Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BigBlue
Az volt már, hogy kevesebb mint 12 óra?😄

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

TBTPumpa
Különleges kiadás tartalma:
SimCity Hõsök és gonosztevõk csomag

A normál változat áráért!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Mitõl különleges a kiadás? Attól, hogy a neon.hu ajánlotta?
zorrobomber
<#taps>

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megmondom elõre: egy jó kis játék lesz. Se többet, se kevesebbet nem várok tõle. Toltam closed beta-t.

Zomil
Én megmondom neked elöre: Egy leegyszerüsitett szar lesz kis mapon, a Simcity 4-hez képest 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Nincs még teszt a SimCity-rõl a GameSzar oldalán. Természetesen így nyilván nem olvastam el, a pontszámról már tudom biztos forrásból hogy 99 lesz. Egyre jobban várom a honlapot!

Tehasut
Kint van a GameStar oldalán a TR teszt. Természetesen nem olvastam el, csak a pontszámot néztem meg. Egyre jobban várom a holnapot!
TBTPumpa
De az EA játék volt. Azokat elõbb szórják ki, de ott különbözik is az EU-s megjelenés az amerikaitól.

Itt a Tomb Raider-nél pedig egységes mindenhol a megjelenési dátum: március 5.

Én is örülnék, ha valami csoda folytán még a héten kézhez kapnám a Heart of the Swarm-ot, de abból is csak jövõ hét kedden lesz valami. Blizzardnál nem szokott ilyen csoda történni és a SquareEnix játékainál sem. <#idiota>

Ez volt életem 3. játék elõrendelése és ebbõl a 2. dobozos elõrendelés. Az elõzõ játék, amit elõrendeltem dobozzal, az a TOR (The Old Republic) volt és azt 3 nappal a megjelenés elõtt hozták. Ezért reménykedtem most is 😞

(Persze vettem már több játékot is teljes áron, de csak kipróbálás után. <#vigyor5>)
TBTPumpa
Ide is megérkezett a SpellForce Complete Edition!
Szerencsére sértetlenül - a Faith in Destiny-t már aktiváltam is Steam-en!
Képet inkább már nem mutogatok belõle, azt megtette Imy pénteken!
Viszont az én dobozomban matricák is vannak... <#idiota>

Még egyszer nagyon köszönöm Tehasut-nak a segítségét és a korrekt lebonyolítást! <#worship>

TBTPumpa
Miért, ki mondta neked, hogy a mai napon vinni fogja a futár?
Ez nem külföld! <#idiota>

Mindig délelõtt szokta hozni a futár a játékaimat. Szóval egyre valószínûbb, hogy csak holnap hozza a TR-t. Pedig éjjel 1 után már szerettem volna játszani, így meg csak holnap este 7 után tudok. <#rinya><#falbav>
zorrobomber
Én is! NOT

TBTPumpa
Én majd akkor, ha a futár hozza! <#idiota>
De rohadt kíváncsi vagyok már a játékra.
És arra is, hogy valóban minden elõrendelõi ajándékot megkapok-e... (poszter, dlc-k, fémtok, póló).

Fpocok
NO!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
enyémjobb 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Ma éjfél után 1 órával már lehet.

Milyen az új képem? Abszolút tudok vele azonosulni.

Sir Quno Jedi
Ajjó, mer már preloadoltam steam-en, akkor várok csak csendben...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
SimCity már készleten van CDGalaxis-nál, de csak 8-tól játszható :/

Tehasut
Holnap ilyenkor remélhetõleg már a kezemben tarthatom a Survival Editionömet!
Zomil
Kedd hajnali 1töl 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sir Quno Jedi
Asszondod holnap napközben már lehet tolni a TR-?!?!?!

Fpocok
Durva ez a március, az biztos 😄

zorrobomber
Én meg a SimCity-rõl.

Fpocok
Mihez négy nap? Én a TRrõl beszélek.

Laza
Jah, hát valamit ismeretlenül leszarozni is 'vélemény' ... és a vélemény is olyan mint minden más, van belõle normális meg 'szar' is 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

zorrobomber
Még 4 nap.

Fpocok
Márcsak 14 óra.

