Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Arra úgyis elfelejted! <#idiota> Nem mostanában lesz az...
Bár lehet már 2016-ot sem érjük meg. Magyarországon már csak a döglött fókáknak van esélyük a túlélésre.

Amúgy az ádörwörld 5 éves??? Nagyon remélem, hogy 5 év múlva már senki sem fog rájuk emlékezni. "Az új ádörwörld weboldal nyitóvideója a Tumb Réjdör lesz!"

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez rohadt jó, jobb, mint az egész SC, de most tényleg, mármint amit láttam a fõ játéktól attól mindenképpen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Persze ,hogy nem, mert még mindig azon töröm a fejem ,hogyan lehet legyûrni az gazfickót a TR-ben, miko gombokat kell nyomogatni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Min. 4-en elmondtuk, hogy megvárjuk a normál kiadást egybe, mert ha az elsõ részt ki tudták adni egybe, akkor a 2.-nál is majd akkor fizetünk érte.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Bekerült a nyelvek listájába a magyar is. Most nézem. 😊 Csak rá kellett írnom a készítõkre. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mooo
Hali!
Nincs valakinek véletlenül egy The Hut-os discount kódja?
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Levél is jött:

Dear Gamer,

Thanks for your recent order on GameFly! We are hoping to speak with you directly to verify this purchase. We will reach out to you as soon as possible using the email address or phone number located on your account during the following times, Monday –Friday from 8AM CST to 7PM CST and Saturday/Sunday from 8AM CST to 6PM CST.

You are also welcome to call us directly at 888-986-6400 Monday-Friday during our phone hours of 12:00PM-4:00PM CST.

If there is a time that works best for you, please let us know and we would be more than happy to reach out to you to authorize this order so you can start enjoying the game!

We look forward to assisting you.

Thank you,

The GameFly Tech Team

Ahol írtad ott meg ez van:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ezek a BP és TH filmek mindig ütnek. Megunhatatlanok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Jajj, nem értesz te ehhez😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Jah Magdi anyus és András is meghalt! Kár értük, kiváló ügynökök voltak!

Shep
Hát de akkor ,hogy beszélget a gyerekkel? 😊

Shep
Nem, de azt láttam ,hogy van.

MerlinW
Bruce Willis halott a hatodik érzékben 😊

[merlinw.org]

Fpocok
Van benne egy játékautomata, old school lövölde. Próbáltad? Nagyon jó. Sok idõ töltöttem el vele, mire meglett acsi.

Shep
Én letöltöttem megcsináltam vagy 2 pályát és letöröltem mindenestõl 😊 Egyedül az maradt meg, hogy van kocsma a játékban. 😊

davidka003
Vannak lófasz emberek minden oldalon.
Írtam, hogy vennék Bad Company-t boxra, elsõ kiadásban.
Srác rámír, hogy neki van pont ilyenje.
Írom neki, hogy mekkora összegre gondolt? Azt mondja 2k+posta.
Mondom oké dobj egy számlaszámot. 2 napig semmi, persze csomószor be volt lépve.
Ráírok mégegyszer, hogy legyen szíves adni egy számlaszámot.
Annyit ír, hogy "igen de nem lenne jobb a személyes átvétel?"
Konkrétan olyan 100km van köztünk.
Mondtam neki, hogy nem járok pesten úgyhogy nem jó a személyes átvétel. Ezután semmi reakció. Se számlaszám nem jött, se az, hogy meggondolta magát.
Faszom az ilyen emberbe. Eleve mi a fasznak ír rám amikor lehetetlenség lebonyolítani vele egy bizniszt. Én meg már megint nem fogok ráírni.
Nekem is volt már, hogy meggondoltam magam vagy közbejött valami de akkor korrekten tájékoztatom a vevõt/eladót, hogy mi a helyzet. Felesleges egymás idejét rabolni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Én igen. Megvettem, végig toltam a kampányt, megcsináltam töbször, minden acsit. Másfél hét múlva eladtam 😄

TBTPumpa
Arról már nem tehetek, hogy egy 2010-es játékot még nem játszottál végig! <#idiota>

Amúgy nem lõttem le a dolgot, mert nem írtam, hogy hol van, csak azt, hogy ami a borítón van az nem igaz! Problem?

Shep
Miért, van aki játszott? 😄

Béluska74
Én mondjuk a Just Cause 2-õt vettem most meg. Simán beregisztráltam és ment minden mint a karikacsapás. Nem kell hozzá a GameFly saját kliense elég a Steam. My Account -> Purchase Historinál ott van,hogy mit vettél. Ott pedig az order number-re ha klikkelsz akkor eljutsz oda (elméletileg) ahol kiírja a játék kulcsait. (ez de szép mondat volt...)

If you give a little love you can get a little love of your own

Tinman
"Sarah Kerrigan egy cellában sínylõdik, amikor ez nem igaz."

Szegény Seth... eddig õ volt az SG spoiler királya, de ELLENED ESÉLYE SINCS!

Meghalt a király, éljen a király! <#worship>

Fpocok
És az miért jó?

TBTPumpa
Ami jó hír: Szinte mindenhol elfogyott a Tomb Raider idehaza.
Sima verziók sem kaphatóak (576 és CD Galaxis is szerdán kap utánpótlást), a Survival és Collector's Edition pedig már végleg elfogyott.
Persze lesznek, akik "bevásároltak" és majd jó kis haszonnal árulják különbözõ hirdetõoldalakon!

Nem rossz az, ha a magyar egy igazán jó játékot vásárol! Ennek csak örülni tudok! Ez a 21 éves Lara minden pénzt megér!

