Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
"Nem kor kérdése. Addig jó az élet, amíg be tudod fogadni a jó történeteket, még ha fikciók, mesébe illõk is."

Hozzáteszem, a játékokat is ezért szeretem ... mit nekem Crysis sorozat meg társai, mikor egy Shadow of the Colussus története, a fõszereplõ drámája szíven üt és szorítja a mellkasom ... vagy egy ICO, aminek a végén olyan elmúlás érzésem volt, hogy ............ vagy sorolhatnám a címeket, a JRPG-ktõl sok mindenen át.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Az a film is mekkora királyság!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jó az a film sima FullHD-ben is. Elhiheted. Az igazi 3D-s élményhez meg ugye IMAX-ben kéne nézned.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Nem kor kérdése. Addig jó az élet, amíg be tudod fogadni a jó történeteket, még ha fikciók, mesébe illõk is.

Gondolom akkor Neked egy 'Lemony Snicket: A Balszerencse Áradása' sem jönne be, pedig ez nálam kategóriájában 10/10 😊
Mondhatnám, hogy kötelezõ, de nem mondom (pedig az) 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Ezt a Pi élete filmet már várom én is, hogy fent legyen 3D BD50-be.

Next PC upgrade: 2022

Laza
Az elsõ két részt végigvittem, akkor nagyon jók voltak, de már akkor sem tökéletesek 😊 vannak játékok, amik a maguk idejében hatalmasat ütnek, de késõbb már közel nem adnak hasonló élményt. Ezeket is ide sorolom.

Néha visszamennék az idõben ... akkori 'aggyal' együtt 😄

Fpocok
Amúgy nem tudtam pontosan megmondani, miért utálom... de igazad van. Mese. Nem szeretem a mesét, nem vagyok már 10.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Úristen!
Eddig észre sem vettem... 😞

IMYke2.0.0.0
Nézd meg újra 1 óra 47 perc 40-tõl...

Tinman
Hát az is olyan messze van a 10/10-tõl, mint a Barátok Közt 6200. epizódja...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Hiába mondod neki, nézd csak meg az aláírását 😄

"The Cabin in the Woods: 10/10 "

Tinman
2 véglet vagytok.

Az igazság már megint a kettõ között van :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Lehet így is élni.

TBTPumpa
Nekem nagyon bejött az is. Tom régi filmjeit mai napig imádom. Sajnos ezek az újak már annyira nem jók. Az utolsó a Terminál volt még 2004-bõl, ami úgy ahogy tetszett, azóta nem láttam tõle értékelhetõ filmet...
Bár a Felhõatlaszt még nem láttam, lehet hogy az majd változtatni fog a nézõpontomon.

Nagy kedvenc tõle a Pénznyelõ és az Ami sok, az sokk címû filmek.
A Forrest Gump címû kultfilmrõl pedig nem is beszélve! <#ravasz1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Laza
Nálam is megvéve este a Trials Evolution, már nyomtam is kb egy órát (már most lehet tolni, mint bétát). Nagyon király, X360 kontrollerrel tökéletes, mint boxon 😊

Steames, de sajna UPlayes a cucc ... bár ez volt az elsõ ilyen játékom, úgyhogy mondhatni kellemesen csalódtam, mikor megjelent a progi, mert sokkal barátságosabbnak tûnik, mint az Origin. Ezek az unlockolható, elkölthetõ pontok is adnak egy kis értelmet a 'öcsizésnek', a semminél több 😊

A multihoz vajon az UPlayen kell majd barátokat 'szerezni'? A Steames barátokat nem eszi meg?

IMYke2.0.0.0
Nem akarok errõl vitatkozni Veled - ez nem filmes topik -, de hidd el, éppen ezek, általad kiemeltek (és az általad észre nem vettek is)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A sakál mindig visszabújt a ponyva alá, az elején. Többször is. S amikor már rátámadt volna Pi-re, hirtelen elõugrik ugyanonnan a tigris. Sok-sok órával késõbb.

arra utalnak, hogy mesélte...
Érted, mesélte!

Éppen ettõl érdekes a dolog, fõképp a film végi, zenementes (!) pár mondatos dialógus fényében. Nézd vissza 😊

Rapid81
Darksector, a teljes méretût fel tudnád rakni vagy be tudnád linkelni? Amit az oldaladon találtam, az "kicsi". 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Én pont a Számkivetett c. filmet nem éreztem hihetõnek.
Tom Hanks egyik legrosszabb alakításának tartom.

