Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Én mindig ugy mentem, ha megszolalt véletlen a riaszto egyböl restart, egy lopakodos hitman játékot muszáj igy játszani 😊
Azt hiszem, csak egy pálya volt ahol nem birtam megoldani csak tömegmészárlássa, a többi helyen mindig a célpontra mentem, végig lopakodva. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehasut
Zomil
Nekem elsö eredeti játékaim között a Knights and Merchants és a Settlers 3 van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Jó az a 21 óra sõt ha tényleg nem ölsz senkit meg legnehezebb fokozaton akkor még kevés is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Hát, ha te azon a játékon végigmentél(Hitman Absolution) 8 ora alatt akkor minden elismerésem, 21ora lehet nem helytállo, mert ugye a steam mindent számol, de ha egy kis afkolást is beleszámolok, akkor is minimum 15ora az egész játék.
Persze speedrun-ban, rambo modban könnyen meglehet a 8ora, ezt elismerem, de a hitman egy lopakodos játék...mindig is az volt, ezért semmi értelme ugy végigmenni rajta, h mindenki lelövöldöz az ember.

BigBlue
Nekem Bad Company 2 Dekuxe.. Aztán cs:s.. És stb. stb.

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Tinman
Na ez igen! Respect!

Eredeti HoMM 1-et még az életben nem láttam. Megmondom õszintén én a WAREZ/ILLEGÁLIS/TÖRT/MÁSOLT/LOPOTT verzióval játszottam... de vagy 3-4x végigtoltam az biztos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Hát nekem a HL1 volt pár évvel késõbbrõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Eh ezzel is lenyomtál: 1995. október 17, 17.15, Heroes of M&M 1.
79 német márkáért vettem Münchenben.
(Gyorsan elõvettem a számlát a dobozából.)
Tinman
Sajnos mindjárt jön Zó a Pong 1972-es részével és 6tyuk. :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Hehe, tudtam ám, hogy simán le fog valaki pipálni.<#nevetes1>
Tinman
WTF?

Rosszul olvastam?

Azért ez elég kemény ^^

PC-re elsõ eredeti játékom !!!10.000 Ft-ért!!! 1994-bõl a Little Big Adventure I. része.

10 évvel korábbi ügyet meg írtam :-)

Tinman
Meggyõztél!

Tehasut
Csak tudnám, hogy ilyen hibák miért nem derülnek ki teszteléskor.
Tinman
Pit Stop 2 gyári C64 kazi, 1984.

Ki következik? Zó?

Tehasut
A benchmarkot néztem, TressFX-szel. Már nincs Lara haja és a válla közt hézag, rendesen hozzáér a haj a bõréhez.
Rapid81
A TressFX-en simán javítottak. Most már nem Lara válla fölött 10 centivel siklik el a haja, hanem a vállán. Valamint 10FPS-sel többet dobott a benchmark, mint eddig!!!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Nyugodtan áldozd rá azt a fél órát. 😄
Rapid81
Jaja, most már vizes a képernyõ. 😊 Még1x végig kell tolnom a játékot. Most már hardon szerintem. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Na ebben viszont teljesen igazad van. Az ár/érték arány független a játék stílustól.
IMYke2.0.0.0
Az új patch-nek köszönhetõen elindult a GF8500 GT-vel a játék!!!! 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
TressFX kapott valamit, mert most benyomva alig csökken az FPS.
Illetve az effektek is megvannak - ami miatt ment a sírás! Ablakos mód helyett most már teljes képernyõn is van mindenféle effekt. Legalábbis több minden látszik nálam, mint ami eddig volt.
De azért egy patch notest én is elfogadnák!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
97.6MB, de nekem sima van, nem szörvájvör, meg semmi.

Rapid81
Verifájolnom kellett az integritását a játékfájloknak, aztán elkezdte letölteni a frissítést. 😊

Rapid81
Ideje volna már beszereznem. 😊

wesker24
Jah én se találtam semmit se hogy pontosan miket is javit ? 😄
BigBlue
Batman: Arkham Asylum Kapott steames achikat!

