Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
Mivel némely itt lakónak van YT csatornája megkérdem itt is ha nem nagy gond 😊
Játék videókat akarok feltölteni, és "Pénzszerzés a videómmal" rész is ki van pipálva, ha ne adj isten hirtelen megnéznék az egyik videómat 100millióan kapjak valami pénzt is 😊 Azonban nem tudom, hogy a felhasználói jogok ebben az esetben ( játékvideók ) mennyire szigorúak? nyugodtan kipipálhatom, hogy
"A videómban csak a saját, eredeti tartalmam található." ?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Prince23
Össze lehet, ha megvárod a kredits végét, írni is fogja. Fast Travel segítségével.

lostprophet
Azt tudja valaki, hogy a Tomb Raider befejezése után még össze lehet gyûjteni a cuccokat, amik útközben elmaradtak?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

totyak
Egy-két kolléga már beírta ide a fórumba, de azért én is megemlítem, hogy a Westend Media Markt-ban megint van akciós Alan Wake. Egy ismerõsöm ismerõse ma volt Pesten és sikerült rábeszélni, hogy ugorjon be venni nekem egyet. Bár egyáltalán nem ért a játékokhoz, de szépen elmondtam neki, hogy mi kell és elvileg még van Collector's Edition is. Legalább is azt mondta, hogy olyat vett nekem. Ma délben még volt belõle.

Gondoltam hátha érdekel valakit az infó.

Zomil
Rapid81 már leirta, ez nem a Steambox, arrol max. pletyka van. Azért a Valve-nál se hülyék ülnek, ök is látják, h egy ilyet semmi értelme nem lenne kiadni. Gondolom a céljuk mindenképp egy ps4/xbox szerü fix hardware amire a kiadok optimalizálni tudják a játékokat, csak megtartva a pc elönyeit. Szvsz majd a nyáron fog jönne erröl bövebb info, Valve nem arrol hires, h 4évre elöre bejelenti mit készit, mint a Blizz, ök megjelenés elött fél évvel szolnak, h ja ilyen is jön 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tikal
Még ha nem is tetszik akkor se mondhatod hogy nulla.....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Totti5
Nem véletlen szatíra a besorolása.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Addig bukó az egész a dolog, amíg nem egy zárt platform lesz, vagyis a fejlesztõk arra optimalizálják a játékot, úgy ahogy Nintendó, Sony, MS konzol esetében.

Bárki bármikor összerakhat egy ilyen miniPCt a TV alá, attól az még egy PC, nem konzol, attól ott még a játékokat neked kell belõni hogy elfusson / sosem fog rajta futni normálisan.

Drágák, feleslegesek PC mellé, hiszen egy PC, semmi több.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Én nem szerettem a 12 majmot. Szerintem túlértékelt, pedig imádom Bruce papát meg idõutazást is.

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Nulla film.
Viszont a 12 majom korrekt movie.

Erre is mondják, hogy jó film de olyan furcsa volt számomra:
Meztelen ebéd

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Tikal
Azt gondolom nézted hogy Terry Gilliam rendezte, neki azért vannak fura filmjei 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Egyik legjobb film amit láttam, ja... 😊

balee4
Nekem van pár ritkaságom, de igazából csak a szépségük miatt gyûjtöm a bélyegeket, eladni soha nem fogom õket, nem lenne szívem, annyira gyönyörûek.

Mivel gyakorlatilag majdnem minden bélyeg megvan 1950-tõl napjainkig, most rámentem a különlegességekre: beszerzem a hiányzó kisíveket (egy-egy bélyeg, vagy sorozat blokkszerû kiadásban), illetve az emlékíveket. Ezekbõl is rengeteg van, szal idõ lesz míg összegyûjtöm mindet.