Na még egyet, aztán hagyom már. Igazad van. Nem kellett volna szaroznom. Simán nem az én mûfajom, nem érdekel kategória. Viszont van ezen belül egy kategória, amit én úgy nevezek, hogy "csak az oscar díj miatt csináltuk". Ez az ilyen Pi féle meg Buttonos filmek abszolút nem érdekelnek... valahol a nem az én mûfajom és a szar kategória között van.

Zomil
Jah 😄
Még 1000coin-t kellett vennem 😊

Laza
Lehet a béta mivolta adja, hogy a feltöltés nem megy rendesen. Meg sem várom, elnyomom rögtön Offline módra.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
És az nem szánalmas, hogy minden alkalomkor felhozni, hogy valakinek a véleményével nem értesz egyet? Ki nem szarja le... már milliószor leírtad.

IMYke2.0.0.0
A kérdés már csak az: hol?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Elverted a blue coin-jaidat :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Mondjuk ez a hozzászólás már szánalmas kategória ... leszarozni valamit azért, mert esetleg neked nem jön be, miközben azt sem tudod mirõl van szó.
Az ilyen emberek miatt készül az a mérhetetlen mennyiségû fostalicska, 10 IQ-s popcorn movie, nehogy véletlen valamihez kelljen egy kis értelem és 'érzelem'.
Ugyanez igaz a játékokra is.

Elég nagy különbség van két kijelentés között, miszerint valami 'szar' vagy hogy 'nem az érdeklõdési köröm' ... már itt probléma van.

Zomil
Legacy of Kain Collection 238Ft-ért beszerezve 😄

IMYke2.0.0.0
Valóban én hoztam fel, az én saram 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Egyetértek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bár megemlíteném, hogy kivételesen te hoztad fel a témát 😄

Botond
Bevallom férfiasan, mostanában nem néztem bele a csomagokba, de mikor kijöttek, akkor ez volt a különbség. Akkor mostmár nem ez. 😊
Zomil
ajjjajjj....hát akkor most ezt is meg kell venne 😄
csak a Soul Reaver-t vittem végig, de iszonyat jo volt

Helyes! 😊
Amugy nem gáz a uplay, tulélem, csak most nagyon le vannak rohadva a szerverek és 5perc egy pálya végén, h feltöltse a stat-omat...

Látod ott a fejlécbe a Tinman féle idézetet? Tökéletes idézet filmekre/animáciokra/animékre is...ha nem ugy kell ezekhez nekiállni, h mese, hanem egy érdekes történet. 😊

Bár a Pi-s 10/10 erösen tulzás szerintem 😄 Szvsz elég lapos és unalmas film.

IMYke2.0.0.0
No ugye - értékítélet volt részedrõl is, részemrõl is.
S az egész csakis szubjektív lehet.

Véleményen összeveszni pedig badarság.
Peace.

Fpocok
Hát persze.

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem... de az aláírásod ennek ellentmond.

Fpocok
Kössz nem. Már a leírásból tudom, hogy nem fog bejönni nekem... szar filmet meg csak ritka esetben nézek meg direktbe.

Laza
Nézd meg ... ha a film közben nem leszel egyszerre vidám és szomorú, akkor menthetetlen vagy 😄

Dráma-vígjáték-thriller-MESE kombó 😊

Laza
Tipikusan az a film, amit elém teszel és bárhol bármikor végig tudom nézni, élvezem minden percét, átérzem a drámáját (miközben szórakoztató is egyben), és mindig tudok mosolyogni a gonoszon, mikor utálni kéne ugye 😊

Nem vagyok Jim Carrey rajongó, de pont ebbe a filmbe illik az õ erõltetett stílusa. A vonat sínes rész az egyik kedvencem 😊

Annyi apró zseniális dolog van abban a filmben, hogy mindig találok valami újat 😊

Fpocok
Sohasem hallottam róla.

Tinman
"Eddigi legjobb best evör 3ds cucc az a Sammy kalandja"

Dehogy. Avatar. Nem kérdés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ha fainul 3ds akkor otthon is jó az élmény.
Eddigi legjobb best evör 3ds cucc az a Sammy kalandja animációs film volt.

Next PC upgrade: 2022