Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mielõtt bementem a Solarii bunkerba és kerestem az opcionális sírt, a bejáratánál megakadt, majd exe leállt. 10 óra nyüstölés alatt ez volt az elsõ. Kilépésnél nekem semmi gondja.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Nabazdmeg, most majdnem felvágtam az ereimet hirtelenfelindulásból, aztán rájöttem, hogy nem nekem/rólam szólt... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tehasut
Aztarohadt, pár óra alatt összejött 1 millió dollár. Nagyon durva.
Brian Fargo alig kapott levegõt: "You’ve got to be freaking kidding me!! We just funded in six hours!?!?!"
Tehasut
Nekem stabil a játék, még nem csinált hülyeséget. Egész jól bugtalanították.
Botond
Ez itt nagyon off, de amiket írtál ezzel kapcsolatban korábban, azokból nekem is annyi jött le, hogy 'dögöljön meg a szomszéd tehene is', a másik meg, hogy fizut hónapot követõ 10. napig utalni kell, ha ez nem történik meg akkor meg veszed a sátorfád és helló, vagy kéred, hogy írják rád a cég x%-át mert akkor onnantól nem alkalmazott vagy, hanem tulajdonos.

Sajnos pont ezért lehet megtenni ma ebben az országban, hogy x napot, hetet, hónapot csúszunk a fizuval, fele/kétharmada/háromnegyede zsebbe (oszt majd nem lesz nyugdíj...), mert van aki partner ebben. Ha senki nem hagyná, meg az elsõ alkalom után bejelentené a munkaügyi hivatalnál, egybõl más lenne a leányzó fekvése. És ne mondd nekem, hogy akkor hirtelen megszûnne minden munkahely, mert a k***a multik mindenkit bejelentenek normálisan, mindenkinek fizetnek idõben, oszt mégse fekszenek ki. Az meg külön vicc, hogy nem egy nem két olyat láttam, hogy emberünk eltáncolja az alkalmazottaknak, hogy értsék meg most felét, másik felét majd jövõ hónapban mert a végét járja a cég, és még aznap cseréli a céges x5-öt q7-re.
Szóval szerintem nagyon megtört téged az élet, ha szerinted az teljesen oké, ha a fõnökön csak heti 1x szekszuálja fenékbe az alkalmazottakat, pedig heti 3x is megtehetné, szóval tök jó arc...
És mielõtt leállnál vitatkozni, hogy mi normális meg mi nem, nézz rá a gyerekre, gondold el milyen életet szeretnél neki, na az a normális, a többi csak kényszerpálya és megalkuvás, és az ilyenekhez mindig két fél kell.
ffxi
Mondták a híradóba. Állítólag TV készülék okozta. De nem mondták milyet, hogy ne vegyek olyat 😊

Fákjúal!

Tinman
Nincs itthon a Grumpy cat, cincognak az egerek. Mi ebben a furcsa?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Már megint mi folyik itt? Elmegyek pár órára, erre erre jövök vissza?

Azért most nézem, hogy nincs is ilyen csúnya képe a telefonomnak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Ne olvasd el, teljesen felesleges!

Ezt írtad: "ugyanis szépen elfelejtettek tegnap nekem fizetést utalni."

Ebbõl minden normális felfogású embernek az jött le, hogy a fizetésed utalásának esedékessége pontosan 1 nappal korábban lett volna idõszerû.

"Kipróbálhatnád milyen itt a kényelmes irodában ülni (okmányiroda, jogosítvány részleg, temérdek ügyfél)."

Van, hogy HETEKEN keresztül árajánlatokat, vagy pályázatokat írok a gép elõtt görnyedve kilenc órában, olyan ebédszünettel, ami vagy van, vagy nincs, mert ha egész nap csörög a telefon, jön ügyfél, akkor nem küldhetem el õket azzal, hogy bocsi éppen zabálok.
A munkaköröm szinte minden ami IT-vel kapcsolatos...

Nem tudom te mióta ülsz a kényelmes irodában, de én csak ennél a cégnél ~6 éve vagyok, elõtte újságíróként ~2.5 ültem a gép elõtt, elõtte szintén ~2.5-ig ahol elkezdtem elõször dolgozni ott mindent, de szó szerint mindent meg kellett csinálnom siralmas pénzért.

Álljunk meg egy pillanatra.

Egész jó emberismerõnek tartom magam, de neked Ratgab SOKKAL jobb kedved, humorod, türelmed, kedvességed volt mielõtt munkába álltál! Ezt a legkomolyabban mondom. Azóta amikor írsz, mindig mintha valami leterhelt, kissé megkeseredett ember írna. Ennyire szar?

Back in action.

"meg az állami alkalmazottakról sem."

