Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
Miért, Te is ilyen hitegetõs tetü vagy?

Forza.

greyfox
Azért egy jótanács:
A belsejét nézze meg a neten, vagy a youtube-on, tele van unboxing videókkal. Így megmarad a fóliás játék, aminél remélhetõleg nem lesz nyavajgás.

Steam: greyfox

genndy
Próbáltál jelentkezni sorsolásra? <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dj Tommy
Nekem is nyerhetnél valamit<#nevetes1>, én már el is felejtettem, milyen az, amikor egy zöld "csík" értesít a Steamgiften.<#szomoru1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

greyfox
Nem, csak ismerõs ez a típus is.. <#vigyor2>
Megszámlálhatatlanul sok használtcikk vételen, eladáson vagyok túl, és szerencsére eddig 2x volt probléma, úgyhogy jó az arány.
Az egyik egy ilyen balfék volt, aki nem tudta túltenni magát azon, hogy más vitte el a portékát 😊

Tinman
Már megijedtem, hogy valami beépített ember vagy :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

greyfox
Nyilván itt õ a f@sz 😊)

Tinman

Erre?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

greyfox
Persze, ez ilyen egyszerû, és nyilván úgyvolt, ahogy a nyünyörgõ elmondta.

Tinman
Ha letárgyalunk egy terméket, megbeszéljük az árát, fizetés módját, arra várok, hogy elküld a szlaszámot és te elkussolsz, akkor bizony te vagy a nyomorult.

Nem az én esetem, de velem is megesett párszor.

greyfox
"Nemazenyémlett" és megy a fekete-pont hiszti?
Utálom az ilyen nyomorultakat..
Szerencsére nem kapott érte feketét.

Nem, "kamuztam". Valóban ennyi idõ körül sikerült végivinnem (lehet hogy 7 és lehet hogy 8 óra aztán, azért írtam hogy "kb")
A noteszoknak viszont csak a felét olvastam végig, annyira nem érdekelt.

Az underworld és társai nekem meg kifejezetten nem tetszettek. Az eredeti elsõ sorozat tetszett igazán.

fery02
Azért még mindig könnyebb dolgod volt, mint pl Alan Wake-ben a kávés termoszokat össze gyûjteni. Azok megvannak-e már azóta? 😊

Ugye Alan Wake-ben ezeket nem jelzi ki pályánként, hogy hol mennyi lett összegyûjtve.
Engem pl rendesen megszopatott: második végigjátszás közepére sikerült össze gyûjtenem annyit, hogy már csak 1 hiányzott. Addig is be néztem minden bokor, sarok mögé, de onnantól már különösen... de végül csak nem lett meg az a fránya utolsó termosz játék végére.
Aztán elkezdtem harmadjára is a játékot és játék kezdéstõl számítva kb 5 perc alatt sikerült megtalálni az utolsót. 😄

Aztán lehet még ezt a gyûjtögetõsdit tovább durvítani, pl a GTA IV-ben a galamb gyûjtés. Azt pl segítség nélkül kb lehetetlen feladat teljesíteni szerintem.
Ott direkt úgy dolgoztam, hogy végigjátszás alatt nem lõttem le egy utamba kerülõt sem, majd mikor már a gyûjtögetõs feladatok hiányoztak csak a 100%-hoz, térképen szépen bejelölgettem minden galamb helyét egy netrõl nézett segítség alapján és kényelmesen neki indultam vadászni. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Na ja... hmmm.

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/hsz_33962-33962.html

Tinman
Tidus.

Több pirossal rendelkezik mint én, nekem 49.

És most két "piros-báró" így járt. Ez van :-/

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Nem értem ezt miért kell pü-ban letárgyalni, fõleg hogy ide is irogatjátok hogy pü ment. Most akkor privát a téma vagy nem? 😊 Ha vigyázni kell az alakkal akkor szerintem közérdekû.

wantonly
Ment vissza is egy kis infóval megspékelve. Nem csak te voltál elégedetlen vele.
Tehasut
Mekkora móka lenne, ha kiderülne, hogy egy olyan csóka az, aki ide is szokott irkálni. <#nevetes1>
Tinman
P.ü.

