Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
S mivel AMD APU lesz benne, még mindig jobban jársz, mintha diszkrét VGA-val kapnál ál-fizikát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hát abból a 8 magból csak futja majd rá 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Én csak alapszinten értek hozzá. Nem hiszem, hogy neked az én tudásom elég lenne 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mivel CPU számolja a fizikát, és a PhysX megfeküdne, ha olyan szintû módon kellene számolnia, mint a Havok: ne számíts semmi jóra.

grebber
Pont hogy kell oda az a proci mivel amd apu lesz benne így egyértelmû hogy a proci számolja majd a fizikát!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Nincs itt vki aki kurvajó táblázatkezelésben?Megkaptam fõsuliról a beadandómat és hozzá sem tudok szagolni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Carlos
Ha valaki esetleg nem látogatja a Simcity topikot. Itt a városom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Olyan procival, ami a PS4-ben lesz, marhára nem lenne szükség pisixre. nVidia marketingfogás. Azt mondjuk el kell ismerni, hogy jó nagy. Biztos sokba került. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Összes korábbi részt toltam. Imádtam azokat is, meg ezt is. Hatalmas elvárásokkal ültem le a játék elé és azt kell mondjam, hogy nem csalódtam. Ilyen nálam nagyon ritka. Persze, nyugodtan lehet fújni a játékra, hogy nem olyan, mint az eddigiek, amivel 100% egyet is kell értsek, de attól, hogy nem olyan, attól még jó. Nagyon is.

(A fenti hsz a saját magánvéleményemet tükrözi. Senkire nem kötelezõ érvényû és nem általánosítás <#idiota>)

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Remélem a fejlesztõk sok játékban használják majd és végre látványos cuccokat kapunk!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Ott is mehet akkor most már a parasztvakítás/füstfûrészelés/hóhányás... 😊

Elsõsorban arra kívántam célozni, hogy az általa írtak mibõl fakadhatnak még a játékmenet zsenialitásán kívül. Mindenki eldöntheti, hogy mi jön be neki, mi hiba neki a játékban. Természetesen Rapid is, csak nem kell senkinek megmagyarázni, hogy mindenkinek szeretni kell egy nyilvánvalóan mûfajváltáson átment, felvizezett Uncharted-módit követõ rebootot. Mint ilyen, természetszerûleg megosztóvá válik bizonyos körökben. (Engem a trendmajmolás zavar.)

Én fõleg Tinman véleményére leszek kíváncsi, aki ismeri a régi részeket is, ismeri az Uncharted szériát is, és nem elfogult egy játék iránt sem azért, mert régi, sem azért mert új.
grebber
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
Far Cry 3 multijáról valami vélemény?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
Rányomtam az elsõ linkre, majd jobb oldalt látom a karaktert és látom, hogy
hogy meghal, egy helyen
.

Tudom, hogy a jó szándék vezérelt, de ez most tényleg *eci nagy spoiler volt. Most megyek és dúlok-fúlok egyet magamba, mert biztos csúnyát írnék.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Van és ennyi. Láttam már rosszabb multiplayert is. Ez inkább csak közepes... Persze mai viszonyokhoz képest ez gyenge.
De ez csak az Eidos Montréal hibája, szerencsére a Crystal-nak köze sincs hozzá.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
A 4. rész és a Chronicles is megéri ott a pénzét.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
wesker24 elkeserítõ tapasztalatokról tudna beszámolni - csalók...

wantonly
Amúgy aki már játszik vele, a Tomb Raider multiplayer része milyen?
TBTPumpa
Gondolom erre és erre a tagra gondolsz.

Az Underworld-nél majd érhetõbb lesz a dolog. Méltó lezárása az a régi korszaknak!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Én is mindenképp tervezem.
A STEAM-es csomagot is. Remélem, tavaszi-húsvéti akciózásban még a csomagot is be tudom szerezni STEAM-re, mert akkor már legyen meg úgy is 😊

Fpocok
General companion model1-2...
<#eplus2>

Tehasut
Nem lesz csalódás. Én miután pár éve befejeztem az Undereworldöt, elkezdtem a sorozatot az elejétõl és ugyanúgy élveztem az elsõ részeket, mint rég.
Tinman
Na... akkor pótoljuk õket együtt. Zomil is valami ilyesmi úton jár :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Spoiler... 😊
Vagyunk páran, akik tartoznak maguknak a régi Tomb-részekkel 😊

IMYke2.0.0.0
BioShock: Infinite alternatív szál - nem kell ismerned az 1. és 2. rész cselekményét.

Tinman
Ok.
A Legend-ben ki az a 2 faszi aki Lara-nak segít?

Valami haverjai, valahonnan ezt vágom, de honnan? Kérdezem ezt úgy, hogy a 3. részig minden TR részt letoltam.