Párom közalkalmazott. Kérdezz bátran ;-) Picit régebb óta tolja, mint te.

"elõtte havi 60 000 nettót hoztam haza 2 évig, szóval nekem ne mond, hogy jó helyzetben vagyok, mert akkor nem mondasz igazat."

Anyám 35 év után, gyakori szombati melóval keres ez alatt... jah teljesítménybe kínozzák õket a halálig. Kb. utóbbi 7-8 évbe vannak ennyire szar helyzetbe. Párom lassan 4 év közalkalmazott, tavaly az év dolgozója lett, mégsem teszik 8 órába, 4-be kapja a TÖREDÉKÉT annak amit te 2 évig kerestél ;-)

SAJNOS tonnányi embert mondok, aki 60k/hó-nak már kibebaxottul örülne, de még annak is, ha ez az összeg késne 1 hetet.

Szórakozni évek óta nem voltunk, kávéra nem költünk mert felesleges és drága függõség, hosszú évek óta nem vettem ruhát, párom is igyekszik fillérekbõl vásárolni.
Nincs ebbe semmi különös, több, mint a fél ország szopja a faxt mocsok tróger tolvajok miatt. Viszont csúnya mellékvágányon jársz, ha azt hiszed, hogy különlegesen szar a helyzeted. Teljesen átlagos a helyzeted, sõt, egy hajszálnyit még jobb is, mint nagyon sok embertársadé.

Másikra:

1 nap késés LÓFAX! 3.14-csa, semmi, vicc, nulla zéró, röhej! Szóvá tenni meg még nagyobb röhej! Nem Brüsszelben vagy basszus. Hanem egy DÖGLÕDÕ, HALDOKLÓ országban, JÓ REGGELT!

"Azt a munkáltatót, aki ezt csinálja a munkavállalóval meg én vágnám fültövön!"

Öregem komolyan... kérek abból amit szívsz! A vállalkozások nagy részét már tönkrebaxták, a maradék jó része senyved, próbál túlélni, de ezer sebbõl vérzik, alapvetõ dolgokra nincs pénze a cégeknek, a körbetartozások sorra ölik meg a gyengébbeket. Olyan döbbenetes SÜLLYEDÉS megy végbe a legtöbb cégnél, ami attól félek, hogy az elkerülhetetlen végjáték utolsó nagy hullámának kezdete.

Honnan szedem ezeket? Rengeteg céggel, vállalkozással vagyunk kapcsolatba. Kicsikkel és nagyokkal is. Mi abból élünk, hogy nekik IT igényeik és problémáik vannak... így elõbb utóbb elkerülhetetlenül belelát az ember ezen cégek gazdasági életének alapjaiba is... és amit ott látunk az pontosan olyan, mint a miénk: lassú és fájdalmas haldoklás.

Miért mondtam ezt el? Azért mert egy épelméjû munkavállaló pl. nem veri az asztalt fizetésemelésért, amikor a cége mondjuk a gázszámlát sem tudja éppen kifizetni, ahogy nem követeli 1 hét elteltével sem a fizetését, ha azt látja, hogy a körbetartozások miatt a céges munkaeszközt megtankolni is erõsen bajos.

Emberség, türelem, tolerancia azzal szemben, aki etet téged!

Persze magyar emberként, jó magyar szokás szerint te is csak magadat látod és senki mást a cégedet meg fõleg nem... a te céged most a magyar állam, amely szintén köszöni szépen, de gyorsabban süllyed mint a kibaxott Titanic -.-

Igen, qrvára tudom milyen az amikor nem kapod meg idõben a fizetésed, nekem aztán errõl senki ne beszéljen, mert ha valaki én aztán qrvára tudom, amikor hónapokig asszony vicc forintjaiból meg pár eladott játék árából kellett valahogy kihúzni.

#100875 -re

Természetes? Holt írtam ilyet? Most jön az, hogy mögé képzelünk a leírtaknak?
Baromira nem természetes, de ma ebben a meggyalázott országban ez az ÁLTALÁNOS. Nem, nem természetes, hanem az általános, nem kirívó, nem meglepõ, hanem ez a jellemzõ. Persze Pöstön' az ájti' szektorban ottan' nem, de sajnos továbbra sem csak Pestbõl áll az az ország, még akkor sem, ha az ott élõk ezt képzelik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Érdekes nekem egyszer sem fagyott még ki ellenben kilépni rendesen nem mindig sikerül neki, van hogy feladatkezelõbõl kell lelõnöm 😊
Jó ez a játék csak legalább lenne benne némi kihívás is!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hallottam már a Planescape: Torment-ról és tudom, hogy nagy rajongótábora van. Számomra kimaradt a játék, de ha valakit érdekel, akkor Kickstarter-en megjelent egy folytatás szerûség. Már most nagy sikernek örvend. Egy nap alatt össze fog gyûlni a kitûzött 900k-s cél 😄
Tinman
Szvsz (W77D-nek: Sziú Vitéz Szitával) megint mind a 2 félnek igaza van, mint ahogy az mindig is lenni szokott...

