Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
én se értem,de a DmC-hez meg simán tölti játékon belül is a dlc-t érted😊
IMYke2.0.0.0
Valamit rosszul csinál - pont 45 perccel ezelõtt aktiváltam mindhárom DLC-met.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne nyissunk errõl most parttalan vitatkozásra okot adó lapot.
A Sorsom nem azt sugallja, mint a tiéd. Pont.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Myselor
az egyik ismerösöm vett tomb raider CE-t és amikor a dlc kódokat aktiválná ezt írja
"There in no downloadable content available for this game."
ilyenkor mivan?se a játékon belül se steamen nem bírja,ezt adja ki😊
grebber
Immáron nekem is megvan a Gothic 3 Gold Enhanced fémtokos verzió 990Ft-ért!<#worship>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Így próbálja megfélemlíteni a fórum látogatóit, tudat alatt terrorizál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Hogy mi is kapjunk belõle egy kis ízelítõt? Elég nyomasztó ez a szem.
Shep
Hát ha így állsz hozzá akkor tényleg az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Teljesen azonosulni tudok vele. Ezért raktam be.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tehasut
Egyetértek.
Tinman
Nope.

Olyankor nem "kereste" ahogy írtad, hanem töltötte be a C64 memóriájába, amit aztán a Run paranccsal indítottál. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Az NES-re volt 😊

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Run parancs kimaradt :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Igazad van - de azért az élet többnyire szar. Tényleg.

Shep
Hát tegyél ellene, hogy ne mindenhol csak a szart lásd.

Fpocok
Az élet ihlette. Ezért lett ilyen szar.

Shep
Nem bántásként de elég pocsék ez az új logo 😊

wesker24
A Legújabb Tomb Raider Patch ami néhány dolgot javit amit Rapid is leirt !
Fpocok
Ez milyen patch most?

Shep
35 giga az új GoW, asszem csúnya idõk jönnek majd a digitális játékokat vásárlókra.

wesker24
Legszívesebben a kutyát lõttem volna agyon csak nem lehetett ! xD
Rapid81
Az mekkora beteg játék volt. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Super Nintendo-ra elsõ játék a kacsás volt amikor fénypisztollyal kacsára kellett lõni aztán ha nem sikerült a kutya kiröhögött ! xD

wesker24
Ja bejött a C64 játék kazetta berak Load beír és kiírta hogy press play on tape magnón play lenyom színes csíkok egy ideig és ha megtalálta a játékot játszik !
wesker24
jah tudom néztem is a színes csíkokat egy ideig míg meg nem találta a játékot !
Tinman
Meg nem ártott a Load parancsot is kiadni, mert lenyomhattad te a PLAY-t sok változás nem történt a képernyõn :-D

Tehasut
Hát igen, a GOG-on sem szabad vásárolni nem akciós játékot.
Seth
" lenyomtam a Play-t és már ment is a játék"

Azért volt hogy percekig kellett elõtte nézni a színes csíkokat 😄

PSN ID.: Beegabor

Rapid81
A Phantasmagoria 1-2re mai napig vadászok. GoG-on láttam, de mocsok drága.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Nem semmi nekem is régen volt még a 90-es évekbõl Commodore 64 amihez szalagos kazettáim is voltak csak beraktam öket lenyomtam a Play-t és már ment is a játék !
Prince23
Valaki linkelt ingyen Sniper v2 DLC kódokat, az melyik oldalon is van?

Tehasut
Rapid81
A TR pacs tartalma:

Fixes include:

- Addressed some stability and startup issues on machines that have both Intel and NVIDIA graphics hardware.
- Fix for players being unable to progress related to the boat in the beach area.
- Some fixes for crashes on startup and when selecting Options.
- Some small improvements to TressFX hair rendering.
- Fixes for various graphics glitches, including certain effects not being visible in fullscreen mode.
- Fixed a problem that caused some users to not be able to use exclusive fullscreen.
- Added support for separate mouse/gamepad inversion for aiming, as well as support for x-axis inversion.
- Fixes related to the benchmark scene and benchmark mode.
- Various other small fixes.

Rapid81
Ha nem, akkor az elsõ eredeti játékom a Trackmania United Forever volt 5 éve. 😊

Rapid81
Nekem mai napig mûködõképesen van egy ilyenem. Ez eredeti játéknak számít? <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wesker24
Ha már régi játékok nekem ezek a legrégebbi játékok !

Lesz ebbõl 3 év múlva 3in1 kiadás is ebben biztos vagyok. Na majd akkor jön el az én idõm.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Elsõ három rész dobozos, 4-5 már csak DVD tok, 6 meg csak steames. Szüleimnél tartom a dobozokat, de majd rakok fel én is képet mindrõl. Meg a Settlers3 három dobozáról is.
Daell Drow
Szerintem ez is egesz jo ajanlat akinek egyik resz sincs meg, es kell mind 2. SC2 WOL + HOTS
És teljesen igazad is van. Nem tudom én még a 4k-s áron is vacillálok.

Érted 14 óra az egész! Hová korcsosul már a világ?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elõtte warezpatkány voltam. Ez van.

Tinman
Irigykedési protokoll inicializálva :-)

Tinman
Aztarohadt!

Ez igen! Grat!

Botond
Settlers 3 megvan sokaknak úgy látom. Na az király játék volt. Toltam ladderben is, akkoriban 6000 körüli aktív arc volt ladderen és top20ba jutottam. A második száját is elkentem már amikor összeköltöztünk az akkori csajommal és félbeszakadt a szépen induló karrierem. 😄
arty
A játékok nagyrésze pedig ennyi. És rengeteg jó és tartalmas játék akad (max nem számodra!), ami csak 5-8 óra ... nyilván elnyujthanák 20 órára, csak abban semmi élvezet nem lenne. Nekem pl egy COD-ból elég volt annyi, amennyi.

Sandbox RPG-k 100 órái pl engem totál nem érdekelnek, ugyhogy nem is méricskélek semmit azokhoz.
A sokszáz órás ótókákhoz, multijátékokhoz se.

Forza.

Botond
Pedig szép doboza van, nekem is ott figyel a polcon a többi rész között.
Daell Drow
Ez nagyon szep csomag!
Zomil
Nagyon szégyellem magam miatta, mert irto nagy C&C fan vagyok, de az elsö eredeti c&c-m a Command & Conquer: The First Decade volt 😞

Mondjuk nálunk nem igazán volt divat az eredeti játék vétel, sajnos...Igy én nem dicsekedhetek ilyenekkel, kb. a legértékesebb a gyüjtményben a Settler 3-am 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Az elsõ gyûjtõi kiadásom pedig '99-es: egy C&C Tiberian Sun Platinum Edition.
Zomil
Az igen! Minden elismerésem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"