Az 'õrültség'-közeli állapottal nem is volt gond. Az egésszel. Valahogy.

Fpocok
"Ez egy mese. Egy mese a hitrõl, akaraterõrõl, bátorságról, élni akarásról, túlélésrõl."

gaaaaaaaaaaaaay

TBTPumpa
A héten kiderül majd, hogy igaz-e vagy sem! <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
CGI fesztivál (állítólag, van ahol valódi tigris szerepelt), tény - de ez legalább nem céltalan.
Ez egy mese. Egy mese a hitrõl, akaraterõrõl, bátorságról, élni akarásról, túlélésrõl.

Tom Hanks-es "Számûzött"-stílusban nem ütött volna a film, nem úgy, ahogy tette azt ezzel a képi világgal.

Tinman
Játszottam majdnem az összes résszel, de soha nem vittem õket végig... ismerem magam, tudom, hogy végigtolom majd õket. Hétvégén is 2006-os játéknak estem neki és le is toltam annyira bejött :-)

Szóval, ha nem játszol vele tutira, akkor skip, ha úgy vagy vele, mint én, hogy nem toltad végig, akkor nem skip :-)

Laza
Ezen a képen már nem is olyan kis 'ártatlan' és 'esetlen' ... pedig ugye az volna, vagy nem? 😊

IMYke2.0.0.0
Na, nem fejeztem be és elküldtem.

Szóval: így nem tudom, hogy külön vagy egyben, de én, az aktiváláskor mindet megkaptam.

IMYke2.0.0.0
A képet 2012.12.28-án készítettem Ashampoo Snap-pel, nem fotóbolttal:

A játékot ráadásul grebbertõl vettem meg. Így.

Laza
Imádtam régen (még Dreamcaston nyomtam), de ma már nem biztos, hogy nekiállnék. Most vegyem meg csak azért, hogy meglegyen? Hummm 😊

Tinman
Ahogy én is!

Semmit nem tudtam róla, direkt egyedül néztem meg, hogy asszony ne vonja el a figyelmem, mert az ilyen filmnézések, mindig valami egészen másba torkolnak :-)

Szóval miért nem 10/10:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Színészi játék nekem picit kevés volt. Emlékszel a Számkivetett Tom Hanks-ére... na azt kõkeményen ELHITTEM.

De azt, hogy ott a tigris aki napok óta megkeseríti az életem, a CÁPÁK közé kényszerít, majd végre alkalmam nyílik megszabadulni tõle és megmentem, na azt NEM HISZEM EL! Nincs ilyen! Ill. van egy beteg ember elméjében lehet.

Mondhatod, hogy az "élet szentsége" és el is fogadnám, ha 2 lábbal nem taposna a film az "élet szentségét" VÉGIG! Kezdve a kecskével, akit csak úgy példának odadobnak a tigrisnek, folytatva a halakkal, amiket megesznek. Apropó!

Kiköti az apa a kecskét a rácshoz, KÍVÜL! Majd a következõ képen BELÜL van a kecske! Nem kicsit volt gagyi.

De a leglényegesebb a film mondanivalója: A végtelen és feltétlen nélküli hit fontos + minden vallás végül is Istenbe hisz.

Viszont a csónakban kiderül, hogy semmi szükség vallásra csak a hitre. Nem kell Mekka felé leborulva imádkozni, lehet húst enni, életet elvenni. Ezt a mondanivalót el is fogadom... de miért kellett ehhez a tigris? Egy vadállat, mely vadállat is maradt végig, persze némileg idomítható volt...
Ha meg a tigrist tesszük a fõhõs helyébe és az alternatív történetet vesszük esetleg igaznak, akkor eléggé sántít az összkép.

Aztán érdekelne, hogy mit keresnek LEGYEK, DÖGIVEL a döglõdõ zebrán a Csendes óceán közepén?

Mióta eszik a bálna medúzákat? Kizárólag krilleket zabál, nem világító medúzákat.

Látvány és animáció terén viszont 11/10 de túlzás nélkül! Az operatõrnek Oscart... MOST!

Ajánlom figyelmedbe ha ez a film ennyire elkapott:

Nevem Khan - My Name Is Khan

zorrobomber
nemá, GoTY verzóban, nem volt benne a Gods and Kings

Fpocok
Dehogy. Nem.

IMI: Nálam a kötelezõ azt jelenti, hogy mindenki nézze meg, mert olyan élmény. Leszarom. Történet nem érdekel és az sem segít, hogy tudom, hogy az egész egy nagy CGI fest.