Egyik fél:

Spoiler tag használata mellett, ha nem teljesen uralja el a topikot, szerintem teljesen korrekt a TR-rõl beszélgetni, de picit finomabban, mint ahogy Bálint szokta, mert kb. 2 hónapja 99.9%-ban másról sem beszél. Amiket mondd az tökéletesen elfért volna a TR topikban.

Szvsz jogos egy picit azok meglátása akik drákói szigort és részrehajlást emlegetnek... DE!

Másik fél:

DE valóban félõ, hogy ez el tud harapódzni annyira, hogy nagyrészt napokig csak a TR-rõl fog szólni a topik, elõbb utóbb jönnek a a játékból kiragadott "élmény" képek, animált gifek, youtube videók.
Ennek tényleg úgy gondolom megvan a maga helyen, úgy hívják: Tomb Raider topic.

Imi részérõl szerintem is jogos az atyáskodóbb fellépés, mert ha teszem azt egy pubban ülünk és beszélgetünk játékokról, akkor az elég gáz lesz, ha egész este csak Lará-ról pofázunk. Mondom ezt úgy, hogy TR: Legend-et élvezettel toltam le hétvégén és UW-re meg Anniversary-ra vadászok, tehát nyilván engem is elkapott most egy kicsit a TR láz, de azért tudok másról is beszélgetni.

A finom trollkodásként bedobott kissé uszító szagú spoiler beszólogatások, szerintem is már picit gusztustalan kategória.

Zomil meg csak ne menjen sehová... õ az egyik legnagyobb gamer köztünk, maximálisan érdekel a véleménye szinte bármilyen játékkal kapcsolatban.

Uff.

Ha ez neked természetes dolog, akkor már ne is haragudj kedves cimborám, de akkor neked agyilag gondjaid vannak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Államisként jártam én is fõsulira, könyvet nem vettem soha mert nem volt rá pénzem, a havi bérlet árát még ki tudtuk gazdálkodni, de annál többet már nem (édesanyámmal éltem egy háztartásban akkor is, aki már akkor is munkanélküli volt és most is az azóta is).

Ha nem járulok hozzá a reszihez, kajához nem marad elég pénzünk hónap végére.

Ha nem spórolnék önszántamból, akkor most például kurvanagy szarban lennénk, mert vagy kaja vagy rezsifizetés lenne.

Bele se merek gondolni, ha egyedül élnék most mi lenne (valószínûleg vagy kikapcsolnának valamit vagy éhen halnék).

ÉS nem kedves Tinman 1 nap késés sem megengedhetõ fizetés ügyileg. Ez nem vicc kategória.

Azt a munkáltatót, aki ezt csinálja a munkavállalóval meg én vágnám fültövön!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy apró adalék: Az így járt munkatársak többnyire 2-3 hónapig nem is kaptak fizetést. Azért kösz, hogy így megértetted a helyzetem...

Nem azt írtam, hogy 1 napot késik, hanem hogy nem tudom mikor lesz fizetésem. (Igazából nem jól írtam, mert nem elfelejtettek utalni, hanem nem is utaltak... csak kissé poénosra akartam venni a figurát kínomban). Nagy különbség ám.

Kipróbálhatnád milyen itt a kényelmes irodában ülni (okmányiroda, jogosítvány részleg, temérdek ügyfél).

Nem hiszem, hogy megkapom péntekig, ugyanis bonyolult a dolog.

Látszik, hogy szart se tudsz rólam, a helyzetemrõl, meg az állami alkalmazottakról sem.

"Az ország simán több, mint 60%-a pedig rosszabb helyzetben van, mint te." Nem ismersz így ilyet nem jelenthetsz ki, mert konkrétan nem igaz.

1 hónapja vagyok kormányalkalmazott, elõtte havi 60 000 nettót hoztam haza 2 évig, szóval nekem ne mond, hogy jó helyzetben vagyok, mert akkor nem mondasz igazat.

Mikor az ember még egy kávé vásárlását is meggondolja az már azért durva és én évek óta ezt csinálom (hogy kispóroljak 1-2 nem 0 day játék árát, gépfejlesztés már nem fért bele, ruhát nem tudom mióta nem vettem magamnak, szórakozni hónapok óta nem voltam, ha voltam is 1000 Ft-ra redukálom a költségét).

Nem tudom te mit gondolsz rólam, de marhára tévúton jársz az elképzeléseiddel. Csupa elõítéletet érzek a hsz-edbõl.

