Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
A G4 megvolt? Azt még én sem mertem kipróbálni. 😊
Tinman
Gothic 2 + Notr után kezdtem a G3-nak, talán itt követtem el a hibát.

Az az igazság, hogy a G3 a legrosszabb szerepjáték amivel valaha játszottam. Úgy fest elkerültem a rossz szerepjátékokat, túl magas volt a léc :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Közkérdésem lenne:

Nektek tetszett a Brazil c. film?

Elég alapmûnek tartják, 8/10-en áll IMDB-ben, de nekem baromira nem jött be. Nem, nem vagyok fejlõdésbe visszamaradt, felfogtam a mondandóját, de nekem az a film egy teli kád katyvasz, sok felesleges túlzással és még csak saját magát sem veszi komolyan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Azért is gyenge a harc mert a játék elején egy farkas miatt is nagyon meg kell szenvedned (ha ügye egyszer eltalál onnantól halott vagy, mert nem tudod megütni), a játék végén viszont már mindenki meghal, ha ránézel. A felszabadítás a közepétõl-végétõl úgy nézett ki, hogy az összes ork megindult felém és a mágussal 1-2 villámcsapás és mindenki halott. Jó ez 1-2 városig poén volt utána már untam. Viszont szerintem nem volt annyira rossz játék én szeretem a fejlõdési rendszerét, a felfedezést és a világát. Én kétszer is végigvittem. Tény, hogy rengeteg bug van benne, de valahogy ez is hozzátartozik és odafigyelést, ügyeskedést igényel a játék, akkor mindent meg lehet oldani.
Tinman
Elsõ rész 1x teljesen nézhetõ volt, de ez nagyon izzadságszagú. Fõleg az elsõ 35 perc... sikítottam a kíntól annyira klisés és Barátok Közt színvonalú semmitmondó lófax bevezetõ volt. Botrányos.

Ellenben újra megnéztem a Moon-t.

Amikor elõször megnéztem megjelenésekor pár éve, akkor azt mondtam, hogy ez egy baromi jó kis film. Most azt mondom, egy egy kibaxott remek film :-)

Sunshine és a Moon... iszonyat magasra tették sci-fi terén a lécet. Kíváncsi leszek lesz-e vajon valami, ami ezt képes akárcsak megugrani is.

(12 majmot nézem sokadszorra. Úgy 3 évente újranézem, de még mindig kilóra megeszem ezt is :-D)

genndy
Igen, minden oké. Mondom, mûködött. Csak aztán egyszercsak megállt az adatgyûjtés.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Részben leírtad amit gondolok, de én még megfejelném azzal, hogy valamiért botrányosan szarra sikerült a harc. Valahogy túl könnyû és gagyi lett. Csapkodsz veszettül és hullanak, mint a legyek.

Aztán nagyon nem tetszett az az agyatlanság,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor az egyes városokat felszabadítod. Olyankor egy raklap ork jön rád egyszerre, aztán ha egy bug miatt elakad a fele, akkor van esélyed.

Atyaég... emlékszel a 2. részben
a várra, meg a védõire, meg arra a környékre!
Na az valami! 2012-be toltam végig, de elképesztõen elkapott a hangulata, nagyon tetszett a NotR kieg vidéke is. Szerencsétlen Gothic 3-nak egyetlen ilyen jó hangulatú helyszíne nem volt, pedig mondom 50-60 óra biztos belement, tehát van fogalmam róla.

A bugokról még annyit, hogy nekem a legutolsó community patch ellenére és meggyûlt vele a bajom. A legdurvább
a rabszolga kísérõs volt a sivatagba, ott pl. elakadt az egyik a nagy semmibe, majd betöltöttem újra és újra elakadt u.o. Fél napig szenvedtem mire végre megoldottam, hogy ne akadjon el ott azon a pontot... aztán persze kinyírták a farkasok
és kezdhettem elõröl megint -.-

Gothic 3 = nem szeretem azt a játékot, nem is igazi Gothic!

Tinman
Nincs és soha nem is volt desktop app-om Raptr-hez... ellenben MINDIG számolja, ha ONLINE játszok. 3 acc is hozzá van társítva: Steam, Live, PSN.

