Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
A challenge-eket nem jelzi a térkép...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

HeadHunter86
Na jó de pl. a gyújt fel 5 zászlót és hasonlók nincsenek rajta a térképen...

Fabio Capello
Szerintem se add vissza, inkább a feketepont, fõleg ennyi piros mellett, mindenki csak retardált hülyegyereknek fogja nézni.

Sajnos nem ritka, és gondolom most is annyi történt, hogy már rég beregelte a kódokat, most pedig megpróbál átbaszni a palánkon. Ha a fóliázással gondja lett volna, azt az átvételkor jelezze, és nincs üzlet, nem pedig utólag két héttel. Teljesen tisztában volt azzal hogy mit vesz át, hisz ott volt, személyesen - innentõl reklamációnak helye nincs.

De megismétlem, én a helyedben nem adnék vissza semmit, mert te faragsz rá.

grebber
Felejtsétek már el ezt a 20 órát. Mint írtam nekem 11 óra kellett a 100%-hoz.
A fõ sztori alapon nagyon rövid és a szarokat meg jelzi a térkép és fast travelel pillanatok alatt megvannak a cuccok.
Csak a vakok keresgélnek 20 órát.

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
Az a 7.5 óra kamu. Szerintem csak fel akar vágni vele. Nekem 11 óra volt úgy hogy 81% lett a vége. Pedig nem tököltem sokat én se. Ha keresgélsz 20 óra minimum kell.

Tinman
Utóbbi :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Szerintem se adj neki egy petákot se mert tuti már bevannak regelve !
Fpocok
Melyik a fontosabb, a pénz, vagy a feketepontok hiánya?

És neki mennyi pontja van? Nézd meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Nézd meg a steam profilját, h megvan-e neki a játék. Más 5letem nincs :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Ha így lesz, akkor este érdemes lesz nézni a híradót... a ruhámra száradt vérfoltokért elõre is elnézést kérek, egyrészt eskü nem az enyém, másrészt nem lesz idõm átöltözni az elõzetes elõtt. -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akkor jön a fekete pont... 49 / 0 a megbízhatóságom.

Fpocok
Szerintem NE add neki vissza a pénzt.

Tinman
Rage Anarchy Edition és már megvan nekem Steam-en.

A másik egy Final Fantasy XI speciális kiadás, játék + 2 kieg + 30 nap free játék.

wesker24
Szerintem annak már búcsút mondhatsz és csak te jársz vele rosszul mivel fogadni mernék hogy már beaktiválta õket és úgy akarja vissza adni !

Igy buktad a pénzt is !
Fpocok
Szerintem sehol. Csak amikor beregeled, de akkor meg ugye már be is regelte.
Nem tudom melyik játékról van szó, de elõtte kérd el a kódot és nézd meg steamedben. Akkor beregeli, de inkább legyen meg a játék, mintsem pénzt adsz vissza a semmiért.

Tinman
Na ez az! Hol lehet megnézni Steam-es játék esetében, hogy nem aktiválták be a kódot?

Fpocok
Úgy adod neki oda a pénzt ezek után, hogy nem nézed meg, hogy nem aktiválta-e be? Merész.

Rapid81
Most irígy vagyok...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Mi van a levegõben?

1. Jatekaim.hu oldalon múlt héten írtam egy srácnak, hogy megvan-e még a hirdetett játéka. Írta, hogy igen, még eladó. Jó, akkor elvinném, utalnék- írtam neki. 2 nap csend. Majd ír, hogy BOLTBAN 5.500 Ft a játék, így árat emel, ide és ide utalhatok. Hát persze, majd biztos utalok -.-

Mínuszt nem adhatok neki, mert visszamínuszol... így biztos ki lehet szûrni az ilyen selejteket. (not)

2. Hardverapro. 25 üzenetben letárgyalunk 2 játékot. Úgy hirdettem, hogy új, nem használt, nem aktivált, perfekt állapotban.
SZEMÉLYESEN találkoztam vele, ott szóvá tette, hogy nem fóliás. Mondtam neki, hogy így vettem én is, de nézze meg perfekt a 2 játék. Elismerte, sõt rögtön közölte, hogy 2 db. külön piros pontot fog adni.

Eltelt 1 nap. Majd ír, hogy neki fóliásan jobb lett volna. Elfogyott a türelmem így írtam neki, hogy adja vissza, visszaadom a pénzét és felejtsük el egymást. Erre elkezd olyanokat irogatni, hogy neki már akkor gyanús voltam, amikor nem akartam a posta + utalás kombót, mert biztos féltettem a címem!

Cseppet sem zavarta a parasztját, hogy mind a ketten egy városban tevékenykedünk, így totál felesleges 6-700 Ft-os postával, meg utalás tranzakciós díjjal szarakodni, amikor HÁZHOZ VITTEM neki a 2 játékot!

Aztán azt is írta, hogy most adhatna NEKEM fekete pontot, mert biztos aktivált játékot adtam el neki hiszen nem fóliás.
Ezernyi barom van aki KÉPET kér a belsejérõl is, naná, hogy fel kellett ehhez bontanom, de a kutya nem aktiválta be egyiket sem, fõleg, hogy Steam-en megvannak, leszarom.