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Rapid81
A leírást a Valve teszi ki, általában késõbb. Rochard-nál több, mint 2 nappal a frissítés után írták ki, hogy mit tartalmazott. 😊

Tehasut
Na, frissült a játék.
Francért nem lehet mellékelni egy doksit, hogy mik a javítások? Hülye Steam.
Shep
Csak tudod nem mindenkinek volt az a játéka a Hitmanban ,hogy megyünk és lövünk na ezért 20+ óra, nekem is vagy 23 óra volt, mert lopakodtam, csendben öltem, meg variáltam az ölési módszereket.

Rapid81
Nálam meg semmit. 😞

Shep
Crysis is lehet 10+ óra (nekem pl. 9 volt és a TR is úgy körül lesz ha jól sejtem), ha rohanni akarsz a TR is rövid

Rapid81
Te valahol eltévedtél. Az RPG stílusú játékokba, Skyrim, BL2 persze, hogy beleölhetõ 100+ óra, mert küldetésalapú, kóborlós, mellékküldetéses. Olyan játék, aminek egyetlen fõszála van, sosem volt 50-100 órás, semmilyen platformon...

Tehasut
Nálam 231 megát tölt.
grebber
Hitman 21 óra? Atyaúristen mi a szart csináltál addig?

Alig 8 óra alatt végig lehetet menni rajta!

Next PC upgrade: 2022

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fösztori 6orás, szvsz kicsit béna huzás idiota gyüjtögetéssel kihuzni 15-18orásra a játékidöt... :S

Pl.: ott van a legujabb Hitman, annak a tiszta játékideje volt 21ora nekem

grebber
Crysis 3-at nagyon oltjátok mert rövid.

A Tomb Raider storyja is 5 órás ha csak a storyt csinálod és nem keresgéled a szarokat.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
Az érdekes. Nekem is tölt valamit, de nálam 106,5MB a cucc mérete.
Kíváncsi vagyok mi lesz ez.
Warezban úgyis 6-7GB körül lesz majd ez a patch! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider épp most frissíti magát amúgy. Nálam ~98 MB-ot tölt a háttérben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Poén volt...
Botond
De azért érted mit mondtam, nem? Hogy ugyanebben az ár kategóriában 50-100 órás játékokat adnak, nem 10 órást...
IMYke2.0.0.0
Semmi köze a platformnak a játékidõhöz. Régen rossz, ha Te ehhez kötöd.

Botond
Vagy csak megválogatom mivel játszok. 😊

MP1 iPadon van meg a 3 meg xboxon, szóval azzal nem találkoztam PC-n. 😄
IMYke2.0.0.0
7990 Ft.
Alapjáték, 2 DLC + fémtok.
10+ órás játékidõ, rohanva.

12500 Ft
Survival Edition, 3 DLC, + finomságok.
10+ órás játékidõ, rohanva.

Felfedezõsen, MINDENT elolvasva (angolul tudás ugye alapkövetelmény), megkeresve, plusz sírkamrák rejtélyeit megoldva van az 20+ óra is.

TBTPumpa
Tomb Raider nem 10 000 Ft (csak a különleges kiadások drágák)!
7000 Ft környékén van maga a játék és 10 óra a minimum. Azért még mindig jobb, mint egy Crysis 3 esetében, ami 4-5 óra Singleplayert tartalmaz és 9000 Ft! <#idiota>
Ráadásul a Crysis 3 hamar megunható, míg a Tomb Raider nehezen tehetõ le!

IMYke2.0.0.0
"20 óra alatti játékkal én meg nem találkoztam PC-n"

Elég kevés játékkal játszhattál akkor.
Nézzük csak meg a Max Payne 3 játékidejét... példának okáért.

Botond
Ja, és az egészet csak azért hoztam szóba, mert meglepett, hogy szerintetek tök oké ~10 órás játékot 10k-ért árulni. Szóval semmi igazságosztási szándék, csak kibukott a meglepõdés belõlem.
Botond
És a komoly játékok 50 óra fölött vannak.
Botond
20 óra alatti játékkal én meg nem találkoztam PC-n csak indie esetén.
Rapid81
Ha nem tûnt volna fel, akkor az elmúlt 5-6 évben a játékok játékideje kb ennyi. Kivéve persze pár speciális esetet.