Beveheted rá a mérget...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Köszi a választ de ez van ott:

Your shipment is currently being reviewed. Our Support Team will be contacting you directly to verify your purchase.

Bérfordító. Azt se tudja mit fordít...

TBTPumpa
Az zavar, hogy Sarah Kerrigan egy cellában sínylõdik, amikor ez nem igaz... Komolyan, a kedves fordítót kéne cellába zárni! <#idiota>

Még szerencse, hogy a CE-ben lévõ DVD borító teljesen angol nyelvû. Majd holnap megnézem, ha azon is ez a blõd szöveg van komolyan eret vágok!

MerlinW
El sem tudod képzelni mennyien nem játszottak vele😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Drága euró ide vagy oda. Bevásároltam a STEAM-en.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
"a Raj szívében" 😄D

Béluska74
A My Account résznél ott lesznek a megvett cuccaid és ott lesznek a kulcsok is.

If you give a little love you can get a little love of your own

IMYke2.0.0.0
Én sem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Azt hiszem a StarCraft 2 Heart of the Swarm borítójának fordítója nem játszott a Wings of Liberty-vel!

IMYke2.0.0.0
Köszi -nézem is 😊

Tinman
Te vagy nálam a Hero of the Day :-)

Viszont kérdeznék:

Levontak 1 fontnyi összeget a kártyámról, minden ok, order complete, de hol vannak a játék kulcsok?

Klienst mindenképpen le kell szedjem? De ez Steam-es... akkor is?

Tinman
Múlt heti PH ügy:

TR Trilogy HD, akkor még gépben nem járt.

Lebeszéljük, cím, utalás, majd piros, ha minden oké, boldogság és béke.

2 nap csend után érdeklõdök, hogy mi a helyzet az utalással, mert én nem kaptam egy fillért sem.

Válasz: Képzeld a párom pontosan ezzel a játékkal toppant be tegnap este, így tárgytalan.

Az életed, az a tárgytalan -.-

Miért nem mondja ezt: Te vagy a legolcsóbb az Univerzumban, de most akkor sincs rá pénzem. Pont.

Tinman
Nem!

Rapid81
Imi, akciós a Rochard Steam-en! 2.24 ejró. DLC is le van árazva, ahhoz képest, hogy 1 hete jött ki!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
De minek hitegetni másokat?

Ott a vatera, ott az nyer aki a legtöbbet ajánlja. Máshol szerintem az ígéret szép szó ... (kellene h legyen).

Mondjuk ph!-n nemrég volt olyan, hogy megbeszéltük, hogy biznisz, erre 3 napig elérhetetlen az emberünk (látom h belépked naponta) és a végén lemondja ilyen-olyan indokkal. Aztán a következõ ember is. És a következõ - hárman!! Napokig lapít, és amikor már harmadszor szólok, hogy utaljon már, akkor végül kinyögi h "eltört a macskám lába és...". (vagy valami hasonlóan banálisat, ami továbrba sem menti h miért nem SZÓL)

Feketét ilyenkor nem kérek rá, de tiltom a privijét.

Forza.

Fpocok
Ha jól látom, akkor megint 6kor váltott a steam. WTF? összezavarja a bioórámat 😄

Fpocok
"Mivel láttam, hogy jó ár gondoltam nem én leszek az elsõ. Úgyhogy rögtön a hirdetett ár fölé licitáltam."

Lehet hogy õ meg valaki felé licitált, aki az eredeti áron vette volna meg. Gondolom ez nem zavarta volna.
Amúgy ez te vagy Tinman?

Tinman
+1

Annyiban igaza van arty-nak, hogy ez baromira nem tisztességes dolog. Tudod van ám olyan, hogy szóbeli szerzõdés és aki az adott szavát megszegi, hát az már no comment kategória a szememben is.

Fpocok
Attól, hogy szerintem ezzel nincs nagy gond, (fõleg feketepont) én még nem vagyok ilyen. Pénzt is elõre utaltam neked, mikor még nem volt kód, nemigaz? 😄
Van ilyen, hogy más viszi el. Annak adja el, akinek akarja.

Zomil
Valahol valamikor megakadt a szemem az Oldboy cimü filmen(fogalmam sincs már hol ajánlotta valaki/hol olvastam rola). Hát most megnéztem. Nem egyszerü eset az a film, az biztos, h most egy darabig csak vidámabb témát akarok nézni 😄
Ráadásul fordulatokban sem szükölködik a történet.
Nekem nagyon tetszett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár amikor levágta a nyelvét az már kicsit sok volt nekem, addig nem vészes, de az ilyen dolgokat nem birom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
hja és kéne a ph! accod, meg greyfoxé is, hogy még most tiltólistára tehesselek és ne legyen ebbõl késõbb félreértés 😄

Forza.

Tehasut
A Gamefly-on Square Enix címek 75%-os kedvezménnyel.
Sõt, a GFDMAR20UK kóddal ebbõl még lejön 20%.
Pl. a Hitman Collection így 3 font. Erõsen gondolkodom rajta.
arty
Gondolom ha a zöldségesnél épp fizetnéd ki a 3 szem almádat és az eladó elfordul miközben fizetnél, majd az almáidat a mögötted állónak adja, mert õ vesz még hozzá paradicsomot és banánt is, gondolom csak nyugodtan néznél és átsomfordálnál a szembeboltba.

Hihetõ 😄

Forza.

Fpocok
Szerintem sem történt semmi. Valaki másnak odaadta. Pénzt még nem utaltatta át magának, szóval nem történt semmi. Valaki jobb ajánlatot adott neki, ennyi.