Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Rapid81
5 óra alatt 16% a kampányban. Szerintem ez egészen korrekt. Jóféle. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Új Iron Man 3 trailer.

fap fap

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Ezt a "sokat nem ér az egész"-bõl nagyon nem lehetett levonni... 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
A hajáról volt szó, de mindegy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ráadásul nem is úgy mûködik, hogy helyben bérszámfejtik. Pesten központilag, ahol a munkaügyet konkrétan el se lehet érni... Szóval bonyolult a dolog.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nálunk 4-e lenne. Nekem meg még ki tudja mikor jön. Még csak most kezdtük el nyomozni, hogy mi az oka, hogy nem kaptam...

Mire ebbõl pénzem lesz...:-(

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Január 1tõl vannak átvéve az iskolák. Januári fizu még decemberi munka miatt jött... Meg mi az, hogy késik? Én sem kaptam még fizut, pedig én nem ott dolgozom. Akkor nekem is késik? 10. a fizetésnap...

Fpocok
Há persze... végülis csak eddig 3 alkalomból kétszer késett... micsoda véletlen egybeesés...

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Na ilyenkor áldom az IT szakmát... ott ilyen ritkán fordul elõ. Ha mégis, simán dobbantasz, mert gyakorlatilag bárhol el tudsz helyezkedni.

[merlinw.org]

Akár még vicc összeg is lehet, csak hozzáfûzném. Nem fenékig tejfel az élet...

Mellesleg meg jegyzem azt se tudom milyen összegért melózom, merthogy azt a kinevezésben határozzák meg, amit még nem kaptam kézhez.

Úgyhogy jó lenne, ha nem beszélnél velem így, mert nem igazán érdemlem meg.

Beszarhatsz bammeg, de nekem se a szép pofikámra adják a kenyeret. És nálunk konkrétan az a helyzet, hogy ha nem szállok be a rezsibe, akkor konkrétan nem eszünk.

Na így szarjál be bammeg (faszé ítélkezel láttatlanban, mikor lófaszt se tudsz rólam).

Egyetlen mákom, hogy valahogy éreztem elõre és egy havi rezsit félreraktam a korábbi biztosabb idõkbõl.

Attól még kurvára jogosan vagyok felháborodva és várom el egy Állami cégtõl, hivataltól, hogy bizony idõben fizessen. Nem holmi magánszektorbeli kis cégrõl van szó, hanem a Magyar Államról, tetszik érteni?

Ui.: Ha én 3 hónapig nem kapnék fizetést, akkor egyrészt már az 5 héttõl otthagynám a faszba a céget, mert a második hónaptól konkrétan éhen halnánk!

Rapid81
Csak trollkodik. Nekem 4 óra játék után továbbra is 9.5/10 a játék. Semmi baj nincs semmivel, csak azzal, amit korábban már írtam, azt meg alig látja az ember.

1 hónapot dolgoztam úgy, hogy nem tudtam mennyit kapok, nem tudtam mennyi szabi jár, nem tudtam hol vagyok állományban.

És még ne legyek felháborodva, hogy nem kapok idõben fizut, amire megélhetési szempontból is szükségem lenne.

Erre mindkettõnk érdekében nem írom le, amit most gondolok!

Rapid81
Haver a Klebersbergnél van és az elõzõ havit még ugyanaz (MÁK) utalta, mint eddig. Semmi köze nem volt a fizetés késésének az iskolák átvételéhez. De persze marketingfogásnak jó volt a másik tábornak. 😊

Tinman
Higgyétek el nekem a kevesebb, de biztos a jobb, mert azzal FIXEN tudsz számolni!

Ha tudod, hogy 10.-én, legrosszabb esetben 12.-én kapsz bért, akkor azzal tudsz KALKULÁLNI akár hónapokkal elõre is, arra lehet támaszkodni, abba lehet kapaszkodni.

Tessék... kapsz -hasamra csapok- 300.000 Ft-os fizetést elvileg minden hónap 10.-én. Mondom elvileg. Sajnos lehet, hogy csak 1/4-ét kapod meg 10 nappal késõbb. Egy hónap múlva mondjuk talán már akár a fennmaradó rész felét is.

Hajrá tervezz vele! Vegyél belõle lakást, vállalj be hitelt, vásárolj be az elvilegbõl hétvégére, szervezd a nyaralásod a nagy kérdõjelbõl.