Ui.: Nem fogtad fel a lényeget, tõled többet vártam volna. Még én vagyok a hülye, mert nem kapok fizetést és ez engem zavar. Vicc az egész komolyan mondom....

ffxi
Okozó vagy károsult?

Fákjúal!

Rapid81
Megvolt az elsõ crashem. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Meg 1500 a posta. 😊 Ha valaki be tudja nekem szkennelni, akkor színes A3-ban ki tudom nyomtattatni ingyér'. 😊

Tehasut
Mindeki, aki ide jár, nagyon jól tudja, hogy a házigazda rohadtul utálja a spoilereket, a kedvenc játákaival kapcsolatban meg pláne. Nem fér a fejembe, hogy ennek ellenére miért mennek szembe ezzel egyesek. Aztán meg nekiállnak hõbörögni.
wantonly
Amúgy gratula hozzá legyen sok örömöd benne!

A pólót használni fogod vagy megy a vitrinbe? 😊
Szabi
Lara meghal a végén.. a fõbossról meg kiderül hogy az anyja unokaöccsének az unokabátyának a régi szobatársa :-/

"Nulla tenaci invia est via"

wantonly
A posztert láttam 500Ft-ért a vaterán. 😊
IMYke2.0.0.0
Ilyen viselkedés után nekem nem is fogsz hiányozni.
Szomorú, de így van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
-fav...

majd visszanézek, ha a házigazda, minden játékot/filmet egyenranguan kezel

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Még mindig frissít a Tomb Raider. Szóval, I'm going home.
De elõtte:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
+1

Ebben szerintem sincs semmi spoiler. Ennyit már csak lehessen beszélni egy játékról.
Shep
Á nem jelent meg a kis kép. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep

<#ejnye1>

Rapid81
Nem csak az spoiler, ha a történetrõl írsz, hanem a játékmechanika is az, véleményem szerint. Ha nem lenne már meg a játék, akkor én is ferde szemmel néznék rád ezekért. 😊

Zomil
Mind1, töröltem utolso 4hsz-em, nincs kedvem a semmiröl vitatkozni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
banhammer lesz... <#wave>

IMYke2.0.0.0
Elhisszük, hogy végigjátszottátok.
Elég róla egy mondat, nem kell kifejteni semmit, hiszen még AKTUÁLIS a játék sokunknak!
Menjetek chat szobára, vagy a játék topikjába spoilerezni bazzer!

Rapid81
Mai fiataloknak ez kell, mert másképp a nullás IQ-jukkal lehúzzák a játékot, hogy szar. 😄

davidka003
7,5 nálam egy középszar játék. Ez a játék a hibái ellenére is egy jó 9-es.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zomil
Azokat nem nevezném logikai feladatnak ahol körbe kell nézni és 1perc után megvan a megoldás...

Rapid81
Én is jártam már így. 😊

Rapid81
"Majd ha többen végigtolják irok spoileres kritikát is."

Imi így is meg fog ölni...

Amúgy meg szerintem
van benne logikai feladat. Az opcionális sírok nekem nagyon tetszettek és tuti jönni fog hozzá DLC is ilyesmikkel. Ez a játék nem a ruházatra és multira van kihegyezve, szóval 110%, hogy single tartalmat kapunk majd.

grebber
Fasza kidotam egy ezrest a semmire 😞 Azt hittem az Imperial is steam-es no mindegy 😞

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Lara és a haja. <#nevetes1>

Találtam egy fodrászt az egyik faluban és befestettem neki. <#vigyor2>

Viszont Larának nem tetszett, így letolta kopaszra. <#idiota>

Rapid81
Ha jól össze lehet vágni, akkor nekem úgy is jó. 😊

IMYke2.0.0.0
A3-as... bocs.

Tehasut
Én csomót marhulok a játékban, ugrándozok, forgolódok és közben csodálom Lara TressFX-es haját meg a szép környezetet. <#nevetes1>
Ha már ennyi évet vártam a játékra, ki akarom élvezni minden percét. Ha ezeket megunom én is gyorsabban fogok haladni.
IMYke2.0.0.0
Nincs A1-es szkennerem 😊
4 részletben persze, menne.

Rapid81
8.5 óra, 46%, pedig mindenhová bemegyek, mindent megkeresek, amit elsõre tudok/lehetséges.

Rapid81
Állat. 😊 Posztert nem tudnád esetleg beszkennelni?

Botond
Még ha steames lenne, akkor bele is nyúlnék, így kimarad.
Tehasut
A Commandos és a BS szériákra rég fájt a fogam, meg is vettem.
IMYke2.0.0.0
Kiváló kínálat.

//Nekem csak az "Imperial Glory" nincs meg.

Tehasut