Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haveromnak minden gond nélkül fel tudtam tenni még 2011-ben az Origint az 'E' meghajtójára.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Volna róla képem, de az az õ általános iskolai ballagási képe - sokra nem mennél vele. Most már igazi NÕ. 😊
Sajna, a szép, közép-hosszú, szõkés barna haját fiúsra vágatta. Igaz, így sem kevésbé szép, csak fura volt. Szóvá is tettem neki, õ azt mondta, hogy így kényelmesebb - szava nem lehet az embernek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Manapság már divat öltönyzakóhoz is (halvány) rózsaszín inget venni. Érdekes dolog.
Persze, nem a színnel van a baj, hanem azzal, amit a média és a társadalom (azaz mi) mögé lát(unk).
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sokan, 'kismillióan' ennél cikibb pólókban is mászkálnak 😊
Képeket könnyen találhat az ember a google képkeresõjével.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A lányka a húga volt. 😊
"Sajnos" (?), már egy gyerekes anyuka. Tudtommal (erre nem kérdeztem rá), a férje is megvan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
S ne bizonygasd - felesleges. Lépj túl a dolgon, fogadd el, és ne erõltesd a témát.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tényleg egy ismerõsömmel találkoztam - in real life. A nem-is-olyan-rossz-csaj nõvére még hajtott is rám.
S ez annak fényében, hogy nem vagyok egy világkedvence-jóképû, kifejezetten hízelgõ rám nézve. Csak, hûséges típus vagyok, és akkoriban stabil kapcsolatom is volt.
Olvasd el a szabályzatot - banner alatt!
Izgulva kattintottam a spoilerre 😛 Erre Lara az. Átadtad üdvözletemet?
Fákjúal!
A legutolsó üzenetemben kb azt írtam le, hogy van egy bizonyos tárgy a játékban. hûha 😊
Hosszú rád a kabát nem mondta még a mamád?
Ennyi erõvel te mit csináltál hogy 6 óra (ennyi a végigjátszása a játéknak) alatt?
Halad elõre a történetben gyûjtögetni a szarokat a game vége után is lehet!
Next PC upgrade: 2022
Ezt hogy csinálod? Könnyû fokozaton végigsprintelsz a pályákon? Én eddig 6 órát toltam bele és csak 15%-nál tartok.
"Tom Raider: Survival Edition
* kemény karton, kinyitható külsõ
* DVD-tokban a játék
* CDG adta: Tomb Raider / BioShock: Infinite két oldalas A1-es poszter
* A3-as poszter (ez a kép, méretezve) és a hátulján a térkép
* L-es Tomb Raider póló, szürke színben (nekem is kicsi lesz)
* fekete színû, kis 'táska'
* letöltõ kód pamflet a 10 zenéhez
* színes, keményfedeles, 33 oldalas mini art book.
Doboz valóban szép és szerencsére teljesen angol nyelvû. Mini Artbook - valóban kicsi és rövid, de legalább szép.
Egyedül csak a fizikai zenei CD hiányát sajnálom. Nem értem, hogy Amerikában miért lehetett beletenni, Európában pedig már miért nem!
Az rendben van, hogy kapunk 10 letölthetõ tracket digitális formában, de azok is miért MP3-as formátumok? WAV-ban miért nem lehetett fellökni õket? Ennyire ne legyünk már "igénytelenek" kedves SquareEnix! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tehasut kolléga nyomdokain járva én visszatáncoltam, most nem akarok béta teszter lenni. Már el is vitték, árából TR: Anniversary + TR: UW nagyjából kifutja.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kár, hogy a játék egyébként semmi extra. Legalábbis nekem semmi nem maradt meg belõle eddig.
3,5óra 50 százalék körül.
Tegnap én is linkeltem a sajátomat. Én is kaptam ilyen TR/Bioshock posztert. Különbség nálam csak annyi, hogy még fémtokot is kaptam a póló mellé.
Sajnos a pólóval nem tudok mit kezdeni - szépnek szép, csak már kinõttem az L-es méretbõl.
Mindegy, majd koplalok egy új VGA-ra (már HD8000-res sorozat) és akkor majd jó lesz rám! <#idiota>#idiota>
26+ km-t bicajoztam érte, a kezdetben kellemes, mostanra hûvös idõben. Igaz, találkoztam egy régi, kedves és bombanõ ismerõsömmel
Saját kép a spoiler mögött:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
L-es póló bejátszik.
A Lara poszter házoldalán BioShock: Infinite van 😊
Pick Pack-ra rendeltem a TR Survival-t, ami elvileg ki is érkezett, most mehetnék is akár érte, viszont tegnap rendeltem még szintén Pick Pack-ra cuccokat egy másik webshopból (PCX).
Gondolom a héten azt is kihozzák és akkor egyszerre hozok majd el mindent.
Ti kibírnátok ezt az önkínzást, hogy ott van az a gyönyörû TR és pár napot még vártok? <#idiota>#idiota>
Jó, aki nem megszállott TR rajongó az nyilván kibírná. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mondjuk ez esetben kérdés, hogy SE-t lehet e jelenleg boltban kapni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Legközelebb rendelj más boltból, ahol nem néznek ennyire hülyének!
Nem igaz, hogy a megjelenés napjára nem lehet kiszállítani egy játékot!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
dobozos Alan Wake Collectors Edition 1990 Ft
dobozos Alan Wake sima 990 Ft
Gothic 3 GOLD, arany fémdobozos 990 Ft
stb.