Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Jobb oldalt a top eladások között a larry remake érdekesebb, bár 18 ojró még sok érte...
IMYke2.0.0.0
Gondolom, naiv kérdés, de hátha: a kívánt meghajtódon van elég hely?

Haveromnak minden gond nélkül fel tudtam tenni még 2011-ben az Origint az 'E' meghajtójára.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike
egy tipp hogy a g*tvás origin miért nem akarja lecserélni a telepítés mappáját az alapértelmezettrõl? kiválasztom a mappát rányomok hogy oké és nem történik semmi...

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
OFF:

Volna róla képem, de az az õ általános iskolai ballagási képe - sokra nem mennél vele. Most már igazi NÕ. 😊
Sajna, a szép, közép-hosszú, szõkés barna haját fiúsra vágatta. Igaz, így sem kevésbé szép, csak fura volt. Szóvá is tettem neki, õ azt mondta, hogy így kényelmesebb - szava nem lehet az embernek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Öcsém én meg azt hittem a csajról lesz ott kép 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
OFF

Manapság már divat öltönyzakóhoz is (halvány) rózsaszín inget venni. Érdekes dolog.
Persze, nem a színnel van a baj, hanem azzal, amit a média és a társadalom (azaz mi) mögé lát(unk).

davidka003
Rózsaszín pólónál nincs gázabb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Utoljára szólok. Olvasd el a szabályzatot!

IMYke2.0.0.0
Tényleg fura látvány lehetett. Bár, el-nem-ítélendõ.
Sokan, 'kismillióan' ennél cikibb pólókban is mászkálnak 😊
Képeket könnyen találhat az ember a google képkeresõjével.

HeadHunter86
Én ma a pólóba mentem melózni 😄 Páran röhögtek 😄

De idõközben rájöttem, hogy valószínûleg nem a spoiler a gond hanem a "lemardtam valamirõl" érzés. Mivel xy nem játszott vele, így minden amit az adott dologról írsz az a másikban ilyen érzést kelt. Gondolom ez a gond.

Zomil
Én 12orával tartok 60%-nál

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nem tudhatom, de biztos 😊

IMYke2.0.0.0
OFF:

A lányka a húga volt. 😊
"Sajnos" (?), már egy gyerekes anyuka. Tudtommal (erre nem kérdeztem rá), a férje is megvan.

Tinman
Teljesen jól leírta kivel barátkozik mostanában, nem értem mi a bajod<#bohoc>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Annál többet írtál.
S ne bizonygasd - felesleges. Lépj túl a dolgon, fogadd el, és ne erõltesd a témát.

ffxi
Az akkor volt na és most? 😊

Fákjúal!

Nem bizonyítottam (mivel még végig sem játszottam), csak leírtam hogy X százalékig jutottam el.

IMYke2.0.0.0
Biztos sok barátod lehet a valós életben...

Nem, konkrétan egy collectible tárgyhalmaz nevét írtam le. Tehát kb mintha azt írtam volna hogy FC3ban vannak gyüjthetõ relicek.

Myselor
a tomb raiderben mikor tábortüzet rakunk lara úgy markolja meg az egyik faágat mint egy faszt,bocs ha spoilereztem <#idiota>
davidka003
Van íj a játékban arra gondolsz?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
OFF:

Tényleg egy ismerõsömmel találkoztam - in real life. A nem-is-olyan-rossz-csaj nõvére még hajtott is rám.
S ez annak fényében, hogy nem vagyok egy világkedvence-jóképû, kifejezetten hízelgõ rám nézve. Csak, hûséges típus vagyok, és akkoriban stabil kapcsolatom is volt.

IMYke2.0.0.0
Rossz topikban bizonygatod, hogy végigjátszottad.
Olvasd el a szabályzatot - banner alatt!

ffxi
"bombanõ ismerõsömmel"

Izgulva kattintottam a spoilerre 😛 Erre Lara az. Átadtad üdvözletemet?

Fákjúal!

Hát hagyjuk ezekszerint tényleg. Én úgy gondoltam hogy ez(ek) egyáltalán nem spoiler kategória, de ezekszerint itt valamiféle "spoiler perverzió uralkodik".
A legutolsó üzenetemben kb azt írtam le, hogy van egy bizonyos tárgy a játékban. hûha 😊

Hosszú rád a kabát nem mondta még a mamád?

Tehasut
Inkább tényleg hagyjuk a TR témát, mert úgyis mindig lesz valami marha, aki nem bírja tartani a száját.
Tehasut
Repüléééés.
IMYke2.0.0.0
Még valaki spoilerez és repül a 3,14-csába.

grebber
De nem értem ezeket a kérdéseket az idõre vonatkozóan?
Ennyi erõvel te mit csináltál hogy 6 óra (ennyi a végigjátszása a játéknak) alatt?

