Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lostprophet
Hát bizony nem 😞

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Én végig abban a hitben voltam, hogy tag vagy. <#hawaii>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az nem hiba, hogy nem te vagy a célcsoport.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Fémtok, azt próbálták beszkennelni. Így sikerült. Élõben jobban néz azért ki.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Vagy csak egygombos, casual platformingról van szó.
totyak
Smuge kolléga írta a #100784-ben, hogy valószínûleg megint akcióznak a Media Markt-ban. A múltkor sajna lecsúsztam róla. Nem tudja valaki esetleg, hogy megint csak a WestEnd MM-jében van-e akció, illetve mekkora a készlet, ha tényleg igaz?

Fpocok
Dehogy. Nagyon is vártam a játékot. MEg meg is vettem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Én maximum grafikai hibákkal találkoztam eddig. Játékmenetbelivel nem. Mindig oda ugrik, úgy ugrik, kapaszkodik, ahogy azt én szeretném.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Te is az vagy, csak te negatív irányban...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Pedig a borító tökéletesen passzol a kiadvány színvonalához.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Nekem is nagyon tetszik a TR, tényleg nagyon addiktív, de látom azért a hibáit. Van neki elég.
Fpocok
Haggyad. Elfogult.

Rapid81
Valami fogyóban lévõ tintasugarassal kinyomtatott borító, pocsék minõségû szkenneren való bedolgozásának tûnik. 😄

Most kaptam egy tesztjátékot. Fizikai fájdalom vele játszani. Szemfülesek hamar leszûrik hogy melyikrõl is beszélek...:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Ez a borító vajon komoly vagy valami félrenyomtak mikor felrakták ?😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rapid81
Mindkettõ megy a falra (A3). <#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TBTPumpa
A topikban a többség lewarezolta. Warezhuszárok véleményére NEM adunk! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Ha egy játékba beleunsz: AZ SZAR!

Ideje lenne elfogadni embörök'!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Rólad tényleg gyakran eszembe jut a macsek...

Saját <#bohoc> --->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jarlaxxe
Olvasgasd a topikját...

Azért, mert neked nem tetszik, nem jelenti azt, hogy az összes régi fan nevében beszélhetsz. (ez és az alatta levõ is a #101160-ra ment)
És az is érdekes, hogy mindenki dicséri a játékot és rajtad kívül nem nagyon láttam senkit panaszkodni. Pedig biztos, hogy sokan a régi fanok közül is megvették az új részt.
TBTPumpa
Teljesen egyetértek veled!

Régóta vártam már olyan játékra, ami ennyire addiktív. Eddig én is baromira hamar beleuntam a játékokba, de ezt majdnem fizikai fájdalom letenni! Nagyon ütõs játék lett! Ha végeztem újra elkezdem, mert fantasztikus!
Remélem a folytatásra nem kell 5 évet várni! Bár, mivel már pletykálnak egy folytatásról a hivatalos Eidos fórumon, gondolom 1-2 év múlva ismét találkozunk Larával!

Nem érzem leszarva magam. Biztos, bennem van a hiba.
Rapid81
Ez a TR hosszú-hosszú évek óta az egyik legjobb játék, amivel találkoztam. Nagyon jó a hangulata, képi világa, története, szereplõi. Minden úgy jó, ahogy van. 15 órám van benne és nem untam eddig egyetlen percét sem. A multit meg még ki sem próbáltam.

Ezt például a Borderlands 2-rõl nem tudom elmondani. Az egy idõ után unalomba fulladt egyelõre, pedig imádom a világát.

Fpocok
Nem vagyok negatív. Sok a szar, nekem meg ugyanolyan magasan van a léc, mint eddig. Ezért vagyok morcos és ezért van ilyen képem.

Tehasut
Mondj már valamit, ami tetszik, mert ez így túl negatív.<#nevetes1>
Fpocok
Már hogy lenne mindegy. A címmel a régi fanokra akarnak építeni, miközben leszarják õket. Ezt nagyon nem szeretem.

Nem mindegy, hogy mi a címe, ha jó játék?
Fpocok
"Ki mondta, hogy bármi közének is kell lennie a régiekhez?"

