Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Sajnos nem ritka, és gondolom most is annyi történt, hogy már rég beregelte a kódokat, most pedig megpróbál átbaszni a palánkon. Ha a fóliázással gondja lett volna, azt az átvételkor jelezze, és nincs üzlet, nem pedig utólag két héttel. Teljesen tisztában volt azzal hogy mit vesz át, hisz ott volt, személyesen - innentõl reklamációnak helye nincs.
De megismétlem, én a helyedben nem adnék vissza semmit, mert te faragsz rá.
A fõ sztori alapon nagyon rövid és a szarokat meg jelzi a térkép és fast travelel pillanatok alatt megvannak a cuccok.
Csak a vakok keresgélnek 20 órát.
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És neki mennyi pontja van? Nézd meg.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A másik egy Final Fantasy XI speciális kiadás, játék + 2 kieg + 30 nap free játék.
Igy buktad a pénzt is !
Nem tudom melyik játékról van szó, de elõtte kérd el a kódot és nézd meg steamedben. Akkor beregeli, de inkább legyen meg a játék, mintsem pénzt adsz vissza a semmiért.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
1. Jatekaim.hu oldalon múlt héten írtam egy srácnak, hogy megvan-e még a hirdetett játéka. Írta, hogy igen, még eladó. Jó, akkor elvinném, utalnék- írtam neki. 2 nap csend. Majd ír, hogy BOLTBAN 5.500 Ft a játék, így árat emel, ide és ide utalhatok. Hát persze, majd biztos utalok -.-
Mínuszt nem adhatok neki, mert visszamínuszol... így biztos ki lehet szûrni az ilyen selejteket. (not)
2. Hardverapro. 25 üzenetben letárgyalunk 2 játékot. Úgy hirdettem, hogy új, nem használt, nem aktivált, perfekt állapotban.
SZEMÉLYESEN találkoztam vele, ott szóvá tette, hogy nem fóliás. Mondtam neki, hogy így vettem én is, de nézze meg perfekt a 2 játék. Elismerte, sõt rögtön közölte, hogy 2 db. külön piros pontot fog adni.
Eltelt 1 nap. Majd ír, hogy neki fóliásan jobb lett volna. Elfogyott a türelmem így írtam neki, hogy adja vissza, visszaadom a pénzét és felejtsük el egymást. Erre elkezd olyanokat irogatni, hogy neki már akkor gyanús voltam, amikor nem akartam a posta + utalás kombót, mert biztos féltettem a címem!
Cseppet sem zavarta a parasztját, hogy mind a ketten egy városban tevékenykedünk, így totál felesleges 6-700 Ft-os postával, meg utalás tranzakciós díjjal szarakodni, amikor HÁZHOZ VITTEM neki a 2 játékot!
Aztán azt is írta, hogy most adhatna NEKEM fekete pontot, mert biztos aktivált játékot adtam el neki hiszen nem fóliás.
Ezernyi barom van aki KÉPET kér a belsejérõl is, naná, hogy fel kellett ehhez bontanom, de a kutya nem aktiválta be egyiket sem, fõleg, hogy Steam-en megvannak, leszarom.
86x leírtam neki, hogy nem aktivált, próbálja ki...
Ja de akkor már nem adhatja vissza ám, mert mi a szart kezdjek az adathordozóval?
Ma adja vissza õket én meg neki a pénzét...
Gyõzzetek meg, hogy ne törjem ketté a lemezeket a szemüregében -.-
Érdekes, mikor a hivatalos oldalon legutoljára a számlálót néztem még 68 nap volt hátra a Heart of the Swarm megjelenéséig, most pedig már csak órák kérdése az egész...
Hamar eltelt az a 68 nap! <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szóval szerintem az új TR is ilyen. Túl könnyû, túl egyszerû, ha tudod mit kell csinálnod vagy rutinosabb gamer vagy, szvsz simán elképzelhetõ.
Attól, hogy neked nem tetszik a játék, még lehet jó.
Nekem baromira bejött az új rész és az Underworld féle szutyok részek is tetszettek.
Komolyan, ha ennyire okos vagy, írd meg a fejlesztõknek, hogy mit tegyenek a folytatásba, ami elnyerné a tetszésed! És talán beleteszik majd, te pedig azt is egész nyugodtan lewarezolhatod!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1. Tomb Raider
2. SimCity
3. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3
4. The Sims 3: University Life
5. FIFA 13
Ez nem ér meglepetésként!100% volt hogy az elsõ helyen nyit!
Next PC upgrade: 2022
Az ajándékokat anno idõben megkaptam tõlük. Felhívnak, egyeztetnek veled. E-mailt is küldenek, hogy jön a csomag, stb, stb. Szerintem nagyon korrektek.
Remélem holnap rendesen maga a játék is megjön.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A tombokat meg dilettáns vérszegényeknek találták ki? Kb majdnem olyan nehezek mint rájönni, hogy lõni kell az ellenségre.
Jó játék, de tipikus "elfelejtõs". Azért az underworld és társai szutykoknál határozottan jobb.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.