Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Beta patch vagyis nem végleges.
Hivatalosan nem garantált.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Miért?

Ha veszel pl. egy VGA kártyát és NEM tudsz róla, hogy JÁRNA hozzá 2 db. eredeti játék, majd késõbb megtudod, akkor te nem lennél mérges?

Hmmm... milyen érdekes példa <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
"Én a jóféle szingli kampányokat hiányolom mostanság. "

Én is...
Most legutoljára a Halo 4 vidított fel, tök állat, hogy nem egy csõbe kell menni, hanem nagy területek vannak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bezzeg a TR-hez, a virágboltban már kint a patch. XD

Ezen a néven lelhetõ fel: TOMB.RAIDER.1.0.717.1.BETA.PATCH
Rapid81
Véres nem lett a kép, de az ablaktörlõt párszor be kellett volna kapcsolni. 😊 Mind1. Most értem a végére. 100%, kivéve 2 single acsit (lõjek le 10 embert miközben kötélen csúszik, meg lökjek föl 25 embert), de az majd meglesz késõbb. Minden percét élveztem. Majd kipróbálom a multit is, de annyira nem vagyok egy nagy multis. Én a jóféle szingli kampányokat hiányolom mostanság. Ez nagyon ütött. Példát vehetnének a többi cégnél errõl a játékról, ettõl a csapattól.

A menü miatt, mert mert néha nem láttam Lara csodás TressFX haját, a végére 9/10-et adok a játékra. Ez nálam annyit tesz, hogy ISZONYAT JÓ! Utóbbit majd a pacs javítja, szóval utána megy vissza 9.5/10-re. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Én nem érzem átverve magam, mert amugy sem szeretem mikor a fél képernyöt nem látom pár sebzés után 😊
Inkább a tesztereket rugnám ki a fenébe, h ilyen munkát végeznek.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Ha nem látjátok, fel sem tûnik, de most mindenki hirtelen átverve érzi magát😊 Ez mókás😊

[merlinw.org]

Jaja. Ez tényleg durva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Öszintén? Semennyire 😊
Nem is vagyok felháborodva vagy ilyesmi. Csak az a durva, h egy ilyen bug átment a szitán 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Jól jártál.

És mennyire hiányzott az említett pár effekt? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
engem az a folyamat érdekelne, ahogyan a square enixnél tesztelnek: ahol EZ átmehet, anélkül, hogy feltûnne bárkinek is ...

Forza.

Zomil
Nekem mondod? Véletlenül akadtam a steam-en a topicra és néztem, h nekem ilyen véres képernyö meg esös nem is volt soha 😄
Persze azután, h végigvittem...különben raktam volna ablakosba azonnal.

Én csak hallottam róla, hogy lesz, de akkor ezek szerint mégse lett... Érdekes.

DarkSector
Ha most nem látom , nekem õszintén nem is hiányoztak volna, így is megteszi nekem a látvány.

Fpocok
Nem volt... tudtommal, még semmi patch.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Így igaz, ha tényleg igaz, akkor ez nagyon ciki...

Én úgy hallottam, hogy volt day 1 patch...

DarkSector
Amúgy errõl nem tudtam, ha ez igaz, akkor ez kurvagáz.

arty
tehát az, hogy nálad minden ok, de rengeteg embernél nem ok = nem gamebraking? 😊

szerintem nagyonis. és furcsak, hogy ilyen komoly gondok mellett nem volt day1 patch 😞 mit csináltak a gold lemezre kerülés óta a "kedves" fejlesztõk?!

ha megvettem volna, nem kicsit lennék ideges 😞

Forza.

MerlinW
Elvileg senkinél sincsenek ott full screen-ben. Mikor meglõnek véres lesz a képernyõ, vagy csak fekete fehér lesz? Az esõben be akarod kapcsolni az ablaktörlõt?😊

[merlinw.org]

DarkSector
"Elvileg ha ablakban futtatod, mindent látsz (lens flare, vér és esõcseppek), de van akinél akkor sem - mint nálam."

Ezt nem értettem...😄
Vagyis ez nem mindenkinek van.

Lehet VGA, driver vagy dx függvénye nem?

MerlinW
Mit nem értesz? Sz*r😊 Majd a patch javítja valszeg. Elvileg ha ablakban futtatod, mindent látsz (lens flare, vér és esõcseppek), de van akinél akkor sem - mint nálam.

