Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Engem mind a két cím nagyon érdekel és külön külön 18-19 ezer környékére jön ki, nem 5900-ra. Sok érte? Gyakorlatilag harmadáron vettem...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Azt írja már nem lesz belõle több, sztem utolsó lehetõség!
10 font, Steamesek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
SZERK: Ha resetelem, akkor elvileg visszaáll... nem? Getnet router.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha megvan változtatva a default username/pass, akkor hogy?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Váááááá nem hiszem el... ez jött le belõle? Ez volt szerinted a lényeg, hogy nekem nem gond?!
NEM!
Nekem is iszonyat gáz, ha késik a fizetésem, mert vonnak le belõle KGFB-t, életbiztosítást, megtakarítást, sõt januárig még hiteltörlesztés is volt rajta! Így baromi gáz volt mindig összekaparni annyit, hogy idõben le tudják venni róla a pénzt.
Errõl pofáztam mindig a fõnökömnek, de qrvára nem értette meg, hogy nagyon fontos a bér esetében a pontosság.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az IT szakma erõsen széles spektrum ám.
Nagyon nem mindegy, hogy Visual C++ fejlesztõrõl beszélünk, vagy IT kereskedõ egy nagykernél vagy éppen rendszergazda egy iskolában.
A fenti 3 közül az elsõnek arany élete, számtalan lehetõsége, fényes karrierje van. A másik kettõnek már erõsen bajos a helyzete idehaza.
Hát ez az... ne merje senki besírni, hogy 1 napot késik a fizetése (még az 1 hét is BÕVEN jó), mert fültövön lövöm magam kínomba!
Akkoriban versenyképesnek ítélt középfokú földmérõ (rendszerváltás megkezdésének idején kezdtem a középiskolát, és végig a 4 év alatt az aktívan földmérõként dolgozó szaktanárainktól azt kaptuk, hogy mekkora mákunk van, mert mire végzünk, akkor kezdõdik a kárpótlás, és Kánaán... Tévedtek: mire végeztünk (1993), már VÉGET ÉRT a kárpótlás)
Rengeteg tanfolyam-képzés mellett, diplomás vagyok. Nem vettem, nem rajzoltam, hanem nappali képzés keretében, állami finanszírozás mellett teljesítettem (direkt 1 évet halasztva, mert én is csak munka és fordítások mellett tudtam: már középiskola óta nem tudott támogatni a család).
Viccesen mondogatom, hogy 1,5 diplomás vagyok - de a valóság is ez. A 2. szakért már fizetnem kellett volna (holott bõven megvolt rá már a kreditem, a plusz kurzusok 'mûveltségi kurzus'-ként való felvételével), hiszen a szociálpolitikus szakma olyan magas támogatást kapott az Államtól, hogy e mellé nem vehettem fel 2, szakot, mint mások.
S most meg havi 44-47.000 Ft-ért dolgozgatok, 7 hónapja, március 31-el meg még ez sem lesz.
Szóval, nekem is kijutott a jóból.
Amiben viszont ítéletet mondok az az, hogy baromira felesleges fürdõprostiként itt mérgelõdnöd, hogy 1 NAPOT(!) késik a fizetésed, amikor itt a topiklakók 70%-a nagyobb szarban van, mint te. Minden nap beírhatnák, mégsem teszik.
Az ország simán több, mint 60%-a pedig rosszabb helyzetben van, mint te.
A szüleimnek 35.000 Ft-ot KELL(!!!) leadnom minden hónapba! És ez évek óta így megy! Gondolj bele, hogy ebbõl a pénzbõl majdnem törleszthetnék egy lakást is... kvázi miattuk vagyunk párommal még mindig röghöz kötve.
Nekem nem nyalták ki soha a seggem, nem raktak alám autót, mobilt, lakást, de még zsebpénzt sem! Fõsulira is munka mellett járhattam csak, mert apám közölte, hogy itt a vége fuss el véle.
"Állami cégtõl, hivataltól, hogy bizony idõben fizessen. Nem holmi magánszektorbeli kis cégrõl van szó, hanem a Magyar Államról, tetszik érteni?"
Ez valami vicc! A magyar állam amit mûvel az kb. egy utolsó kis fos ótvaros cég szintjén SE tendál. Korrupt, tolvaj, hazug, csaló és nem csak ez a banda, hanem a korábbiak is!
"Ha én 3 hónapig nem kapnék fizetést, akkor egyrészt már az 5 héttõl otthagynám a faszba a céget, mert a második hónaptól konkrétan éhen halnánk!"
Jah itt ám erre felénk qrvára lehet válogatni... meg Ferrero-ból van a kerítés is baszod (jah nem az csak kutyaszar ami rászáradt a lécekre.)
"Mellesleg meg jegyzem azt se tudom milyen összegért melózom,"
Amikor ide felvettek 1.5 hónapig pont így voltam... 1. hónapban be sem jelentettek, csak húztam az igát.
Nyisd ki a szemedet ott a kényelmes okmányirodádban állami alkalmazottként és lásd, hogy mennyire szerencsés vagy.
Lényeg: Teljesen felesleg volt ide beírnod, hogy késik 1 napot, remélem most már kettõt a fizetésed. Péntekig azért kapd meg, mert jó szívem van :-P
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
No, akkor délután már át is vehetem 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igaz, az elõrendelés visszaigazolásakor jelezték, hogy 03.04-én elindítják, és ma (szerda) meg át is vehetem, de habokra nem szívesen bicajoznék 26 km-t...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Per Aspera Ad Inferi.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Hol lehet elõrendeli rá a mozijegyet?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10