Offline viszont fail van... hiába számolja a Steam, olyankor késõbb sem adja át :-(

Maak
Desktop app is telepitve meg minden? A raptr oldalan acc settingsnel van egy olyan, hogy identities, ott is ok minden? Ott is tudsz szinkronizalni elvileg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
Én is olvasok a játék/gépezés mellett, sokszor én sem tudom eldönteni, de én ilyenkor inkább játszok, mert az valahogy adja magát. 😄

Könyvet akkor szoktam, ha már sokat gépeztem, akkor nem árt a pihenés.
Vuhuhuú. Tudom, hogy nem Eredeti Könyveink topic, de elkezdtem olvasni a Ködszerzet trilógiát (az elsõ részét már el is olvastam) és nagy bajban vagyok. Nagyon-nagyon jó kis fantasy könyv és most folyamatosan kapkodom a fejem. Nem tudom eldönteni, hogy TR-t játsszak vagy olvassak. Az lenne a legjobb, ha egyszerre tudnám mindkettõt csinálni 😄
wantonly
Láttam ma a Tuskóban 499Ft-ért a Warhead-et, de még így se éreztem úgy, hogy meg kellene vennem.
Shep
Én mindegyiket minimum 3x végigjátszottam, 1 meg a wh 4x is most 5. 3. meg még csak 1x de majd lesz az még több is.

Nem sikerül semmit beaktiválni de már legalább hibás kódot ír. Dobozost nem lehetne, az lehet a gond?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Hát én anno is kínkeservesen játszottam végig. Warhead-et meg soha. Mondjuk sosem voltam oda a sorozatért. A második résszel 2-3 órát játszottam, a harmadikat pedig már olyan hidegen hagyott, hogy még a warez-ra is sajnáltam az idõt, rá se néztem.

[merlinw.org]

Shep
Én az elõbb is az 1-el játszottam, még mindig üt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Nekem engedte mind a kettõt, viszont csak a Warhead jelent meg Origin-ben a sima nem.
No nem mintha valaha is játszanék vele😊

[merlinw.org]

Shep
Nem sikerült, nem tudja beazonosítani a kódot 😞

Shep
Na megnézem, köszi.

genndy
Igen. Az emailt és jelszót, amivel az Originre regisztráltál.

Shep
Origin accot kell megadni lent ahol kérdezi?

genndy
Na a nap végére valami jó hír: mégiscsak be lehet aktiválni a Steames Crysis és Crysis Warhead-et Originre! (support nélkül)
Ezen az oldalon kell megadni a kulcsot a fiókadatokkal együtt (és közben ne legyél bejelentkezve az Originbe).

genndy
Megér.
De ha Steamen van akció, akkor majdnem ugyanennyiért megkapod mindhárom részt.

Fpocok
Nem ugyanaz. <#nezze>
Rosszabb

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Egyetértek, Taken 1 nagyon szorakoztato volt, 2. részt meg sem nézem, mivel ugyanaz :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szucsy89
Ez a STALKER megér 2 ezret ha még nem játszottam vele sose? Valahogy nekem kimaradt, és most pótolnám.
Tehasut
A Cognition már régóta érdekel, de csak nem akar jönni Steamre.
Tehasut
A Gothic 3 a zseniálisabbnál is zseniálisabb második rész után elég nagy csalódás volt. Messze nem tudott úgy berántani, mint az elõzmények.
Túl sokat kell mászkálni, túl nagy a terület (a sivatagos pályarészt úgy ahogy van, ki kellett volna hagyniuk a fejlesztõknek), kevés az érdekes küldetés. A sok bugról meg az állandó akadásról ne is beszéljünk. Oké, a bugok az EE-ben már nem voltak, de az akadás az igen.
A játék utolsó harmadában már vártam a végét. Beletoltam legalább 150 órát, amit jobb játékkal is tölthettem volna.
arty
szvsz taken2 = taken1

innentõl:
- értelmetlen volt elkészíteni, hiszen ezt már láttuk
- végülis szoktam szarabb filmeket is nézni... 😊)

(taken1-et a 33évesnek látszó 16éves lánykán kíbül bírtam)

Forza.

Tinman
Minek?

1 példány is sok belõle. Nekem elhiheted... 50 órám tuti van benne és vártam, hogy majd jobb lesz, de nem lett. Végül unalomba fulladt.

Gothic 1 és 2, két lábbal tapossa... inkább azokba tegyél idõt és energiát, bár elõre szólok, hogy nem egy easy szint egyik sem.

Tinman
Filmes OFF:

Ha akartok egy jó filmet látni, akkor nagyon ajánlom, hogy ne a Taken 2 (Elrabolva 2) legyen az.

