Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert, ha nem vagy/vagytok személyesen érintettek ebben a konkrét dologban, akkor hanyagoljuk a feszültségkeltést. Panaszkodjon az akinek tényleg gondja van vele.
Komolyan drámaszakkört kellene indítani ebbõl a topikból..😊
[merlinw.org]
Nem abból kel kiindulni, hogy téged mi nem zavar, hanem hogy másokat zavarhat. Ott a spoiler tag, én valahogy még soha nem spoilereztem le semmit az interneten, mindig meg tudtam állni.
Elõre szólok, hogy idén fogom végigjátszani a HL2-t, így légy szíves ne lõjétek le a fordulatokat! Vagy szóljatok, hogy mettõl meddig ajánlott a -fav.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kezdjen el mindenki mindent elspoilerezni? hátha betalál valamivel és elbassza a te élményed is? (film, játék)
Forza.
nem tudnék ajánlani egy jót se, ami kimaradt? (és aztán jól lespoilerezni?)
komolyan attól érzi magát valaki jól, hogy tönkrebassza valaki szórakozását?
spoiler tag szerinte mégis minek van? dísznek?
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
nem a nyuszi tojja a húsvéti ajándékokat
De akkor kérek mindenkit, hogy a Tinman aláírásában nem szereplõ játékokról csak spoilerban, mert meg benne vagyok a sztoriban...
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
[merlinw.org]
A Rómeó és Júlia vége olyan, mint az említett Star Warsos példa, közhelynek számít, ahogy a Prioska és a farkas végét is ismeri mindenki. Ettõl még az 1866-os (?) Bûn és bûnhõdés tanulságát akkor sem fogom mindenkinek az orra alá dörgölni, ha amúgy a tankönyvekben is fellelhetõ a szinopszis. És Agatha Christie szintén régi regényei esetében is megáll ugyanez.
Egyébként Hatodik érzéket egy teljesen hasonló témázás kapcsán, szó szerint az általad írott mondattal spoilerezte le valaki viccbõl, mielõtt láttam volna, így érzékenyen érintett. Sajnos sok élményemet elcseszték már hasonló módon, beleértve a KotOR-t, a Wing Commander 3-at, a Fûrészt, A falut, melelsleg egyiket sem SG-n vagy bármiféle módon kapcsolódó topikban. Én még egy némafilm elé is képes vagyok leülni, és jobb szeretek a cselekményrõl keveset tudni. Szerencsére még mindig klasszikus esetében sikerült eltitkoltatnom magam elõl, amit mindenki más tud.
máshol spoilerben illene... mert nem látott még mindenki minden filmet. én ugyan láttam a hatodik érzéket és nagyon tetszett is (másodszorra egyáltalán nem), ezt a lehetõséget vesztette most el az, aki még nem látta.
mindez egy olcsó poénért.... 😞
Forza.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Voltam srácnál pénzvisszaadás ügyében... a FF-t úgy döntött megtartja, azon se volt fólia ^^
Rage-et visszaadta. Kérdeztem tõle, hogy Steam accot tegye már public-ra, hogy nyugodtan aludhassak.
Erre õ: "Sztem?" Az mi?
Majd jött nemrég egy p.ü.: "Nincs STEAM-om. Soha nem regeltem rajta. Mindent torrentrõl szedek le, regelve vagyok két komoly névnél."
Jah és akar adni 1 db. pirosat.
Én itt kiszálltam. Nekem ehhez már komoly orvosi háttértámogatás kell.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(szerencsére anyámnál nem számított, egy-két hónap után simán megnézte, mintha mise történt volna)
Per Aspera Ad Inferi.
Jó látni, hogy milyen spoilerezõ õsbunkók járnak ide.
Gamestop tiltólistán, ilyen gameflyok és társaik szintén, ahogy újabban már a külföldi kulcsos oldalak is.
1. Paypal-om nem fogadta el valamiért, mindig visszadobott a fizetés részre, pedig paypalon engedélyeztem a fizetést nekik.
2. Nem kaptam kódot, küldtek levelet, hogy még hitelesítik a vásárlást.
3. Kliens update...
4. Beírom azonosítót, jelszót, login a kliensbe... kb. 5 perce "tölt", semmit nem csinál.
Nem semmi mekkora kókánylófax ez... le a kalappal!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Elindítom erre kiírja, hogy updateli a legfrissebbre. Nem is értem... 1 perce töltöttem le az oldalukról, miért nem eleve az updateltet teszik fel?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.