Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Én egyáltalán nem igénylem az RPG-ket. 😊 Egyetlen eggyel játszottam, a Fable elsõ részével, már ha az annak nevezhetõ. Tõlem ki is halhatna ez a fajta játék...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Most néztem rá, 1 nap alatt 1.632.311 dollár jött össze és még hátra van 29.
Ebbõl is látszik, hogy marha nagy igény van a single szerepjátákokra, ehhez képest viszont kevés jelenik meg. A hülye MMO-kat nyomják a kiadók. Pl. mennyivel jobban járt volna mindenki, ha az Old Republic nem MMORPG-ként jön ki, hanem KOTOR 3-ként. Fényes gyõzelmet arattak volna vele.
IMYke2.0.0.0
DarkSector tényleg tud, de az eredeti és saját Tomb Raider tartalom készítéshez komoly eszközökre lenne szüksége - mondjuk egy rajzoló padra.
S mivel ugye tiltott a mások által már korábban elkészített képek, elemek, valamint a filmekbõl, játékokból való 'kopizás', elég nehéz dolga lenne, ha érdemben versenyre akarna kelni.
Persze, semmi sem lehetetlen, és a magyar ember még a jég hátán is... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Tényleg. 😊 Nem baj. DS tud. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dj Tommy
Igen láttam, sajnos én a 4 packot nem tudtam megvenni(nem volt annyi pénzem), egy darabot szerettem volna a packból, de nem jött össze.<#sir>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tehasut
Valószínû, hogy elárazás volt, már unavailable.
IMYke2.0.0.0
Ezzel csak az a baj, hogy nem használhat már meglévõ anyagokat. Kreatív mûvészeknek van kiírva a cucc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Nagyon hamar feketelistára fogják tenni, mint a Dotát meg a Metro 2033-mat.
Rapid81
DS-nek üzenem, hogy van TR verseny a deviantart-on. Tessen nevezni, mert jókat mûvelsz azzal a fotóbolttal. 😊

Shep
Hát elég gyenge az eddigi felhozatal szóval nem volt nehéz dolga, én azért nagyon remélem ,hogy lesz ettõl jobb játék az idén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
De, azt vettem. Végre eredeti játékkal fogunk játszani a cimborákkal LAN partin.<#vigyor2>
Jaj, de jó! Tele van vele a steamgifts 😄
wantonly
Dj Tommy
Gondolom nem 4-es packot vettél?
Kösz az infót.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tehasut
Nem, nem az. Én az elõbb aktiváltam.
Dj Tommy
Azt lenne jó tudni, hogy régiókorlátos-e.<#rolleyes>

Tehasut
Nem rossz, a Steamen 33 euro.
Dj Tommy

zorrobomber
Mass Effect >>> Dead Space

Rapid81
Már ha a Mass Effect-re gondoltál. Ha a Dead Space-re, akkor az még érdekel valamennyire. Mármint a harmadik része. Majd valami ûber akcióban behúzom. Sokan lehúzták, meg a videók alapján szerintem is gyenge eresztés lett. Az elsõ részhez képest meg fõleg.

Rapid81
Amirõl te beszélsz játék, nekem 2/10 sincs, szóval a vége sem mozgat. 😊

Fpocok
"Ha a végét eltosszák, akkor sem lesz 9/10-nél rosszabb. 😊"

NANA!!!

Ezt ne mondd elõre. Ismerek olyan játékot, ami végig kibaszott jó... 3 részen át... aztán a vége teljesen lenullázza az egész sorozatot. Szóval ilyet ne mondj 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
HoTS-ot rettentõen. Bioshockra kíváncsi vagyok, de nem tudom vétel lesz-e. Utána Watch Dogs, meg Splinter Cell Backlist.

Rapid81
Õt el tudnám képzelni a következõ TR filmben. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Tomb Raider spoiler:
A játék, amiben jobb visszafelé haladni 😊 ->
review

Rapid81
Nálam még mindig 9.5/10. Ha a végét eltosszák, akkor sem lesz 9/10-nél rosszabb. 😊 Kategóriájában év játéka esélyes. Nagyon.

Fpocok
Nem nagy cucc a tr. Falnak tudnék menni a sok idiota dolgâtòl. 3k-t adtam érte, kb ennyit is ér (megjelenéskor).

MerlinW
Idén mindenki szerintem. Journey-t láttam egy ismerõsömnél, csodás ki cucc, Valve megérdemelte a fellowship díjat, Walking Dead is a szinkron és sztoriért járót, valamint a Far Cry 3 is a legjobb akciójátékét.

[merlinw.org]

jarlaxxe
A Dishonored szerintem teljesen megérdemli a dijat.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Naa.. a Bio elsõ része fantasztikus cucc, fordulatos, érdekes, jó sztorival, mesés világgal. A Bioshock 1-rõl lesüt hogy csupa tehetséges álmodozó hozta össze. Az pedig általában sokkal többet ér, mint a tehetséges szakember😊

A második rész el lett kapkodva, unalmas lett nagyon - végig sem játszottam a mai napig. Mondjuk a "nem maradandó" és a 7/10-es értékelésed ellent mond, hiszen magasan az átlagos (5) fölé értékelted 😊

[merlinw.org]

Prince23
Nálam eddig a TR az év játéka. De még csak március van 😄

Bio Inf-tõl én semmit sem várok, az elsõ két részt végigvittem, semmi maradandót nem alkottak sztem. 7/10 pontos cucc számomra. El lehet vele lenni.

Viszont a Remember Me-t én is várom, elfelejtettem. Tehát akkor elõbb a Remember Me. aztán a többi cucc, amit lentebb felsoroltam.

