Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SimCity Hõsök és gonosztevõk csomag
A normál változat áráért!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megmondom elõre: egy jó kis játék lesz. Se többet, se kevesebbet nem várok tõle. Toltam closed beta-t.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Itt a Tomb Raider-nél pedig egységes mindenhol a megjelenési dátum: március 5.
Én is örülnék, ha valami csoda folytán még a héten kézhez kapnám a Heart of the Swarm-ot, de abból is csak jövõ hét kedden lesz valami. Blizzardnál nem szokott ilyen csoda történni és a SquareEnix játékainál sem. <#idiota>#idiota>
(Persze vettem már több játékot is teljes áron, de csak kipróbálás után. <#vigyor5>#vigyor5>)
Szerencsére sértetlenül - a Faith in Destiny-t már aktiváltam is Steam-en!
Képet inkább már nem mutogatok belõle, azt megtette Imy pénteken!
Viszont az én dobozomban matricák is vannak... <#idiota>#idiota>
Még egyszer nagyon köszönöm Tehasut-nak a segítségét és a korrekt lebonyolítást! <#worship>#worship>
Ez nem külföld! <#idiota>#idiota>
De rohadt kíváncsi vagyok már a játékra.
És arra is, hogy valóban minden elõrendelõi ajándékot megkapok-e... (poszter, dlc-k, fémtok, póló).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Milyen az új képem? Abszolút tudok vele azonosulni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Na még egyet, aztán hagyom már. Igazad van. Nem kellett volna szaroznom. Simán nem az én mûfajom, nem érdekel kategória. Viszont van ezen belül egy kategória, amit én úgy nevezek, hogy "csak az oscar díj miatt csináltuk". Ez az ilyen Pi féle meg Buttonos filmek abszolút nem érdekelnek... valahol a nem az én mûfajom és a szar kategória között van.
Még 1000coin-t kellett vennem 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az ilyen emberek miatt készül az a mérhetetlen mennyiségû fostalicska, 10 IQ-s popcorn movie, nehogy véletlen valamihez kelljen egy kis értelem és 'érzelem'.
Ugyanez igaz a játékokra is.
Elég nagy különbség van két kijelentés között, miszerint valami 'szar' vagy hogy 'nem az érdeklõdési köröm' ... már itt probléma van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár megemlíteném, hogy kivételesen te hoztad fel a témát 😄
csak a Soul Reaver-t vittem végig, de iszonyat jo volt
Helyes! 😊
Amugy nem gáz a uplay, tulélem, csak most nagyon le vannak rohadva a szerverek és 5perc egy pálya végén, h feltöltse a stat-omat...
Látod ott a fejlécbe a Tinman féle idézetet? Tökéletes idézet filmekre/animáciokra/animékre is...ha nem ugy kell ezekhez nekiállni, h mese, hanem egy érdekes történet. 😊
Bár a Pi-s 10/10 erösen tulzás szerintem 😄 Szvsz elég lapos és unalmas film.
S az egész csakis szubjektív lehet.
Véleményen összeveszni pedig badarság.
Peace.
Dráma-vígjáték-thriller-MESE kombó 😊
Nem vagyok Jim Carrey rajongó, de pont ebbe a filmbe illik az õ erõltetett stílusa. A vonat sínes rész az egyik kedvencem 😊
Annyi apró zseniális dolog van abban a filmben, hogy mindig találok valami újat 😊
Dehogy. Avatar. Nem kérdés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.