Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én még 7000ft-ért kaptam a Tomb - Bio párost de már csak maga a Tomb raider megér annyit pedig szar szemét köcsög spúr vagyok.

Next PC upgrade: 2022

w77d
én már nem vagyok dobozos párt, a steam megfelel, így nem kell patchelni meg szarakodni vele.
Engem mind a két cím nagyon érdekel és külön külön 18-19 ezer környékére jön ki, nem 5900-ra. Sok érte? Gyakorlatilag harmadáron vettem...

grebber
Majd ha bekuszik 2.5k-3k közé megveszem!

TBTPumpa
Sok az 5900 Ft... Nekem a TR megjelenése elõtt akartak adni ilyen kupont 5000 Ft-ért. Persze nem kellett. Bio nem érdekel, TR pedig dobozosban kellett! Nem is bántam meg!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

w77d
megvéve, beregelve.. a tomb raider már ott van a fiókomban az infinite meg majd megjelenéskor érkezik... kegyetlen 5900-ért behúzni két nagy címet gyakorlatilag 0 day 😄

wantonly
Akit érdekel: limitált darabszám, de kapható a PH!-n a Tomb Raider+Bioshock ismét. - 5900Ft

Azt írja már nem lesz belõle több, sztem utolsó lehetõség!
Tehasut
Ja, és: "You get a single Steam code which unlocks all 9 games."
Tehasut
Tomb Raider Super Bundle
10 font, Steamesek.
Fpocok
Getnet

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Milyen router?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Én nem emlékszem rá, hogy megváltoztattam volna...
SZERK: Ha resetelem, akkor elvileg visszaáll... nem? Getnet router.

Tinman
?

Ha megvan változtatva a default username/pass, akkor hogy?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

The Protector
Telepítõlemezzel is bejön a menüje!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tinman
Reseteld. Hosszan nyomod.

Fpocok
Bazz... nem tudok belépni routerembe, hogy portolhassak, hogy tudjak a TR EREDETI JÁTÉKOMMAL játszani. admin admin nem mûködik, pedig úgy emlékszem, hogy ez volt. Neten is ezt írják... wtf... hogy tudok most bemenni a routerembe?

Tinman
OFF:

Váááááá nem hiszem el... ez jött le belõle? Ez volt szerinted a lényeg, hogy nekem nem gond?!

NEM!

Nekem is iszonyat gáz, ha késik a fizetésem, mert vonnak le belõle KGFB-t, életbiztosítást, megtakarítást, sõt januárig még hiteltörlesztés is volt rajta! Így baromi gáz volt mindig összekaparni annyit, hogy idõben le tudják venni róla a pénzt.

Errõl pofáztam mindig a fõnökömnek, de qrvára nem értette meg, hogy nagyon fontos a bér esetében a pontosság.

IMYke2.0.0.0
"Tomb Raider Survival Edition - PC"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ez most micsoda, amit vettél? Melyik EREDETI JÁTÉK?

IMYke2.0.0.0
Most érkezett meg az e-mail, hogy a csomag a PPP átvevõ helyen van, 2013.03.13-ig mehetek érte.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én bármelyik IT-s lennék... csak lenne 150-200+ ezres fizetésem, és mellé meg azt sírhatnám, hogy de keveset kapok...

Tinman
OFF:

Az IT szakma erõsen széles spektrum ám.

Nagyon nem mindegy, hogy Visual C++ fejlesztõrõl beszélünk, vagy IT kereskedõ egy nagykernél vagy éppen rendszergazda egy iskolában.

A fenti 3 közül az elsõnek arany élete, számtalan lehetõsége, fényes karrierje van. A másik kettõnek már erõsen bajos a helyzete idehaza.

Fpocok
Örülök, hogy neked nem gond, de valahol az egy hetes késés hatalmas gond. Már az is baj, hogy ha pénteken kéne megjönnie, de nem jön, csak hétfõn.

Tinman
OFF:

Hát ez az... ne merje senki besírni, hogy 1 napot késik a fizetése (még az 1 hét is BÕVEN jó), mert fültövön lövöm magam kínomba!

IMYke2.0.0.0
OFF:

Akkoriban versenyképesnek ítélt középfokú földmérõ (rendszerváltás megkezdésének idején kezdtem a középiskolát, és végig a 4 év alatt az aktívan földmérõként dolgozó szaktanárainktól azt kaptuk, hogy mekkora mákunk van, mert mire végzünk, akkor kezdõdik a kárpótlás, és Kánaán... Tévedtek: mire végeztünk (1993), már VÉGET ÉRT a kárpótlás)
Rengeteg tanfolyam-képzés mellett, diplomás vagyok. Nem vettem, nem rajzoltam, hanem nappali képzés keretében, állami finanszírozás mellett teljesítettem (direkt 1 évet halasztva, mert én is csak munka és fordítások mellett tudtam: már középiskola óta nem tudott támogatni a család).
Viccesen mondogatom, hogy 1,5 diplomás vagyok - de a valóság is ez. A 2. szakért már fizetnem kellett volna (holott bõven megvolt rá már a kreditem, a plusz kurzusok 'mûveltségi kurzus'-ként való felvételével), hiszen a szociálpolitikus szakma olyan magas támogatást kapott az Államtól, hogy e mellé nem vehettem fel 2, szakot, mint mások.
S most meg havi 44-47.000 Ft-ért dolgozgatok, 7 hónapja, március 31-el meg még ez sem lesz.