86x leírtam neki, hogy nem aktivált, próbálja ki...
Ja de akkor már nem adhatja vissza ám, mert mi a szart kezdjek az adathordozóval?

Ma adja vissza õket én meg neki a pénzét...

Gyõzzetek meg, hogy ne törjem ketté a lemezeket a szemüregében -.-

zorrobomber
"Jó játék" - ez neked szapulás? Milyen az élet az 1bit-esek földjén?

TBTPumpa
Vááá... Konzolokszervize átadta a futárszolgálatnak a Heart of the Swarm CE-t! Holnap megérkezik! Ezaz! <#idiota>

Érdekes, mikor a hivatalos oldalon legutoljára a számlálót néztem még 68 nap volt hátra a Heart of the Swarm megjelenéséig, most pedig már csak órák kérdése az egész...

Hamar eltelt az a 68 nap! <#hehe>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Sehogy. Maximum végigjátszás videót böngészve. De mivel warezban tolta, így honnan nézte volna, hogy mennyi ideje van benne? 😊

Tinman
TR: Legend-et újrajátszom 4 óra 35 percnél tartok utolsó elõtti pálya. 6 óra alatt leszek.

Szóval szerintem az új TR is ilyen. Túl könnyû, túl egyszerû, ha tudod mit kell csinálnod vagy rutinosabb gamer vagy, szvsz simán elképzelhetõ.

7,5 óra. HOGY?! o.O Tegnap láttam, valaki más is írta, hogy ennyi idõ alatt vitte fel 100-ra. Nem tudom már, hogy ki. Tizennemtudommennyi órám van benne és kb. 60%-on vagyok.
TBTPumpa
Milyen jó, hogy lewarezolok egy játékot és utána szapulom, hogy sz@r! Komolyan, mintha az ádörwörld-öt hallanám!
Attól, hogy neked nem tetszik a játék, még lehet jó.
Nekem baromira bejött az új rész és az Underworld féle szutyok részek is tetszettek.

Komolyan, ha ennyire okos vagy, írd meg a fejlesztõknek, hogy mit tegyenek a folytatásba, ami elnyerné a tetszésed! És talán beleteszik majd, te pedig azt is egész nyugodtan lewarezolhatod!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zomil
Igen ma mindenhova törkölközövel kell járni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
UK Charts:

1. Tomb Raider
2. SimCity
3. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3
4. The Sims 3: University Life
5. FIFA 13

Ez nem ér meglepetésként!100% volt hogy az elsõ helyen nyit!

Fpocok
Beszarás... elmentem itthonról 1 órára... 3 és fél forintot romlott a ft-euró. Baxák meg!

wantonly
Köszi az infót!
Carlos
Minden évben van törülközõ nap, minden évben van megemlékezés is.

Þór vígi þessi rúnar

HeadHunter86
Én tõlük rendeltem Starcraft II: Heart of The Swarm CE-t.

Az ajándékokat anno idõben megkaptam tõlük. Felhívnak, egyeztetnek veled. E-mailt is küldenek, hogy jön a csomag, stb, stb. Szerintem nagyon korrektek.
Remélem holnap rendesen maga a játék is megjön.

wantonly
A meexgames.hu az oldalt ismeri valaki, megbízható?
wantonly
"61 éve született" - Nem akarok ünneprontó lenni, de miért pont ma tiszteleg elõtte a google? Kerek évfordulókon szokás, nemde? Vagy a 61 is érdekes valamiért?
Carlos
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Megvettem! Akit érdekel jelentkezhet!

Maak
#101845<#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Kirõl van szó most?

Rapid81
Ugyanazért, amiért a profilján lánynak adja ki magát. ~10-12 éves, forever alone kölök... <#vigyor5>

Tehasut
Csak tudnám, hogy ez miért jó neki.
Rapid81
Nem csak szagú, hanem az is.

Tehasut
7,5 óra alatt 100%? Az Underworld szutyok? Erõsen trollszagú hozzászólás.
Hát az uriembernek az elõzõ oldalon igaza volt. Nyúlfarknyi ez az új TR játék. 7,5 óra 100 százalékra minden terület. (és nem siettem)
A tombokat meg dilettáns vérszegényeknek találták ki? Kb majdnem olyan nehezek mint rájönni, hogy lõni kell az ellenségre.

Jó játék, de tipikus "elfelejtõs". Azért az underworld és társai szutykoknál határozottan jobb.

Tehasut
És természetesen nincs benne még a listában, nehogy már meg lehessen venni olcsóbban. Nem mintha annyira gáz lenne, úgyis havonta árazzák a Steamen a játékot.
Rapid81
Március 12-én jelenik majd meg.

Rapid81
Rochard DLC review. 😊

Imi, beszerezted már a játékot?

wantonly
Ööö.. Olyan story DLC nincs is, hogy "Year of the Snake", ez most jön ki vagy mi?
genndy
Köszkösz mindkettõtöknek, eltettem a hsz-t.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
Aki érdeklõdik a Steamen leárazott Sleeping Dogs DLC-k iránt, annak itt egy remek kategorizált lista róluk.
nem tudjátok hol lehetne beszerezni a mass effect 1-et? pc-re kéne a 2. és a 3. megvan.Egy helyen találtam ott is 2500 és angol nyelvû...