Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ebbõl is látszik, hogy marha nagy igény van a single szerepjátákokra, ehhez képest viszont kevés jelenik meg. A hülye MMO-kat nyomják a kiadók. Pl. mennyivel jobban járt volna mindenki, ha az Old Republic nem MMORPG-ként jön ki, hanem KOTOR 3-ként. Fényes gyõzelmet arattak volna vele.
S mivel ugye tiltott a mások által már korábban elkészített képek, elemek, valamint a filmekbõl, játékokból való 'kopizás', elég nehéz dolga lenne, ha érdemben versenyre akarna kelni.
Persze, semmi sem lehetetlen, és a magyar ember még a jég hátán is... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kösz az infót.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
NANA!!!
Ezt ne mondd elõre. Ismerek olyan játékot, ami végig kibaszott jó... 3 részen át... aztán a vége teljesen lenullázza az egész sorozatot. Szóval ilyet ne mondj 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
review
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
Aki nem ismerné, a játékok Oscar gálája. hivatalos oldal
[merlinw.org]
A második rész el lett kapkodva, unalmas lett nagyon - végig sem játszottam a mai napig. Mondjuk a "nem maradandó" és a 7/10-es értékelésed ellent mond, hiszen magasan az átlagos (5) fölé értékelted 😊
[merlinw.org]
Bio Inf-tõl én semmit sem várok, az elsõ két részt végigvittem, semmi maradandót nem alkottak sztem. 7/10 pontos cucc számomra. El lehet vele lenni.
Viszont a Remember Me-t én is várom, elfelejtettem. Tehát akkor elõbb a Remember Me. aztán a többi cucc, amit lentebb felsoroltam.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azonban az új Bio is ígéretesnek tûnik. 😊
Rátérve másra: most, hogy túl vagyunk a TR-en, és nemsoká kijön a HotS is, ti melyik játékot várjátok nagyon ezután?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tudniillik ez gyakorlatilag mindennel ellentétes, amit magamnak erkölcsi értékrendként felépítettem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szóval a lentebbi témára ezúttal spoilerben válaszolok, aki akarja olvassa nyugodtan.
A tisztességesen elvégzett munkáért fizetés jár, aki nem fizeti ki az egy mocskos csaló, aki eltûri az meg egy jó nagy balek, mert ilyet nem lehet csinálni sem törvényi szempontból, sem emberségességbõl sem. Vannak erre jogorvoslati szervek, amiket ilyenkor be kell vetni.
Esetemben nem szándékhiányról van szó, hanem valamilyen adminisztratív hibáról (speciális a helyzetem, de ebbe most inkább ne menjünk bele). És mivel nem dúskálok a javakban, ezért igenis rosszul érint a szitu, fõleg úgy hogy már számítottam rá, úgy kalkuláltam a kis költségvetésem, hogy bizony 5-én fizetés van.
Õszinte választ szeretnél? Amíg senkit nem érdekel, hogy velem mi van, nekem mi a problémám, és senki nem érti meg (köztük mint a mellékelt ábra mutatja te sem), akkor hol a búbánatos picsába érdekelne engem, hogy mással mi van? Senkit nem érdekel az én bajom, engem más baja miért érdekeljen?
Nem vártam el, hogy majd elkezdtek borítékban kenyérre valót küldözgetni sajnálatotokban, de hogy még lebaszol azt végképp nem vártam el.
Új munkáról: Többet vagyok emberek közt, napi 30-40 ügyféllel beszélek nagy többségükkel ugyanarról, ugyanazt a szöveget kell elmondani, ami rutinszerû és unalmas. Másrészt hatalmas a felelõsség, mert büntetõjogi felelõsség terhel a kiadott jogsikért (konkrétan pontosan tudják, a felelõs szervek, hogy melyik az én mûvem és meg is üthetem érte a bokám ha rosszul dolgozom.
Ez így nagyon egyszerûnek tûnik ülni egy ablak mögött és szövegelni egész nap és mi az a 30-40 ügyfél. Hát kérlek kurva sok ám az és bizony kifacsarva érkezek haza minden nap.
Bejövök ezután a kedvenc topikomba és azt látom, hogy marják egymást faszságokon az itteniek és ilyenkor kissé felhúzom magam és ekkor szólok be (úgy érzem jogosan, de mindenképpen építõ jelleggel a szeressük egymást gyerekek elgondolás szellemében... általában én vagyok ilyenkor a helyi faszfej, ami bevallom a fenti szándék függvényében rosszul esik).
Leterhelt vagyok? Igen (emellett még tanulni is kell, de ez még mindig az én egyéni szoc problémám).
Megkeseredett? Nem. Örülök, hogy dolgozhatok. Örülök, hogy segíthetek embertársaimnak ügyeik intézésében, örömmel tölt el ha elégedetten távoznak.
Csakhogy anyagi természeti dolgokban nem ismerek pardont, tréfát, csúszást, semmit. A jó üzleti kapcsolat titka a pontos és gyors elszámolás. A pénz nálam nem vita kérdése!!! Az halálosan, véresen, abszolút komoly dolog! És így még én bizony nem jártam. Nekem új szituáció, hogy a meghatározott idõben nem kapom meg a bérem. Újszülöttnek minden vicc új alapon nekem ez rendkívül rosszul esik!
Jöttem elmesélni az esetemet és te letámadsz, ami szintén baromi rosszul esik, mert én meg nem ilyen embernek ismertelek.
Ha már coming out: Te meg az utóbbi 5 hónapban vagy rendkívül feszült és agresszív itt a fórumon. Néha el is morfandírozok, hogy talán nem is te vagy az a Tinman, akivel 1-2 éve itt beszélgettünk dolgokról.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.