Halad elõre a történetben gyûjtögetni a szarokat a game vége után is lehet!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Engem nem zavar - nem azzal játszom 😊

Tehasut
<#wilting>
Ezt hogy csinálod? Könnyû fokozaton végigsprintelsz a pályákon? Én eddig 6 órát toltam bele és csak 15%-nál tartok.
IMYke2.0.0.0
ON:

"Tom Raider: Survival Edition
* kemény karton, kinyitható külsõ
* DVD-tokban a játék
* CDG adta: Tomb Raider / BioShock: Infinite két oldalas A1-es poszter
* A3-as poszter (ez a kép, méretezve) és a hátulján a térkép
* L-es Tomb Raider póló, szürke színben (nekem is kicsi lesz)
* fekete színû, kis 'táska'
* letöltõ kód pamflet a 10 zenéhez
* színes, keményfedeles, 33 oldalas mini art book.

TBTPumpa
Korrekt tartalom volt ez 11 000 Ft-ért.
Doboz valóban szép és szerencsére teljesen angol nyelvû. Mini Artbook - valóban kicsi és rövid, de legalább szép.

Egyedül csak a fizikai zenei CD hiányát sajnálom. Nem értem, hogy Amerikában miért lehetett beletenni, Európában pedig már miért nem!
Az rendben van, hogy kapunk 10 letölthetõ tracket digitális formában, de azok is miért MP3-as formátumok? WAV-ban miért nem lehetett fellökni õket? Ennyire ne legyünk már "igénytelenek" kedves SquareEnix! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Szép! Gratula!

Tehasut kolléga nyomdokain járva én visszatáncoltam, most nem akarok béta teszter lenni. Már el is vitték, árából TR: Anniversary + TR: UW nagyjából kifutja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Akkor most már leírhatom, mennyire gagyi és 5 filléres a dobozban lapuló fekete vízhatlan tok-szerûség. (Nem akartam elõre elvenni a kedved.)
Szép!
Kár, hogy a játék egyébként semmi extra. Legalábbis nekem semmi nem maradt meg belõle eddig.
3,5óra 50 százalék körül.

IMYke2.0.0.0
Fémtoknak án is örültem volna, csak ugye, amikor átnyergeltem CDG-hez, akkor a konzolokszervíze még nem ijedt be, és így nem adta minden verzió mellé.

TBTPumpa
Szép! <#eljen>

Tegnap én is linkeltem a sajátomat. Én is kaptam ilyen TR/Bioshock posztert. Különbség nálam csak annyi, hogy még fémtokot is kaptam a póló mellé.
Sajnos a pólóval nem tudok mit kezdeni - szépnek szép, csak már kinõttem az L-es méretbõl.
Mindegy, majd koplalok egy új VGA-ra (már HD8000-res sorozat) és akkor majd jó lesz rám! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Saját "Tomb Raider Survival Edition-öm:
26+ km-t bicajoztam érte, a kezdetben kellemes, mostanra hûvös idõben. Igaz, találkoztam egy régi, kedves és bombanõ ismerõsömmel .

Saját kép a spoiler mögött:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

L-es póló bejátszik.
A Lara poszter házoldalán BioShock: Infinite van 😊

fery02
Picit kínzom magam.
Pick Pack-ra rendeltem a TR Survival-t, ami elvileg ki is érkezett, most mehetnék is akár érte, viszont tegnap rendeltem még szintén Pick Pack-ra cuccokat egy másik webshopból (PCX).
Gondolom a héten azt is kihozzák és akkor egyszerre hozok majd el mindent.

Ti kibírnátok ezt az önkínzást, hogy ott van az a gyönyörû TR és pár napot még vártok? <#idiota>
Jó, aki nem megszállott TR rajongó az nyilván kibírná. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hoppá. Vesszõtúltengés.
Itt kezdõdik a probléma. Kedves hazámban csak ezt az egy üzletet, találtam, ahol elõ lehetett rendelni. 😄
Laza
Lehet rosszul teszem, de ha valamit nagyon várok és elõrendelem, majd nem adják oda nekem megjelenéskor, azonnal lemondom és megveszem máshonnan.
Mondjuk ez esetben kérdés, hogy SE-t lehet e jelenleg boltban kapni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

TBTPumpa
Hát nem sietik el! Sajnállak a dolog miatt... Miért kell szívatni azt, aki hajlandó teljes árat kifizetni egy játékért?!

Legközelebb rendelj más boltból, ahol nem néznek ennyire hülyének!
Nem igaz, hogy a megjelenés napjára nem lehet kiszállítani egy játékot!

Az elõbb hívtak, hogy holnap érkezik a Tomb Raider Survival Edition példányom. 2 nap késéssel, lol. Ezt az 1 napot már ki fogom bírni. Már alig várom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TBTPumpa
Köszönöm a válaszokat! <#worship>

Laza
Melyk MM?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Smuge
Nem tudom volt e már MM-ba szerintem takarítanak megint,
dobozos Alan Wake Collectors Edition 1990 Ft
dobozos Alan Wake sima 990 Ft
Gothic 3 GOLD, arany fémdobozos 990 Ft
stb.

Fpocok
Ha beregelted, akkor NEM.

Parasite Eve 2, best game EVER!