Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Azt is utólag tudtam meg, hogy Stana Katic (Castle-ból) adta a Batman Arkham City-ben Talia al Ghul hangját. Betyár jó nõ õ is. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Csak eredetileg volt az ö arca, azota megváltoztatták.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Aztat írták. 😊 Nembaj. Szeressük. Amúgy már az új film elõkészületei zajlanak. Remélem õ fogja játszani. Aranyos leányzó. Grey's Anatomy-ban van most benne, azok közül, amit én nézek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Az arcát nem kellett volna mert kicsit se hasonlít rá.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Bakker, én nem is tudtam, hogy Camilla Luddington adta az arcát és a hangját Larának. 😄 Akkor 110%, hogy neki kell játszania az új filmben Larát.

IMYke2.0.0.0
Én nem vagyok kíváncsi egyik offline újságíró 'index'-stílusban megírt cikkére.
Szerintem, semmit nem veszítesz azzal, ha nem olvasod el a 'brillírozását' a stáb ügyeletes 'teszterének'.
Bízz a saját véleményedben, és abban a tényben, hogy a "Tomb Raider" 2 nap alatt 1 millió+ példányban elkelt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Az új PC Guru teljes játéka a S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky

Arra a 6 oldalas Tomb Raider tesztre kíváncsi lennék és a Witcher 3 elõzetes sem tûnik rossznak. A magazin borítója is badass lett most. Kár, hogy ez nem ér 2000 Ft-ot. Ráadásul már ezek sem tudnak cikkeket, teszteket írni... <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Tök jó dolog ez az SMS-es értesítés, ami a Battleneten található.
Minden kis account módosításról küldi is az SMS-t szépen.

Kár, hogy nincs WP7-es vagy 8-as telóm, akkor le tudnám tölteni az Authenticator appot, így pedig kénytelen leszek 3000 Ft-ért venni egyet a játékaim védelmének érdekében (StarCraft 1 + BroodWar, Diablo 2 + LoD, WarCraft 3 + TFT, StarCraft 2 Wings of Liberty CE + StarCraft 2 Heart of the Swarm CE + Diablo 3 CE)! <#idiota>

Rapid81
Spectraball halálra van árazva Steam-en. Jóféle.

Rapid81
Akinek Sapphire kártyája van, az ne felejtse el beregelni a Sapphire Select Clubba, mert mindig szokott lenni valami ingyér' promóció. Most például 1000 darab Mini Ninjas kódot fognak szétosztani.

IMYke2.0.0.0
Igen láttam õket - és kellenek is majd, olcsóbban. Mert azért ez az ár nem kicsit magas 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Gamestar logós Dreamfall-ért teljesen fair ár <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jah. Egyébként nálam is érv szokott lenni vásárlás mellett, hogy van-e achi.

Még ha nem is gyûjti ki az összeset az ember, mégiscsak jó ha van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Evolution 500 FT-ért viheted már hétfõn postázom is neked ha tényleg kell !
grebber
Látták a steam-en hogy a Batman elsõ részére és sok más játékra is írom,hogy mivel nincs acsi nem ér semmita game olyan mintha warezt tolnám,ennek örömére a Batman AA is kapott acsikat!
Most már van ok amiért feltelepítsem<#taps>

Next PC upgrade: 2022

lostprophet
Sikerült letiltatnom a kártyámat a 4 éve használt PIN-kódommal, amit hibásnak érzékelt a rendszer. Még jó, hogy nem jövõ héten az FC3 átvételekor jöttem rá 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tehasut
Mondjuk multiban simán elõnyhöz juthatott az, akinek nem volt.
Shep
35 giga csak az iso 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
Imi, azt láttad, hogy már aoe 2-3 van bundleban 25 eurért? Egy lépéssel közelebb az elvárásodhoz, hogy mindhárom aoe meglegyen steamen. 😊
TBTPumpa
Akkor már valóban ideje lesz gyorsítania a neten a T-Home-nak! Jah, hogy nincs píz a fejlesztésre, mert kimentettük máshova... Jah, az más! <#idiota> Akkor marad a betárcsázós net, azzal tölts le 35GB-ot! <#hehe>

Tikal
vagy 35GB hely kell neki hogy le tudja tölteni és telepíteni is tudja... nem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rapid81
Visszaállhatsz az elõzõre. Béták között van 1.akármennyi...