Akko ne használják a Tomb Raider nevet... faszom már... egy csomószor csak a nevet veszik, de leszarják az egész jelentését. Itt is ez van. Hívják The Adnventures of Lara Croftnak.

Tehasut: Néztem. Szerintem baromi gagyi lett.

Shep
Én? Szerintem nagyon jó játék csak nincs benne kihívás és nagyon le van butítva de mivel olyan mint egy interaktív film ezért visz elõre és alig lehet abbahagyni. Szóval 3000-et megér bõven de én kivárom mire 2e lesz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Ki mondta, hogy bármi közének is kell lennie a régiekhez? Ez egy reboot. Lara is csupán huszonéves, nem 40+. Ezt nem a régiekhez kell mérni, mert ez egy "újragondolás". Annak pedig egy kiváló darab. 9.5/10! 15 óra/80%-nál járok.

Tehasut
Juhé, van új AVGN rész.
Imádom a csávót. <#nevetes1>
Biza. Ettõl függetlenül jó volt az Underworld, de tényleg ráfért már a játékra egy vérfrissítés. Jobban örülök a reboot-nak és ennek az új iránynak, mintha egy újabb folytatást készítettek volna az elõzõ részek szellemében. Szerintem abban az esetben elõ se rendeltem volna, inkább megvártam volna, hogy lejjebb menjen az ára.
TBTPumpa
A "régi részeket" ma már nem is lehetne eladni teljes árú játékként.
Már 2008-ban sem sikerült! Az Underworld meg is bukott a pénztáraknál, melynek hatására az Eidos alaposan le is építette a Crystal Dynamics-ot... Az új rész javarészt már egy "új" Crystal Dynamics-tól származik.

Jah és a régieket szeret(t)em, de ezt is tetszik. A kettõ nem zárja ki egymást.
Én is csak ajánlani tudom.
TBTPumpa
Nem jó?! Miez ádörwörld vélemény?! <#idiota>

12 órám van a játékban és még sehol sincs a vége! Viszont baromira tetszik. Régóta az elsõ játék, ami semmiféle csalódást nem okozott! Teljesen jó úgy, ahogy van! Ráadásul nem egy fos konzolport (GTA 4 és társai)!
Én is csak ajánlani tudom a vételt!

Konkrétan sose játszottam még tomb raiderrel....

Fpocok
Attól függ? Régiek szeretted? Mert ennek semmi köze ahoz.

Ha jól emlékszem te se voltál különösebben lenyûgözve....

Shep
Olyan embertõl kérdezed aki szerint az elmúlt 5 évben volt kb 5 jó játék és 10/10 a CitW?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az így szép és jó, csak a kuponból már nem sok van. Lehet ismét lecsúszom róla.

Azt mondod annyira azért nem jó a tombi?

Mit említettem sajnos benne volt a pakliban a csúszás így elõre gondolkodtam szerencsémre. :-)

Tinman

Addig amíg az utolsó filléredbõl teljesen felesleges, luxusra, nevezetesen digitális játékra költesz, addig én nem aggódom, mert jut akkor ott gázra, villanyra, vízre és kajára is.

Megnyugodtam, nincs nagy baj <#worship>

TBTPumpa
Hol vagy Grebber?

Van Aliens Colonial Marines CE 14990 Ft-ért akcióban!
Ehhez még 1000 Ft-os kupont is tudok adni, így a szállítási költség is meg van spórolva - ha helyben van a bolt, akkor pedig csak 13990 Ft a cucc.
Tudom még így is drága ez a mestermû, de már jobb, mint a 19990 Ft-os ár! <#idiota>

genndy
Szerintem meg inkább várd meg a fizudat, vegyél belõle elõször kaját, fizesd ki a rezsit meg ilyeneket, aztán ha még mindig úgy gondolod hogy meg tudod venni a játékot akkor kupont vegyél.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Megér 6k-t a két játék!
Tomb Raider-t semmiképp se warezold le. Rosszabbul fut a cracknek hála, mint az eredeti verzió!

HeadHunter86
Én meg azt mondom vedd meg mindkettõt. Mert jó a TR.