Nem egy olcsó hobbi, legalábbis ilyen szinten, ahogy én nyomom, de nálunk ez már családi hagyomány, apáról fiára öröklõdik a gyûjtemény, és szeretném, ha majd a fiam is folytatná ezt a szép tradíciót, és egy közel teljes gyûjteményt örökölne. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Hát ezek nincsenek nekem. Nem tudom anno láttad-e a kék szkúneres bélyeges filmet, kis koromban mindig azt reméltem ,hogy nekem is jut egy ilyen ritka bélyeg 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Nem. Nem vettem meg, mert egyedül ez érdekelne belõle.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

balee4
Shep: a 3 Lánchíd-blokk hiányzik: ezek összesen 100ezer Ft-ért szerezhetõek be a bélyegboltban, ennyit nagyon sajnálok értük, de a feléért azonnal vinném õket. Illetve az ötéves terv sorozatból hiányzik pár darab, de ez is olyan 20k körül van.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Azt merre találom?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dj Tommy
75%-os Karácsonyi akcióban, lehet lesz akinek megéri.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Ja, akkor azzal nem lenne gondom 😊
Voice chat... ezzel kevertem, tényleg 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A live chat rendes chat. Szal nem beszélsz, hanem írásban beszélgettek valós idõben 😊 Van telefonos segítség is. Azt még nem használtam 😊
MerlinW
Abban nem fognak segíteni. Ahogy a Classic oldalon is írták, nincs support hozzájuk.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
///Nekem olyan kaki a beszélt angolom, hogy kinevetnének 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Live chatet használj. Ott nem tudnak szarni a fejedre. Én csakis ott szoktam beszélni velük.
Shep
Csak felrakatnám velük a Crysisokat, ne csak a 3 legyen már fent.

MerlinW
Az amerikai is szarik, ne aggódj😊 Mivel kapcsolatban keresed õket?

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Így van. Nekem privát STEAM profilom volt, külföldiek miatt.
Mióta Raptr-t is használok azt vettem észre, hogy nem számolja a játékidõt, ha ki van kapcsolva - nem kuncog -, ezért kikapcsoltam a korlátozást, és manuálisan ráfrissítettem.
Azóta, mint a mesékben, nagy a boldogság.

Shep
Origin supporttal hol lehet érdemben beszélni, mert az emailes magyar ügyfélszolgálat szarik az emberre.

MerlinW
Gabe hogy lehúzza a Windows 8-at😊 Lájkolom😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The thing about Windows 8 wasn’t just distribution. As somebody who participates in the overall PC ecosystem, it’s totally great when faster wireless networks and standards come out, or when graphics get faster. Windows 8 was like this giant sadness. It just hurts everybody in the PC business. Rather than everybody being all excited to go buy a new PC, buying new software to run on it, we’ve had a 20+ percent decline in PC sales — it’s like "holy cow that’s not what the new generation of the operating system is supposed to do." There’s supposed to be a 40 percent uptake, not a 20 percent decline, so that’s what really scares me. When I started using it I was like "oh my god..." I find unusable.

[merlinw.org]

MerlinW
"hiába számolja a Steam, olyankor késõbb sem adja át"
Olyankor a Raptr profilodban manuálisan kell szinkronizálnod a Steam-el.

[merlinw.org]

MerlinW
Egy hasonló paraméterekkel rendelkezõ játékos laptop 3-400K-ba kerül. Az pedig ugye természetes, hogy egy cég aktuális presztízsterméke túl van árazva. Lesz ez fele ennyi is a debütálás után pár hónappal. Szerintem.

Mondjuk a célcsoportot még mindig nem látom😊

[merlinw.org]

Tinman
Ez így egy átlagos HTPC, eredeti Win7 matricával a tetején. Ez így nem a jövõ, hanem múlt.

Jelenleg is létezik ekkora HTPC 3.2 GHz-es Ci7 procival, 8 GB rammal, SSD-vel... tudom, mert ImiLandre adtunk el egyet még tavaly. Saját kezûleg raktam össze.

Lowprofile VGA is került bele, de semmi extra.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Nem azt írtad, hogy megvetted?
Rapid81
Gratula. Én az összesre jelentkeztem eddig, de még nem sikerült. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A prototípusról itt vannak képek.

Valamivel kisebb, mint egy kekszbox.

