home 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha minden összejött volna, akkor a feleségem és köztem kerek 10 lett volna...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Erre várt...<#idiota>

TBTPumpa
Van már Steam rip az új Larából. Bár ahogy elnéztem a fájlokat sok minden nem lehet kezdeni velük... 224585437854745.sim és hasonló fájlok.
De legalább a zenei anyagot sikerült behúznom (úgyis le kell majd tölteni a játék zenéjét, mert mi európaiak nem kaptunk CD-t, csak letöltõkódot a zenékhez).
Bár rendes volt a srác. CD-rõl rippelte Wav-ban, de úgy, hogy: Unknown Track 01.wav
Csak semmi spoiler! <#idiota>

Rapid81
Mégis kié lenne a kerek hsz, ha nem a tiéd. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ismerek olyan párt, akik között 15+ év van. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

jarlaxxe
A környezetemben is van egy jó pár nagy korkülönbséggel együtt élö pár...

IMYke2.0.0.0
Önbizalom nálam kiesett... 😞

IMYke2.0.0.0
Köszi. akkor nicns baj.

IMYke2.0.0.0
Úgy beszélsz, mintha Te nem 30+ éves lennél...
Tényleg, mennyi vagy, hogy ilyen pimaszkodásra vetemedsz? 😊

[w77d, én vagyok az apád.] 😊))

MerlinW
Önbizalommal és karakterrel bármelyik nõt meg lehet szerezni. Nem kell sem pénz, sem jó kiállás hozzá.
A megnyerõ személyiség mindenre elég. Az pedig fejleszthetõ. Persze nem monitor elõtt😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Tartalma: Civilization 5 alapjáték, Gods and Kings kiegészítõ, DLC-k. Legalábbis a CD Galaxis szerint!

IMYke2.0.0.0
Én eddig így tudtam.
Bárkit megkérdeztem (lánykát, természetesen), az mindig azt mondta, hogy max 5-6 év korkülönbséget tud elképzelni, elfogadni.
10+ év szóba sem jöhet náluk.

Persze, a 10+ milliós bankszámla, vagy Mercedes az udvarban lehet, hogy megváltoztatná a képet 😊

Rapid81
5 kulcsos SHIFT kód:
KJWJ3-SCBFK-S5F3J-JBBB3-BHCJ3

w77d
rengeteg lány él apa komplexussal, szóval hajrá 😄

IMYke2.0.0.0
A Civilization 5 GOLD miben különbözik a Game Of The Year változattól?!
Mert utóbbi nekem megvan.

Kijött azóta valami új DLC is hozzá?

Rapid81
Lehet 2-3x öregebb is, ha van zseton. 😊

Egyébként egy régi mondásom szerint, a nõ olyan, mint a nyilvános WC. Mindegyik vagy foglalt, vagy mocskos. 😊

MerlinW
Ez a volt hét legnagyobb butasága😊 Olyan lányokat ismerek konkrétan "rossz ránézni" kaliberû srácokkal, hogy megnyalnád mind a tíz ujjadat😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A szép lányokkal az a baj, hogy csak a szép / jóképû (és/vagy gazdag) pasikra - és lehetõleg nem a náluk 1,5-szer idõsebbekre buknak 😊

Shep
Na de hát ami szép, az szép mindegy, hogy az ember milyen régen látta meg a napvilágot.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, igazad van. Basszus.
Az a szemétség, hogy számomra is telik az idõ. 😊

Milyen jó is lenne, ha olyan fiatal lennék, mint amilyennek néha (!) érzem magam. 😊

Shep
Lányod lehetne te ... pfuj 😄

IMYke2.0.0.0
Ja és a szõkét sem taszajtanám el a közelembõl. Miközben, a barna hajú lánykák jobban bejönnek nekem.

IMYke2.0.0.0
A kamerával?
Az jó néni.

Shep
Nem látok egy löncshúsos konzervdobozt sem 😊

Rapid81
18. képen az a néni, bakker...