[merlinw.org]

Rapid81
Én nem ablakban játszom és minden effekt ott van. Az meg már egy másik kérdés, hogy még egyetlen patch sem jött ki a játékhoz. Nálam eddig 1 bug jelentkezett, az pedig az, hogy néha, bizonyos szögbõl, eltûnik Lara haja. Ennyi. Semmi több. Ez meg nem nevezhetõ gamebreaking bugnak...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Jah...😊
Ez olyan RDR stílus lesz.

DarkSector
akkor nem értem.

Call of Juarez? Western köntösben újra? Jöhet!!!

Fpocok
A kedvencem amit olvastam, az a balfax 3d menü miatti mentés törlés. Egyszer majdnem velem is megtörtént... Ekkora egy szar menüt. Azt hittem, hogy a crysisnél nincs lejjebb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Nem. Sõt nálam ablakban sem voltak.

[merlinw.org]

DarkSector
Ez a sok effekt az origiben sem megy fullscreen mellett?

arty
esetlen=esetleg

Forza.

arty
de komolyan ... szvsz a klasszikus fosport esete
(amit nyilván sokan elnéznek, mert a játék esetlen jó/tetszik nekik, de szvsz ez pécén egy bugos szemét)

Forza.

DarkSector
Thx.
A felette lévõ egy sima art, semmit nem jelent, repkedõ üvegszilánkszerûségek...😄
Ha arra célzol a háttérben.

arty
"Komolyan ez egy ékes darab a sok fos konzolport között!"

és mi tetszett neked a portban?
számodra az a tuti port, ahol teljes képernyõn hiányzik egy csomó effekt? 😄

Forza.

Renjike
Srácok Westend Media Markt Alan Wake és American nightmare (pc) 990-990 ft 😊 jó sok volt még.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

wantonly
A felirat+kard tetszik, a jobb oldal is jó, nekem csak a felette lévõ valami nem jön át, nem is tudom kivenni mi az ott. 😊

Amúgy nagyon fasza. <#eljen>

Mostanában nagyon rágerjedtem a Witcher-re... Mire megjelenik a 3. rész addigra kitolom a második részt dark/insane fokozaton is. Nagyon várós!
Shep
Hát akárki akármit mond jó játék lett ez a Crysis3 (sikerült a bugot legyõzni és a végére érni) a történet is kerek lett a végére.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
13 óra után én is az új Tomb Raider "végére" értem... <#szomoru1>
Erõsen meghatározó játék és élmény volt, amely egy percig sem okozott csalódást! Megérte az árát, sõt még én köszönöm, hogy 11 000 Ft-ért hozzájuthattam ehhez a MESTERMÛHÖZ, mert ez valóban az!
Rövid és remélhetõleg spoilermentes véleményem!
Külön öröm, hogy a PC-s verzió is jó lett. Komolyan ez egy ékes darab a sok fos konzolport között!

Köszönöm Crystal Dynamics jöhet a folytatás!
Végre egy fejlesztõcsapat, akik tudnak is valamit kezdeni Larával és nem csak a melleit növelik (Core Design)!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector

DarkSector
Jah elõfordulhat hogy soknak tûnhet, de most valahogy ez tetszett. 😄
Ha megnézed a képeimet nem igazán az egyszerûség a jellemzõ rájuk. 😄

IMYke2.0.0.0
Korrekt anyag.
Nekem kicsit zsúfolt, de ettõl még másoknak tetszhet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Igen a link ilyenkor mindig az összes bannerhez teszem ki, a spoiler mindig az aktuális...😊
Jó szar lett mi? 😄

DarkSector
Bocs belassul az oldalam?
lehet sok a banner? 😄
Sorry....majd átteszem õket egyik alkalommal jpg-be, csak azért teszem ki png-be ha valaki el akarja vinni szebb minõségben töltheti le.

IMYke2.0.0.0
Spoiler alatt legalább meg tudtam nézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak ne nyílna meg ilyen rohadt lassan az oldal - így inkább nem is nézem.

arty
ez lenne a "jobban" ?
10% se, ráadásul az nv-nek nem volt normális meghajtója ... szerinted ez különbség? 😊

Forza.

DarkSector
Egyszerûen nem tudok hibázni....😊

The Witcher 3: Wild Hunt alkotás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

arty
Majd ha lesz akkora piac a pécés, hogy megérje, fogják is.

Forza.

IMYke2.0.0.0