Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár lehet már 2016-ot sem érjük meg. Magyarországon már csak a döglött fókáknak van esélyük a túlélésre.
Amúgy az ádörwörld 5 éves??? Nagyon remélem, hogy 5 év múlva már senki sem fog rájuk emlékezni. "Az új ádörwörld weboldal nyitóvideója a Tumb Réjdör lesz!"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Dear Gamer,
Thanks for your recent order on GameFly! We are hoping to speak with you directly to verify this purchase. We will reach out to you as soon as possible using the email address or phone number located on your account during the following times, Monday –Friday from 8AM CST to 7PM CST and Saturday/Sunday from 8AM CST to 6PM CST.
You are also welcome to call us directly at 888-986-6400 Monday-Friday during our phone hours of 12:00PM-4:00PM CST.
If there is a time that works best for you, please let us know and we would be more than happy to reach out to you to authorize this order so you can start enjoying the game!
We look forward to assisting you.
Thank you,
The GameFly Tech Team
Ahol írtad ott meg ez van:
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Írtam, hogy vennék Bad Company-t boxra, elsõ kiadásban.
Srác rámír, hogy neki van pont ilyenje.
Írom neki, hogy mekkora összegre gondolt? Azt mondja 2k+posta.
Mondom oké dobj egy számlaszámot. 2 napig semmi, persze csomószor be volt lépve.
Ráírok mégegyszer, hogy legyen szíves adni egy számlaszámot.
Annyit ír, hogy "igen de nem lenne jobb a személyes átvétel?"
Konkrétan olyan 100km van köztünk.
Mondtam neki, hogy nem járok pesten úgyhogy nem jó a személyes átvétel. Ezután semmi reakció. Se számlaszám nem jött, se az, hogy meggondolta magát.
Faszom az ilyen emberbe. Eleve mi a fasznak ír rám amikor lehetetlenség lebonyolítani vele egy bizniszt. Én meg már megint nem fogok ráírni.
Nekem is volt már, hogy meggondoltam magam vagy közbejött valami de akkor korrekten tájékoztatom a vevõt/eladót, hogy mi a helyzet. Felesleges egymás idejét rabolni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy nem lõttem le a dolgot, mert nem írtam, hogy hol van, csak azt, hogy ami a borítón van az nem igaz! Problem?
If you give a little love you can get a little love of your own
Szegény Seth... eddig õ volt az SG spoiler királya, de ELLENED ESÉLYE SINCS!
Meghalt a király, éljen a király! <#worship>#worship>
Sima verziók sem kaphatóak (576 és CD Galaxis is szerdán kap utánpótlást), a Survival és Collector's Edition pedig már végleg elfogyott.
Persze lesznek, akik "bevásároltak" és majd jó kis haszonnal árulják különbözõ hirdetõoldalakon!
Nem rossz az, ha a magyar egy igazán jó játékot vásárol! Ennek csak örülni tudok! Ez a 21 éves Lara minden pénzt megér!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Your shipment is currently being reviewed. Our Support Team will be contacting you directly to verify your purchase.
Még szerencse, hogy a CE-ben lévõ DVD borító teljesen angol nyelvû. Majd holnap megnézem, ha azon is ez a blõd szöveg van komolyan eret vágok!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If you give a little love you can get a little love of your own
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont kérdeznék:
Levontak 1 fontnyi összeget a kártyámról, minden ok, order complete, de hol vannak a játék kulcsok?
Klienst mindenképpen le kell szedjem? De ez Steam-es... akkor is?
TR Trilogy HD, akkor még gépben nem járt.
Lebeszéljük, cím, utalás, majd piros, ha minden oké, boldogság és béke.
2 nap csend után érdeklõdök, hogy mi a helyzet az utalással, mert én nem kaptam egy fillért sem.
Válasz: Képzeld a párom pontosan ezzel a játékkal toppant be tegnap este, így tárgytalan.
Az életed, az a tárgytalan -.-
Miért nem mondja ezt: Te vagy a legolcsóbb az Univerzumban, de most akkor sincs rá pénzem. Pont.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ott a vatera, ott az nyer aki a legtöbbet ajánlja. Máshol szerintem az ígéret szép szó ... (kellene h legyen).
Mondjuk ph!-n nemrég volt olyan, hogy megbeszéltük, hogy biznisz, erre 3 napig elérhetetlen az emberünk (látom h belépked naponta) és a végén lemondja ilyen-olyan indokkal. Aztán a következõ ember is. És a következõ - hárman!! Napokig lapít, és amikor már harmadszor szólok, hogy utaljon már, akkor végül kinyögi h "eltört a macskám lába és...". (vagy valami hasonlóan banálisat, ami továbrba sem menti h miért nem SZÓL)
Feketét ilyenkor nem kérek rá, de tiltom a privijét.
Forza.
Lehet hogy õ meg valaki felé licitált, aki az eredeti áron vette volna meg. Gondolom ez nem zavarta volna.
Amúgy ez te vagy Tinman?
Van ilyen, hogy más viszi el. Annak adja el, akinek akarja.
Ráadásul fordulatokban sem szükölködik a történet.
Nekem nagyon tetszett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Forza.
Sõt, a GFDMAR20UK kóddal ebbõl még lejön 20%.
Pl. a Hitman Collection így 3 font. Erõsen gondolkodom rajta.
Hihetõ 😄
Forza.