Szóval, nekem is kijutott a jóból.

wantonly
Tegnap elszórakoztam vele, ennyit tényleg megért. 😊
Tinman
Ítélkezni? Qrvára nem ítélkeztem, nem mondtam, hogy ettõl te ilyen vagy olyan vagy. Tessék értelmezni amit írok, elég érthetõen teszem úgy gondolom!

Amiben viszont ítéletet mondok az az, hogy baromira felesleges fürdõprostiként itt mérgelõdnöd, hogy 1 NAPOT(!) késik a fizetésed, amikor itt a topiklakók 70%-a nagyobb szarban van, mint te. Minden nap beírhatnák, mégsem teszik.

Az ország simán több, mint 60%-a pedig rosszabb helyzetben van, mint te.

A szüleimnek 35.000 Ft-ot KELL(!!!) leadnom minden hónapba! És ez évek óta így megy! Gondolj bele, hogy ebbõl a pénzbõl majdnem törleszthetnék egy lakást is... kvázi miattuk vagyunk párommal még mindig röghöz kötve.

Nekem nem nyalták ki soha a seggem, nem raktak alám autót, mobilt, lakást, de még zsebpénzt sem! Fõsulira is munka mellett járhattam csak, mert apám közölte, hogy itt a vége fuss el véle.

"Állami cégtõl, hivataltól, hogy bizony idõben fizessen. Nem holmi magánszektorbeli kis cégrõl van szó, hanem a Magyar Államról, tetszik érteni?"

Ez valami vicc! A magyar állam amit mûvel az kb. egy utolsó kis fos ótvaros cég szintjén SE tendál. Korrupt, tolvaj, hazug, csaló és nem csak ez a banda, hanem a korábbiak is!

"Ha én 3 hónapig nem kapnék fizetést, akkor egyrészt már az 5 héttõl otthagynám a faszba a céget, mert a második hónaptól konkrétan éhen halnánk!"

Jah itt ám erre felénk qrvára lehet válogatni... meg Ferrero-ból van a kerítés is baszod (jah nem az csak kutyaszar ami rászáradt a lécekre.)

"Mellesleg meg jegyzem azt se tudom milyen összegért melózom,"

Amikor ide felvettek 1.5 hónapig pont így voltam... 1. hónapban be sem jelentettek, csak húztam az igát.

Nyisd ki a szemedet ott a kényelmes okmányirodádban állami alkalmazottként és lásd, hogy mennyire szerencsés vagy.

Lényeg: Teljesen felesleg volt ide beírnod, hogy késik 1 napot, remélem most már kettõt a fizetésed. Péntekig azért kapd meg, mert jó szívem van :-P

zorrobomber
Igen, ezt már iponnál is észrevettem hogy jelölhetek én be akármilyen emailes meg sms-es értesítést, úgy fognak értesíteni ahogy épp kedvük van. Amikor bejelöltem az sms-t akkor csak emailt küldtek, amikor nem jelöltem be, akkor meg mindkettõ jött..

Shep
Akkor lehet milyen kedvük van, mert nekem küldtek a C3-nál elõtte is, induláskor is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Valamiért a co.uk-rõl automatikusan átdob com-ra, amikor rámegyek az oldalra és azt az üzenetet kapom, amikor meg akarom venni, hogy csak Amerikából és Kanadából lehet. <#zavart2>
Ok. Megtaláltam, h Origin 😄
Ez mire van, nem tudod? Steam, Origin?
IMYke2.0.0.0
Nem küldtek e-mailt, de most megnéztem a Pick Pack Pont szolgálatnál, és hajnali fél 3-kor indult el az én csomagommal is megrakott futár.
No, akkor délután már át is vehetem 😊

Shep
Elvileg küldenek mailt az indulásról. De a legtisztább ha felhívod az átvevõ helyet. hogy ott van-e már a cucc.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Nem kellene amúgy egy e-mailt kapnom a CDGalaxistól, hogy a játék elindult?
Igaz, az elõrendelés visszaigazolásakor jelezték, hogy 03.04-én elindítják, és ma (szerda) meg át is vehetem, de habokra nem szívesen bicajoznék 26 km-t...

IMYke2.0.0.0
Még egy ilyen és tényleg.

Vannak ott is problémák...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber

arty
és még had übereljem: én azért "panaszkodtam" cégnél, hogy túl gyorsan utaltak és nem adott hónap eljsõ napján, hanem elõzõ utolsóján kaptam meg többször a fizum 😊) (ez bizonyos bankoknál probléma, mert az "új pénzre" adott hónapban több a kamat...)

Forza.

Fpocok
wat? Miért lenne az?

Tehasut
Ez már szpojler, Imi letépi a fejedet.
Zomil
Inkább forditva, a Dishonored hajazott nagyon a Thief-re 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
Dishonored 2? 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Laza
Nem mintha olyan hatalmas fontossága lenne a skilleknek, nagyjából dísznek vannak 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tehasut
Áldom az eszemet, hogy egy DLC-t sem aktiváltam a TR-hez. Micsoda hülyeség, a játék elején elérhetõvé tesznek olyan skilleket, amik egyébként lassú fejlõdés árán nyerhetõk csak el.
Tehasut
Shep
Jó messze van még a bemutató 😞

Totti5
Mivel 6 részesre tervezték, és nem titkolték, de az 5. rész végén egyértelmû volt hogy lesz még egy rész ( ezek szerint azt sem láttad😊 ).

Hol lehet elõrendeli rá a mozijegyet?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Jaj hát nem is mondjátok a jó hírt máshonnan kell megtudnom:

Jön a hatodik Resident Evil-film

Fpocok
Ámen.