Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon csodálkozom, hogy ezekhez képest a TR "csak" 10 gigás. Sõt, a Crysis 3 is.
<#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
CDGalaxisnál 8790 Ft. a fémdobozos, +DLC-s kiadás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tomb Raider Launch Parti
Amúgy a Rapid által linkelt videók még tényleg nem tölthetõek le.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Keress rá steamen.
Mivel nekem kuponom van, ezért nem is látja, hogy megvan nekem a játék steamen. Nem is tudom letölteni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
6.500 Ft
Ki veszi meg...? Valaki meggyõzhetne, eléggé vonzó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ami fontos: Nem káromkodik, nem bakizik, összeszedett és jól átgondolt infót mond és mélyebben is belemegy a sztori politikai és filozófiai jelentésébe (amire én annak idején egyáltalán nem is gondoltam mikor játszottam a játékkal), ráadásul háttérinfót is közöl a 3 játszható néprõl. Ilyen felkészültséggel rég találkoztam teszt videóban.
Szóval összességében tényleg jó vidi lett.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Davidka: Soha nem írtam le szöveget elõre, ha hibáztam az is spontán volt, meg a normális mondandó is. Pont ez a lényeg. Betéve kell ismerned a játékot, hogy érdemben tudj róla nyilatkozni, másképp Tirexi HD meg OW style :-D
Ratgab: Rányomhatok én is? Tényleg OW-nél lett egy normális player is? Nem vágtok át? :-D
Jól kitalált mondanivaló, tökéletesen tálalva, maximális felkészültséggel és játékismerettel fûszerezve. Ilyennek kell lennie egy teszt videónak (már-már Tinman szintû videó, de csak majdnem <#wink>#wink>)
Egyébként én is az Awesomenauts videót nézem és sok benne az "ö"-zés.
Megkéne írni elõre amit mondani akarsz vagy egyszerûen improvizálni. Ha nem megy akkor nem kell erõltetni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tanács: Elsõsorban MAGADÉRT csináld a végigjátszásokat és ha az emberek kíváncsiak rá majd odatalálnak, ha nem akkor nem. Nem számít.
Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézõimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. 😊
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építõ jellegû kritikával szolgálni! 😊
Egyelõre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is. Amik mind eredetiek lesznek(csakhogy ne legyek annyira off. Gog.com and Steam power!)
Ha idõtök és kedvetek engedi, nézzetek be!
Máté
Na ilyen jó bemutatót is már rég láttam. Üdvözöljétek az új Otherworld tesztelõt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
inkább csak egy áncsártid tízórájához képzeltem oda... (bár ugye én nem platinázok, rapid meg majdnem kimaxolta - nemtudom ebbõl mennyi a hasznos játékidõ és mennyi a gyûjtögetés)
Forza.
Ez most vicc volt Arty?
Korábbi TR részekkel ennyire nem játszottál? 2. és 3. rész simán több volt... 4. rész meg aztán fõleg, mert 20 óránál jóval többet toltam vele, aztán mégsem értem a végére.
Megöltem véletlen erre bumm acsi 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem létezik játék manapság amiben 8-nál több játékóra lenne. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Olyan mint a beépített DLC-k.
Jön egy dlc, hogy extra effects DLC, vedd meg 500ft-é
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"