Ha keresel mondjuk 80.000 Ft-ot, de azt 100% megkapod idõben, akkor tudod, hogy ebbõl Bali nyáron nehezen lesz, max Balcsi. Nem sok különbség, csak egy "CS" betû...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
A legszomorúbb az az, hogy akinek kevés pénze van az vesz olyan játékot amit szeret, sok nagyon gazdag pedig csak egyszerûen letölti, mert gyorsabb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

wantonly
Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy sokan itt vicc/10 pénzért melóznak vagy egyáltalán nincs munkahelyük.

Sajnos így van. 😞
wantonly
Sajnos elég sovány ez az új HiB, de 1$-ért megvettem hátha lesz még valami jóféle bónusz.
Tinman
Év elején a fõnököm bérkompenzációt ígért, amit meg is kaptam... de azonnal mondtam neki, hogy lehet, hogy hülyének néz, de nem kérek béremelést. Azt kérem, hogy idõbe kapjam meg.

Sikerem volt, mert tényleg hülyének nézett... szerinte ugyanis jobb késõbb kapni több pénzt, mint idõben kapni kevesebbet.

Aham, addig meg majd orálozok a pénztárosnak a teszkóba... hát persze, hogyne.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Szomorú vagyok.

Nincsen egy Halo cucc sem a kirakatban! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Gratula!

Tinman
"Elfelejtettek TEGNAP utalni"
"Mérges vagyok"

Nem akarlak megbántani, de msz a pcsba... ez volt az elsõ gondolatom.

Tavaly HÁROM hónapon keresztül nem fizették ki a béreket, miközben minden nap min. 9 órát kellett melózni.

Most jobb a helyzet, most 2 hét késéssel szoktam kapni a fizut.

"elfelejtettek tegnap utalni" ---> Komolyan bexarok!

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy sokan itt vicc/10 pénzért melóznak vagy egyáltalán nincs munkahelyük.

Totti5
Azaz a PS3 ( rajta meg a kinect 😄 ), csak a teló ennyit bír éjszakai fényben😊 Nem tudom mit merre fúj, annyit azért nem használom hogy ebbõl gond lenne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
<#finom>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Super Hexagon is lö zseniál.

wantonly
Ezt nevezem, szép! 😊
arty
na, valami ilyesmire vágynék én is 😊

(tv felett a ps3 van? az elvileg hátrsa fujna levegõt, nincs igy beszorulva?)

Forza.

davidka003
Jól néz ki egyébként nagyon a pakk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát nem fekete? <#zavart2>

Totti5
Mivel az xbox = zõd, remélem nem lesz más a köv genbe sem. Könnyen megkülönböztethetõ.

Mondjuk nekem mindegy. Nincs box-om. Nekem zavarja a szemem, de hát különbözõek vagyunk és ez így van rendjén :-).

Totti5
Most így néz ki😊

wantonly
Én is voltam már így, idegesítõ tényleg.
davidka003
Nekem valami beteges módon de nagyon bejön a zöld doboz. Jellegzetes. Bárki rá néz tudja, hogy ez bizony boxos. Remélem nem lesz megváltoztatva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

<#rinya>

Na majd holnap. (nagyon remélem 😄)
Tehasut
Mindent effektet felnyomtam maxra.
Szép kiadás. Grat hozzá! Mellesleg ezt a zöld xbox-os dobozt megváltoztathatnák, mert marha gáz (legalábbis nekem nagyon csúnya).

arty
Ilyenkor egy-egy pillanatra sajnálom, hogy nincs "játékszobám" 😊 (akkor kéne dobozos, szépen polcra a sok jósággal...)

Forza.

Shep
Tényleg gagyi sajnos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hát ez is elég gyengus...

TBTPumpa
Azt hogy?
Nálam csak 10-12 FPS-sel csökken a frame, pedig csak egy elavult HD6970-es kártyám van.
Persze az SSAA-s élsimítás nem tetszik neki, annyira a Post-processing sem... Minden mást Ultrán hagyhatok és megvan az 50-60 FPS. Örülök is neki! Azt hittem sokkal rosszabbul fog futni és komolyabb kompromisszumokra lesz szükségem a "folyamatos" sebességért.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Ja, néha olyan, mintha mûanyag lenne a haj, néha meg mintha gumi. Kicsit még elvezkedek rajta, aztán ki is kapcsolom.
Tényleg rossz lett vagy most trollkodsz? Ha kifejtõs a válaszod inkább Pü-ben kérném.

Totti5
fájnöli!

Tehasut
Shep
Na de sokat nem ér az egész, amekkora felhajtás volt körülötte annyira gagyi az egész.

davidka003
10.-én szokás utalni a pénzeket.

Tehasut
Én már facsarom. Eddig nagyon tetszik a játék. Csak kár, hogy a TressFX leharap magának 20 FPS-t.