Kommersz és akciófilm klisé hadjárat az ember érzékszervei ellen. Végigszenvedtem, és közben mondtam asszonynak, hogy ezt a jelenetet innen, azt onnan, amazt meg amonnan lopták. Egyetlen dkg eredeti ötlet nem volt benne.

Inkább nézzétek meg az Amerikai Nindzsa 1-et még az is menõbb így 2013-ba, mint a nagypapi Liam Neeson nyugdíjas kínlódásai.

Public spoiler kérdés: A Taken 3-ba az ex-felesége fogja majd kiszabadítani a lányt és a nagyapót?

3/10.

genndy
Újraraktam, már vagy 3x, és igen, hozzárendeltem. Az a gond, hogy amikor legelõször csináltam az egészet, akkor tök jó volt, mûködött, trackelt meg minden. Aztán egyszercsak abbahagyta, és azóta nem tudom újra mûködésre bírni.
Játékon belüli overlay sincs, hiába kapcsolom be. Szaporodnak a nyomok, most már csak azt kéne tudni, mi a probléma gyökere <#fejvakaras>

Maak
Hulye kerdes de amikor ujraraktad, ha ujraraktad, hozzarendelted a steam es egyeb accokat? Csekkold le azert, hogy mik vannak hozzarendelve, hatha...<#fejvakaras>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
Kösz. Akkor valahol itt lesz a gond. Nekem ez töküres, és a scan sem indul el <#sir>

Rapid81
Mind Desurás...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TBTPumpa
Nah egyre kíváncsibb vagyok erre a Heart of the Swarm-ra. Miazhogymár Kerrigan60-as szintig fejleszthetõ a Campaign-ban? <#idiota>

Tiszta Diablo 3 feeling! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Kár, hogy Symbian-os a telefonom... <#idiota>

Daell Drow
BLIZZARD mobile authenticator
Parancsolj, van itt minden. android, iphone, win phone, blackberry stb.
Tehasut
genndy
Megnéznéd azért nekem az eredeti kérdésemet? Kösz.
Vagy valaki akinek (még) van Raptrja.

lostprophet
Hoppsz, bocsi a képért, nem spoilerbe raktam.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Rapid81
Miután a Dead Island kódkor be sem lehetett lépni, én le is szedtem és soha többet...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
MerlinW is ezt mondta. Mindig is az volt. Úgyhogy nem ez a gond 😞
Ha csak 10-20 perc múlva látnám, nem lenne gond. Napok múlva se látom az a baj.
Mindegy, küzdök vele még egy kicsit aztán dögöljön meg ott ahol van. Nem ezen múlik az e-penisem. Csak jó volt látni hogy mûködik amikor mûködött.

lostprophet
Ja, õ Larának az arca:

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
Tedd publikussá a STEAM-fiókod, és nem lesz gond.
Frissítéskor pedig nem azonnal, hanem jó 10-20 perc múlva látod a változást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az arca leginkább a fiatal (!) Hilary Swank-re hasonlít.
Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
OFF:
Még mindig a Raptr-al szívok, de kezd elegem lenni. Megnézné valaki, hogy a Game Launcher alapból üres, és csak kézzel lehet játékot hozzáadni, vagy itt mindennek meg kellene jelennie, amit a Raptr megtalált? (nekem üres, és nem tudok játékot se hozzáadni)
Ja, meg minek kellene történnie, ha a Scan Games-re nyomok? Nekem nem történik semmi 😞
Arra tippelek, hogy valami fogja, vagy blokkolja a Raptrt. Csak akkor eddig miért volt jó? <#nemtudom> MSE van csak fönt.

TBTPumpa
Itt a teljes sorozat. A kedvedért gyorsan összevadásztam õket. Mivel már ismered a játékot, nem fogsz új dolgot látni, viszont jópofa és érdekes kis sorozat ez!

Rapid81
Szerinted? Én is 90%-ban Imi véleményén vagyok. Minimális dolgot lõttem le a játékból elõre...

TBTPumpa
Hol voltál az elmúlt egy évben? Már 2012 májusában be lett hivatalosan jelentve, hogy õ szállítja az új Lara hangját! <#idiota>

Mivel végigjátszottad már a játékot nyomás azonnal a YouTube-ra és nézd meg a The Final Hours of Tomb Raider sorozatot!