Heart of the Swarm
JethroHUN
Mi az a HotS?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Shep
Az év játékát, ha már tudom melyik az majd szólok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Meg új Metro játék, Remember Me, amik a közeljövõben érkezõ játékok közül érdekelnek. A Resi 6, Dead Island "2" pedig a co-op miatt.
Mivel holnap kapom csak kézhez a TR-t, így én még mindig azt várom 😄
Azonban az új Bio is ígéretesnek tûnik. 😊
Rapid81
Bio Inf

Prince23
Watch Dogs, Rome 2, Black Flag

Fpocok
Az nem ugyanaz.

Fabio Capello
Ezügyben én is megjártam a munkaügyit már egyszer, sajnos.

Rátérve másra: most, hogy túl vagyunk a TR-en, és nemsoká kijön a HotS is, ti melyik játékot várjátok nagyon ezután?

The Protector
Myselor ez nem neked ment.És ne haragudjatok de ne reagáljatok az irományomra.Mindkét félnek amúgy igazat adok(részben egyiknek,részben másiknak)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Hát ha sírnak emberek hetes fizu csúszás miatt akkor én meg sem szólalok.5hónap volt a rekord és ezalatt az 5 hónap alatt 1havi fizetést kaptam meg részletekben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Myselor
de mért kell már lelõni a poént.ejnye <#idiota>
Rapid81
Okés, a kép még1x. 😊

Rapid81
Jesszus, Harry Potter! (TR spoiler)

RatBaG
biztos junoszty, azok robbantak régen, nem? 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Pénzügyekhez annyit hozzátennék, hogy aki korábban velem üzletelt és elõre odaadtam neki a vásárolt cuccot, hogy majd késõbb fizet az már nálam a végtelen bizalom jele, amit csak kevesen érdemelnek ki.

Tudniillik ez gyakorlatilag mindennel ellentétes, amit magamnak erkölcsi értékrendként felépítettem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azért megtiszteltelek annyival, hogy elolvastam és reagálnék is, mert nem igazán értjük meg egymást. És ezt azért szeretném tisztába tenni.

Szóval a lentebbi témára ezúttal spoilerben válaszolok, aki akarja olvassa nyugodtan.

Te mit tennél, ha mindenki már kap fizetést csak te nem? Reklamálnál nem? Mert én pontosan így jártam.

A tisztességesen elvégzett munkáért fizetés jár, aki nem fizeti ki az egy mocskos csaló, aki eltûri az meg egy jó nagy balek, mert ilyet nem lehet csinálni sem törvényi szempontból, sem emberségességbõl sem. Vannak erre jogorvoslati szervek, amiket ilyenkor be kell vetni.

Esetemben nem szándékhiányról van szó, hanem valamilyen adminisztratív hibáról (speciális a helyzetem, de ebbe most inkább ne menjünk bele). És mivel nem dúskálok a javakban, ezért igenis rosszul érint a szitu, fõleg úgy hogy már számítottam rá, úgy kalkuláltam a kis költségvetésem, hogy bizony 5-én fizetés van.

Õszinte választ szeretnél? Amíg senkit nem érdekel, hogy velem mi van, nekem mi a problémám, és senki nem érti meg (köztük mint a mellékelt ábra mutatja te sem), akkor hol a búbánatos picsába érdekelne engem, hogy mással mi van? Senkit nem érdekel az én bajom, engem más baja miért érdekeljen?

Nem vártam el, hogy majd elkezdtek borítékban kenyérre valót küldözgetni sajnálatotokban, de hogy még lebaszol azt végképp nem vártam el.

Új munkáról: Többet vagyok emberek közt, napi 30-40 ügyféllel beszélek nagy többségükkel ugyanarról, ugyanazt a szöveget kell elmondani, ami rutinszerû és unalmas. Másrészt hatalmas a felelõsség, mert büntetõjogi felelõsség terhel a kiadott jogsikért (konkrétan pontosan tudják, a felelõs szervek, hogy melyik az én mûvem és meg is üthetem érte a bokám ha rosszul dolgozom.

Ez így nagyon egyszerûnek tûnik ülni egy ablak mögött és szövegelni egész nap és mi az a 30-40 ügyfél. Hát kérlek kurva sok ám az és bizony kifacsarva érkezek haza minden nap.

Bejövök ezután a kedvenc topikomba és azt látom, hogy marják egymást faszságokon az itteniek és ilyenkor kissé felhúzom magam és ekkor szólok be (úgy érzem jogosan, de mindenképpen építõ jelleggel a szeressük egymást gyerekek elgondolás szellemében... általában én vagyok ilyenkor a helyi faszfej, ami bevallom a fenti szándék függvényében rosszul esik).

Leterhelt vagyok? Igen (emellett még tanulni is kell, de ez még mindig az én egyéni szoc problémám).
Megkeseredett? Nem. Örülök, hogy dolgozhatok. Örülök, hogy segíthetek embertársaimnak ügyeik intézésében, örömmel tölt el ha elégedetten távoznak.

Csakhogy anyagi természeti dolgokban nem ismerek pardont, tréfát, csúszást, semmit. A jó üzleti kapcsolat titka a pontos és gyors elszámolás. A pénz nálam nem vita kérdése!!! Az halálosan, véresen, abszolút komoly dolog! És így még én bizony nem jártam. Nekem új szituáció, hogy a meghatározott idõben nem kapom meg a bérem. Újszülöttnek minden vicc új alapon nekem ez rendkívül rosszul esik!

Jöttem elmesélni az esetemet és te letámadsz, ami szintén baromi rosszul esik, mert én meg nem ilyen embernek ismertelek.

Ha már coming out: Te meg az utóbbi 5 hónapban vagy rendkívül feszült és agresszív itt a fórumon. Néha el is morfandírozok, hogy talán nem is te vagy az a Tinman, akivel 1-2 éve itt beszélgettünk dolgokról.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.