Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Vajon mitõl nõ ekkorára egy játék? Textúrák miatt? Bik videók? A Max Payne 3 is ennyi, ott sem értettem.
Azon csodálkozom, hogy ezekhez képest a TR "csak" 10 gigás. Sõt, a Crysis 3 is.
Tehasut
Nekem is rémlik, hogy láttam már a Steam oldalát ennnek az extra tartalomnak, de az elõbb, mikor rákerestem a Tomb Raider szóra, a keresõ nem dobta ki. Ökörség.
IMYke2.0.0.0
"Merevlemez: 30 GB szabad hely"

<#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Aki nem kuponosat szerezte be a Bioshock Infinite-et (van egyáltalán ilyen a Földön?), annak jó hír lehet, hogy a
CDGalaxisnál 8790 Ft. a fémdobozos, +DLC-s kiadás.
IMYke2.0.0.0
Survival Edition-nel megkaphatóak - nekem legalábbis felajánlja, ha jól emlékszem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Ez csak egy kisfilm. Nagyvonalakban ugyanaz, mint a YouTube-on fellelhetõ 5 (6 részes) videósorozat. Az legalább ingyen van.

Tomb Raider Launch Parti

Amúgy a Rapid által linkelt videók még tényleg nem tölthetõek le.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Köszi.
Tomb Raider - The Final Hours
Van ilyen is, de ezért pofátlanul elkérnek 3 eurót.
IMYke2.0.0.0
Ez 0 Day ott volt a Tomb Raider-ben. Feleslegesen kelted a feszültséget 😊

IMYke2.0.0.0
Csak szólok, hogy ott a STEAM mappájában a 0 Day Patch - 182 MB.

Fpocok
Tomb Raider: Optional Movie Extras
Keress rá steamen.
Mivel nekem kuponom van, ezért nem is látja, hogy megvan nekem a játék steamen. Nem is tudom letölteni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
SC2 dobozos + Steelseries 4k értékû egérpad

6.500 Ft

Ki veszi meg...? Valaki meggyõzhetne, eléggé vonzó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Azok a videók az extrák közt? Hogy lehet rávenni a Steamet, hogy leszedje? Mert nekem nem tette meg magától.
Fpocok
Volt valami 2gbos letöltés, de abban videók vannak... fogalmam sincs mihez, nem is érdekelt.

Érdemi infót mond (igaz a sztorit azért elspoilerezi, de ezt talán már megengedett egy ilyen régi játéknál).

Ami fontos: Nem káromkodik, nem bakizik, összeszedett és jól átgondolt infót mond és mélyebben is belemegy a sztori politikai és filozófiai jelentésébe (amire én annak idején egyáltalán nem is gondoltam mikor játszottam a játékkal), ráadásul háttérinfót is közöl a 3 játszható néprõl. Ilyen felkészültséggel rég találkoztam teszt videóban.

Szóval összességében tényleg jó vidi lett.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Day1 DLC féleség már van hozzá nem? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Én is hallottam, hogy lesz day1 patch, de semmi egyelõre, nem tudok róla.

Komolyan mondom elégedetten zártam be youtube ablakát, miután megtekintettem a videóját a srácnak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Semmi baj nincs ezzel, valahol el kell kezdeni, de kár spammelni...

Davidka: Soha nem írtam le szöveget elõre, ha hibáztam az is spontán volt, meg a normális mondandó is. Pont ez a lényeg. Betéve kell ismerned a játékot, hogy érdemben tudj róla nyilatkozni, másképp Tirexi HD meg OW style :-D

Ratgab: Rányomhatok én is? Tényleg OW-nél lett egy normális player is? Nem vágtok át? :-D

Na ez így nagyon korrekt anyag! <#eljen>

Jól kitalált mondanivaló, tökéletesen tálalva, maximális felkészültséggel és játékismerettel fûszerezve. Ilyennek kell lennie egy teszt videónak (már-már Tinman szintû videó, de csak majdnem <#wink>)

davidka003
Mondjuk Tinman 100-szor felkészültett 1-1 videójánál.
Egyébként én is az Awesomenauts videót nézem és sok benne az "ö"-zés.
Megkéne írni elõre amit mondani akarsz vagy egyszerûen improvizálni. Ha nem megy akkor nem kell erõltetni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tehasut
Idegesítõ egy alak. Ráadásul az Awesomenauts videó milyen pocsék minõségû. Ilyennel ki sem mernék állni a nagyérdemû elé.
Tinman
Máté! A sokadik topikba spammelsz... 1 okot mondj, hogy ne kerüljön be a moderátornak címzett topikba a mai teljesítményed!