wantonly
Melyik ez a fickó? Én is szoktam ott üzletelni, csak, hogy tudjam kivel kell vigyázni.
Rapid81
Vaterán már több mínuszt is töröltettem, mert a másik fél bunkó módjára adta, nem igaz kifogások, problémák miatt. Levelezés beküldése, litánia leírása után törölték õket. 399 pozitív mellett van 5 negatívom. Attól még nem leszek tolvaj...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman

Fpocok-nak írt rész :-/

Tinman
TBTPumpa:

Nekem az a legnagyobb bajom, hogy ott állt tõlem 1 méterre, megnézte a játékokat és tetszettek neki. Elégedett volt az állapotával, 2 piros pontot ígért ráadásul!

lostprophet:

P.ü.-t nem lehet ott közzé tenni, te is tudod. Innentõl fogva sok bizonyíték nincs a kezembe. Írta is a tag, hogy mi van akkor, ha õ beír a fekete pontos topikba, hogy aktivált játékot kapott...
De mondom, állítólag nem próbálta még ki. Elkértem tõle a Steam accjának linkjét, de még nem válaszolt.

The Protector:

Hétvégén megfordult a fejembe... lehet asszonyt küldöm inkább a vissza cserére, félek valami hülyeséget tennék ilyen apróság miatt.

Fpocok:

Az sem esne jól, ha lenne egy 1 cm-es karcolás a kocsimon. Minden áldott alkalommal piszkálna a látvány, amikor beleülök. Az 1 db. -1 is zavarna.
Vaterán 2 éve beszedtem egyet. 4 helyen hirdettem, eladtam x helyen, vaterán pár órával késõbb leütötték... esélyem se volt levenni, melóztam. Csaj volt és elmondott mindenféle trógernek, meg a barátjával fenyegetõzött, hogy hogy volt képem eladni vaterán kívül a terméket másnak. Én meg mondtam, hogy FIFO elven mûködök és mínuszolás lett belõle. Minden alkalommal baxtat a tudat amikor látom vaterán, hogy nem vagyok 100%-os.

Rapid81:

Nem kereskedõ vagyok, csak egy ex-gyûjtõ, aki lassan felszámol.

zorrobomber:

Nem szeretek ilyen nyilvános adok-kapokba részt venni. Nem azért mert nem akarok kiállni az igazamért, hanem azért, mert ez ahhoz apró ügy, hogy asztalt borítgassak.

arty:
Nem akarok ügyet. Not my style. Normális, korrekt emberekkel akarok üzletelni.
Tudod mi a vicc? Több megbízhatósággal bír, mint én! Igaz, én jóval régebb óta regeltem és NAGYON sok esetben hiába ment minden nem kaptam pirosat, így nyilván viszont sem adtam.

Rapid81
Vaterázzál. Ott nincs ilyen. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Köszi Totti, de vissza fog mínuszolni most majd téged... amúgy ja, az a srác a 3. akivel nem tudok mit kezdeni mostanában.

Szerintem velem van a baj :-(

Rapid81
Nem kicsit. Utolsó nyeremény 2 hete. Közben összes Solar 2-re és DEFCON-ra jelentkeztem, de 0 nyeremény. 😞

Tinman
Utálom, amikor fiatalok halnak meg, ráadásul jó emberek. A szemetek meg vígan elélnek 80 évig -.-

Protip: Légy rohadék és élj soká :-/

Requiescat in pace :-(

Carlos
Utóbbi 1 hét termése! Pofátlan szar szemét szar alak vagyok-e mák téren?

You Won: Solar 2 - Closed 1 day ago - 785
You Won: Braid - Closed 1 day ago 14
You Won: Commandos: Beyond the Call of Duty - Closed 2 days ago - 9
You Won: Warlock - Master of the Arcane - Closed 3 days ago - 14
You Won: The Stronghold Collection - Closed 5 days ago - 23
You Won: Edna & Harvey: Harvey's New Eyes - Closed 1 week ago - 647

Giveaways Entered - 3,829
Gifts Won - 37
Estimated Wins - 33.88

Þór vígi þessi rúnar

Fabio Capello
RIP, viszont sajnos csak idõ kérdése volt, mélyen belül mindenki erre készült fel szerintem...

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
PH múlt héten adtam el CPUt, VGAt illetve vettem CPUt és VGAt. Mindenkivel személyesen találkoztam ( 3 üzlet ), semmi gond nem volt. Maximálisan korrektek voltak.

