Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az az igazság, hogy a G3 a legrosszabb szerepjáték amivel valaha játszottam. Úgy fest elkerültem a rossz szerepjátékokat, túl magas volt a léc :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nektek tetszett a Brazil c. film?
Elég alapmûnek tartják, 8/10-en áll IMDB-ben, de nekem baromira nem jött be. Nem, nem vagyok fejlõdésbe visszamaradt, felfogtam a mondandóját, de nekem az a film egy teli kád katyvasz, sok felesleges túlzással és még csak saját magát sem veszi komolyan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ellenben újra megnéztem a Moon-t.
Amikor elõször megnéztem megjelenésekor pár éve, akkor azt mondtam, hogy ez egy baromi jó kis film. Most azt mondom, egy egy kibaxott remek film :-)
Sunshine és a Moon... iszonyat magasra tették sci-fi terén a lécet. Kíváncsi leszek lesz-e vajon valami, ami ezt képes akárcsak megugrani is.
(12 majmot nézem sokadszorra. Úgy 3 évente újranézem, de még mindig kilóra megeszem ezt is :-D)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Aztán nagyon nem tetszett az az agyatlanság,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Atyaég... emlékszel a 2. részben
A bugokról még annyit, hogy nekem a legutolsó community patch ellenére és meggyûlt vele a bajom. A legdurvább
Gothic 3 = nem szeretem azt a játékot, nem is igazi Gothic!
Offline viszont fail van... hiába számolja a Steam, olyankor késõbb sem adja át :-(
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Könyvet akkor szoktam, ha már sokat gépeztem, akkor nem árt a pihenés.
Nem sikerül semmit beaktiválni de már legalább hibás kódot ír. Dobozost nem lehetne, az lehet a gond?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
No nem mintha valaha is játszanék vele😊
[merlinw.org]
Ezen az oldalon kell megadni a kulcsot a fiókadatokkal együtt (és közben ne legyél bejelentkezve az Originbe).
De ha Steamen van akció, akkor majdnem ugyanennyiért megkapod mindhárom részt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Túl sokat kell mászkálni, túl nagy a terület (a sivatagos pályarészt úgy ahogy van, ki kellett volna hagyniuk a fejlesztõknek), kevés az érdekes küldetés. A sok bugról meg az állandó akadásról ne is beszéljünk. Oké, a bugok az EE-ben már nem voltak, de az akadás az igen.
A játék utolsó harmadában már vártam a végét. Beletoltam legalább 150 órát, amit jobb játékkal is tölthettem volna.
innentõl:
- értelmetlen volt elkészíteni, hiszen ezt már láttuk
- végülis szoktam szarabb filmeket is nézni... 😊)
(taken1-et a 33évesnek látszó 16éves lánykán kíbül bírtam)
Forza.
1 példány is sok belõle. Nekem elhiheted... 50 órám tuti van benne és vártam, hogy majd jobb lesz, de nem lett. Végül unalomba fulladt.
Gothic 1 és 2, két lábbal tapossa... inkább azokba tegyél idõt és energiát, bár elõre szólok, hogy nem egy easy szint egyik sem.
Ha akartok egy jó filmet látni, akkor nagyon ajánlom, hogy ne a Taken 2 (Elrabolva 2) legyen az.
Kommersz és akciófilm klisé hadjárat az ember érzékszervei ellen. Végigszenvedtem, és közben mondtam asszonynak, hogy ezt a jelenetet innen, azt onnan, amazt meg amonnan lopták. Egyetlen dkg eredeti ötlet nem volt benne.
Inkább nézzétek meg az Amerikai Nindzsa 1-et még az is menõbb így 2013-ba, mint a nagypapi Liam Neeson nyugdíjas kínlódásai.
Public spoiler kérdés: A Taken 3-ba az ex-felesége fogja majd kiszabadítani a lányt és a nagyapót?
3/10.
Játékon belüli overlay sincs, hiába kapcsolom be. Szaporodnak a nyomok, most már csak azt kéne tudni, mi a probléma gyökere <#fejvakaras>#fejvakaras>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tiszta Diablo 3 feeling! <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Parancsolj, van itt minden. android, iphone, win phone, blackberry stb.
Vagy valaki akinek (még) van Raptrja.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ha csak 10-20 perc múlva látnám, nem lenne gond. Napok múlva se látom az a baj.
Mindegy, küzdök vele még egy kicsit aztán dögöljön meg ott ahol van. Nem ezen múlik az e-penisem. Csak jó volt látni hogy mûködik amikor mûködött.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Frissítéskor pedig nem azonnal, hanem jó 10-20 perc múlva látod a változást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még mindig a Raptr-al szívok, de kezd elegem lenni. Megnézné valaki, hogy a Game Launcher alapból üres, és csak kézzel lehet játékot hozzáadni, vagy itt mindennek meg kellene jelennie, amit a Raptr megtalált? (nekem üres, és nem tudok játékot se hozzáadni)
Ja, meg minek kellene történnie, ha a Scan Games-re nyomok? Nekem nem történik semmi 😞
Arra tippelek, hogy valami fogja, vagy blokkolja a Raptrt. Csak akkor eddig miért volt jó? <#nemtudom>#nemtudom> MSE van csak fönt.
Mivel végigjátszottad már a játékot nyomás azonnal a YouTube-ra és nézd meg a The Final Hours of Tomb Raider sorozatot!