Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak 8 ismerõs tolja a Tomb Raidert....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hogy mikor kapok az meg a jövõ zenéje. Közigazgatás én így szeretlek!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
If you give a little love you can get a little love of your own
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az ára mindenesetre kecsegtetõ.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mindig is középszerûnek tartottam a sorozatot, de ebben a topikban ezért lehet, hogy fejlövést kapok.
Ettõl függetlenül máig bennem a "szégyenérzet", hogy nem vittem végig mert egyikben elakadtam, a másik kettõt meg eluntam.
1100 Ft körül vettem GG-en a 3 részt, ha idén nem is, mert Lara, Metal Gear és Silent Hill témákat kell bepótolnom, de jövõre úgy gondolom újra esélyt kap tõlem a széria.
Szerencsére én vissza tudok szellemülni és tudom élvezni a 20 éves játékot is, ha az tényleg jó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szomoru, pedig még csak azt sem lehet mondani, h a divatot akarnák meglovagolni, mert az egész Thief sorozat az ijra épit, mint fö fegyver 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Parasite Eve 2, best game EVER!
steampunk világ, szoval a "high-tech" ij se furcsa 😊
Csak azért tünik furcsának, mert nagy divat lett belöle.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ez a 'ledolgozás szokás' amúgy az átkos korszak maradványa.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy a 2 exkluzív Tomb Raider zene innét tölthetõ (MP3 + WAV)!
Szigorúan annak, akit érdekel! Mivel innét sokan fizettek a játékért, gondolom ennyit megérdemelnek.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nekem szerencsém volt, az összes ilyen napot kivehettük 😄
Decemberben már úgyis csömöröm volt a 2 bedolgozás miatt. Sajnos ilyen is csak nálunk van - igazi Hungarikum.
Osztrák barátaimmal beszélgettem és náluk nincs ilyesmi bedolgozás...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."