Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elhiszed, hogy ez engem marhára nem vígasztal? Mikor minden más munkatársam idõben megkapta a bérét, csak én nem!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Basszus XD.... Leírtam a mérgelõdést, beléptem steamre (ugyanis nemrég értem haza a nem fizetõ melómból) és mit látok?

Csak 8 ismerõs tolja a Tomb Raidert....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Tanároknak sem jött meg idõben ebben a hónapban SEM.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tudom, hogy giga off, de olyan szinten mérges vagyok, hogy az nem is igaz.

Én nem facsartam és mostanában nem is fogok TR miatt facsarni, ugyanis szépen elfelejtettek tegnap nekem fizetést utalni.

Hogy mikor kapok az meg a jövõ zenéje. Közigazgatás én így szeretlek!

genndy
Fejlövést ide is! <#wave><#violent>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Béluska74
Csakis a Dungeon Defenders ami ér belõle valamit.

If you give a little love you can get a little love of your own

Tinman
Jó foscsi <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Engem egyedül a Solar 2. 😊 1$-t megér. Meg majd, ami jön hozzá pluszba, az jön 1$-ért is késõbb.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hát meg, de minek? 😊 Semmi nem érdekel belõle.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
De single-ben is?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Valóban. Íjpuska. De akkor is...nyilat lõ ki 😄

Shep
Én egyedül a legelsõ nem 3D-s Blood Oment vittem végig na az jó volt a többi már nem annyira, bár azokkal is elszórakoztam de annyira nem jöttek be.

Shep
BF3-ban van íj? Na ez nekem új.

Shep
Hát régen játszottam már velük de annyira nem rémlik ,hogy nagyon erõs steampunk lett volna de hát akkor legyen egye fene 😊 Mondjuk nekem egyedül a Thief 3 borítója ugrik be de azon nem emlékszem ,hogy lett volna íj.

wantonly
Értem, köszi a véleményed, nekem teljesen kimaradt ez a széria is - úgyhogy nekem jár a másik fejlövés. 😊

Az ára mindenesetre kecsegtetõ.
davidka003
Középszerû, vannak hibái de a sztori, helyszínek, szinkron nem annyira rossz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Õszintén?

Mindig is középszerûnek tartottam a sorozatot, de ebben a topikban ezért lehet, hogy fejlövést kapok.

Ettõl függetlenül máig bennem a "szégyenérzet", hogy nem vittem végig mert egyikben elakadtam, a másik kettõt meg eluntam.

1100 Ft körül vettem GG-en a 3 részt, ha idén nem is, mert Lara, Metal Gear és Silent Hill témákat kell bepótolnom, de jövõre úgy gondolom újra esélyt kap tõlem a széria.

Szerencsére én vissza tudok szellemülni és tudom élvezni a 20 éves játékot is, ha az tényleg jó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Gamersgate-en (pláne a co.uk-s cimmel) még mindig olcsóbb és ha már vettél ott több game-et akkor a bluecoinok miatt még olcsóbb!

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Megéri amúgy a játék?
Tinman
Jah, csak GG-en, majdnem fele ennyibe fájt :-/

Laza
Na, mára a Steamre is megjött a Legacy of Cain Collection leárazás.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wesker24
Hát akkor lehet tényleg jobban jártál volna ha steamest veszel !
Holnap reggel telefonálok nekik egy "szépet".
Kûfõd, mivel kûfõdi vagyok.
Fpocok
Hol rendelted?

davidka003
Mi akadályoz meg benne, hogy letold a warez verziót? Dobozos csak a polcra való úgyis. Tartalmilag ugyan az.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Muszáj ide is leírnom, mert ideges vagyok. Nem hozta a futár a Tomb Raider példányomat. Mi a %!/+*. Vettem volna meg Steamen, én hülye. Akkor már rég játszanék vele.
Zomil
Hát igen...és akkor ilyen miatt születnek az olyan hsz-ek, mint a #100592

Szomoru, pedig még csak azt sem lehet mondani, h a divatot akarnák meglovagolni, mert az egész Thief sorozat az ijra épit, mint fö fegyver 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

balee4
Igen, persze majd csak késõbb olcsón. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fpocok
Így van. Crysis3, Tomb Raider, Battlefield 3... Nem csak hogy van benne, hanem gyakorlatilag erre van építve a marketing.

Zomil
"Thief is a series of stealth video games in which the player takes the role of Garrett, a master thief in a fantasy/steampunk world resembling a cross between the Late Middle Ages and the Victorian era"

steampunk világ, szoval a "high-tech" ij se furcsa 😊

Csak azért tünik furcsának, mert nagy divat lett belöle.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
<#eljen>

(ps3ra is megvenni mi értelme? platináznád?)

Forza.

genndy
A ruhája meg tiszta Dark Brotherhood Armor a Skyrimbõl 😊

Zomil
Csak szolok, h az összes Thief játék boritoján a föszereplö egy ijjal pozol...ez a játék névjegye...semmi fura nincs benne.

Shep
Na meg azért ez a high-tech íj sem semmi ebbõl is ilyen cyber punk lesz már? 😊

Fpocok
Igen, de most különösen népszerû.

Shep
Persze de akkor is fura, hogy egybõl ez van kiemelve. Persze lehet csak nekem.

IMYke2.0.0.0
Azt ugye tudod, hogy íj mindig is volt a játékban?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Thief 4 kép, lassan nem lesz olyan játék amiben ne lenne íj.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

balee4
A játék, amit PS3-ra akartam megvenni, de a sors közbeszólt (elnézték a rendelésem). 😄 Viszont, ha tényleg olyan jó, mint amilyennek netszerte írják, beszerzem PS3-ra is! Egyszerûen nem bírtam volna vele még egy napot várni, ráadásul már csak alapkiadás jutott volna. Még szerencse, hogy van boxom. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Én is kivehettem.
Ez a 'ledolgozás szokás' amúgy az átkos korszak maradványa.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Igen és sajnos, ahol tavaly dolgoztam ott pont nem engedtek el szombatról... Így mindig módosítanom kellett a hétvégi programot!

Amúgy a 2 exkluzív Tomb Raider zene innét tölthetõ (MP3 + WAV)!

Szigorúan annak, akit érdekel! Mivel innét sokan fizettek a játékért, gondolom ennyit megérdemelnek.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
A bedolgozás az az elõzõ/utána következõ szombatokon ledolgozást jelenti nálad? Hogy hosszú hétvége lehessen.
Nekem szerencsém volt, az összes ilyen napot kivehettük 😄

TBTPumpa
Ez jó. Legalább nem lesz annyi bedolgozás, mint tavaly.
Decemberben már úgyis csömöröm volt a 2 bedolgozás miatt. Sajnos ilyen is csak nálunk van - igazi Hungarikum.

Osztrák barátaimmal beszélgettem és náluk nincs ilyesmi bedolgozás...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Hát, az íj inkább ebben a játékban, mint egy nanoöltözékes rambó játékban 😊

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1>

Zomil
Thief 4...várom már nagyon 😊

Zomil
lol megprobáltam a kurzort arrébb vinni, de sehogyse sikerült 😄