Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játék videókat akarok feltölteni, és "Pénzszerzés a videómmal" rész is ki van pipálva, ha ne adj isten hirtelen megnéznék az egyik videómat 100millióan kapjak valami pénzt is 😊 Azonban nem tudom, hogy a felhasználói jogok ebben az esetben ( játékvideók ) mennyire szigorúak? nyugodtan kipipálhatom, hogy
"A videómban csak a saját, eredeti tartalmam található." ?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Gondoltam hátha érdekel valakit az infó.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bárki bármikor összerakhat egy ilyen miniPCt a TV alá, attól az még egy PC, nem konzol, attól ott még a játékokat neked kell belõni hogy elfusson / sosem fog rajta futni normálisan.
Drágák, feleslegesek PC mellé, hiszen egy PC, semmi több.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont a 12 majom korrekt movie.
Erre is mondják, hogy jó film de olyan furcsa volt számomra:
Meztelen ebéd
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mivel gyakorlatilag majdnem minden bélyeg megvan 1950-tõl napjainkig, most rámentem a különlegességekre: beszerzem a hiányzó kisíveket (egy-egy bélyeg, vagy sorozat blokkszerû kiadásban), illetve az emlékíveket. Ezekbõl is rengeteg van, szal idõ lesz míg összegyûjtöm mindet.
Nem egy olcsó hobbi, legalábbis ilyen szinten, ahogy én nyomom, de nálunk ez már családi hagyomány, apáról fiára öröklõdik a gyûjtemény, és szeretném, ha majd a fiam is folytatná ezt a szép tradíciót, és egy közel teljes gyûjteményt örökölne. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Voice chat... ezzel kevertem, tényleg 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mióta Raptr-t is használok azt vettem észre, hogy nem számolja a játékidõt, ha ki van kapcsolva - nem kuncog -, ezért kikapcsoltam a korlátozást, és manuálisan ráfrissítettem.
Azóta, mint a mesékben, nagy a boldogság.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The thing about Windows 8 wasn’t just
[merlinw.org]
Olyankor a Raptr profilodban manuálisan kell szinkronizálnod a Steam-el.
[merlinw.org]
Mondjuk a célcsoportot még mindig nem látom😊
[merlinw.org]
Jelenleg is létezik ekkora HTPC 3.2 GHz-es Ci7 procival, 8 GB rammal, SSD-vel... tudom, mert ImiLandre adtunk el egyet még tavaly. Saját kezûleg raktam össze.
Lowprofile VGA is került bele, de semmi extra.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
You Won: Solar 2 - Closed 1 hour ago - 785
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez egy jó iránymutatás, hogy mégis a Valve sajátja milyen is lesz majd és ami a lényeg, hogy mennyibe fog kerülni.
Õk sem csodatevõk! Ezt nem nagyon lehet olcsóbb áron kihozni egyelõre.
Nekem van nettop gépem (is). Pici, keveset eszik, 1080p 3D filmek nem gond neki, közben 8 böngészõ ablak nyitva, torrent kliens szedi a következõ filmet, nem probléma... de a Steam-es játékok jó ha 30% megy rajta el csak normálisan, hiszen nem erre való. Elindulni rengeteg elindul rajta mert DX11-et is tud, de állóképek... nem véletlenül.
Most Gabi azt mondja nekünk, hogy kitolnak egy olyan cuccot, ami kvázi ugyan akkora, mint az én kis masinám, de asztali gépeket megszégyenítõ hw van benne... persze ha vízhûtés is jár hozzá akkor még el is hiszem, hogy ez így mûködõképes.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A maflás akció: <#eljen>#eljen>
Zó kb. 456x beszélt le róla, hittem neki.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Hint: Ez azért nem egészen igaz.
Itt lehet elõrendelni 899 dolcsi a legalapabb. Ez KETTÕSZÁZEZER... még 1x: 200.000 MAGYAR FORINTNAK MEGFELELÕ ÖSSZEG!
Még egyszer: KETTÕSZÁZEZER!
Primary Storage: 128GB SSD
Hard Drive Standard- Internal 128GB SSD
8GB RAM
3.2Ghz Quad Core (R464)
És még mindig küzdenek azzal, hogy ZAJOS és *eci mód melegedik.
Aki megveszi jelentkezzen nálam egy maflásra, Márc. 15-ig, most 1-et kér, 2-öt kap akciót tartok!