Persze hülyékbe mindig bele lehet botlani...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
phn csak olyannal üzletelek, aki régebb óta nyomja ott az ipart, mint én. Eddig még sosem csalódtam. 9-0

Parasite Eve 2, best game EVER!

TBTPumpa
Nemsemmi emberek vannak... Már elõre félek az ilyenektõl, a mostani VGA-m eladásakor.
Szerencsére az elõzõ VGA-m elpasszolása rendben ment.
De az ilyen félkegyelmûeket, akik fullba nyomják a kretént, jobb kiszûrni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lostprophet
Fekete pontot akkor kapsz legfeljebb, ha a PH!-s modik megítélik neki, miután mindkét felet meghallgattak, nem automatikusan hálaistennek. Legfeljebb rendelkezésükre bocsátod a vele folytatott privát üzeneteket.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

wantonly
Végül is nem innen (CDGalaxis), de rendeltem egy Diablo 3-t 9990Ft-ért. 😄

Ugyanannyiba került, a meexgames-bõl 500Ft-al lett volna olcsóbb a digitális, akkor inkább már dobozost veszek. "Csak" egy évet csúsztam vele, de hát mostanra tudtam nélkülözni ennyi pénzt... Kíváncsi vagyok, hogy tényleg nagy csalódás lesz-e nekem is, de szerintem nem fogom megbánni, maximum egy szép dobozzal több lesz a polcomon és a Diablo 2 iránti tiszteletem jeleként is be kellett szereznem.
The Protector
Baszd jól pofán.Én azt tenném.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Totti5
Nehogy vissza add neki a pénzt!

Tomb Raideres csókának írtam:

Van 1-2 tippem számodra.

1, ha felteszel egy játékot hírdetni, akkor tégy úgy mint ha komolyan goldnád
2, illik válaszolni a privátokra 48 órán belül
3, ha nem akarsz szóba állni valakivel, akkor írd azt hogy bocs, de nem... nincs abban semmi rossz, mert akkor megyek máshoz és onnan veszem...
4, ha nem akarod eladni, akkor ne hírdesd
5, ha elmentél a bahamákra nyaralni, akkor ott is van internet és onnan is lehet válaszolni
6, ha lelki válságban vagy akkor is lehet 1 percet szakítani arra hogy informáld az érdeklõdõket

+ adtam neki egy negatívot...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
49-1. Szerintem nem vészes... ennyi jó pont mellett néha becsúszik egy ilyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Közöld vele, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadsz el. 😊 Ennyi.

zorrobomber
Az nem merült még fel benned, hogy ha leírod a történetet ph!-n akkor felülbírálják a fekete pont igényét?

arty
nincs automatikus feketepont ph!-n, ahoz ügy kell

amit ugy néz ki lassan kreálsz is magadnak :/

Forza.

Tinman
Blokkolom -> fekete.

arty
miért nem blokkoltad ph!-n, h ne tudjon zaklatni ez a félkegyelmû?

és még visszaadod neki a pénzét... nem vagy komplett 😊 vadász, vadász, Te....

Forza.

Tinman
Ugh... baxus, jogos. Erre nem gondoltam. <#falbav>

Rapid81
Az aknát még véletlenül sem emeli ki a környezetbõl. Azzal szívtam én is. Meg a fészkekkel is. Meg a bunkerban 1 zászlóval.

wantonly
Ha megvan a játék steam-en, akkor könnyen le tudod ellenõrizni, beírod a kódot, ha azt írja, hogy már rendelkezel a termékkel, akkor még nincs aktiválva. De itt az a gáz, hogy le is írhatja magának a kódot, aztán amikor visszaadod neki a vételárat, utána beaktiválja, így nyugodt szívvel ezek után el se tudod adni. Szégyen, hogy ilyen bunkók léteznek és elcseszik az ember jóhírét.
Tinman
Köszi a tanácsokat!

Zomil: Jó ötlet, de nem tudom a Steam acc nevét. Beírtam a nickjét, 57 oldalnyi találat jött be.

Nem lehet Steam-en ország és nickname párosítással keresni?

grebber
Nincsenek de 1-2 kivétellel kiszúrják az ember szemét.
Egyedül 2 akna és 1 zászló volt olyan mocsok helyen amit 2 óráig kellett keresnem 😞

Next PC upgrade: 2022