IMYke2.0.0.0
Saját kép, Excel.

Bal oldalon a Game of The Year verzió, amit téli akcióban megvettem. Jobb oldalon a mostani GOLD verzió.

grebber
Valali legyen oly kedves és írja le meddig tart ez a Legacy bundle akció!

(Mobilnet visszalassitás miatt képek betöltése nélkül nem látom)

A maradék blue coinjaimat elszorva valahol 900ftra jönnne ki ami best buy.

Next PC upgrade: 2022

genndy
Csak külön játékként jelenik meg a listában. De egyébként DLC, önmagában nem is menne. Steam is DLC-ként hivatkozik rá.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
DS vagy valaki, akinek van egy jó minõségû TR posztere digitálisban, az szóljon már, mert van lehetõségem A3-ban, színesben nyomtatni, aztán kéne egy a falamra. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
1.118 Ft-ot fizettem:

- Legacy of Kain: Defiance
- Legacy of Kain: Soul Reaver
- Legacy of Kain: Soul Reaver 2

Rapid81
A Missing Link az különálló játék, nem DLC.

IMYke2.0.0.0
Tiszteletben tartom a véleményedet.
Én például teljesen apatikusan, fáradtan ültem elé. Semmit sem tudtam a filmrõl.

arty
nem tudsz olvasni? 😛

Forza.

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm, mindenre ami szent: ne szinkronnal nézd!
Az indiai tört angolság nélkül ez a film sokat veszít a varázsából!
Nézd meg angolul, magyar felirattal!

zorrobomber
Tehasut-al is egyetértek, nem raknék ki döglött farkasokat a falamra. A kereteztetés meg elõre szólok hogy drága mulatság 😊

IMYke2.0.0.0
Eleve ott kezdõdnek a gondok, ha kötelezõnek érzed, hogy megfelelj a kötelezõ szónak. 😊
A kötelezõ itt inkább kifejtetlen jelzõs szerkezet.
Olyan, kifejtetlen mondat egyetlen szóvá lezsugorítva mint: Kötelezõ egy olyan filmfaló emberke számára, aki keresi a történet, a jelenetek, dialógusok, színészek szereplése mögött mélységet, értelmet és érzelmet, hogy aztán az ezekkel képzett tükörben meglássa saját, a világ és az Univerzum lehetséges sorsát, igazságait.
A gondolat az enyém. Ha gyerekes, ha kicsinyes / fellengzõs, vállalom.
De, egy ilyen témájú film esetében nem ragadhat meg az ember azon a szinten, amit az alapsztori - és a két detektívnek alternatívaként elõadott második, rövid sztori - sugall.
Ahogy az írónak is felteszi a kérdést Pi, úgy a nézõnek is (nem véletlen teljesen arcára merõleges kamera sem): "Melyik történet tetszett jobban?".

Nekem a tigrises.

TBTPumpa
Fanmade képhez képest jó. Nem hivatalos Artwork.
Egy srác készítette a DevianArt-os Tomb Raider pályázatra. Ahhoz képest nagyon is jó. Fõleg úgy, hogy nem sok jó kép van ott...

zorrobomber

Tinman
Van belõle magyar szinkronos verzió, olyan minõségben, hogy besírsz.

TBTPumpa
Elolvasva! Rövid, de lényegre törõ írás lett! <#eljen>
Nah, akkor majd én is megnézem, ha lesz belõle magyar szinkronos verzió.
Még úgyis sok filmet kell pótolnom...

Fpocok
Gyûlölöm, amikor valaki azt írja, hogy KÖTELEZÕ. Miért?

Tinman
Tegnap néztem meg én is...

a 10/10 kissé erõs.

Látványra 11/10.
Színészi játék 7/10.
Történet 8/10.

Nálam egy jó szándékú 8/10-et ér a mutatvány.

IMYke2.0.0.0
"Pi élete" - spoiler-mentes véleményem a filmrõl.
10/10 - bûn, ha kihagyod!

IMYke2.0.0.0
Valóban kíváncsi voltam, kié lesz.
A beszélgetés hevében meg elsõre észre sem vettem, hogy az enyém lett.
Lehet kételkedni benne, de tényleg így van.

Shep
Hát ettõl a Ghostostol te jobbat is tudsz, nekem ez most nem jött be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
Én most mindent megvettem 1k alatt, és max payne 3at 2kért. 250es vinyó megtelt... 😊