Carlos
Éreztem én, hogy nem kell megvenni:
You Won: Solar 2 - Closed 1 hour ago - 785

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Errõl van valami link, hogy mekkora lesz a várható mérete a Valve sajátjának?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
A Pistont a Valve csak pénzeli. Az igazi Steambox kb akkora lesz, mint egy mai konzol, nem ilyen cigisdoboznyi akármi. Ebbõl kifolyólag nem kell akkora innováció hozzá, mint a Pistonhoz. Korai még a Xi3 Pistonjából következtetéseket levonni szerintem.

Tinman
Steambox maga egy koncepció, valóban nem a hivatalos Steambox, de nem titkolt célja a kütyünek pont az, amirõl Gabe dumált, hogy konkurencia a konzoloknak, meg Steam a nappaliba.

Ez egy jó iránymutatás, hogy mégis a Valve sajátja milyen is lesz majd és ami a lényeg, hogy mennyibe fog kerülni.

Õk sem csodatevõk! Ezt nem nagyon lehet olcsóbb áron kihozni egyelõre.

Rapid81
Egyébként azt ugye tudod, hogy ez nem A Steambox? Arról a Valve mai napig egy szót nem szólt, azon kívül, hogy készül.

Tinman
Steam-en megvettem a Gothic pakkot 1.5 éve kb. 2k körül talán, abban benne van, sõt késõbb a DLC-t is ajándékba kaptam :-)

Tinman
Nekem azért az nem kicsit bûzlik, hogy a GPU-ról nem nagyon találok infót... pedig ha a Steam-en levõ ÖSSZES játékkal szeretné Gabi, hogy játsszak kettõszázezerért (idehaza ez még több is lesz!), akkor azért én csak kíváncsi vagyok egy GTA4, Crysis 3-ra ezen a router méretû lófaxon -.-

Nekem van nettop gépem (is). Pici, keveset eszik, 1080p 3D filmek nem gond neki, közben 8 böngészõ ablak nyitva, torrent kliens szedi a következõ filmet, nem probléma... de a Steam-es játékok jó ha 30% megy rajta el csak normálisan, hiszen nem erre való. Elindulni rengeteg elindul rajta mert DX11-et is tud, de állóképek... nem véletlenül.

Most Gabi azt mondja nekünk, hogy kitolnak egy olyan cuccot, ami kvázi ugyan akkora, mint az én kis masinám, de asztali gépeket megszégyenítõ hw van benne... persze ha vízhûtés is jár hozzá akkor még el is hiszem, hogy ez így mûködõképes.

wantonly
Az Arcania-ra gondoltam természetesen, a Risen nem rossz cucc. 😊
Rapid81
Azért ezt nem hiszem el, hogy komolyan gondolják. 😊 PS4 meg kekszbox olcsóbb lesz, ez meg csupán egy minipc...

Maak
Ha gondolod nekem megvan, odaadom kolcsonbe amig bepotolod a kimaradt dolgokat. <#bohoc>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
<#wilting>
A maflás akció: <#eljen>

Tinman
Arcania? Megvettem pre-order, de gépben sem járt úgy adtam el.
Zó kb. 456x beszélt le róla, hittem neki.

Maak
Amugy nalam detto igy volt, sorrend is, Gothic2-t elveztem (mondjuk nem veseztem ki ilyen szinten mint te) Gothic3-ban meg nem ertettem, hogy most akkor mivan, bug hegyek, es a sivatagnal feladtam en is.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Steambox 1000 dollár

Hint: Ez azért nem egészen igaz.

Itt lehet elõrendelni 899 dolcsi a legalapabb. Ez KETTÕSZÁZEZER... még 1x: 200.000 MAGYAR FORINTNAK MEGFELELÕ ÖSSZEG!

Még egyszer: KETTÕSZÁZEZER!

Primary Storage: 128GB SSD
Hard Drive Standard- Internal 128GB SSD
8GB RAM
3.2Ghz Quad Core (R464)

És még mindig küzdenek azzal, hogy ZAJOS és *eci mód melegedik.

Aki megveszi jelentkezzen nálam egy maflásra, Márc. 15-ig, most 1-et kér, 2-öt kap akciót tartok!

Maak
Noob kerdes de az melyik? Arcania vagy a Risen?

Botond
Na az volt a szar. G3 legalább gothic volt, a G4 meg egy sima hack&slash.