TBTPumpa
Sokaknak hiányzott, ment a sírás miatta a hivatalos fórumon. Emiatt "javították" ilyen gyorsan.

Tehasut
Tök jól megvoltam a monitoromra fröccsenõ víz-, és vércseppek nélkül. Engem zavarnak. Hülye peccs. (TR)
Myselor
tudom,nem is vettem véresen komolyan😊 ez van,majd megveszem hogyha tudom😊
Ott volt a gúnyolódos smiley a hsz-em végém, szóval azért nem kell véresen komolyan venni :-)

Megnyugtatlak jelenleg nekem sincs keresetem...XD (de csak halkan mondom, mert még Tinman meghallja...XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Myselor
ha lesz rá pénzem megveszem egyértelmû
Myselor
nem baj ha szúrja a szemed,nem vettem meg,de még megvehetem.ugye én nekem nincs keresetem.de nem is reklámozom,nem büszkélkedek😊nem is tagadom
Jajj, ne legyünk már naívak...

Nem kell rögtön rosszra gondolni. Originen is elérhetõ a TR. <#zavart1>
Myselor
azt igen <#lookaround>
2-5 euró közé saccolom.

De a Tomb Raidert bezzeg végigjátszottad gondolom...<#beka3>

Myselor
sikerült neki,köszi😊
Azért a Dreamfall-ért ölni tudnék 😊
TBTPumpa
A Hitman cuccok csak multiban vannak.
A Lost Adventure DLC nem nagy szám, csak egy újabb Tomb. Gondolom ilyesmi DLC-k lesznek majd a jövõben hozzá és nem pedig valami világmegváltó SP DLC-k, mint az Underworld esetében (Beneath The Ashes és Lara's Shadow).

Rapid81
A Hitman cuccokra majd kíváncsi lennék. Meg remélem, hogy valami jelképes összegért az a Tomb of the lost adventurer DLC elérhetõ lesz bárki számára hamarosan. 😊

Shep
Aha csak én nem errõl beszélek de mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Myselor
köszi átadtam neki,csak menni fog neki,amúgy csaj xd
IMYke2.0.0.0
* Óra melletti kliens megnyit
* Kliens menüsorából (felül): Games - "Activate a Product on Steam"
* Elfogadja a szerzõdést
* Begépeli (vagy elõtte Ctrl + C, az ablakban Ctrl + V) a kódot
* Elfogadja, vár, és örül.

Röviden: követi a lépéseket, és kész.

TBTPumpa
Steam: Játékok --> Termék aktiválása menüpont
Ide kell beírni a kódokat!

TBTPumpa
Diablo 3 Collector's Edition nem kell valakinek? <#idiota>

Komolyan, az SC2 Heart of the Swarm CE-bõl kapásból 2-t veszek. Egyet magamnak, egyet pedig annak a vérbeli fannak, aki 30 000 Ft-ért megveszi tõlem! <#hehe>

Myselor
okés egy kis instrukció?nekem nincs steamem😊
IMYke2.0.0.0
Én is megvettem volna (2. példány lett volna) - a fémdobozos kiadás miatt.

IMYke2.0.0.0
Az azért lesz érdekes, mert addigra pont feloldod azokat, a képességeket, amik a játék elején amúgy jól jöttek - még ha a laikus úgyis érzi, hogy 'overpowered' = közel sem!
Így is lenyomnak, ha rosszul játszol, és amúgy sem tudnak leverni, ha jól.

Tinman
Részvétem! Komolyan <#confused>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Én majd a játék végigjátszása után fogom aktiválni a 3 DLC kódot.
IMYke2.0.0.0
Pontosan, ahogy Rapid81 írja.
Én is kliensben adtam hozzá.

TBTPumpa
Ezt mondtam neki én is! <#idiota>

Én is Steam-be írtam be a DLC-k kódjait és mind megvan:

Rapid81
Ne a downloadable contentre nyomjon a játéknál, hanem aktiválja a kódokat a Steam-ben...