Tanács: Elsõsorban MAGADÉRT csináld a végigjátszásokat és ha az emberek kíváncsiak rá majd odatalálnak, ha nem akkor nem. Nem számít.

Üdv mindenkinek!

Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézõimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. 😊
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építõ jellegû kritikával szolgálni! 😊
Egyelõre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is. Amik mind eredetiek lesznek(csakhogy ne legyek annyira off. Gog.com and Steam power!)
Ha idõtök és kedvetek engedi, nézzetek be!

Máté
Tehasut
Közben megtaláltam. GMG, 2 euro.
Tehasut
Hol akciós a játék?
Ez most SG csoportnak.

davidka003
Retroworld: Starcraft
Na ilyen jó bemutatót is már rég láttam. Üdvözöljétek az új Otherworld tesztelõt.

genndy
Alan Wake CE-hez biztosan jár egy könyv (jó vastag, asszem olyan artbook-szerû, de nem teljesen az).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Akinek hiánya volt a TR-ben a sírokból, akkor tessék megvenni amost leárazott The Ball-t. Még erre van 20% kuponkód is. Nagyon jó játék! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

totyak
Alan Wake sima meg CE között mi a különbség? Nem találok leírást róla. Egy képet láttam CE-rõl, ott volt 4 lemez, meg 2 kézikönyv, képeslapok, poszter, matricák. De másik képen meg már csak 3 lemez volt. Normál kiadás képén meg csak 2 lemez, meg 1 kézikönyv, szintén matricák és képeslapok.

Rapid81
Ezen milyen jót röhögtem. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Na jó de elõzõ részekben el lehetett akadni, itt meg nem, max a QTE-t kell megkérdezni a topicban legalább naponta 3x 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Lens Flare nagyon nem hiányzik nekem, úgyis mindig kikapcsolom, viszont nekem ablakban sem kapcsolnak be ezek az effektek. Na a haj helyett inkább erre gyúrtak volna!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Azt azért jegyezzük meg, h a föszál, 6oránál nem több, a gyüjtögetés viszi el az összes idöt. Ezzel szemben a régi részekben a tényleges játékidö volt 20ora.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

genndy
Hol jelentkezzek a jutalomért a 205 órás Skyrimemmel? Single player, egy karakter, tehát semmi játékidõ-trükközés, több karakter vagy multi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

arty
korábbiakkal nem, csak Anniversary-Legend-Underworld és egyiket sem éreztem 20 órásnak (de akkoriban még nem méricskéltem, szal nemtom 😄 )

inkább csak egy áncsártid tízórájához képzeltem oda... (bár ugye én nem platinázok, rapid meg majdnem kimaxolta - nemtudom ebbõl mennyi a hasznos játékidõ és mennyi a gyûjtögetés)

Forza.

arty
merlinw-nek van pár játéka soksoksokszáz beleölt órával ... 😊)

Forza.

Tinman
20 óra -> Arty: Sok.

Ez most vicc volt Arty?

Korábbi TR részekkel ennyire nem játszottál? 2. és 3. rész simán több volt... 4. rész meg aztán fõleg, mert 20 óránál jóval többet toltam vele, aztán mégsem értem a végére.

Zomil
A rákoson én is néztem 😄DDD
Megöltem véletlen erre bumm acsi 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Ahogy az acsi mondja: No stone left unturned. 😊

arty
uh, az jó sok!

(bár én nem fogom kiszázasozni)

Forza.

Rapid81
Az nincs. 2 titkos acsim van meg. Nem is néztem, hogy harmadik is van.

A lõjek szét egy dinamitot a levegõben és az öljek meg egy rákot. 😊

MerlinW
<#vigyor5>

[merlinw.org]

MerlinW
Chatterbox titkos acsi is megvan?😊

[merlinw.org]

DarkSector
Hazudsz. 😄

Nem létezik játék manapság amiben 8-nál több játékóra lenne. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Ja, a legfontosabbat meg sem említettem: 20 óra volt!

Rapid81
Special thanks-ben benne van a tombraiders.hu. 😊

DarkSector
Azért joggal.
Olyan mint a beépített DLC-k.

Jön egy dlc, hogy extra effects DLC, vedd meg 500ft-é

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"