IMYke2.0.0.0
Én is csak a 4. részig játszottam végig õket.
Mindig, mindegyik újabb részbe belenéztem, és félretettem valamiért - többnyire magánélet, fordítás, munka miatt.
Most meg már annyi játékom van, hogy csak kapkodom a fejem, és 5-6 évnyi szabadidõ, 48 órása napokkal kéne hozzájuk 😊

Tinman
Bio Inf az más... azt letoltam mind a 2 részt már, sõt még multiztam is vele és tetszett! Szerettem a 2. részt is. Eleve a víz alatti hangulatért döglök megfelé... tudom, most a fejünk felett lesz, de hiszem, hogy meglesz a kellõen egyedi hangulat.

Fpocok
Egyikhez sem kell elõzményt tudni.

wantonly
Hehe, akkor nem csak én vagyok így... 😄

Vettem Tomb Raider + Bioshock kupont, mert olcsó volt, de közben elbizonytalanodtam, hogy lehet inkább mást kellett volna vennem, mivel amúgy sem játszottam az elõzõ részekke,l amit elõtte nem ártana pótolnom. A Bioshock is érdekel, de még nem pörgettem ki az elõzõ részeket, úgyhogy nagy dilemmában vagyok, hogy aktiváljam-e vagy eladjam-e, amibõl tudok mást venni. :p
Tinman
Jó. Coming out jön:

Kibaxottul szégyellem, hogy annak ellenére, hogy kifejezetten szeretem a Tomb Raider sorozatot, csak a következõ részeket vittem végig.

- Tomb Raider I.
- Tomb Raider II.
- Tomb Raider III.
- Tomb Raider: Legend

Vicc. De komolyan... rendesen haragszom magamra miatta és elhatároztam - Zomil is hatással volt rám-, hogy ennek mától vége!

Pótolni fogom azt amit szeretek!

Viszont! Tudom magamról, ha most a beszteszt Tomb Raider-el elkezdek játszani superior minõségben PC-n, akkor félek nagy csalódás lesz a korábbi pár kimaradt rész. Ezt nem akarom!

TR: Legend is NAGYON tetszett hétvégén, pedig 2006-os játék!

IMYke2.0.0.0
Nem mindent játszok ám Easy-n 😊 S ezt nyugodtan vegyétek dicséretnek: miattatok 😊

A "Spec Ops: The Line"-t például a normál szintnek megfelelõn futottam végig - cirka 6 óra alatt.

Tinman
"és egyébként még mindig van olyan dög, ami ki tud nyírni"

Kerüld ki a kutyákat, menj fel balra a lépcsõn, és plunge attack.

<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Ne sértõdj meg: <#falbav>
Tudod jól, hogy abszolút jó értelemben irigylem Tõled a gépparkodat - nem kérdés, hogy én orrvérzésig Tomb Raider 2013-at játszanék.

Tinman
Mondja a "let's switch to easy" gamer :-D

/no offenzíva

Tinman
Az én helyzetem még viccesebb.

Eladtam a Tomb-ot, mert a KORÁBBI Tomb-okkal akarok játszani :-D

Tehasut
Ott van a mentési rendszer. Pocsék.
IMYke2.0.0.0
Én például, annak idején, kezdéskor a sárkánynál gond nélkül kinyúltam...

jarlaxxe
Valami moddal tolod? mert az alap játékban nagyon nehéz meghalni.

IMYke2.0.0.0
El sem indul a GeForce 8500 GT-vel - D3D hibával leáll.

113 óra: Minden guild quest kész, fõszál kész, DLC-k készen.

Kimaradt kb 10 achi (nagy része bagatel valami, de van 3, amihez aztán végképp nincs kedvem), amit nem vagyok hajlandó megcsinálni.

Még egy-két dolog érdekel a játékban, de ezek max még 2 órát emésztenek fel.

52-es szintû vagyok és egyébként még mindig van olyan dög, ami ki tud nyírni, pedig a legjobb páncél van rajtam, kimaxolt kovácsolás skillel feltupírozva. Régen ez már godlike állapotot jelentett, most meg azért koránt sem. Biztos, hogy balanszoltak ezen a játékon Bethesda-ék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
TR
Tomb Raider: A játék, ahol a tomb raidelés csak egy opció. LoL

lostprophet
Most gondolj bele, nekem meg van VGA-m, de 5-10 perc után élvezhetetlen, így várhatok, amíg kijön Nvidia frissítés.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Nem fut egyáltalán?

De jövõ héten úgyis jön az új vas. Az már nem sok idõ

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Én ugyan nem Tombolok. Továbbra is nagyon jól elvagyok a Skyrimemmel.<#vigyor2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
S képzeld el az én helyzetemet: nekem megvan a játék és nem tudok vele játszani: VGA nélkül <#schmoll2>

Én is ugyanezt mondtam neki...XD